Martovska jutra
+23
Tinche
Zaneta
Orline
nesalela
tuli
caci
NINA1
nena beba
Jelence
maus
nabla
dr mali pariz
anna
eni
maja76
Struzzo
catherine290505
adriatika
Milijana
gea
bak
MARA
HappyGirl
27 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 13
Strana 10 od 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Martovska jutra
Anna,samo napred! jedan manje!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ma idi, a čeka me još jedan kod te iste i jedan kod njenog muža koji je poput nje ako ne i gori . Ali ko me ter'o, nije mi bila dovoljna diploma, nego kao hoću i više, i sad se patim!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
svaki trud se isplati!
Uh Jelence, ja se najviše plašim tog hroničnog umora. Moja sestra ima dvoje dece (jedno 10, drugo 4 god) i stalno je neispavana i umorna i nikad nema vremena za sebe, čak ni kod frizera ne ide. Kad počne da priča, ja se naježim, ćerka se juče probudila u 4h ujutru i više nije bilo spavanja u kući, zamisli to .
Anna, bravo, bravo.... ma sredićeš ti i nju i muža, ne sumnjam u to . A najlepša je ta kupovina posle položenog ispita. Mnogo sam volela kad je napolju lep dan, a ja položila ispit, pa se častim . Kako su to bili lepi studentski dani, a tada sam jedva čekala da završim i daa počnem da radim. Koja budala
Baš se ja raspisala....
Anna, bravo, bravo.... ma sredićeš ti i nju i muža, ne sumnjam u to . A najlepša je ta kupovina posle položenog ispita. Mnogo sam volela kad je napolju lep dan, a ja položila ispit, pa se častim . Kako su to bili lepi studentski dani, a tada sam jedva čekala da završim i daa počnem da radim. Koja budala
Baš se ja raspisala....
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mane mozes se plasiti neceg sto te ceka,imaces vremena da se plasis kad ti se bude dogadjalo,a tada ce vec biti kasno neki kmekavci ce okupirati tvoje srce i nista ti nece biti tesko za njih,ja vise kukam na ostale stvari i brz tempo generalno zivota,aAndrea mi samo puni baterije i daje snagu,mada ruku na srce i najveci je potrosac istih,ali i najdrazi.
E Milijana kad god procitam Tvoj nik uvek se setim slavskih pesam iz svog okruzenja ono oJ djevojko Milijana prosetaj de planinama
E Milijana kad god procitam Tvoj nik uvek se setim slavskih pesam iz svog okruzenja ono oJ djevojko Milijana prosetaj de planinama
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
milijana ,čitam te i ...zamisli ni kod frizera ne ide...,i u 4h ustajanje...
sve to nas čeka,draga moja,i ne samo da nećeš kod frizera kad te okupiraju,nego nećeš stići ni kući kosu da opereš,a bićeš budna ,s početka na svaka 3 sata noću...
ali daj dok sam mlada da sve to dočekam da mogu sa tim da s enosim...prsa u prsa
sve to nas čeka,draga moja,i ne samo da nećeš kod frizera kad te okupiraju,nego nećeš stići ni kući kosu da opereš,a bićeš budna ,s početka na svaka 3 sata noću...
ali daj dok sam mlada da sve to dočekam da mogu sa tim da s enosim...prsa u prsa
Dobro jutro cure moje spavalice.Cudime da jos nikog nema a sati 9.30 al cujem kod vas pa valjda zato vas i nema.
I kod nas po malo viri to i ja se spremam za veliko ciscenje kuce.na poslu sam popddne a Marko danas imaju priredbu u podne i sve mislim kako ce proci.
Ajde cure ljubim vas i zelim vam lep dan
I kod nas po malo viri to i ja se spremam za veliko ciscenje kuce.na poslu sam popddne a Marko danas imaju priredbu u podne i sve mislim kako ce proci.
Ajde cure ljubim vas i zelim vam lep dan
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro!
Caci srecno Marku- bice on super ! Evo mi se razvlacimo po kuci, napolju je unce ali i vetar...Juce upoznah Nenu i to je bas lepo . Zelimo vam Suncoslava i ja lep dan!
Caci srecno Marku- bice on super ! Evo mi se razvlacimo po kuci, napolju je unce ali i vetar...Juce upoznah Nenu i to je bas lepo . Zelimo vam Suncoslava i ja lep dan!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Jelence mi smo istomisljenice
Taj zajednicki porodicni zivot na selu prizeljkujemo i mi,i nama je dosta svega u gradu, i preko glave nam je.Ja sam 3 ipo godine u gradu i to kakvom,sa 80000 stanovnika i nije puno al mi ga je preko glave.Mogu da zamislim kako je u bg ustvari i znam.
Evo mm kaze da potpuno podrzava tvoje misljenje,a meni je drago kad cujem da neko zeli seoski zivot,koji je zaista miran.
Ljubimo vas Viktor i ja
Taj zajednicki porodicni zivot na selu prizeljkujemo i mi,i nama je dosta svega u gradu, i preko glave nam je.Ja sam 3 ipo godine u gradu i to kakvom,sa 80000 stanovnika i nije puno al mi ga je preko glave.Mogu da zamislim kako je u bg ustvari i znam.
Evo mm kaze da potpuno podrzava tvoje misljenje,a meni je drago kad cujem da neko zeli seoski zivot,koji je zaista miran.
Ljubimo vas Viktor i ja
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Keti a gde su slike sa upoznavanja
E pa devojke, onda da vas pozovem kod mene. Mi imamo stan u centru grada, a na selu kuću, veliku sa dvorištem kroz koji prolazi potok. Uživancija. Samo što je kuća prazna, nema nameštaja, niko ne živi tamo, a idemo svakog vikenda jer je 14 km od grada. Eto, akcija, donesite nameštaj i uživajte
O Milijana potok kroz dvoriste sestro slatka ko u spanskoj seriji
ali moram reci da i mi imamo kucu veliku na Kosmaju sa pravim rajem od zelenila okolo i fontanom i malim potocicem ali napravljenim i to je na 60 km od Bg,ali moj muz ne zeli da mu dete raste tamo jer i on i ja smo bukvalno iz centra grada pa kao nece,a ja se nadam da ce vrlo brzo promeniti misljenje,jer bi se odmorili.
E a moji imaju vikendicu brvnaru na Goliji ali skoro na samom vrhu i tu je nabrze i najblize doci helikopterom a i druzili bi se sa medvedima i ostalim divljim zivuljkama,ali ako mi verujete pobegla bih tamo da cuvam ovce i jagnjad sa mojom cerkom,a tata ako moze bez nas neka ga
Maro naravno sestro slataka pa ja sam ubedjena da takav nacin zblizava porodicu i cini ljude srecnijima
ali moram reci da i mi imamo kucu veliku na Kosmaju sa pravim rajem od zelenila okolo i fontanom i malim potocicem ali napravljenim i to je na 60 km od Bg,ali moj muz ne zeli da mu dete raste tamo jer i on i ja smo bukvalno iz centra grada pa kao nece,a ja se nadam da ce vrlo brzo promeniti misljenje,jer bi se odmorili.
E a moji imaju vikendicu brvnaru na Goliji ali skoro na samom vrhu i tu je nabrze i najblize doci helikopterom a i druzili bi se sa medvedima i ostalim divljim zivuljkama,ali ako mi verujete pobegla bih tamo da cuvam ovce i jagnjad sa mojom cerkom,a tata ako moze bez nas neka ga
Maro naravno sestro slataka pa ja sam ubedjena da takav nacin zblizava porodicu i cini ljude srecnijima
Dobro vece drage moje!
Caci bas mi je drago sto si se lepo provela. Slike su divne, a ti i seka ste bas slatke.
Milijana ja prva stizem
Cath drago mi je sto si upoznala Nenu.
Maro, Jelence i ja sam za zivot van grada u kucici sa velikom terasom, puno cveca i mnogo zivotinja. Da me budi cvrkut ptica,zubor potoka i kreketanje zaba.
Majo kakvi su rezultati tvoje mame?
Zene mrtva sam umorna, od 4 sam budna, put do Bg i nazad me totalno smlavio. Ajd zive bile odoh da
Caci bas mi je drago sto si se lepo provela. Slike su divne, a ti i seka ste bas slatke.
Milijana ja prva stizem
Cath drago mi je sto si upoznala Nenu.
Maro, Jelence i ja sam za zivot van grada u kucici sa velikom terasom, puno cveca i mnogo zivotinja. Da me budi cvrkut ptica,zubor potoka i kreketanje zaba.
Majo kakvi su rezultati tvoje mame?
Zene mrtva sam umorna, od 4 sam budna, put do Bg i nazad me totalno smlavio. Ajd zive bile odoh da
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
drage moje, izvinite sto me nema---radim punom parom i nadam se da cu uskoro malo vise u drustvanjac!
Treba mi pomoc neke od jezicara
Da li se kaze suprotstavljen ili suprostavljen?
Treba mi pomoc neke od jezicara
Da li se kaze suprotstavljen ili suprostavljen?
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Suprotstavljen definitivno.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
već si dobila odgovor.pozz od
adriatika ::Suprotstavljen definitivno.
Amen Adri!
vec sam od silnih pisanija izgubila kompas kako se sta pise i kaze---ja to sve po sluhu
mali pariz ::već si dobila odgovor.pozz od
pozzz i tebi...jez..ro
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Dobro jutro
Odosmo mi za Sk samo da se Viktro probudi,mm ide na ocnoj klinici coveka spopalo sve i svasta te neki -------od diop.te cilindri,i ne veruje nasim lekarima pa da proveri.
Maus nemam vremena da napisem komentar za Bg i Anu al mi je zaista zao sto je plakala,vristala a i ti sa njom-bas mi je zao.Al dobro je da se sve dobro zavrsilo.
Ljubim vas zene
Odosmo mi za Sk samo da se Viktro probudi,mm ide na ocnoj klinici coveka spopalo sve i svasta te neki -------od diop.te cilindri,i ne veruje nasim lekarima pa da proveri.
Maus nemam vremena da napisem komentar za Bg i Anu al mi je zaista zao sto je plakala,vristala a i ti sa njom-bas mi je zao.Al dobro je da se sve dobro zavrsilo.
Ljubim vas zene
Jutro zene
Aana , cestitam na polezenom ispitu
Jeco, prravo zboris i meni cesto dodje da se pokupim i pobegnem od svih obaveza .
Kad smo kod hronicnog umora ,ja sam juce dosla malo ranije i odmah pocela da kuvam ,u zurbi da sto vise i brze posla obavim ukljucim pogresnu ringlu i odem do kupatila, na toj ringli je bila krpa koj je je normalno odmah planula, zivottttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeee
koliko dima po kuci , prst pred okom se video nije , brzo sam reagovaal, pootvarala sve prozore napravila promaju al dzaba smrdi sve na paljevinu ...
eto , UZAS se desi na brzinu...
otisla sam, kasnimmmmmmmmmmmm
Aana , cestitam na polezenom ispitu
Jeco, prravo zboris i meni cesto dodje da se pokupim i pobegnem od svih obaveza .
Kad smo kod hronicnog umora ,ja sam juce dosla malo ranije i odmah pocela da kuvam ,u zurbi da sto vise i brze posla obavim ukljucim pogresnu ringlu i odem do kupatila, na toj ringli je bila krpa koj je je normalno odmah planula, zivottttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeee
koliko dima po kuci , prst pred okom se video nije , brzo sam reagovaal, pootvarala sve prozore napravila promaju al dzaba smrdi sve na paljevinu ...
eto , UZAS se desi na brzinu...
otisla sam, kasnimmmmmmmmmmmm
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Dobro jutrence! Nablo -poseban pozdrav -welcome back !
Mi se sinoc divno proveli kod Cherry i njenog m, igrali se sa Visnjom i Vukom, deca diiivna, jeli maestralne Cherryne krofne i opustili se- izvestaj o deci i slike slede na RD...Danas frizer i setnja da Usca pa veceras kod sestre od m pa ako stignemo i na neke mladence. Dan divan, budi nadu , Suncoslava paradirala celu noc po kucici pa je sad boli uvce-spava .
Mi se sinoc divno proveli kod Cherry i njenog m, igrali se sa Visnjom i Vukom, deca diiivna, jeli maestralne Cherryne krofne i opustili se- izvestaj o deci i slike slede na RD...Danas frizer i setnja da Usca pa veceras kod sestre od m pa ako stignemo i na neke mladence. Dan divan, budi nadu , Suncoslava paradirala celu noc po kucici pa je sad boli uvce-spava .
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Hitron-Luka ::
Hitron mislim da si pogresno razumela,nije mi namera da bezim od obaveza,vec zelja da zamenim ludi tempo za neki mirniji,prirodniji,ali takodje sa obavezama.
Ljubac
Dobro jutro devojčurci,
kakav diiivan dan , a ja u kancelariji , ali ne dam se.... vikend je isplaniran, subota šoping, nedelja wllness
Maro, ti malo malo pa Sk
Hitron, ženo, mogla si da napraviš požar
A što se tiče brzog tempa života, ja sam zbog toga i pobegla iz Beograda. I ako sam tamo mogla da imam posao duplo bolji i plaćeniji nego ovde, ja sam izabrala mirniji život. Ali ipak ne toliko miran koliko je na selu. Tamo je baš, baš dosadno.
prijatno vam bilo devojke
kakav diiivan dan , a ja u kancelariji , ali ne dam se.... vikend je isplaniran, subota šoping, nedelja wllness
Maro, ti malo malo pa Sk
Hitron, ženo, mogla si da napraviš požar
A što se tiče brzog tempa života, ja sam zbog toga i pobegla iz Beograda. I ako sam tamo mogla da imam posao duplo bolji i plaćeniji nego ovde, ja sam izabrala mirniji život. Ali ipak ne toliko miran koliko je na selu. Tamo je baš, baš dosadno.
prijatno vam bilo devojke
Veče devojke...kakav dan...težak,jako težak.Sutra je novi dan,subotica,ručak kod mojih,šetnje...
pozzz za sve!
Milijana ,vodi me u wellnes
pozzz za sve!
Milijana ,vodi me u wellnes
Dobro vece!
Pariz zasto tezak? Jesam radoznala Evo vikenda i lepo se odmori.
Anna sa zakasnjenjem cestitam polozeni ispit. Svaka cast!
Maro skituljice jedna
Hitron
Happy razradjuje planove za putovanje. Sta je briga,ona i seka 10 dana malo Spanija malo Italija.
Cath ajd iskreno, koliko si smazala krofni
Pariz zasto tezak? Jesam radoznala Evo vikenda i lepo se odmori.
Anna sa zakasnjenjem cestitam polozeni ispit. Svaka cast!
Maro skituljice jedna
Hitron
Happy razradjuje planove za putovanje. Sta je briga,ona i seka 10 dana malo Spanija malo Italija.
Cath ajd iskreno, koliko si smazala krofni
maus- Broj poruka : 14046
Strana 10 od 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Martovska jutra
» Martovska jutra u susret rodama :)
» Suncana majska jutra
» Majska jutra
» Septembarska jutra
» Martovska jutra u susret rodama :)
» Suncana majska jutra