MIRJANA- i ja ulazim u postupak
+35
Struzzo
Simona
catherine290505
buby
Tinche
bak
dragana76ns
Malina
bebko
racili
malenaa
Deni
Milijana
jagodica
HappyGirl
BiKsi :)
heart84
noja
MAAKKI
Jelica
cicsa80
Shizika
JocY
Bokicalepotica
cvrle76
lolipop
jaca*caca
KoMetaK
anak
Sneza
dr mali pariz
dragmilk
viktorija
Mali Princ
Mirjana
39 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 6 od 10
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: MIRJANA- i ja ulazim u postupak
Srecan pocetak bockanja...navijamo za petak!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Hvala! Ja sam se tako uplasila sto je videla samo dva antralana na jednom jajniku...ne znam sta je videla na drugom....Valjda se sutra necu razocarati!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Naravno da nećeš, ali zar ti nisu dosta blizanci ?! Makar za početak
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Mirjana samo se opusti, stres je najveci neprijatelj u postupku
A stvarno jer ti nisu dosta blizanci ?
A stvarno jer ti nisu dosta blizanci ?
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
SRECNO BOCKANJE
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Ha, ha! Može!
Ljudi moji, kako je meni jutros na transfuziologiji jedna održala predavanje....a joj!
"Šta je ovo? Kako može lekar opšte prakse da da uput za ovo (krvna grupa i rh faktor)? Ne mašite mi tim papirima, ako već znate krvnu grupu, što ste došli? Pa naravno da ne može ako je na devojačko prezime! Šta ste vi mislili?"
Ja kažem da sam mislila da krvna grupa ostaje ista kad se udaš-a ona će: " Kakve su to neslane šale! Po pravilu bi trebalo za svaku trudnoću raditi krvnu grupu...ali, pa vi niste trudni...pa ne može ovo ovako...ovo je nepotpuno! Gde vam je ovde (sriče slova-valjda da bi me zbunila- a ja je gledam u stilu 'joooj, što si ti pametna!!!) hbs, hcv, sida....devojčice, vas mora ginekolog da pošalje"
Opet ja kažem da sam to ja sve već odradila, a ona će:" Gde ste to odradili? Pa morate i sada? Ko zna šta se desilo u međuvremenu!"
Ja:" Nemojte se nervirati zbog mene! Ovde smo kod vas radili i ja i suprug, pre mesec dana i komisija je tek kada je videla ona 4 pečata NEGATIVAN, odlučila da možemo ući u program! Sada mi treba samo još krvna grupa ako nije problem!"
Dakle, strašno!!! Jadna žena!
A što se tiče vremena krvarenja...ne znam šta da mislim...baš sam zbunjena! Prethodna dva puta mi je za par sekundi stalo krvarenje, a sada ravno tri minuta je tekla!!!
Sutra u Jevremovu na UZ, u ponedeljak rezultati krvi i internistički pregled!
I dalje sam super...samo jako krvarim...cedim se!
Ljudi moji, kako je meni jutros na transfuziologiji jedna održala predavanje....a joj!
"Šta je ovo? Kako može lekar opšte prakse da da uput za ovo (krvna grupa i rh faktor)? Ne mašite mi tim papirima, ako već znate krvnu grupu, što ste došli? Pa naravno da ne može ako je na devojačko prezime! Šta ste vi mislili?"
Ja kažem da sam mislila da krvna grupa ostaje ista kad se udaš-a ona će: " Kakve su to neslane šale! Po pravilu bi trebalo za svaku trudnoću raditi krvnu grupu...ali, pa vi niste trudni...pa ne može ovo ovako...ovo je nepotpuno! Gde vam je ovde (sriče slova-valjda da bi me zbunila- a ja je gledam u stilu 'joooj, što si ti pametna!!!) hbs, hcv, sida....devojčice, vas mora ginekolog da pošalje"
Opet ja kažem da sam to ja sve već odradila, a ona će:" Gde ste to odradili? Pa morate i sada? Ko zna šta se desilo u međuvremenu!"
Ja:" Nemojte se nervirati zbog mene! Ovde smo kod vas radili i ja i suprug, pre mesec dana i komisija je tek kada je videla ona 4 pečata NEGATIVAN, odlučila da možemo ući u program! Sada mi treba samo još krvna grupa ako nije problem!"
Dakle, strašno!!! Jadna žena!
A što se tiče vremena krvarenja...ne znam šta da mislim...baš sam zbunjena! Prethodna dva puta mi je za par sekundi stalo krvarenje, a sada ravno tri minuta je tekla!!!
Sutra u Jevremovu na UZ, u ponedeljak rezultati krvi i internistički pregled!
I dalje sam super...samo jako krvarim...cedim se!
EEE....moja Miro...tek te ocukuju u zivotu takve stvari sa pipirima...kad se porodis...pa kad krenes dete da prijavis...pa za obdaniste...pa bolovanje...pa komisije...a tebi...UVEEEEEK JEDAN PAPIR FALI....kako?????pa ne znam ali u srbiji uvek fali
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Miro,žao mi je za te situacije...ali proći će i to...jbga,neizbežno je,kao što Buby reče
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
FT1P -welcome to Serbia
Srecan pocetak bockanja, navijamo
Srecan pocetak bockanja, navijamo
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
da ove nase salteruse i fali ti jedan papir
mirooo srecno otvaranje dnevnika i zna se da ga zatvoris velikackom trocifrenom beturinom
mirooo srecno otvaranje dnevnika i zna se da ga zatvoris velikackom trocifrenom beturinom
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Srecan nastavak dnevnika i da sto manje nailazis na nervozne tete koje ne znaju bas sve sto treba da znaju! Sta ces od petka za boce? Hoces biti u BG?
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Baš ste sve pozitivno luckaste-kao da ste mi sestre!
Cicsa80, hvala (i ostalim curama koje nisam pomenula NARAVNO!), a da li od sutra primam u Bgd-u, to ću znati ujutru, posle uz-a, pa vam javljam.
Cicsa80, hvala (i ostalim curama koje nisam pomenula NARAVNO!), a da li od sutra primam u Bgd-u, to ću znati ujutru, posle uz-a, pa vam javljam.
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Hvala Simona, malopre sam čitala tvoj dnevnik i navijam da vas uskoro zovu i kažu da dođete po svog mališana ili mališanku!
I ja da poželim sraćan nastavak i uspešan završetak. Hoće li biti do mog povratka sa mora (15.08)?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Joj, ne znam ni da li će biti-kod mene se ništa ne može predvideti! Valjda ću sutra znati reaguju li mi jajnici...pa ako da, kad se ti vratiš ja možda budem bila i čekalica!
Lepo se provedi i odmori! Ljubi Lenčicu!
Lepo se provedi i odmori! Ljubi Lenčicu!
Mirjana,
Ajde, polako i sigurno...
Deluješ kao neka opasna žemska, nemo' da čitam ovde neke panične tvoje postove....
Ajde, polako i sigurno...
Deluješ kao neka opasna žemska, nemo' da čitam ovde neke panične tvoje postove....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Za današnje dobre rezultate!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hajmo Miro, opasna ženskice , javljaj rezultate, nestrpljivi smo
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Kao što rekoh na koracima, legla malo, oko 19h, da odmorim posle puta i probudila se jutros u 10h! Glava mi puca!
Ovako, taj očekivani UZ sam ja umislila, juče su mi samo radili E2, koji je bio 27,9. Molim komentar na ovu vrednost od upućenih!
POjačana mi je terapija, tj. ne primam više 3x75, već 4x75j Menopura
Prvi UZ (sada sigurno) u ponedeljak, kao i ponovna kontrola E2
Izvinte što ste čekale!
Ovako, taj očekivani UZ sam ja umislila, juče su mi samo radili E2, koji je bio 27,9. Molim komentar na ovu vrednost od upućenih!
POjačana mi je terapija, tj. ne primam više 3x75, već 4x75j Menopura
Prvi UZ (sada sigurno) u ponedeljak, kao i ponovna kontrola E2
Izvinte što ste čekale!
Mirjana, evo mene opet malo u zivotu...ovih dana, videla si da sam prezivela pakao, koji se hvala Bogu zavrsio neverovatnim obrtom sa srecnim ishodom, pa sam za to vreme samo posecivala Deni jer znam da je bas bila u frci...a sad sam opet normalna i evo me procitah tvoj dnevnik...mislim ove poslednje strane.
Misli pozitivno, vezano za antralne folikule. Cilj je da se dobiju zrele jajne celije - kvalitetne, a ne milion losih.
To sto sada imas dva antralna folikula ne mora da znaci da ce tako i ostati... Videcemo sta ce da se desava dalje , sada posle menopura... Mozes procitati u mom dnevniku, ali meni se povecavao broj folikula sa stimulacijom....jer oni ne racunaju uvek sve folikule, samo neke koji deluju kao potencijalno iskoristivi...kasnije. Moja drugarica je imala 4 antralna, pa se pojavila vise folikula posle stimulacije, na kraju je dobila 6 jajnih celija...
Zato, ne brini, PRVO verujem da ce dozreti jos koji folikul, a drugo cilj je da dobijes 2-3 kvalitetna embriona...bitno je da to sto imas od folikula da zrele jajne celije...zato bice sve ok. I ja sam menopur dobijala , sad kad su ti pojacali dozu , ima da izadje jos koji....tako je i meni bilo...
Pisi u ponedeljak i drzi se, sve ce to biti na kraju dobro i dovoljno!!!
Misli pozitivno, vezano za antralne folikule. Cilj je da se dobiju zrele jajne celije - kvalitetne, a ne milion losih.
To sto sada imas dva antralna folikula ne mora da znaci da ce tako i ostati... Videcemo sta ce da se desava dalje , sada posle menopura... Mozes procitati u mom dnevniku, ali meni se povecavao broj folikula sa stimulacijom....jer oni ne racunaju uvek sve folikule, samo neke koji deluju kao potencijalno iskoristivi...kasnije. Moja drugarica je imala 4 antralna, pa se pojavila vise folikula posle stimulacije, na kraju je dobila 6 jajnih celija...
Zato, ne brini, PRVO verujem da ce dozreti jos koji folikul, a drugo cilj je da dobijes 2-3 kvalitetna embriona...bitno je da to sto imas od folikula da zrele jajne celije...zato bice sve ok. I ja sam menopur dobijala , sad kad su ti pojacali dozu , ima da izadje jos koji....tako je i meni bilo...
Pisi u ponedeljak i drzi se, sve ce to biti na kraju dobro i dovoljno!!!
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Jelice, lepa moja trudnjačo, hvala
Na prvom merenju mi je E2 bio negde oko 22, tako da si ti cak bolja. Na drugom merenju je bio 54, a za trece merenje, nemam pojma jer mi nisu ni napisali u listi. Bez podizanja doze sam na kraju imala tri zrele jc. Tako da nema sta da brines, opusti se i guramo polako :)
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Hvala Denić! Bolje si?
Meni na vrhu kartončeta piše metod: ICSI/IVF, da li to znači da će mi raditi ICSI ili to tako svima piše, u smislu ovo ili ono?
Meni na vrhu kartončeta piše metod: ICSI/IVF, da li to znači da će mi raditi ICSI ili to tako svima piše, u smislu ovo ili ono?
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» MIRJANA - Afield again!
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» Jevremova- Iskustva