MIRJANA- i ja ulazim u postupak
+35
Struzzo
Simona
catherine290505
buby
Tinche
bak
dragana76ns
Malina
bebko
racili
malenaa
Deni
Milijana
jagodica
HappyGirl
BiKsi :)
heart84
noja
MAAKKI
Jelica
cicsa80
Shizika
JocY
Bokicalepotica
cvrle76
lolipop
jaca*caca
KoMetaK
anak
Sneza
dr mali pariz
dragmilk
viktorija
Mali Princ
Mirjana
39 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 10
Strana 9 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: MIRJANA- i ja ulazim u postupak
Miro, uh uh uh, ne daj se Mirče!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Miro jako mi je zao, alo ne daj se glavu gore i idemo dalje, drugi put ce biti uspesno sigurno!!!!! Veruj!!!! Ljubim te puno!!!
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
Uh, Miro, evo i mene na vreme da navijam. Verujem da će sve biti dobro, javi nam se što pre
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Ne videh Mirjanin post, al shvatam da se lose zavrsila ova stimulacija. Sigurna sam da je nisu dobro stimulisali jer svaki jajnik ima sasnu da bude istimulisan, pa ono makar jednu jc da dobije.
Zao mi je jako, nadam se da ce ovo preboleti brzo i skupiti brzo snagu za dalje.
Kiss
Zao mi je jako, nadam se da ce ovo preboleti brzo i skupiti brzo snagu za dalje.
Kiss
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Žao mi je što je tako završilo, nadam se da će sledeći put dr imati pravu terapiju za tebe.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Uuuu, vidim ovde je bilo veselo!!!
Hvala na podršci, bilo je baš čupavo, nisu mogli ni otpusnu listu da mi daju kako treba...trebalo je primiti druge pacijente, ali pre toga ugurati ono papirče meni u ruke i odlepiti me od njihove stolice!!!
Kad' sam se napokon odlepila, onda sam plakala u kolima, sve dok nisam videla da sam na granici pa sam se zbunila i pitala šta ću tu?
Moj mili mužić se bio jako nasekirao, pa me je poveo u Bosnu, na pitu i ćevape koje ja obožavam. Tako smo sedeli na terasi celu noć jeli, pili pivo i ćutali.
Kupio mi je čak i štrudlu s višnjom koju ja ne podnosim, ali on obožava, pa mi je godinama bilo žao da mu kažem da je ne volim. Sinoć sam bila okrutna, pa sam mu rekla da je vreme da mu kažem istinu da tu štrudlu jedem samo zbog njega. Rekao je: "Šta pričaš bolan? Ti stvarno nisi pri sebi...štrudlu s višnjom..Ma ko zna šta ti sve kriješ!" Onda smo se cepali satima i na kraju spavali kao topovi. Sanjala sam mog ginekologa raskopčane košulje iz koje viri "ljubavni tepih", dolaziu po mene da me stavi u hiperbaričnu komoru, jer ja se samo tako mogu izlečiti...horor!!!
Malopre stigla kućici. Bilo je na trenutak teško ali odmah sam se bacila na sređivanje i zvanje. U početku sam imala ideju da organizujem ispijanje kafe u 4 glasa, ali se spisak proširio tako da će biti pola hora , i Boga mi pevaćemo!!!
Danas me ova sranja od jajnika jako žigaju, nadam se da je to normalno...ali me ne bi čudilo ni da nije, jer, ipak sam ja u pitanju! U svakom slučaju staviću sličicu otpusne liste jer na njoj sve piše, pa Happy može zaključati dnevnik.
Hvala na podršci, bilo je baš čupavo, nisu mogli ni otpusnu listu da mi daju kako treba...trebalo je primiti druge pacijente, ali pre toga ugurati ono papirče meni u ruke i odlepiti me od njihove stolice!!!
Kad' sam se napokon odlepila, onda sam plakala u kolima, sve dok nisam videla da sam na granici pa sam se zbunila i pitala šta ću tu?
Moj mili mužić se bio jako nasekirao, pa me je poveo u Bosnu, na pitu i ćevape koje ja obožavam. Tako smo sedeli na terasi celu noć jeli, pili pivo i ćutali.
Kupio mi je čak i štrudlu s višnjom koju ja ne podnosim, ali on obožava, pa mi je godinama bilo žao da mu kažem da je ne volim. Sinoć sam bila okrutna, pa sam mu rekla da je vreme da mu kažem istinu da tu štrudlu jedem samo zbog njega. Rekao je: "Šta pričaš bolan? Ti stvarno nisi pri sebi...štrudlu s višnjom..Ma ko zna šta ti sve kriješ!" Onda smo se cepali satima i na kraju spavali kao topovi. Sanjala sam mog ginekologa raskopčane košulje iz koje viri "ljubavni tepih", dolaziu po mene da me stavi u hiperbaričnu komoru, jer ja se samo tako mogu izlečiti...horor!!!
Malopre stigla kućici. Bilo je na trenutak teško ali odmah sam se bacila na sređivanje i zvanje. U početku sam imala ideju da organizujem ispijanje kafe u 4 glasa, ali se spisak proširio tako da će biti pola hora , i Boga mi pevaćemo!!!
Danas me ova sranja od jajnika jako žigaju, nadam se da je to normalno...ali me ne bi čudilo ni da nije, jer, ipak sam ja u pitanju! U svakom slučaju staviću sličicu otpusne liste jer na njoj sve piše, pa Happy može zaključati dnevnik.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Miro, dušo.
Imaš divnog muža, baš si me od srca nasmejala sa tom štrudlom
Ajd ti nas iznenadi sa tim dobrim spermogramom iz prirodnih radova, kad ta dva sporovozna folikula sazreju. Imaš li nekog ginekologa da te pogleda za dan dva tamo kod tebe, pa da zvekneš jedan Pregnyl i uradiš inseminaciju u kućnoj radinosti. Pa posle navalite na štrudlu
Imaš divnog muža, baš si me od srca nasmejala sa tom štrudlom
Ajd ti nas iznenadi sa tim dobrim spermogramom iz prirodnih radova, kad ta dva sporovozna folikula sazreju. Imaš li nekog ginekologa da te pogleda za dan dva tamo kod tebe, pa da zvekneš jedan Pregnyl i uradiš inseminaciju u kućnoj radinosti. Pa posle navalite na štrudlu
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
[img] [/img]
E, bas htedoh da kazem - da otpratis ti te folikule, pa navali na prirodne radove, pa makar i sa strudlom
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Da, super ti je mužić, Miro...
Uživaj sa "horom" i posle toga baci se na kućnu radinost...
Vidiš kako se u poslednje vreme čuda dešavaju na Kutku, uhvati taj talas...
P.S. I, stvarno, bolan, kako ne voliš štrudlu sa višnjama...
Uživaj sa "horom" i posle toga baci se na kućnu radinost...
Vidiš kako se u poslednje vreme čuda dešavaju na Kutku, uhvati taj talas...
P.S. I, stvarno, bolan, kako ne voliš štrudlu sa višnjama...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
miro, ako ništa bar imaš taj pozitivan stav!!!! šta da se radi... odmorite se, uradi dodatne analize, pa u nove pobede....
cvrle76- Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011
O, niš ne brinite, ja već za sutra imam zakazano kod mog ginekologa...nadam se da neće biti raskopčan ha ha ha
Nego...kolika pauza treba da se pravi između stimulacija? Mora li se praviti?
Nego...kolika pauza treba da se pravi između stimulacija? Mora li se praviti?
Mora, Miro. Najmanje 3 meseca.
Ček, ček, objasni to sa raskopčanim ginekologom...
Miro
i mene kopka taj raskopcani..., dakle ?
i mene kopka taj raskopcani..., dakle ?
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Draga Miro, Bosanci jesu najbolji muževi
A kod nas kažu ako nije jaka stimulacija pauza od 2 ciklusa, ako je bilo ET 6 meseci.
Za sve ostalo te razumem, veruj mi
Ljubim te i nastavi biti sa nama
A kod nas kažu ako nije jaka stimulacija pauza od 2 ciklusa, ako je bilo ET 6 meseci.
Za sve ostalo te razumem, veruj mi
Ljubim te i nastavi biti sa nama
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Miro, kakav slecedci postupak, za mene ni ovaj nije zavrsen dok ne porastu folikuli i ne poradite na njima Vidim da si pozitivna, pa to horsko pevanje iskoristi kao ventil, a onda kod gise i na one lepe radove.
Gotovo sam sigurna da ce se ti tvoji folikuli razviti kako treba, samo su oni bili nestrpljivi, ali zato vi jeste, pa s' obzirom da imate normospermiju, navalite, cuda se desavaju! Slucajno jutros videh na jednom forumu da je zena ostala trudna iz prirodnih radova, sledeci ciklus, posle pete neuspesne VTO.
Muzic ti je divan, dobro je da razjasniste dilemu, da tebi treba strudla s' makom, a ne sa visnjama.
E, da, ovde savetuju da se saceka 1 normalan ciklus, pa da se sledeci krene u akciju. Znaci, sledeca vestica, pa normalan ciklus, pa sledeci moze akcija, to je tih 3 meseca, kako ja sracunah. Samo, nekako verujem da to tebi uopste nece trebati!
Gotovo sam sigurna da ce se ti tvoji folikuli razviti kako treba, samo su oni bili nestrpljivi, ali zato vi jeste, pa s' obzirom da imate normospermiju, navalite, cuda se desavaju! Slucajno jutros videh na jednom forumu da je zena ostala trudna iz prirodnih radova, sledeci ciklus, posle pete neuspesne VTO.
Muzic ti je divan, dobro je da razjasniste dilemu, da tebi treba strudla s' makom, a ne sa visnjama.
E, da, ovde savetuju da se saceka 1 normalan ciklus, pa da se sledeci krene u akciju. Znaci, sledeca vestica, pa normalan ciklus, pa sledeci moze akcija, to je tih 3 meseca, kako ja sracunah. Samo, nekako verujem da to tebi uopste nece trebati!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Miro iz tvog posta se vidi kakva si ti pozitivna ličnost, i kad ti je teško tako zračiš. Nasmeja ti nas sa štrudlom. A nadam se uskoro da ćeš nam razvući osmeh na lice.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Miro,
i ja bih ti predlozila da otpratis i ovaj ciklus i ove folikule. Sama stimulacija ce pokazivati efekte jos neko vreme. Ja sam ostala trudna prirodno u prvom ciklusu posle neuspele vantelesne. Vidim da je spermogram tvog muza dobar i to je super osnova za vreme posle stimulacije. Predlazem da se opustite, otkacite i ludo volite onda kad vam to dodje, posvetite se jedno drugom sada kao da ste na pocetku veze!
Poljubac!
i ja bih ti predlozila da otpratis i ovaj ciklus i ove folikule. Sama stimulacija ce pokazivati efekte jos neko vreme. Ja sam ostala trudna prirodno u prvom ciklusu posle neuspele vantelesne. Vidim da je spermogram tvog muza dobar i to je super osnova za vreme posle stimulacije. Predlazem da se opustite, otkacite i ludo volite onda kad vam to dodje, posvetite se jedno drugom sada kao da ste na pocetku veze!
Poljubac!
agata- Broj poruka : 301
Godina : 53
Datum upisa : 17.02.2011
Pročitaj na prethodnoj straniStruzzo ::
A jesam li ja vama pričala.....e, mnogo toga vi ne znate o mom dr-u!!!
Smem li to ovde...ubiće me Happy-al ću da rizikujem!
Odem ja u bolnicu na UZ i u to vreme si morao kupiti kondom za vaginalnu sondu. Uđem ja u prodavnicu unutar bolnice i tražim jedan, oni kažu da nema na komad, samo pakovanje. Kažem ja da može, a on meni:"Koje ćete?" Ja bledo pogledam prodavca misleći da valjda debil zna zašta mi treba u bolnici, pa kakve veze ima koji su. Kažem:"Bilo koje." Uzmem kutiju, platim, otvorim, uzmem jedan, uđem kod dr-a, dam mu taj jedan , a ostatak u kesu. I sad', nije mi jasno zašto se čovek smeje...obično je jako ozbiljan, i sve mi pokazuje i objašnjava, a sada...
Otrpim ja taj takav pregled, dođem zbunjena kod drugarice na kafu, a ona pogleda u kesu koju sam spustila pored stola i kaže: "Kako lepa kutija. Jesu li to žvake? Ja kažem:" Ma ne, to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......"
Dakle, na ludo fluoriscentno roze kutiji sa štrasom velikim slovima piše (slobodnim prevodom)OBOSTRANO UŽIVANJE KUGLICE STIMULIŠU G-TAČKU, A REBRA POJAČAVAJU NJEGOVU OSETLJIVOST! Kuglice i rebra!!! Došla cura da se pregleda! Ko zna šta je dr pomislio
Mirjana ::OBOSTRANO UŽIVANJE[/color] KUGLICE STIMULIŠU G-TAČKU, A REBRA POJAČAVAJU NJEGOVU OSETLJIVOST! Kuglice i rebra!!! Došla cura da se pregleda! Ko zna šta je dr pomislio
E, jesi blesava, za
Pa, jesi li se istimulisala... osetila rebra...sonde...
Hahaha...ne mogu da tražim post o raskopčanom ginekologu, ali pretpostavljam da je to bio logičan sled...
Aaaaa, ne verujem
A zamisli ti sutra odes a on raskopcan
Jede strudlu od visanja
A zamisli ti sutra odes a on raskopcan
Jede strudlu od visanja
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010