Azoospermia
+91
Lucija85
lalojedac
**lady**
gage33
missile
dzonivajsmiler
mikan
kockicaaa
Erata
DMANA
cvjela
nina :)
boki82
sareni leptir
Bebironcic
mala zeka
ella1309
Gramatika
ddeki
wladika
JocY
merce
gabrielle25
alo-alo
korpica
Gogo
seka81
dra00
Diksica
senka
pegaz
grudva
tvinki
Mirjana
dragmilk
Malena88
ciklama
noja
Maza
Mali Princ
charlyy
uplasena
LaFolie
KoMetaK
Dejan-T
Vesela
Likoli
Milijana
wulf
vašar
Shizika
Deni
lolipop
cicsa80
anak
maja.e
BiKsi :)
JacaKg
anna
heart84
Željica
tuzna
daco
Gala
Marija86
malenica
Orline
djole42
baksuzi
ana78
nelab
Republica
marija26
bak
bobica83
dr mali pariz
Zoka83
Kockica
maja76
eni
Jelena*
tanjica
dina
NINA1
beban
brinbili
nena beba
nabla
duolite.blagunja
Hitron-Luka
HappyGirl
95 posters
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet :: Arhiva
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Azoospermia
Iskreno, ja ni ne znam ko u Beogradu jos radi biopsiju sem Jevremove (a pritom da je to pouzdano). Iako kazu da je bolje raditi postupak sa svezim tkivom, ja tako ne mislim, tacnije mislim da je to isto. Znam da je u Jevremovoj biopsija negde oko sesto evra.
Brinbili je radila cini mi se za zamrznutim tkivom u Podgorici.
Brinbili je radila cini mi se za zamrznutim tkivom u Podgorici.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Evo me...Zao mi je sto nisam odmah odgovorila,nisam bila pri kompu 15 dana....
Kockice,samo ovaj ,treci put smo radili punkciju i sa njom je uspjela VTO...Mislim da je bolje,i moj Dr se slaze,da se radi sa svjezim materijalom...Pa ako finansijski mozete(kod nas je punkcija 250e) ja bih preporucila da neposredno pred tvoju aspiraciju tm odrade punkciju...Ako,ne daj Boze,nista ne nadju pri ruci im je i zamrznuti uzorak...
Zelim vam puuuuuno srece
Kockice,samo ovaj ,treci put smo radili punkciju i sa njom je uspjela VTO...Mislim da je bolje,i moj Dr se slaze,da se radi sa svjezim materijalom...Pa ako finansijski mozete(kod nas je punkcija 250e) ja bih preporucila da neposredno pred tvoju aspiraciju tm odrade punkciju...Ako,ne daj Boze,nista ne nadju pri ruci im je i zamrznuti uzorak...
Zelim vam puuuuuno srece
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Dijagnoza azoospermija,uradjen jedan VTO neuspesno u Leskovcu,a sada nece da prihvate za besplatnu vto zbog dijagnoze,rekli su nam da se javimo oktobra ako ima nekih poboljsanja..molim nekog ako ima lek za poboljsanje spermograma da nam pomogne...
Hvala
Hvala
baksuzi- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.08.2010
Dobrodosla!
Pogledaj ovde
https://kutak.forumotion.com/muski-sterilitet-f8/za-kvalitetniji-spermogram-t60.htm
sta ste od ispitivanja odradili?
Pozz!
Pogledaj ovde
https://kutak.forumotion.com/muski-sterilitet-f8/za-kvalitetniji-spermogram-t60.htm
sta ste od ispitivanja odradili?
Pozz!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Baksuzi, dobrodošla
nemoj tako pesimističan nick, pls, ako je do dijagnoze, onda smo svi ovde baksuzi, a nismo
nemoj tako pesimističan nick, pls, ako je do dijagnoze, onda smo svi ovde baksuzi, a nismo
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Pozz!!
Nasa dijagnoza je Azoospermija,Variccaella 1grupa,i sin gradus 2grupa.
Atrofija testisa.
Operisana Variccaella bez uspeha,pre dve godine spermogram je bio 4 000 000,prosle godine kad smo radili VTO 300 000,a sada 0 .Ja imam 27god.a muz 30god.
3 god.u braku.
Nasa dijagnoza je Azoospermija,Variccaella 1grupa,i sin gradus 2grupa.
Atrofija testisa.
Operisana Variccaella bez uspeha,pre dve godine spermogram je bio 4 000 000,prosle godine kad smo radili VTO 300 000,a sada 0 .Ja imam 27god.a muz 30god.
3 god.u braku.
baksuzi- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.08.2010
Baksuzi,to sto je spermogram sada trenutno azoo,ne znaci da ce tako i ostati.MM je do sada 4 puta isao do azoo i u vise navrata bilo 1-2 komada a povremeno bude i po koja hiljada pa i milionce.
Pogledaj temu koju sam ti ostavila u predhodnom postu,pa pokusajte sa nekom kombinacijom vitamina.MM trenutno koristi med +seme koprive .
Pogledaj temu koju sam ti ostavila u predhodnom postu,pa pokusajte sa nekom kombinacijom vitamina.MM trenutno koristi med +seme koprive .
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
djole39 ::Baksuzi,to sto je spermogram sada trenutno azoo,ne znaci da ce tako i ostati.
Baksuzi, generacijo, dobrodosla
Zelela sam samo da te pozdravim i da se slozim sa Djoletom. Mm nije imao nikada azzo, ali sam prilikom googlanja zbog njegovog losijeg spermograma naisla na price koje potvrdjuju ovo sto je Djole rekla. Ovo je posebno slucaj ako je sa hormonima tm-a sve ok.
Srecno!
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Vama je trenutna dijagnoza azoo, a mana je uvjek ista azoo i nista se nemjenja. Hormoni FSH i LH visoki i to je to.
dina- Broj poruka : 150
Datum upisa : 11.01.2010
[quote="tanjica"]kockice gde ste vi radili biopsiju u nekoj privatnoj klinici ili ne?
Pre svega želim da se izvinim jer se tek sada javljam, bila sam na odmoru! Tanjice mi smo biopsiju radili u Jevremovoj, uradio je urolog dr Milošević koga su nam preporučili u Jevremovoj. Pošto su tim putem nađeni spermatozoidi zadovoljavajućeg kvaliteta, zamrznuti su. Ima ih za 7 pokušaja (7 štapića) tako su nam rekli. Mi smo do sada 2 puta radili VTO u Jevremovoj i ponovo ćemo tamo. Ne znam da li si obavezan da radiš kod njih VTO, ako ti je kod njih zamrznut materijal, pretpostavljam da je tako. To bi ih trebalo pitati.
Ana što se tiče utiska o klinici, ne znam šta bih ti rekla dobar je, nije odličan. U Jevremovoj je uglavnom velika gužva, prezauzeti su. Mi smo u postuku kod dr Ljubića, čiji je asistent dr Milica Ilić.Ljubića samo vidim na jednom ultrazvuku, na aspiraciji i embriotransferu. Pošto kod njih imamo zamrznut materijal, nekako smo i zbog toga vezani za njih. Generalno, nemamo baš ni mnogo izbora kada je Srbija u pitanju. Za sve klinike i lekare koji rade VTO možeš pročitati i ponešto dobro i ponešto loše. Nije lako napraviti izbor. Mi ćemo još jedanput probati kod Ljubića (trebalo je sada u semptembru, ali su nas zvali iz klinke i odložili za novembar ) , ako ne uspe, videćemo šta ćemo dalje! Želim ti puno sreće, hvala za web adresu.
Pre svega želim da se izvinim jer se tek sada javljam, bila sam na odmoru! Tanjice mi smo biopsiju radili u Jevremovoj, uradio je urolog dr Milošević koga su nam preporučili u Jevremovoj. Pošto su tim putem nađeni spermatozoidi zadovoljavajućeg kvaliteta, zamrznuti su. Ima ih za 7 pokušaja (7 štapića) tako su nam rekli. Mi smo do sada 2 puta radili VTO u Jevremovoj i ponovo ćemo tamo. Ne znam da li si obavezan da radiš kod njih VTO, ako ti je kod njih zamrznut materijal, pretpostavljam da je tako. To bi ih trebalo pitati.
Ana što se tiče utiska o klinici, ne znam šta bih ti rekla dobar je, nije odličan. U Jevremovoj je uglavnom velika gužva, prezauzeti su. Mi smo u postuku kod dr Ljubića, čiji je asistent dr Milica Ilić.Ljubića samo vidim na jednom ultrazvuku, na aspiraciji i embriotransferu. Pošto kod njih imamo zamrznut materijal, nekako smo i zbog toga vezani za njih. Generalno, nemamo baš ni mnogo izbora kada je Srbija u pitanju. Za sve klinike i lekare koji rade VTO možeš pročitati i ponešto dobro i ponešto loše. Nije lako napraviti izbor. Mi ćemo još jedanput probati kod Ljubića (trebalo je sada u semptembru, ali su nas zvali iz klinke i odložili za novembar ) , ako ne uspe, videćemo šta ćemo dalje! Želim ti puno sreće, hvala za web adresu.
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Dali su vasi muzevi koristili PROFERTIL?
izvinjavam se ako cu pitati nesto o cemu je vec pisano.
naime, mm ima dvoje dece iz prethodnog braka. radili smo 2 spremograma i u oba su bile samo nule. pre 10 godina je prelezao tesku upalu besike i mokracnih kanala, a kako on kaze i jedan testis mu je bio natecen. to je trajalo 10 dana sa temperaturom od 40 stepeni, koja danima nije spadala. lecili su ga antibioticima i to je sve proslo. danas, kao sto rekoh dijagnoza je azoo. u narednih par nedelja cemo ici kod urologa (nasla na forumima dr koju je samo jedna osoba kudila, za razliku od vecine ostalih dr, pa resih da idemo kod nje). ono sto me zanima je da li je ovu azoo, koja je znaci posledica upale, moguce ikako izmeniti u bilo kakvu drugu dijagnozu. prica o hormonima, hipofizi, rekla bih u ovom slucaju ne deluje kao moguc uzrok.
verovatno i vama, kao i meni price o onim ostalim spermijama, svim osim azoo, deluju kao obecana zemlja.
naime, mm ima dvoje dece iz prethodnog braka. radili smo 2 spremograma i u oba su bile samo nule. pre 10 godina je prelezao tesku upalu besike i mokracnih kanala, a kako on kaze i jedan testis mu je bio natecen. to je trajalo 10 dana sa temperaturom od 40 stepeni, koja danima nije spadala. lecili su ga antibioticima i to je sve proslo. danas, kao sto rekoh dijagnoza je azoo. u narednih par nedelja cemo ici kod urologa (nasla na forumima dr koju je samo jedna osoba kudila, za razliku od vecine ostalih dr, pa resih da idemo kod nje). ono sto me zanima je da li je ovu azoo, koja je znaci posledica upale, moguce ikako izmeniti u bilo kakvu drugu dijagnozu. prica o hormonima, hipofizi, rekla bih u ovom slucaju ne deluje kao moguc uzrok.
verovatno i vama, kao i meni price o onim ostalim spermijama, svim osim azoo, deluju kao obecana zemlja.
malenica- Broj poruka : 1
Datum upisa : 06.10.2010
Drugarice cao,evo da ja napisem nesto na ovu temu.
mm je godinu dana imao 0 u ejakulatu,koristio je i moguce i nemoguce lekove i cajeve i mesavine sve zivo,operisao je pre 4 godine varicocelu.
Urolog mu je prosle godine prepisao Adriol Testosteron i Klomifen,koristio je pola godine,kad aje davao uzorak 29 miliona
Onda je krenulo da pada,pa da raste i tako u krug,sada smo od 2-4 miliona,nama je dovoljno za vto.
Ukinuti su mu ti lekovi,kazu da oni crpe spermatozoide kao sto se crpe jajane celije kod zena...Neka vasi muzevi pitaju urologe za ova dva leka..
mm je godinu dana imao 0 u ejakulatu,koristio je i moguce i nemoguce lekove i cajeve i mesavine sve zivo,operisao je pre 4 godine varicocelu.
Urolog mu je prosle godine prepisao Adriol Testosteron i Klomifen,koristio je pola godine,kad aje davao uzorak 29 miliona
Onda je krenulo da pada,pa da raste i tako u krug,sada smo od 2-4 miliona,nama je dovoljno za vto.
Ukinuti su mu ti lekovi,kazu da oni crpe spermatozoide kao sto se crpe jajane celije kod zena...Neka vasi muzevi pitaju urologe za ova dva leka..
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Malenice,dobro dosla!
Mislim da je moguce da se spermogram kod tm popravi.Mozda mu se neki kanal zapusio(hoce od upale i visoke temp.).
Srecno,javi sta je rekao urolog
Mislim da je moguce da se spermogram kod tm popravi.Mozda mu se neki kanal zapusio(hoce od upale i visoke temp.).
Srecno,javi sta je rekao urolog
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Pa vodi se kao azoo s obzirom da rezultat varira od 0.3-0.5. Svaki dr. mu je U dg. pisao azoo a ne oligonabla ::NINA1 ::a nikad mi nije jasno kako je azo kad ih ipak ima jer oni azo racunaju sa cistom 0 a on ih ipak ima
Narode, da li je Azo kad ima 0 spermica ili kad ih je bas mali broj. Meni se cini da su i Galinom muzu dali dijagnozu Azo, a on je ipak imao odredjeni broj spermica u ejakulatu tako da su ICSI radili bez biopsije i punkcije???
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Samo da javim da je posle 0 nama danas spermogram 60 miliona ukupno ,u L nam je 20,pokretnih 20%.....ali morfoloski nisu dobri...jesu bolji nego sto su bili ali nije to jos uvek to...
ima nade
ima nade
bravooooooooooo! samo nek se popravljaju!
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Super, neka nemo moze bar popraviti spemogram ako mi nemozemo.
Marija kako ste uspeli da popravite spermogram?
daco- Broj poruka : 426
Datum upisa : 05.10.2010
kod muza moje prijateljice svi hormoni odlicni, ne mogu biti bolji,a ni biopsijom nisu nasli spermije.
tuzna- Broj poruka : 172
Datum upisa : 28.06.2010
Nista mi vise nije jasno sa ovom azoo. Kako moze biti da nema sperimica ako su hormoni uredu? Sta se ovo desava da niko nemoze imati bebu.
100% znam da su mu svi hormoni odlicni i da su im davali velike sanse za naci spermije,ali 2 biopsije pokazale da nema niti jednog jedinog spermija.
Uh....duga je to borba bila..
Prvo je muz operisao varicocelu i umesto da sve krene na bolje srozalo se na 0......
Onda je dobio Klomifen i Andriol testoseron i posle par meseci imao 2miliona pa 29 miliona i onda se ponovo srozalo na 6 miliona...poceo je da piej Alojine preparate za poboljsanje spermograma i vitamine a presao klomifen i andriol i sada smo na ovom rezultatu!
Muz moje drugarice kod kojeg su svi hormoni u redu takodje nije nadjen ni jedan biospijom koristio je istu terapiju i evo ga sad aje na 5 miliona
Prvo je muz operisao varicocelu i umesto da sve krene na bolje srozalo se na 0......
Onda je dobio Klomifen i Andriol testoseron i posle par meseci imao 2miliona pa 29 miliona i onda se ponovo srozalo na 6 miliona...poceo je da piej Alojine preparate za poboljsanje spermograma i vitamine a presao klomifen i andriol i sada smo na ovom rezultatu!
Muz moje drugarice kod kojeg su svi hormoni u redu takodje nije nadjen ni jedan biospijom koristio je istu terapiju i evo ga sad aje na 5 miliona
marija,koji dr je vama dao tu terapiju(i tom drugaricinom muzu)?
muz moje drugarice je nekad pio klomifen i nije bilo rezultata.
a prvom biopsijom su nasli spermatogonije i spermatocite. a drugom nisu nista rekli,valjda nisu nista nasli.
mislim, probao bi covjek tu terapiju...nakon koliko vremena se kod njenog muza pojavili spermiji?
3 mjeseca ili vise?
mislim,ni meni nikad nije bilo jasno kako su covjeku takvi nalazi,a da nema niti jednog spermija) i fsh,i lh,i testosteron,i prolaktin-ne znam koje je sve hormone radio,sve ok.
potpun o normalan covjek,sa svim karakteristikama muskarca,ima normalan kariotip-normalnu genetiku dakle.
samo nema spermija.
oni su iz BiH,ali ako bi imalo smisla dosli bi oni u Srbiju tom dr.-u ili jos bolje ako bi smio ili htio neko da pogleda nalaze koje posaljemo faxom, pa da predlozi terapiju.ako treba platili bi ljudi sve uredno koliko kosta pregled.a,ako dr inzistira da dodu i to ce odraditi.
dakle,najbitnije je:koji dr je dao tu terapiju?
muz moje drugarice je nekad pio klomifen i nije bilo rezultata.
a prvom biopsijom su nasli spermatogonije i spermatocite. a drugom nisu nista rekli,valjda nisu nista nasli.
mislim, probao bi covjek tu terapiju...nakon koliko vremena se kod njenog muza pojavili spermiji?
3 mjeseca ili vise?
mislim,ni meni nikad nije bilo jasno kako su covjeku takvi nalazi,a da nema niti jednog spermija) i fsh,i lh,i testosteron,i prolaktin-ne znam koje je sve hormone radio,sve ok.
potpun o normalan covjek,sa svim karakteristikama muskarca,ima normalan kariotip-normalnu genetiku dakle.
samo nema spermija.
oni su iz BiH,ali ako bi imalo smisla dosli bi oni u Srbiju tom dr.-u ili jos bolje ako bi smio ili htio neko da pogleda nalaze koje posaljemo faxom, pa da predlozi terapiju.ako treba platili bi ljudi sve uredno koliko kosta pregled.a,ako dr inzistira da dodu i to ce odraditi.
dakle,najbitnije je:koji dr je dao tu terapiju?
Tuzna terapiju je dao urolog iz novog sada dok.Igor Brzakovic.
Moja prijateljica je svom muzu kupila lekove na svoju ruku....nije pametno ali tako je! Pa tako posle tri meseca je imao 2 miliona pa 4 sad sl.nedelje radi ponovo spermogram....nadam se da sam pomogla
Moja prijateljica je svom muzu kupila lekove na svoju ruku....nije pametno ali tako je! Pa tako posle tri meseca je imao 2 miliona pa 4 sad sl.nedelje radi ponovo spermogram....nadam se da sam pomogla
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet :: Arhiva
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu