CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 14 od 39
Strana 14 od 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Re: CATHERINE - Vratile se rode
Zeleno,obozavam zeleno...imace divan apartmancic,kao sto je ovaj u kom je sad
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
za i mamu jedan veliki
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
gea- Broj poruka : 1523
Godina : 46
Datum upisa : 29.10.2009
Keti divne su slikice
Nero, Keti i Tata jos samo malo do susreta
Nero, Keti i Tata jos samo malo do susreta
logona- Broj poruka : 206
Datum upisa : 27.03.2009
Cathy slatkice, slicice su odlicne :))
Nemoj da se brines sad, samo polako i guramo do kraja
Nemoj da se brines sad, samo polako i guramo do kraja
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Cathy prelepe slicice. A tvoje sunasce je sad spremno, pa kad odluci.
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Drugarice moje, hvala na divnim komentarima i savetima .
Katarina je juce ceo dan imala kontrakcije pa sam bila malo shlb ali srecom danas su prestale, procenila sam da nisu bile tako ceste da bih isla u bolnicu ali bile su bolne i neprijatne.
Danas sam pregledala garderobicu za , pisala i brisala i razmisljala sta nam jos sve fali i oprala posteljinu koju cu da stavim u krevetac kad stigne za vikend i da sednem malo i otplacem, gledajuci u sve to .
Inace mama mi dolazi sutra pa sam . Od ponedeljka na ctg i eto priblizava nam se dan susreta, kad cemo se nas troje prepoznati .
Katarina je juce ceo dan imala kontrakcije pa sam bila malo shlb ali srecom danas su prestale, procenila sam da nisu bile tako ceste da bih isla u bolnicu ali bile su bolne i neprijatne.
Danas sam pregledala garderobicu za , pisala i brisala i razmisljala sta nam jos sve fali i oprala posteljinu koju cu da stavim u krevetac kad stigne za vikend i da sednem malo i otplacem, gledajuci u sve to .
Inace mama mi dolazi sutra pa sam . Od ponedeljka na ctg i eto priblizava nam se dan susreta, kad cemo se nas troje prepoznati .
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Caty,svakim danom,signali jači da se termin bliži...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Uskoro nam se radja Sunce!
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Uskoro, uskoro ćeš držati svog andjela u rukama...Još samo malo neka Nera pričeka ali baš ako navali pa neka krene...Ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Samo hrabro draga!!!
Tvoje Sunce ce doci kada bude spremna...taman kad treba!!!
Ljubio vas!!!!!!!!
Tvoje Sunce ce doci kada bude spremna...taman kad treba!!!
Ljubio vas!!!!!!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Joj, Caty, ja sam uzbudjena kad ovo citam a kamoli ti kojoj se desavaju ovakve divote!
Pitala sam te pre par dana u mom dnevniku, al ajd da ponovim, mamice buduca, da li ce Suncoslava biti u horoskopu Blizanac kao njena teta Lena. Sta mislis? Izgleda da hoce!
Pitala sam te pre par dana u mom dnevniku, al ajd da ponovim, mamice buduca, da li ce Suncoslava biti u horoskopu Blizanac kao njena teta Lena. Sta mislis? Izgleda da hoce!
lena- Broj poruka : 4087
Datum upisa : 18.02.2010
catherine290505 ::... i da sednem malo i otplacem, gledajuci u sve to .
vidim te, kao da si tu ispred mene!
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Caty,nema te ceo dan...jesu li noge u horizontali?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Cao drugari,
dosla mama pa malo moram da zabusavam . Malo se prosetale, kupile jos ponesto za Sunce i sve cekamo da danas-sutra stigne krevetac (meni izgleda trebaju visinske pripreme za taj dogadjaj ). Jutros mi je dosla kuma, desilo se nekako da se nismo videle od kako sam zatrudnela, pa sad idem da je "patosiram" stomakom .
Noci su mi sve teze, moram priznati, skroz slabo spavam, tesko nalazim pravo mesto za stomak, 5 puta ustajem da siskiriskim, ali ovo je samo opis sta mi se desava u trudnoci -nikako kukanja, ja i onako samo mislim kad ce ovo Sunce da izmili i da sve prodje kako treba, ostalo ce pojesti vreme .
Leno - termin je 10.07. ako izdrzimo do termina, tako da ti se to ne uklapa u znak, a ako krene ranije ko zna, mada ja moram priznati da mm -kao covek nauke a ni ja ne pratimo i ne verujemo u horoskop, a inace su mi mama, brat, svekar itd. blizanci...
Odoh da pijem kaficu sa kumom pa opet pisem, a naravno cim stigne krevetac, otplacem i obrisem se, postavicu i slike .
dosla mama pa malo moram da zabusavam . Malo se prosetale, kupile jos ponesto za Sunce i sve cekamo da danas-sutra stigne krevetac (meni izgleda trebaju visinske pripreme za taj dogadjaj ). Jutros mi je dosla kuma, desilo se nekako da se nismo videle od kako sam zatrudnela, pa sad idem da je "patosiram" stomakom .
Noci su mi sve teze, moram priznati, skroz slabo spavam, tesko nalazim pravo mesto za stomak, 5 puta ustajem da siskiriskim, ali ovo je samo opis sta mi se desava u trudnoci -nikako kukanja, ja i onako samo mislim kad ce ovo Sunce da izmili i da sve prodje kako treba, ostalo ce pojesti vreme .
Leno - termin je 10.07. ako izdrzimo do termina, tako da ti se to ne uklapa u znak, a ako krene ranije ko zna, mada ja moram priznati da mm -kao covek nauke a ni ja ne pratimo i ne verujemo u horoskop, a inace su mi mama, brat, svekar itd. blizanci...
Odoh da pijem kaficu sa kumom pa opet pisem, a naravno cim stigne krevetac, otplacem i obrisem se, postavicu i slike .
Znaci bice Nera ipak Racica a ne Blizancica... saljem pozitivnu energiju vama dvema
Simona- Broj poruka : 8349
Datum upisa : 14.11.2009
Kako si lepa...kako blistas. Super su slike. Vidi se koliko se vas dvoje volite, ljubav je u vasim ocima.
Da li je stigao krevetac. Jedva cekam slike da postavis. I ja sam plakala kada smo za Anu uneli krevetac u sobu.
Da li je stigao krevetac. Jedva cekam slike da postavis. I ja sam plakala kada smo za Anu uneli krevetac u sobu.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
catherine290505 :: Leno - termin je 10.07. ako izdrzimo do termina, tako da ti se to ne uklapa u znak, a ako krene ranije ko zna, mada ja moram priznati da mm -kao covek nauke a ni ja ne pratimo i ne verujemo u horoskop, a inace su mi mama, brat, svekar itd. blizanci...
Ali znam da ima neke lepe pozitivne energije izmedju Suncoslave i mene, Caty, moj je podznak - Rak, stoga...
lena- Broj poruka : 4087
Datum upisa : 18.02.2010
Caty šta bi ja bez tebe i suncoslavinog dnevnika Opet ste me ubole
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Oseća se da se dolazak priblizava,sve si plačljivija i plačljivija, a i mi sa tobom
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Keti veliki pozdrav za tebe i suncoglavu. U buduce kad ti nesto treba u RZZO zovi me i ja cu ti sve reci.
Posto sam ja do pre olaska na bolovanje radila te spiskove za trudnice koji se salje gradu napisacu vam kako to ide.
Ako poslodavac donese doznake u martu za decembar, tek sa martovskim spiskom dobijate 35% od grada. Gradu se salje spisak najkasnije do 10 u mesecu. Grad isplacuje to otprilike za 7-10 dana. Nema nikakvog odredjivanja ko ce da dobije sad a ko sledeci put. U sustini najveci je problem ne donosenje doznaka na vreme. A poslodavac moze dapreda doznake tek kad uplati doprinose.
Keti izvini morala sam ovo da pojasnim, ako neka ima jos neka pitanja, pitajte
Posto sam ja do pre olaska na bolovanje radila te spiskove za trudnice koji se salje gradu napisacu vam kako to ide.
Ako poslodavac donese doznake u martu za decembar, tek sa martovskim spiskom dobijate 35% od grada. Gradu se salje spisak najkasnije do 10 u mesecu. Grad isplacuje to otprilike za 7-10 dana. Nema nikakvog odredjivanja ko ce da dobije sad a ko sledeci put. U sustini najveci je problem ne donosenje doznaka na vreme. A poslodavac moze dapreda doznake tek kad uplati doprinose.
Keti izvini morala sam ovo da pojasnim, ako neka ima jos neka pitanja, pitajte
Danicab1- Broj poruka : 1192
Datum upisa : 12.11.2009
Nasa prva igracka drugarica koralna kraba
i nasa nosiljka
Jos kad polepimo nalepnice ili stikere iznad kreveca, kad sutra stigne komoda, kada stavimo one lutkice iznad sto vise i plesu i polepimo svetlece zvezde na plafon -Sunce ce imati pravi dom . Ja bolje da ne opisujem kako se osecam, riikujem da ispadnem pihtija , ali bas mi se vratili dani u cekaonici Fronta, injekcije, negativni testovi, bolovi, suze i smeh...i evo ga sad krevetac, kao da nicega nije bilo, lepo danas je pojelo ruzno juce
Strana 14 od 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» Da nam januar donese rode!
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode