KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi

5 posters

Ići dole

Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi Empty Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi

Počalji od zabrinuta75 Sre Sep 28, 2011 11:27 pm

Drage moje,

Zelela bih da promenim svoju dr ginekologa u DZ Novi Beograd u bloku 44, al' ne znam kog drugog dr ginekologa (zensko ili musko, svejedno je) u tom Domu zdravlja ili Domu zdravlja Zemun (Silerova) da izaberem? Treba mi neko jako dobar, iskusan i posvecen. Iza sebe imam 9 godina borbe za potomstvo, 2 bezuspesne VTO, a od skora osecam ziganje desnog jajnika i neko peckanje, pa mi stvarno treba strucnjak.

Imate li predlog?
zabrinuta75
zabrinuta75

Broj poruka : 16
Godina : 49
Datum upisa : 07.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi Empty Re: Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi

Počalji od Mali Princ Čet Sep 29, 2011 12:23 am

Najbolji ginekolog je u DZ u bloku 44 - dr Kovačević!

Sa njim nema greske, sve mozes da se dogovoris, nema zakazivanja, nego dodjes i to je to. Samo mislim da mu je kartoteka puna, pa proveri da li ces moci da se prijavis kod njega.

Moje isustvo je takvo. Ipak sto se tice tvoje borbe, ne mozes da trazis resenje u dz, ali u mnogome moze da ti pomogne.
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi Empty Re: Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi

Počalji od Anavi Čet Sep 29, 2011 12:54 am

I ja isto mislim da ovi u dz i ne znaju bas mnogo, nazalost Sad Mozda bolje da ides u Front ili Visegradsku

Zelim ti puno srece
Anavi
Anavi

Broj poruka : 416
Godina : 48
Datum upisa : 16.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zabrinuta75 Čet Sep 29, 2011 9:01 am

Bas zato sto dr Kovacevic nije hteo da me primi za svog pacijenta sam i dospela kod ove dr sa kojom nisam zadovoljna.

Znam da mi u DZ nece pomoci u vezi sa zabebljivanjem, ni ne ocekujem to, ali mi za redovne preglede, pracenje promene koju imam na grlicu i ostale stvari treba dobar ginekolog.

Jos neko osim dr Kovacevica?
zabrinuta75
zabrinuta75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zabrinuta75 Pet Sep 30, 2011 6:47 pm

Dr Kovačević dozvolio da prenesem karton kod njega. Kolposkopski pregled grlića uredan, čekam Papu.

Hvala svima!
zabrinuta75
zabrinuta75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anavi Pet Sep 30, 2011 7:20 pm

Svaka cast Very Happy zelim ti srecuuuu ljubav
Anavi
Anavi

Broj poruka : 416
Datum upisa : 16.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zabrinuta75 Pet Sep 20, 2013 4:37 pm

Dr Kovačević iz Doma zdravlja NBGD - blok 44 je, na moju žalost, a njegovu sreću, otišao u penziju. Koga sada izabrati? U obzir dolaze svi stručni, iskusni, a ljubazni doktori i doktorke ginekolozi iz državnih ustanova na teritoriji Novog Beograda i eventualno Zemuna, koji nisu pred penzijom :). Molim vas za vaše predloge.
zabrinuta75
zabrinuta75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak Sub Sep 21, 2013 7:50 pm

nemam pojma, samo da te pitam zeno pa gde si ti???? Sta ima? Kao u zemlju da si propala osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zabrinuta75 Sub Sep 21, 2013 8:44 pm

Na žalost nema ništa novo. Posle druge neuspešne VTO rešila sam da malo o'ladim od svega. Nadala sam se da će nekim čudom prirodnim putem doći do trudnoće, ali se to nije dogodilo. Da li ćemo ići na još neku VTO ili ne još uvek ne znam.

Šta se sa tobom dešava vidim u tvom potpisu Crying or Very sad . Volela bih da je spisak drugačiji. Držim ti fige za skoro uspešno zabebljenje i dugu, lepu, laku i slatku trudnoću, koja će rezultirati zdravom i pametnom bebicom ili bebicama roda roda .
zabrinuta75
zabrinuta75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak Sub Sep 21, 2013 10:04 pm

c  Bice, da smo zive i zdrave, ostalo ce doci yes 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od luckystar74 Pon Dec 23, 2013 8:52 pm

Dr. Nada Radakovic, Dz Zemun, Silerova ili privatno AnaLife Opsta bolnica.... za svaku preporuku...
luckystar74
luckystar74

Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu