KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Donacija i VTO u ATINI: dr Natasa Pesko-Tsakoumaki ginekolog

Ići dole

Donacija i VTO u ATINI: dr Natasa Pesko-Tsakoumaki ginekolog Empty Donacija i VTO u ATINI: dr Natasa Pesko-Tsakoumaki ginekolog

Počalji od Natasa.atina 13/7/2015, 14:31

Program donacije jajnih celija i VTO u ATINI – dr Natasa Pesko-Tsakoumaki, spec. ginekologije i akuserstva

Program donacije jajnih celija i svih procedura VTO u Atini, u IVF centru sa kojim saradjujem sa dugogodisnjim iskustvom u radu i stopom uspeha preko 60%. Svi postupci se obavljaju najsavremenijom medicinskom tehnologijom, uz iskusan lekarski tim i po vrlo preciznim zakonskim regulativama – donacija je zakonski regulisan postupak, anoniman za obe strane, a donatorke se biraju po striktnim kriterijumima, uz kompletno genetsko i opste zdravstveno testiranje. Donatorka se bira na osnovu krvne grupe i fenotipa primaoca (opstih somatskih karakteristika, boje kose, ociju,…).
Priprema primaoca (pregled partnera ultrazvucno, hormonski, mikrobioloski, histeroskopija, pregled sperme i dr) se obavlja u koordinaciji sa kolegama u Beogradu u bolnicama Medigroup i Narodni Front, tako da dolazite pripremljeni za postupak donacije. U Atini vas preuzimam ja licno i u saradnji sa grckim kolegama, pratim do kraja postupka – ne postoji problem jezicke prirode. Potrebno je da planirate boravak od 7 dana – smestaj se moze organizovati u hotelu koji je u neposrednoj blizini klinike i po vrlo povoljnim cenama koje se daju pacijentima klinike.
Cena programa sa donacijom ukljucuje: donaciju jajnih celija (priprema donatorke, pregledi, lekovi i aspiracija jajnih celija), pripremu sperme partnera, VTO postupak oplodnje (ICSI), pracenje razvoja embriona i embriotransfer kao i zamrzavanje i cuvanje preostalih embriona.
Cena osnovnog programa u prvom ciklusu je 4500 Eura.
Prilikom narednog transfera sa zamrznutim embrionima naplacuje se samo embriotransfer.
Svaki postupak VTO pa i donacija jajnih celija se moze organizovati u periodu koji vama odgovara.
Za sve dodatne informacije mozete me licno kontaktirati na mail: ivf.athens@gmail.com ili vto.atina@gmail.com.
Dr Natasa Pesko-Tsakoumaki
Spec. ginekologije i akuserstva
Natasa.atina
Natasa.atina

Broj poruka : 1
Datum upisa : 02.06.2015

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu