Azoospermia
+91
Lucija85
lalojedac
**lady**
gage33
missile
dzonivajsmiler
mikan
kockicaaa
Erata
DMANA
cvjela
nina :)
boki82
sareni leptir
Bebironcic
mala zeka
ella1309
Gramatika
ddeki
wladika
JocY
merce
gabrielle25
alo-alo
korpica
Gogo
seka81
dra00
Diksica
senka
pegaz
grudva
tvinki
Mirjana
dragmilk
Malena88
ciklama
noja
Maza
Mali Princ
charlyy
uplasena
LaFolie
KoMetaK
Dejan-T
Vesela
Likoli
Milijana
wulf
vašar
Shizika
Deni
lolipop
cicsa80
anak
maja.e
BiKsi :)
JacaKg
anna
heart84
Željica
tuzna
daco
Gala
Marija86
malenica
Orline
djole42
baksuzi
ana78
nelab
Republica
marija26
bak
bobica83
dr mali pariz
Zoka83
Kockica
maja76
eni
Jelena*
tanjica
dina
NINA1
beban
brinbili
nena beba
nabla
duolite.blagunja
Hitron-Luka
HappyGirl
95 posters
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet :: Arhiva
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Azoospermia
Biksi :) ::I da, mikrodelacija y hromozoma mi se mota i kariotip, ali kao što Bak napisa na nekoj ranijoj strani, to se radi na IMD, pa bih da probamo tamo. Cicsa mi je rekla da mora urolog to da predloži, da bi komisija odobrila, pa sam mislila da privatno kad odemo kod urologa dobijemo napismeno i taj predlog. A ako se mikrodelacija ne radi na IMD, onda bismo to uradili privatno.
Nama je uput napisala moj ginekolog, oboje na moj. S tim sto bi vi morali i za njega, posto nije iz bgd/a, moze od dr opste prakse.
Na komisiji su nas pitali sta, kako, koliko puta... Gledali spermograme, i rekli nam ovako, parafraziram "Posto gospodin ima spermograma koji su preko 5 mil, nije potrebna mikrodelacija... , to je pokazatelj (to sto ima dobre spermograme) da sigurno nema tu mikro..., da nemate spermograma koji su preko 5 mil mi bi vam uradili iako to nema na uputu"
A odradiste li vi kariotip? znam da si imala zakazano, pa se svasta izdesavalo... E ovaj razgovor smo mi vodili na komisiji za kariotip. Zovi ih, zakazi, uzmi upute i dodjite, eto prilike da te stisnem
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Nismo kariotipe, planiram da zovem da zakazem. U najskorije vreme cu i to! Kontam da uradimo sve nalaze i da ponesemo, da nas ne vrate ako nesto fali.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dali necij muz ima ovu Hypogonadotropic hypogonadism diagnozu?
dina- Broj poruka : 150
Datum upisa : 11.01.2010
Testastron se povecao a fsh jos uvek isti. Nezam dali ima smislia jos koristiti terapiju.
Ljudi, mi smo radili biopsiju testisa i stigli su nam rezultati juce. Dr kaze da postoji spermatogeneza i da su nadjeni spermatozoidi. MM od ponedeljka pocinje da pije lekove, pa cemo da vidimo sta ce da bude...... KONACNO!!!! Jupi, jupi, jupi!!!!
Malena88- Broj poruka : 66
Godina : 36
Datum upisa : 02.11.2011
Malena88 kakve lekove ce da koristi tvoj muz?
Biksi :) ::
Moj dragi je uradio neke hormone danas:
TSH 1.42 (0.35-5.5) ulU/mL
PRL 116 (45-375) ulU/mL
LH 15.24 (1.5-9.3) mlU/mL
FSH 20.71 (1.40-18.1) mlU/mL
Stigao nalaz testosterona 4.74
Je li narode, da nije nečiji muž slučajno uzimao suve smokve u maslinovom ulju da proba da spusti fsh?! AKo pomaže ženama, možda bi pomoglo i muškarcima?! Lupam, ne zamerite, al svašta mi pada na pamet.
ja sam mislila svom da to naprvim ali nigdje inas vidjela da je to neko od muskaraca koristio
Ne verujem da može da škodi?! Mada, možda i ne pomogne, al možemo probati?!
citala sam na rodi da se nesmije fsh spustati
edinas neznam al neko je pisao na predhodnoj strani da nije pametno spustati fsh i tu ima neke logike. meni je neki dan dr rekao da sad kad moj muz zavrsi sa menopurom tj kad prestane primati taj fsh njemu ce se on spustiti ponovo na istu vrijednost i prestace proizvodnja spermatozoida tj. koliko samga skontala fsh potice proizvodnju i kad se spusti ona prestaje. tsh je ustvari samo informacija iz mozga koja govori testisima da moraju proizvoditi sto manje ima te informacije iz mozga to manje i proizvodnje. otprilike tako nesto je meni moj dr rekao . tako kao sto je neko na predhodnoj strani napisao da nema smisla skidati tsh jer tim se postice samo kontraefekat.
Zenice,ne stignem da pisem ali citam....Jako sam ljuta na mm jer me ne slusa.
Ne ide mu se na biopsiju a ja umirem zbog toga.Hocu bebuuuuuuu!
Ne ide mu se na biopsiju a ja umirem zbog toga.Hocu bebuuuuuuu!
Maza- Broj poruka : 90
Godina : 37
Datum upisa : 02.08.2011
nije ni njemu lako, boji se neuspeha
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Znam,trebao je jos pocetkom februara to da zavrsi pa da idemo dalje a ovako jos gore cekati.Kako ste vi,ima li napredka?
kod nas se odjednom pojavila hlamidija, pali smo u nesvest, srecom da smo saznali, izgleda da je godinama bila maskirana eserihijom, jer smo do sada imali 4 negativvna rezultata. Tako da je izgleda i ta gadura razlog loseg spermograma.
Inace, mm je bas sredio stitnu zlezdu, sada ima oko 10 miliona plivaca od kojih 25% skroz valja, a imali smo nulu jako dugo.
Kakvo je vase iskustvo sa spermogramom nakon jakih antibiotika? Koliko ce nam terapija za hlamidiju unakaziti spermogram?
Ako nam rez bude dobar za 10 dana, ulazimo u postupak u aprilu
Inace, mm je bas sredio stitnu zlezdu, sada ima oko 10 miliona plivaca od kojih 25% skroz valja, a imali smo nulu jako dugo.
Kakvo je vase iskustvo sa spermogramom nakon jakih antibiotika? Koliko ce nam terapija za hlamidiju unakaziti spermogram?
LaFolie ::kod nas se odjednom pojavila hlamidija, pali smo u nesvest, srecom da smo saznali, izgleda da je godinama bila maskirana eserihijom, jer smo do sada imali 4 negativvna rezultata. Tako da je izgleda i ta gadura razlog loseg spermograma.
Koji sok covece....
A jel primecujes da svakom od nas uvek nesto iskrsne i svi zalazimo u neki zacarani krug....Kako ponadamo se jos to i dobro je i uvek nesto upropasti verovanja.Odakle sad hlamidija?Pa nece biti strasno posle antibiotika....Malo se mora sacekati.
da da, svaki put nesto novo iskrsne, prosto neverovatno.....
Jos kada sam otvorila rezultat iz lab, u momentu sam se u glavi razvela i sve
Inace, mm se zalio na neki osecaj topline u levom testisu, kao da se nesto cudno desava, a ja sam mislila da preuvelicava. Onda smo otisli kod urologa i pregled testisa je bio ok, kaze dr da ima i diskretnu varikocelu.... I dok smo sakupljali papire za novi postupak, saznamo za hlamidiju. Dr nam je dala terapiju, zamisli: ne oseca vise te "senzacije" u testisima!!!!!!!!!
Mi smo pre 2 meseca konacno isterali eserihiju i od tada ja imam cudne bolove dole i atipicna krvarenja, a on je osecao nesto cudno..... Izleda da se bas ispoljila nakon sto smo isterali eserihiju.
Veruj mi nista od ovoga nije ni delic stresa koji je tvoj muz preziveo
Ja sam sigurna da je i dalje prestravljen kada pomisli na lekare i zato ne zuri na biopsiju
Jos kada sam otvorila rezultat iz lab, u momentu sam se u glavi razvela i sve
Inace, mm se zalio na neki osecaj topline u levom testisu, kao da se nesto cudno desava, a ja sam mislila da preuvelicava. Onda smo otisli kod urologa i pregled testisa je bio ok, kaze dr da ima i diskretnu varikocelu.... I dok smo sakupljali papire za novi postupak, saznamo za hlamidiju. Dr nam je dala terapiju, zamisli: ne oseca vise te "senzacije" u testisima!!!!!!!!!
Mi smo pre 2 meseca konacno isterali eserihiju i od tada ja imam cudne bolove dole i atipicna krvarenja, a on je osecao nesto cudno..... Izleda da se bas ispoljila nakon sto smo isterali eserihiju.
Veruj mi nista od ovoga nije ni delic stresa koji je tvoj muz preziveo
Ja sam sigurna da je i dalje prestravljen kada pomisli na lekare i zato ne zuri na biopsiju
La folie i nama se dok smo prikupljali nalaze za komisiju isto desilo mm je bio pozitivan na hlamidiju i terapijom od 10 dana izlecio, na spermogram nije uticalo jer mu se tada poboljsao nalaz od nekih dr terapija, tako da mislim da necete imati tih problema.
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Bar neka lepa vest...Unistite tu hlamidiju i da vidim bebu.
Moram da vam kazem da je sestra od mm dobila bebu u 40 god(pre neki dan)
On je imao 30% pokretnih plivaca a ona jako lose zdr. stanje. 2 VTO i ostala trudna prirodnim putem....Ja se utesim kada se setim toga.
Moram da vam kazem da je sestra od mm dobila bebu u 40 god(pre neki dan)
On je imao 30% pokretnih plivaca a ona jako lose zdr. stanje. 2 VTO i ostala trudna prirodnim putem....Ja se utesim kada se setim toga.
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet :: Arhiva
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu