LENA: Neka da Bog!
+32
Filippa
adriatika
bebko
brinbili
ŽenoLina
Niki-Kiki
Jelena*
catherine290505
naca
Simona
nabla
maka71
ciklama
anna
maja76
buby
bobica83
tuli
jovana 77
Deni
Tinche
HappyGirl
Orline
maus
BiKsi :)
djole42
Tijana78
cici
bak
dr mali pariz
Struzzo
lena
36 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 20
Strana 13 od 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: LENA: Neka da Bog!
Lence, samo da te ljubnem!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
hvala, bak!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Lence, prodje jos jedan dan ajmo dalje
maka71- Broj poruka : 379
Godina : 53
Datum upisa : 22.04.2010
Lenče, još malo, očekujem da mi napraviš nos kao u Pinokija
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Tijana78- Broj poruka : 483
Godina : 46
Datum upisa : 19.04.2009
Bebko, Mako, Ori, Tijanice !
Mene moje "ušinuće" ne pušta , noćas oka nisam sklopila, tako da čekam podne pa da zovem svoju dr. Možda ima nešto što ovako ušinuta, a vala i ošinuta, mogu da pijem u ovim danima iščekivanja. Mada, šta god da dohvatim i pročitam uputstvo, ispada da ne sme...
Nešto pre aspiracije je počelo, tad sam dve noći prespavala ''popreko'' u krevetu jer mm voli da dremka gledajuci tv, i pride me je dohvatila promaja (inace, medicina takvo šta zvanično ne poznaje) vozeci se u kolima, sa otvorenim prozorima, onako znojava... E, ovo ležanje me je sad dokrajčilo!
Juce popodne me boleo stomak, nije mi jasno od cega... ali mene je boleo i od klomifena a ispala dva folikula...
Al, ajde, Bogu hvala, naravno, i na ta dva...
Mene moje "ušinuće" ne pušta , noćas oka nisam sklopila, tako da čekam podne pa da zovem svoju dr. Možda ima nešto što ovako ušinuta, a vala i ošinuta, mogu da pijem u ovim danima iščekivanja. Mada, šta god da dohvatim i pročitam uputstvo, ispada da ne sme...
Nešto pre aspiracije je počelo, tad sam dve noći prespavala ''popreko'' u krevetu jer mm voli da dremka gledajuci tv, i pride me je dohvatila promaja (inace, medicina takvo šta zvanično ne poznaje) vozeci se u kolima, sa otvorenim prozorima, onako znojava... E, ovo ležanje me je sad dokrajčilo!
Juce popodne me boleo stomak, nije mi jasno od cega... ali mene je boleo i od klomifena a ispala dva folikula...
Al, ajde, Bogu hvala, naravno, i na ta dva...
O, Adri, gde si ti? Kiss!
lena ::
Juce popodne me boleo stomak, nije mi jasno od cega...
Kako od čega, Lenče...gnjezdi se, gnjezdi...(ih, ne rade mi smajlići, znaš onaj gde mala beba čeprka)....))
Meni je drago, da ti, "ušinuta" i "ošinuta" deluješ veselo....sviđa mi se to!:)))))))))
Bub!!!!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Lence ,nek te Lakoruki malko izmasira ,to mi jedino pada na pamet.
Si zvala doktorku,sta kazala?
Si zvala doktorku,sta kazala?
djole42- Broj poruka : 6359
Datum upisa : 15.01.2010
Ušinuće nije loš znak, skreneš misli sa jajnika,a beba se zakači
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Struzzo, Biksi, Djole, Tuli!
Nisam jos dobila dr, al sam u medjuvremenu malo prosvrljala po netu i vidim da ovi lekari, kako ko, svasta prepisuju povodom isijasa - neki paracetamole, bensedincice (?!), razne gelove, cak i voltarene... a onda neki kazu "e, ne sme voltaren", neke zene trpe a neke koriste lekice zavisno koliki bol podnose...
Dakle, smuti pa prospi... pet lekara, pet razlicitih misljenja. A sta sam mogla da ocekujem!
Ali, ali... dok moja dr ne kaze svoje, ja sam samo malkice namazala najbolniju tacku, jednom mascu... o, gle cuda, divnog naziva - pferdebalsam - konjski balzam... i, naravno, ogromno olaksanje osecam!
Mogu da vam prijavim da mi nesto utrogestan vise ne prija ko prvih dana (prepisali ga posle aspiracije)... em snizava pritisak, em i na zeludac deluje...
Struzzo, gde se bre gnezdi - danas je tek 4 dpt...
Ovi smajlici znace da od ET-a mislim o sexu i rado ga se secam, bas zato sto su rekli da ne smem! E, naopake li ljudske prirode!
Nisam jos dobila dr, al sam u medjuvremenu malo prosvrljala po netu i vidim da ovi lekari, kako ko, svasta prepisuju povodom isijasa - neki paracetamole, bensedincice (?!), razne gelove, cak i voltarene... a onda neki kazu "e, ne sme voltaren", neke zene trpe a neke koriste lekice zavisno koliki bol podnose...
Dakle, smuti pa prospi... pet lekara, pet razlicitih misljenja. A sta sam mogla da ocekujem!
Ali, ali... dok moja dr ne kaze svoje, ja sam samo malkice namazala najbolniju tacku, jednom mascu... o, gle cuda, divnog naziva - pferdebalsam - konjski balzam... i, naravno, ogromno olaksanje osecam!
Mogu da vam prijavim da mi nesto utrogestan vise ne prija ko prvih dana (prepisali ga posle aspiracije)... em snizava pritisak, em i na zeludac deluje...
Struzzo, gde se bre gnezdi - danas je tek 4 dpt...
Ovi smajlici znace da od ET-a mislim o sexu i rado ga se secam, bas zato sto su rekli da ne smem! E, naopake li ljudske prirode!
Nešto mi poznata ta konjska mas`, kao i diklofen u spreju, kao i fastum gel, e pusta kičma.... Ajde mackaj se tim, pa da te to pusti! Ljub
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pa, Lenče...sad se to dešava, kad će...
Jes' vala, čudne li ljudske prirode, samo nam oduzmi ili zabrani nešto...
Biće to u redu...samo se mackaj!
Jes' vala, čudne li ljudske prirode, samo nam oduzmi ili zabrani nešto...
Biće to u redu...samo se mackaj!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
E, dobila sam dr u BIS-u, ne svoju dr Manojlovic (moja je na odmoru), vec drugu, dr Biljanu, mislim da je ona isto tamo ranije i radila.... very ljubazna i predusretljiva...
Elem, mogu malo da namazem sa konjskom mascu (znala sam, cim se tako zove! ) ali da ne preterujem! Samo malo, jer je ovo ipak faza dok se jos nista ne zna, pa ne bi da mi daje nikakve analgetike i sl. a spolja nesto moze... Mene i to malo spasava!
Proverila sam i za crinone, stavljacu ga ujutru... tako profa kaze.
Ra-zumela!
Elem, mogu malo da namazem sa konjskom mascu (znala sam, cim se tako zove! ) ali da ne preterujem! Samo malo, jer je ovo ipak faza dok se jos nista ne zna, pa ne bi da mi daje nikakve analgetike i sl. a spolja nesto moze... Mene i to malo spasava!
Proverila sam i za crinone, stavljacu ga ujutru... tako profa kaze.
Ra-zumela!
Eto, sve dileme rešene
Joj znam kako boli, imam ja te lumbalne bolove odavno
Navijam za jedinče!!!
Joj znam kako boli, imam ja te lumbalne bolove odavno
Navijam za jedinče!!!
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Konjska mast je ekstra,ne znam samo koju imas crvenu(greje) ili zelenu(hladi).Meni je zelena mnogo prijatnija
djole39 :: Konjska mast je ekstra, ne znam samo koju imas crvenu (greje) ili zelenu (hladi). Meni je zelena mnogo prijatnija
zelenu... spavala sam skoro dva sata...
To Lence
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
Strana 13 od 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» LENA: Neka da Bog!(1)
» DJOLE 39 - Iz starog panja,mlado drvo....
» Neka lepa mesta :)
» Samodestruktivna - jel ima neka slican problem?
» DJOLE 39 - Iz starog panja,mlado drvo....
» Neka lepa mesta :)
» Samodestruktivna - jel ima neka slican problem?
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu