JELICA - Moja prva vto
+50
Marie
anna
bak
buby
Zoka83
Cupava
Gala
bobica83
catherine290505
Tinche
Čupsi
lilly13
nolinica
Orline
Marija86
Likoli
bebko
Milijana
Dacaa
maza1972
Mirjana
*AIDA*
jaca*caca
viktorija
malenaa
Malina
Bokicalepotica
vašar
jagodica
heart84
HappyGirl
dr mali pariz
Kockica
lolipop
Sneza
Sofka
dragmilk
Deni
Mali Princ
grudva
cicsa80
anak
dragana76ns
djole42
MAAKKI
BiKsi :)
noja
cvrle76
KoMetaK
Jelica
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 17 od 17
Strana 17 od 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: JELICA - Moja prva vto
Rekla sam ti Jelo, molitve i toplina su uvek najvažnije.
Ljubim malog borca, hvala ti Bože da se nije desilo najgore.
Još jednom za dr.-
A za srce i za borca-
Ljubim malog borca, hvala ti Bože da se nije desilo najgore.
Još jednom za dr.-
A za srce i za borca-
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Drage devojke, vi ste jedne predivne osobe...i sad sam svojoj drugarici citala vase postove.
Mnogo vam hvala sto ste tu i sto tugujete i radujete se sa mnom. Mnogo mi znaci vasa podrska i sve sto mi se desavalo sam imala potrebu da podelim sa vama i da posle nekoliko sati se vratim na forum da vidim: sta kazete...
Obecavam da cu biti tu sa vama i kada, nadam se, vec uveliko budem na trudnickim stranama...
Iskreno, pre celog ovog postupka sam se jako puno informisala o svemu...cak sam skidala sa neta i pdf fajlove knjiga o vto i trudnoci svasta nesto...i eto dogodilo mi se nesto sto nisam mogla da razumem ili da pomislim a toliko sam se trudila da predvidim sta se desava, apsolutno verujuci zvanicnim info. iz knjiga...I eto, bez obzira na silne informacije koje sam skupljala, ovaj bebac kao da se poigrao i pokazao da nije bas sve po knjigama, po zvanicnim informacijama...Tako mi i dalje nije jasno kako se sve ovo desilo?...zasto se embrion nije video u utorak i prekjuce, kako se stvorio odjednom tu...sta je to sve...osecam se kao da me sam Bog pogledao.
Danas je dr preracunao trudnocu po, cini mi, se po velicini embriona , a ne po poslednjoj menstr. i aparat mu je izbacio 6w,1d...pa to je 7 nedelja, a po poslednj.menstr. mi je 7,4 - odnosno uveliko 8 nedelja sad...
Volim vas sve puno, nadam se da sada konacno mogu da zakljucim svoju misao i zelju iz prve recenice mog dnevnika, a narocito posle svega ovoga sto se desilo u poslednja tri dana: zaista sam prava srecnica!
Hvala vam jos jednom,
Preci cu na trudnicke strane i bicu tu uz Mirjanu jer znam da ona upravo krece u veliuku borbu...nadacu se, kao i za sebe : uspesnu!
PS. al bez stresova ovih :-) Ipak.
Mnogo vam hvala sto ste tu i sto tugujete i radujete se sa mnom. Mnogo mi znaci vasa podrska i sve sto mi se desavalo sam imala potrebu da podelim sa vama i da posle nekoliko sati se vratim na forum da vidim: sta kazete...
Obecavam da cu biti tu sa vama i kada, nadam se, vec uveliko budem na trudnickim stranama...
Iskreno, pre celog ovog postupka sam se jako puno informisala o svemu...cak sam skidala sa neta i pdf fajlove knjiga o vto i trudnoci svasta nesto...i eto dogodilo mi se nesto sto nisam mogla da razumem ili da pomislim a toliko sam se trudila da predvidim sta se desava, apsolutno verujuci zvanicnim info. iz knjiga...I eto, bez obzira na silne informacije koje sam skupljala, ovaj bebac kao da se poigrao i pokazao da nije bas sve po knjigama, po zvanicnim informacijama...Tako mi i dalje nije jasno kako se sve ovo desilo?...zasto se embrion nije video u utorak i prekjuce, kako se stvorio odjednom tu...sta je to sve...osecam se kao da me sam Bog pogledao.
Danas je dr preracunao trudnocu po, cini mi, se po velicini embriona , a ne po poslednjoj menstr. i aparat mu je izbacio 6w,1d...pa to je 7 nedelja, a po poslednj.menstr. mi je 7,4 - odnosno uveliko 8 nedelja sad...
Volim vas sve puno, nadam se da sada konacno mogu da zakljucim svoju misao i zelju iz prve recenice mog dnevnika, a narocito posle svega ovoga sto se desilo u poslednja tri dana: zaista sam prava srecnica!
Hvala vam jos jednom,
Preci cu na trudnicke strane i bicu tu uz Mirjanu jer znam da ona upravo krece u veliuku borbu...nadacu se, kao i za sebe : uspesnu!
PS. al bez stresova ovih :-) Ipak.
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Jelice divan vest zelim ti laku trudnocu i da nikada vise ne dozivis ovako nesto, a za malog borca veliko bravo
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Jelice,
Ne mogu ti opisati moju srecu sad kad sam procitala tvoj post. Zao mi je sto si morala da prodjes citav ovaj horor, ali sve ce se to zaboraviti koliko odmah :)
Ljubim te i da si odmah otperjala na trudnicke strane
Ne mogu ti opisati moju srecu sad kad sam procitala tvoj post. Zao mi je sto si morala da prodjes citav ovaj horor, ali sve ce se to zaboraviti koliko odmah :)
Ljubim te i da si odmah otperjala na trudnicke strane
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
Joj jelice, kakav divna vesti, zeno, kad se sad nisam srusila sa kreveta!
Prelepo, apsolutno jos jedan dokaz da 1 i 1 u medicini nisu 2 bas uvek!
Kako divna vest, ulepsala si mi mnogo dana! Cestitam
Prelepo, apsolutno jos jedan dokaz da 1 i 1 u medicini nisu 2 bas uvek!
Kako divna vest, ulepsala si mi mnogo dana! Cestitam
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Juhuuu, kakav preokret!!!
Super, super...uživaj u svojoj mrvici....
Super, super...uživaj u svojoj mrvici....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Kako sam se obradovala!!!!! Divne vesti,cestitam od srca
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Jelice, sreca da videh prvo polednje postove
Kakav divan preokret
Neka je sa srecom
Kakav divan preokret
Neka je sa srecom
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Jelice, plačem od kad sam videla vest, pa čitajući poruke naših drugarica forumašica, pa onda tvoju..i još povrh svega, nisi zaboravila da misliš na mene!!! E to me je dokusurilo! Sad kad mm dođe, misliće da se ko zna šta desilo, jer sam sva natečena od plakanja!
Tako mi je drago i jaaaako sam srećna zbog malog borca, nek nam je živ i zdrav
Tako mi je drago i jaaaako sam srećna zbog malog borca, nek nam je živ i zdrav
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Strana 17 od 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» TULUMBA-Moja prva VTO...
» JELENA87-moja prva VTO
» NinaNanaOoo - Moja prva vto
» BIBI.LIBI- Moja prva ICSI
» EVE - Prva VTO