Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi
5 posters
Strana 1 od 1
Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi
Drage moje,
Zelela bih da promenim svoju dr ginekologa u DZ Novi Beograd u bloku 44, al' ne znam kog drugog dr ginekologa (zensko ili musko, svejedno je) u tom Domu zdravlja ili Domu zdravlja Zemun (Silerova) da izaberem? Treba mi neko jako dobar, iskusan i posvecen. Iza sebe imam 9 godina borbe za potomstvo, 2 bezuspesne VTO, a od skora osecam ziganje desnog jajnika i neko peckanje, pa mi stvarno treba strucnjak.
Imate li predlog?
Zelela bih da promenim svoju dr ginekologa u DZ Novi Beograd u bloku 44, al' ne znam kog drugog dr ginekologa (zensko ili musko, svejedno je) u tom Domu zdravlja ili Domu zdravlja Zemun (Silerova) da izaberem? Treba mi neko jako dobar, iskusan i posvecen. Iza sebe imam 9 godina borbe za potomstvo, 2 bezuspesne VTO, a od skora osecam ziganje desnog jajnika i neko peckanje, pa mi stvarno treba strucnjak.
Imate li predlog?
zabrinuta75- Broj poruka : 16
Godina : 49
Datum upisa : 07.02.2010
Re: Dobar ginekolog (DZ Novi Beograd ili Zemun) - predlozi
Najbolji ginekolog je u DZ u bloku 44 - dr Kovačević!
Sa njim nema greske, sve mozes da se dogovoris, nema zakazivanja, nego dodjes i to je to. Samo mislim da mu je kartoteka puna, pa proveri da li ces moci da se prijavis kod njega.
Moje isustvo je takvo. Ipak sto se tice tvoje borbe, ne mozes da trazis resenje u dz, ali u mnogome moze da ti pomogne.
Sa njim nema greske, sve mozes da se dogovoris, nema zakazivanja, nego dodjes i to je to. Samo mislim da mu je kartoteka puna, pa proveri da li ces moci da se prijavis kod njega.
Moje isustvo je takvo. Ipak sto se tice tvoje borbe, ne mozes da trazis resenje u dz, ali u mnogome moze da ti pomogne.
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
I ja isto mislim da ovi u dz i ne znaju bas mnogo, nazalost Mozda bolje da ides u Front ili Visegradsku
Zelim ti puno srece
Zelim ti puno srece
Anavi- Broj poruka : 416
Godina : 48
Datum upisa : 16.05.2011
Bas zato sto dr Kovacevic nije hteo da me primi za svog pacijenta sam i dospela kod ove dr sa kojom nisam zadovoljna.
Znam da mi u DZ nece pomoci u vezi sa zabebljivanjem, ni ne ocekujem to, ali mi za redovne preglede, pracenje promene koju imam na grlicu i ostale stvari treba dobar ginekolog.
Jos neko osim dr Kovacevica?
Znam da mi u DZ nece pomoci u vezi sa zabebljivanjem, ni ne ocekujem to, ali mi za redovne preglede, pracenje promene koju imam na grlicu i ostale stvari treba dobar ginekolog.
Jos neko osim dr Kovacevica?
Dr Kovačević dozvolio da prenesem karton kod njega. Kolposkopski pregled grlića uredan, čekam Papu.
Hvala svima!
Hvala svima!
Svaka cast zelim ti srecuuuu
Anavi- Broj poruka : 416
Datum upisa : 16.05.2011
Dr Kovačević iz Doma zdravlja NBGD - blok 44 je, na moju žalost, a njegovu sreću, otišao u penziju. Koga sada izabrati? U obzir dolaze svi stručni, iskusni, a ljubazni doktori i doktorke ginekolozi iz državnih ustanova na teritoriji Novog Beograda i eventualno Zemuna, koji nisu pred penzijom :). Molim vas za vaše predloge.
nemam pojma, samo da te pitam zeno pa gde si ti???? Sta ima? Kao u zemlju da si propala
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Na žalost nema ništa novo. Posle druge neuspešne VTO rešila sam da malo o'ladim od svega. Nadala sam se da će nekim čudom prirodnim putem doći do trudnoće, ali se to nije dogodilo. Da li ćemo ići na još neku VTO ili ne još uvek ne znam.
Šta se sa tobom dešava vidim u tvom potpisu . Volela bih da je spisak drugačiji. Držim ti fige za skoro uspešno zabebljenje i dugu, lepu, laku i slatku trudnoću, koja će rezultirati zdravom i pametnom bebicom ili bebicama .
Šta se sa tobom dešava vidim u tvom potpisu . Volela bih da je spisak drugačiji. Držim ti fige za skoro uspešno zabebljenje i dugu, lepu, laku i slatku trudnoću, koja će rezultirati zdravom i pametnom bebicom ili bebicama .
Bice, da smo zive i zdrave, ostalo ce doci
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Dr. Nada Radakovic, Dz Zemun, Silerova ili privatno AnaLife Opsta bolnica.... za svaku preporuku...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Similar topics
» Analife Zemun
» Donacija i VTO u ATINI: dr Natasa Pesko-Tsakoumaki ginekolog
» EUROMEDIC Beograd
» Beograd- u detaljima
» Donacija i VTO u ATINI: dr Natasa Pesko-Tsakoumaki ginekolog
» EUROMEDIC Beograd
» Beograd- u detaljima
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: