Martovska jutra
+23
Tinche
Zaneta
Orline
nesalela
tuli
caci
NINA1
nena beba
Jelence
maus
nabla
dr mali pariz
anna
eni
maja76
Struzzo
catherine290505
adriatika
Milijana
gea
bak
MARA
HappyGirl
27 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 13
Strana 3 od 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Martovska jutra
Drugarke, sad sam saznala bilo je 5 embriona kod jetrve i uradjen je et, ostaje da se molimo do bete
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Dobar dan devojke!
Meni bas i nije neki, dobila sam juce, danas se vucem ko prebijena i jos plus ovo vreme ,mislim da je previse. Pa gde su oni lepi dani sto su nagovestavali prolece.
Tuli isla bih na taj seminarcic, da nisam ovako grogi, volim tu vrstu okupljanja i predavanja. Ima li nesto slicno neki drugi dan?
Ajde uzivajte drage!
Meni bas i nije neki, dobila sam juce, danas se vucem ko prebijena i jos plus ovo vreme ,mislim da je previse. Pa gde su oni lepi dani sto su nagovestavali prolece.
Tuli isla bih na taj seminarcic, da nisam ovako grogi, volim tu vrstu okupljanja i predavanja. Ima li nesto slicno neki drugi dan?
Ajde uzivajte drage!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Keti, navijamo za jetrvu! Šta reče, na koji koncert to ideš?
eni- Broj poruka : 517
Datum upisa : 05.05.2009
Katarina (mozda na necije iznenadjenje) voli lik i delo Gorana Karana. Ne volim sve njegove pesme, ali veci deo -vrlo, obozavam nacin na koji izvodi operske arije i inace mu je repertoar sirok, mnogo postujem stavove o zivotu koje ima, duhovitost i mudrost i evo vec cetvrtu godinu za redom idem na njegove koncerte u Bgd i svaki put sam odusevljena. Prosle i ove godine sam uspela da dobijem karte za I red, da lepo Suncoslava i ja imamo mesto za igru .
Bravo Caty za jetrvu
bravo i za koncert,lepo se provedite.
Veče,devojke drage... ladno jeeeeeeeeee brrrrrrrrrr
uživajte u vikendu!
bravo i za koncert,lepo se provedite.
Veče,devojke drage... ladno jeeeeeeeeee brrrrrrrrrr
uživajte u vikendu!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Jutro!
Srecom danas sem mog Sunca sija jos jedno-napolju, pa je utisak lepsi !
Kucica raste, pa cemo danas verovatno u jos jedan mali soping- da je prekrijemo da se ne prehladi!
Evo i cika Duska za vas danas i lep dan:
"Ima muškaraca i muškaraca. Neki su u stanju da usreće mnogo žena a neki jedva uspeju da unesreće samo jednu."
Srecom danas sem mog Sunca sija jos jedno-napolju, pa je utisak lepsi !
Kucica raste, pa cemo danas verovatno u jos jedan mali soping- da je prekrijemo da se ne prehladi!
Evo i cika Duska za vas danas i lep dan:
"Ima muškaraca i muškaraca. Neki su u stanju da usreće mnogo žena a neki jedva uspeju da unesreće samo jednu."
dan devojchice!
lep je danas dan,i ja sam ga rano načela dajući krv,pa trk na takmičenje,pa tek sad kući...malo da odmorim,pa raspremanje kuće...a večeras naaaaaaaaaaa
ajd,uživajte drage moje
lep je danas dan,i ja sam ga rano načela dajući krv,pa trk na takmičenje,pa tek sad kući...malo da odmorim,pa raspremanje kuće...a večeras naaaaaaaaaaa
ajd,uživajte drage moje
Veče devojčice,
keti, vi malo malo pa u šoping... ako, ako... što ja volim takav šoping
Kod nas danas bio hladan dan neverovatno, a ja bila vredna, spremala lazanje za ručak, pa kiflice za večeru a sada moj sestrić spava kod nas, pa se spremam za burnu noć
A vidim pariz ni ti ne zaostaješ
Laku noć i lep vikend svima
keti, vi malo malo pa u šoping... ako, ako... što ja volim takav šoping
Kod nas danas bio hladan dan neverovatno, a ja bila vredna, spremala lazanje za ručak, pa kiflice za večeru a sada moj sestrić spava kod nas, pa se spremam za burnu noć
A vidim pariz ni ti ne zaostaješ
Laku noć i lep vikend svima
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Jutro
Kakav divan dan je iza mene A i ovaj u kome sam je već divan I vama želim isto
Kakav divan dan je iza mene A i ovaj u kome sam je već divan I vama želim isto
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro svima devojke!
Bice ovo lep dan bez obzira sto je malo brrr
Keti nadam se da si se nakupovala, ah soping.... lek za dusu i telo za nas zene
Pariz vidim da bas volis i pratis sport, kao i ja u vecini slucajeva, kakve veze imas sa odbojkom?
Sutra konacno radim onaj ogtt test sa insulonemijama, malo se i bojim, sleduje mi pet vadjenja krvi na pola sata, pitam se hoce li mi nesto ostati od tolikog bodenja!?
Ljubim vas sve devojcurci!
Bice ovo lep dan bez obzira sto je malo brrr
Keti nadam se da si se nakupovala, ah soping.... lek za dusu i telo za nas zene
Pariz vidim da bas volis i pratis sport, kao i ja u vecini slucajeva, kakve veze imas sa odbojkom?
Sutra konacno radim onaj ogtt test sa insulonemijama, malo se i bojim, sleduje mi pet vadjenja krvi na pola sata, pitam se hoce li mi nesto ostati od tolikog bodenja!?
Ljubim vas sve devojcurci!
Dobar dan!
Bravo mala za odbojku. Kuca mora da sija
Majo srecno sutra. Ne brini se, ostace krvi, ti si zena i po
Cathy kako je prosla kupovina.
Happy dan sa klincima, nista lepse
Milijana meni podje voda na usta. Lazanje, nisam ih pravila...i ne secam se.
Zene ja sam juce dozivela takav sok,da se jos uvek tresem. Popodene odem sa Anom u setnju i svratim u pekaru da uzmem kiflice koje je komsinica narucila. Ostavim kolica ispred vrata, kao i obicno, to je mala pekarica, sva je u staklu i Ana mi je uvek na oku. Moji jako dobri drugari su vlasnci i oni i rade. I uvek sa njima malo popricam, pitaju za Anu, cesto i izadju da je pomaze...Kada sam usla bila su dva kupaca iza mene i posle bukvalno 30 sek sam dosla na red. Pita me drugarica gde je Ana, ja kazem napolju i okrenem se a kolica nema. Sledila sam se, noge su mi se odsekle...Pocela sam da vicem i zovem Anu. Istrcala sam napolje, a za mnom i radnici iz pekare. Nema Ane, ja sva uzneverana, ne znam na koju cu stranu da krenem..zovem je, placem, okrecem se..uzas, uzas...drhtala sam,plakala,...I odjednom cujem poznato MAMAAA MAMAAAAAAAA, mislia sam da mi se cini i 2 metra od mene, mali ulaz u zgradu, pojavljuju se kolica, moja Ana. Komsija hteo da se napravi pametan i da se nasali pa je, videci mene u pekari, sakrio kolica u pasaz zgrade koja je tik uz pekaru. Zene ja sam njega zgrabila za jaknu i bukvalno sam ga podigla od zemlje. Doslo mi je da ga zadavim. I ne secam se sta sam mu sve rekla. Zagrlila sam moje dete i nisam je dugo ispustala iz zagrljaja.
Bravo mala za odbojku. Kuca mora da sija
Majo srecno sutra. Ne brini se, ostace krvi, ti si zena i po
Cathy kako je prosla kupovina.
Happy dan sa klincima, nista lepse
Milijana meni podje voda na usta. Lazanje, nisam ih pravila...i ne secam se.
Zene ja sam juce dozivela takav sok,da se jos uvek tresem. Popodene odem sa Anom u setnju i svratim u pekaru da uzmem kiflice koje je komsinica narucila. Ostavim kolica ispred vrata, kao i obicno, to je mala pekarica, sva je u staklu i Ana mi je uvek na oku. Moji jako dobri drugari su vlasnci i oni i rade. I uvek sa njima malo popricam, pitaju za Anu, cesto i izadju da je pomaze...Kada sam usla bila su dva kupaca iza mene i posle bukvalno 30 sek sam dosla na red. Pita me drugarica gde je Ana, ja kazem napolju i okrenem se a kolica nema. Sledila sam se, noge su mi se odsekle...Pocela sam da vicem i zovem Anu. Istrcala sam napolje, a za mnom i radnici iz pekare. Nema Ane, ja sva uzneverana, ne znam na koju cu stranu da krenem..zovem je, placem, okrecem se..uzas, uzas...drhtala sam,plakala,...I odjednom cujem poznato MAMAAA MAMAAAAAAAA, mislia sam da mi se cini i 2 metra od mene, mali ulaz u zgradu, pojavljuju se kolica, moja Ana. Komsija hteo da se napravi pametan i da se nasali pa je, videci mene u pekari, sakrio kolica u pasaz zgrade koja je tik uz pekaru. Zene ja sam njega zgrabila za jaknu i bukvalno sam ga podigla od zemlje. Doslo mi je da ga zadavim. I ne secam se sta sam mu sve rekla. Zagrlila sam moje dete i nisam je dugo ispustala iz zagrljaja.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jao strasno kakva neslana sala, mislim da bih ga oduvala sa lica zemlje. Ne mogu da verujem kakav kreten, pa kako moze da se igra sa takvim stvarima. Mogu da zamislim meni bi skratio deset godina zivota, au sta bih mu ja sve rekla
Ljubi mi to dete puno, puno!!!
Ljubi mi to dete puno, puno!!!
Maus-nemam reci, kakav mamlaz Juce nisam nasla nista posebno da kupim, dakle saga se mora nastaviti . Pisah u dnevniku, noc mi nije bila najbolja-bolovi u stomaku, stezanja, kontrakcije, bol u ledjima, prilicno besana noc. SAda nemam bolove u stomaku ali kicma otkida videcu kako ce se razvijati dalje, iskreno se nadam da nije nesto ozbiljno. Lakse mi je samo sto je ona aktivna.
Lep dan!
Lep dan!
Ju, Maus, sacuvaj se Boze, zar je to njemu bilo smesno?!?! Svasta, stvarno raznih ljudi ima...
Caty, mazi nam ...
Stvarno divan dan...uzivajte!!!
Caty, mazi nam ...
Stvarno divan dan...uzivajte!!!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Dan devojke!
Lep,sunčan dan...meni se konačno vratio net...
Mišice,draga,malo je reći da sam buknula čitajući tvoj post,i srce mi se uzlupalo...pa svarno ne znam šta bih bila u stanju da mu uradim,a da l bi mogla da se iskontrolišem zbog deteta... teško...ma da mu nanu naninu...da li je normalan?kakav debilski zahvat,nemam reči...
Baš mi je žao što si bila izložena takvom stresu.
Happy,uživaš li sa slatkicama samo vi nama uživajte...i puni baterije za novu radnu nedelju...
Majče,ako se pitaš jesam li Čitaković ili Đerisilo nisam mila,moji roditelji nisu imali sluha za to,ali se odbojkom aktivno-rekreativno bavim od svoje 12.godine...dakle,i sama vidiš koliko je to mnogo godinica
odbojka je moja strast,i svi drugi sportovi su prolazili kroz moj život,a ona je još tu...dok kolena ne izdaju
dok budem mrdala,biće me na našim terenima
inače,nisam sinoć otišla...mnogo sam po kućici radila,i 2 mašine peglala,a nisam smela zbog ruke,jer me podlaktica-puknuta vena bash bolela i crna i otekla,a često primim na odbojci tako visoko udarac,pa nisam htela da se zezam...
svima želim ugodan ostatak nedeljnog popodneva...
ako ste za lososa i povrćkice,izvol' te
Lep,sunčan dan...meni se konačno vratio net...
Mišice,draga,malo je reći da sam buknula čitajući tvoj post,i srce mi se uzlupalo...pa svarno ne znam šta bih bila u stanju da mu uradim,a da l bi mogla da se iskontrolišem zbog deteta... teško...ma da mu nanu naninu...da li je normalan?kakav debilski zahvat,nemam reči...
Baš mi je žao što si bila izložena takvom stresu.
Happy,uživaš li sa slatkicama samo vi nama uživajte...i puni baterije za novu radnu nedelju...
Majče,ako se pitaš jesam li Čitaković ili Đerisilo nisam mila,moji roditelji nisu imali sluha za to,ali se odbojkom aktivno-rekreativno bavim od svoje 12.godine...dakle,i sama vidiš koliko je to mnogo godinica
odbojka je moja strast,i svi drugi sportovi su prolazili kroz moj život,a ona je još tu...dok kolena ne izdaju
dok budem mrdala,biće me na našim terenima
inače,nisam sinoć otišla...mnogo sam po kućici radila,i 2 mašine peglala,a nisam smela zbog ruke,jer me podlaktica-puknuta vena bash bolela i crna i otekla,a često primim na odbojci tako visoko udarac,pa nisam htela da se zezam...
svima želim ugodan ostatak nedeljnog popodneva...
ako ste za lososa i povrćkice,izvol' te
Maus nemam reči! Stvarno svakakvih "pametnakovića" ima i svakakve "ideje" im padaju na "pamet". Baš sam pobesnela dok sam čitala...
Stvarno divan
Upravo se vratih sa sajma, iako još uvek kilava i šmrcava, ali uspeh u svojoj nameri Limun je stigao u svoj novi topli dom!!! Baš se radujem i samo ga gledam . Samo da ga uspešno odnegujem i sve ćete biti pozvane na limunadu.
Mala ja bih rado na lososa i povrćkice, oboooožavam ribu, al' samo da si malko bliže
Stvarno divan
Upravo se vratih sa sajma, iako još uvek kilava i šmrcava, ali uspeh u svojoj nameri Limun je stigao u svoj novi topli dom!!! Baš se radujem i samo ga gledam . Samo da ga uspešno odnegujem i sve ćete biti pozvane na limunadu.
Mala ja bih rado na lososa i povrćkice, oboooožavam ribu, al' samo da si malko bliže
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Anna,super za limunišku! Uživaj u njemu!
Pa kud ćeš bliže...
Pa kud ćeš bliže...
Dobar dan
Maus kakav kreten,djubre jedno.Bas mi je zao sto postoje takvi ljudi,moram reci glupi i nevaspitani.
A u svemu tome postoji nesto najlepse imas najlepsi avatar od svih koji su dosad postojali
Mi uzivamo u ovako divnom ali danu
Ljubimo vas Viktor i ja
Maus kakav kreten,djubre jedno.Bas mi je zao sto postoje takvi ljudi,moram reci glupi i nevaspitani.
A u svemu tome postoji nesto najlepse imas najlepsi avatar od svih koji su dosad postojali
Mi uzivamo u ovako divnom ali danu
Ljubimo vas Viktor i ja
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Maus, ja sam se sve naježila dok sam čitala. Koji kreten ne znam da li si se smirila, mislim da bih ja danima drhtala.
Danas baš bio lep dan, bez obzira na hladnoću. Ceo dan sam provela napolju, bila u Vrnjačkoj Banji, šetala, jela čorbicu... onda došla kući odmarala uz omiljenu seriju i sada spremam ručak za sutra. Izvolite na podvarak
Nadam se da ste se lepo odmorile za vikend, sutra je naš dan
Danas baš bio lep dan, bez obzira na hladnoću. Ceo dan sam provela napolju, bila u Vrnjačkoj Banji, šetala, jela čorbicu... onda došla kući odmarala uz omiljenu seriju i sada spremam ručak za sutra. Izvolite na podvarak
Nadam se da ste se lepo odmorile za vikend, sutra je naš dan
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Maus zeno ja sam se sokirqala dok sam citala,mislim stvarno ali stvarno nemam reci UZAS UZAS UZAS,verujem da se ja ne bih kontrolisala ni najmanje,a zaista mi je zao sto sitako nesto dozivela.
Ljubi tu slatku bebicu i
Mara i maus imaju avatar za 10,ne zna se ko je sladji
Ljubi tu slatku bebicu i
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Ni tvoj ne zaostajeJelence ::
Dobro jutro
Napolju je brrrrrrrrrrrrrrrr nema nam izlaska iz kuce danas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Dobro jutro, zemske, lep dan vam zelim!
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Evo umesto Keti, jer je jos nema, da stavim Duska Radovica.
ZENE NISTA NISU POSTIGLE. NEKADA SU BILE NERAVNOPRAVNE SA PRAVIM MUSKARCIMA, A SAD SU RAVNOPRAVNE SA NIKAKVIM.
ZENE NISTA NISU POSTIGLE. NEKADA SU BILE NERAVNOPRAVNE SA PRAVIM MUSKARCIMA, A SAD SU RAVNOPRAVNE SA NIKAKVIM.
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Dobro jutro.Kod nas ovog jutra pada sneg i jako je ali imam prijatelja koi radi u hidrometeolosku stanicu i rekao da je ovo zadnji hladni talas i da od subote pocinje pravo prolece.Jedva cekam
maus citam i nemogu da verujem kakvi ljudi ima i sa cime se to sale
Svima curama zelim SRECAN 8-mi MART
Gea Dusko je u potpunom pravu ,nazalost hahhahahh
Milijana pa nece ti biti lose ,danas je tvoj dan hahahah
maus citam i nemogu da verujem kakvi ljudi ima i sa cime se to sale
Svima curama zelim SRECAN 8-mi MART
Gea Dusko je u potpunom pravu ,nazalost hahhahahh
Milijana pa nece ti biti lose ,danas je tvoj dan hahahah
Poslednji izmenio caci dana 8/3/2010, 08:40, izmenjeno ukupno 1 puta
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009