JELICA - Moja prva vto
+50
Marie
anna
bak
buby
Zoka83
Cupava
Gala
bobica83
catherine290505
Tinche
Čupsi
lilly13
nolinica
Orline
Marija86
Likoli
bebko
Milijana
Dacaa
maza1972
Mirjana
*AIDA*
jaca*caca
viktorija
malenaa
Malina
Bokicalepotica
vašar
jagodica
heart84
HappyGirl
dr mali pariz
Kockica
lolipop
Sneza
Sofka
dragmilk
Deni
Mali Princ
grudva
cicsa80
anak
dragana76ns
djole42
MAAKKI
BiKsi :)
noja
cvrle76
KoMetaK
Jelica
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 10 od 17
Strana 10 od 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: JELICA - Moja prva vto
meni niko nije rekao da vadim progesteron od lekara..ali naucena prethodnim iskustvom to mi je bilo prvo! Nekada moramo same da preuzmemo stvar u svoje ruke
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
devojke, znam ja to vrlo dobro...u predhodnih par godina sam gomilu analiza samoj sebi uradila...tako da sam valjda prezasicena od briga:-)
Meni nisu rekli ni betu da ponovim. Onda znam ja da mogu da ponovim betu sama, ali sve se malo plasim :-)
Uradicu progesteron u subotu i betu ponovo, jer cu u ponedeljak da zakazem doktorke konsultacije...svejedno , cak i da izvadim sada ako vidim da mi je nizi.....ipak ne bih smela sama sebi da menjam terapiju :-)
A doktorka nije tu, vec u inostranstvu...
Inace, juce sam dobila progesteron depo - pa u nedelju opet (na 5 dana)....utrogestan pijem 3x2 od 100mg...
meni drugarica kaze, pa primaj progesteron depo na 3 dana :-), ali ipak se plasim da sama to radim tako...:-)
Hvala vam, mnogo ste dobre
Meni nisu rekli ni betu da ponovim. Onda znam ja da mogu da ponovim betu sama, ali sve se malo plasim :-)
Uradicu progesteron u subotu i betu ponovo, jer cu u ponedeljak da zakazem doktorke konsultacije...svejedno , cak i da izvadim sada ako vidim da mi je nizi.....ipak ne bih smela sama sebi da menjam terapiju :-)
A doktorka nije tu, vec u inostranstvu...
Inace, juce sam dobila progesteron depo - pa u nedelju opet (na 5 dana)....utrogestan pijem 3x2 od 100mg...
meni drugarica kaze, pa primaj progesteron depo na 3 dana :-), ali ipak se plasim da sama to radim tako...:-)
Hvala vam, mnogo ste dobre
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
visak progesterona se ispiski i ne moze da steti...ali naravno ti treba da radis onako kako osecas...
Ja sam primala Pregnil svaki dan,depo na 4-ti i 3x2 od 200mg utorgestana
Ja sam primala Pregnil svaki dan,depo na 4-ti i 3x2 od 200mg utorgestana
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Jelice, ja sam primala progesteron depo na drugi dan, a stavalja vaginalno utrogestan 3x2. Proveri sa dr čim dođe.
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Pa provericu sa doktorkom, ako mi se ne smiri...i ja cu sebi davati na 3 dana...mada evo danas samo zuti sekret...
Ceo dan sam lezala...
A plasim se kad dodje doktorka da joj kazem: znate ja sam sama sebi korigovala terapiju znate...
Morala bih da izmislim da su mi to rekli u domu zdravlju...
:-)
Ceo dan sam lezala...
A plasim se kad dodje doktorka da joj kazem: znate ja sam sama sebi korigovala terapiju znate...
Morala bih da izmislim da su mi to rekli u domu zdravlju...
:-)
Jelice ne brini,i ja mislim da visak progesterona ne moze da steti...Kako kaze Marija ispiski se
Ja sam primala progesteron depo na 2 dana do 12-te nedelje i koristim utragestan 3x2 od 100mg iako nisam imala nikakav sekret ni krvarenje.
Nemoj da se sekiras oko reakcije doktorke, ionako ona nije bila tu da te posavetuje...
Zelim ti da sto pre resis dilemu oko terpije i da maksimalno uzivas u svojoj trudnoci
Ja sam primala progesteron depo na 2 dana do 12-te nedelje i koristim utragestan 3x2 od 100mg iako nisam imala nikakav sekret ni krvarenje.
Nemoj da se sekiras oko reakcije doktorke, ionako ona nije bila tu da te posavetuje...
Zelim ti da sto pre resis dilemu oko terpije i da maksimalno uzivas u svojoj trudnoci
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Jelice, kako si danas?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mirjana,
Dobro sam danas...
Juce mi nije islo nista braon...samo zuckasto, a od jutros vise beo sekret...tako da nadam se da se to sredjuje i da je bila samo neka mala reakcija organizma na period kad inace bi trebala da nastupi menstruacija...
I juce i danas mi se ceo dan vrti u glavi, ne samo kad popijem utrogestan kao predhodnih dana, vec non stop...i danas imam mucninu, ne mogu reci da imam klasicnu mucninu, ali imam neku nelagodnost u zelucu...ja sam pomislila da je verovatno od trudnoce, a moja snajka kaze da je mozda i od mamavita...jer je njoj bilo muka od mamavita.
Eto, danas je dobra situacija...mom se embrioncicu dopada kod mame....oooo kako ej to cudno...ja jos uvek nemam osecaj da sam u drugom stanju...jedva cekam da pocnem da osecam to bebce malo slatko...
Hvala sto mislis na mene...
marija,kad ti pocinjes sa stimulacijama, jos malo bese?
Dobro sam danas...
Juce mi nije islo nista braon...samo zuckasto, a od jutros vise beo sekret...tako da nadam se da se to sredjuje i da je bila samo neka mala reakcija organizma na period kad inace bi trebala da nastupi menstruacija...
I juce i danas mi se ceo dan vrti u glavi, ne samo kad popijem utrogestan kao predhodnih dana, vec non stop...i danas imam mucninu, ne mogu reci da imam klasicnu mucninu, ali imam neku nelagodnost u zelucu...ja sam pomislila da je verovatno od trudnoce, a moja snajka kaze da je mozda i od mamavita...jer je njoj bilo muka od mamavita.
Eto, danas je dobra situacija...mom se embrioncicu dopada kod mame....oooo kako ej to cudno...ja jos uvek nemam osecaj da sam u drugom stanju...jedva cekam da pocnem da osecam to bebce malo slatko...
Hvala sto mislis na mene...
marija,kad ti pocinjes sa stimulacijama, jos malo bese?
Jelice,vrtoglavice hoće od nižeg pritiska koji uzrokuje progesteron.Jesi li izmerila možda pritisak?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Nisam, nemam merac:-)....a vrlo je moguce, meni je inace nizi pritisak!
Onda je zbog toga 100%-i meni je isto tako...inače niži pritisak,progesteron ga još obori,a često ležanje...pa vijuuuuuuuu
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ma super je, dao Bog da sve vijjuuuuuuuuuuugamo zbog toga razloga i
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Ja sam isto imala vrtoglavice kad popijem Utrogestan, bukvalno me je onesvescivao, ali ja sam ga pila samo dok mi je krvarenje trajalo, oko 4-5 dana. Sad ga stavljam vaginalno 3x2 po 100 mg i primam injekcije depo pogesterona 125 mg na drugi dan, nemam nikakvih propratnih efekata. Sve ce biti u redu
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Jelice, javljaj betu
Ana, pa ne vadim vise betu...niko mi nije rekao...sledece nedelje cu kod doktorke na razgovor, pa onda cekam 25 jul...ultrazvuk...i to je to...nadam se da ce na ultrazvuku biti sve ok...
Naravno draga da će na UZV sve biti OK, i više od toga, čućeš
jeco cekamo 25.jul 1UZ
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Jaooo ljudi, samo da srecno prodje 25. jul!
Noja super, bas mi je drago da je kod tebe sve super....i ja ocekujem jedno srculence...:-), nadam se da ce biti sve ok....
Noja super, bas mi je drago da je kod tebe sve super....i ja ocekujem jedno srculence...:-), nadam se da ce biti sve ok....
nije me dugo bilo, pa da čestitam sa zakašnjenjem
uživaj u trudnoći
uživaj u trudnoći
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Jelice,
Kako si? Kako podnosis ove vrucine?
Kako si? Kako podnosis ove vrucine?
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Deni, pa uglavnom sam u kuci...lezim i citam...mada mi je juce bila zena da sredjuje, pa smo isli u restoran, potom kod drugarica i tako....:-)
Bas je vruce jako...koliko sam cula celo leto ce biti nesnosljivo...al ok...meni je sad sve snosljivo samo kad je uspelo, a videcete tako ce i vama biti:-)))
ma nista ne smeta... samo da bude sve ok...
Lili, hvala!!
Bas je vruce jako...koliko sam cula celo leto ce biti nesnosljivo...al ok...meni je sad sve snosljivo samo kad je uspelo, a videcete tako ce i vama biti:-)))
ma nista ne smeta... samo da bude sve ok...
Lili, hvala!!
Pozdrav, draga! Ja sam u neopisivoj gužvi ovih dana, pa samo malo da svratim i pozdravim! Biće to sve super, a ja jedva čekam izveštaj sa uz!
Ja još nisam dobila, pa mislim da sam fasovala neki hormonski poremećaj... Šta reći - uživaj, samo opušteno i raduj se svakoj sličici sa uz!
Pusa
Ja još nisam dobila, pa mislim da sam fasovala neki hormonski poremećaj... Šta reći - uživaj, samo opušteno i raduj se svakoj sličici sa uz!
Pusa
jagodica- Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011
Jaaaagooodiiice, hvaaalaaa! da nisi ipak trudna? svasta?
Strana 10 od 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» TULUMBA-Moja prva VTO...
» JELENA87-moja prva VTO
» NinaNanaOoo - Moja prva vto
» BIBI.LIBI- Moja prva ICSI
» EVE - Prva VTO
» JELENA87-moja prva VTO
» NinaNanaOoo - Moja prva vto