Martovska jutra
+23
Tinche
Zaneta
Orline
nesalela
tuli
caci
NINA1
nena beba
Jelence
maus
nabla
dr mali pariz
anna
eni
maja76
Struzzo
catherine290505
adriatika
Milijana
gea
bak
MARA
HappyGirl
27 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 13
Strana 8 od 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Martovska jutra
Adri- pa da budete trudni ...mozda se nisam dobro "odrazila"- ona je jedva upala u program pre napunjenih 38. i odradila sve pet dana pre rodjendana a inace se deset godina bori sa tim, pa je zato- to cudo!
Hvala vam
Hvala vam
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Bravo za jetrvu Mimu bas si nas obradovala, a poslusacemo te, naravno da cemo biti trudne Zelim joj laku trudnocu, a imace ko i da joj pravi drustvo, bar donekle
Devojke ja vec promenila jaknu, uzela prolecnu, verujem da kaputic nece vise trebati.
Devojke ja vec promenila jaknu, uzela prolecnu, verujem da kaputic nece vise trebati.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Cath, čestitke jetrvi!
Devojke, možete li mi preporučiti endokrinologa? Koleginici su pronašli noduse na štitnoj, a i ja ih imam, pa bih htela po drugo mišljenje, pošto mi moj dr savetuje operaciju. KOleginici je kod ovog mog pregled preskup, pa bi negde drugde...
Devojke, možete li mi preporučiti endokrinologa? Koleginici su pronašli noduse na štitnoj, a i ja ih imam, pa bih htela po drugo mišljenje, pošto mi moj dr savetuje operaciju. KOleginici je kod ovog mog pregled preskup, pa bi negde drugde...
Zaneta- Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008
Mogu ja da preporucim endokrinologa, radi u Klinickom centru Srrbije u glavnoj zgradi, zove se Danica Stamenkovic Pejkovic
Dan devojke! Divan sunčan dan! Bravo Caty za Duška,bravo za jetrvu!
To ti je,kad hoće ,onda hoće! mislim,ako je već na guzove upala u program,pobegla rodjendanu,onda je ovakav ishod bio neminovan!
Bravo još jednom,i nek se ne ponovi ,pu,pu,pu ona situacija...
To ti je,kad hoće ,onda hoće! mislim,ako je već na guzove upala u program,pobegla rodjendanu,onda je ovakav ishod bio neminovan!
Bravo još jednom,i nek se ne ponovi ,pu,pu,pu ona situacija...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
maja76 ::Mogu ja da preporucim endokrinologa, radi u Klinickom centru Srrbije u glavnoj zgradi, zove se Danica Stamenkovic Pejkovic
Hvala ti Da li ona radi negde privatno? Jako dugo se čeka u državnim ustanovama, 3-4 meseca, a to mi jr predaleko...
Zaneta- Broj poruka : 311
Datum upisa : 20.02.2008
kakvo popodne , koleginica svratila na ručak, pa onda otišle u neobaveznu šetnju , pa tu padne jedno neobavezno haljinče, pa jedna torba i na kraju parfemče , što volim kad neplanirano odem u šoping . A divan mi je mm, daje mi pare da kupim poklon za ove mladence što idemo u nedelju i ja ga pitam da li mogu da kupim nešto sebi, a on kaže: "Možeš da radiš šta ti je volja sa tim parama" mojoj sreći nema kraja
Sad sam mrtva umorna od silnog skitanja, izvalila sam se i odmaram. Sutra imam gust raspored: frizer, manikir, večera sa kumovima...volim proleće i volim vikend
Sve vas
Sad sam mrtva umorna od silnog skitanja, izvalila sam se i odmaram. Sutra imam gust raspored: frizer, manikir, večera sa kumovima...volim proleće i volim vikend
Sve vas
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Milijana, bravo za kupovinu!
Šta je ostalo za mladence?
100gr kafe i ratluk?
Samo uživaj draga...
Devojke,nešto pusto večeras,lutate?
Eeeeeeee,i ja sutra,čim ustanem,feniranje,i pravac NS na uživanje!
Šta je ostalo za mladence?
100gr kafe i ratluk?
Samo uživaj draga...
Devojke,nešto pusto večeras,lutate?
Eeeeeeee,i ja sutra,čim ustanem,feniranje,i pravac NS na uživanje!
Zaneta, pa ne ceka se toliko dugo, pozovi se na vto, zamoli da te ubaci. Ne znam zaista da li radi privatno.
Bila veceras u setnji, bas je divno vece, svratili smo do jedne poslasticarnice koja ima divne kolace i torte. I naravno nije mi trebalo puno da sebi kazem da necu skoro da jedem nesto tako bombasticno
Bila veceras u setnji, bas je divno vece, svratili smo do jedne poslasticarnice koja ima divne kolace i torte. I naravno nije mi trebalo puno da sebi kazem da necu skoro da jedem nesto tako bombasticno
Samo da vas ljubnem i poželim lep vikend. napolju je prelep dan, a ja žuriiimmmm....
Jutro svimaaaaaaaa,
opet neko sivilo kod nas, nic od .....
Odoh dalje da se pakujem, popodne kod frizeraaaa
Lep vikend zelim
opet neko sivilo kod nas, nic od .....
Odoh dalje da se pakujem, popodne kod frizeraaaa
Lep vikend zelim
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Datum upisa : 07.12.2007
Dan devojke!
Samo da sestru izvadim iz kuhinje,pa odosmo po Novome Sadu da lunjaramo...
Divan dan!!
Samo da sestru izvadim iz kuhinje,pa odosmo po Novome Sadu da lunjaramo...
Divan dan!!
Dan
Kakav lep dan-milina
Mi ceo dan lunjamo te tamo te vamo,opet Mara bila u kupovinu,i svi kupili po nesto i Viktor i ja i mm(retka slucajnost)ne mogu coveka ubediti da kupi novi dzins kaze imam 100 pari .
Milijana znaci palo haljince-super.
Hitron nek friz bude dobar.
Mala uzivaj u setnji sa sestrom.
Masus gde si zeno
Happy ti sigurno uzivas u drustvu bate i seke.
Majce i ja sam zimsku jaknu bacila i kaputic i sve-mrzim zimu,mrzim debeo ves.I ti uzivas-super-jos da nam se sve zabebite i bice celokupan uzitak.
Zene uzivajte u ovako lepm danu,jos sutra pa kazu ponovo kisa.
Kakav lep dan-milina
Mi ceo dan lunjamo te tamo te vamo,opet Mara bila u kupovinu,i svi kupili po nesto i Viktor i ja i mm(retka slucajnost)ne mogu coveka ubediti da kupi novi dzins kaze imam 100 pari .
Milijana znaci palo haljince-super.
Hitron nek friz bude dobar.
Mala uzivaj u setnji sa sestrom.
Masus gde si zeno
Happy ti sigurno uzivas u drustvu bate i seke.
Majce i ja sam zimsku jaknu bacila i kaputic i sve-mrzim zimu,mrzim debeo ves.I ti uzivas-super-jos da nam se sve zabebite i bice celokupan uzitak.
Zene uzivajte u ovako lepm danu,jos sutra pa kazu ponovo kisa.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
stiglo prolece!!!!!!! pa neka nam je cvetno i sretno i da bude samo lepih vesti ovde!!!
evo i ja se kao meda polako budim iz zimskoga sna..
uhvatilo me je neko raspolozenje da nisam sedala za komp dugo, dugo...a sad malo, malo pa gvirnem sta ima novo a vidim da svasta ima i da sam svasta nesto propustila
u ponedeljak idem u bolnicu i ako ima bilo kakvih naznaka da ce porodjaj skoro pomocice indukcijom, a ako nema nece nista siliti, cekamo prirodno, ali ce me verovatno zadrzati u bolnici dok ne krene...
...i tako, to su najbitnije vesti kod mene i ja evo da iskoristim ove poslednje dane trudnoce da povucem za nosic sve radilice i cekalice a i mamice!!!!!
ljubim vas sve !!!!
Nekica- Broj poruka : 528
Datum upisa : 04.02.2008
Draga Nekice koliko te dugo nije bilo, uspela si da ulepsas ove stranice
Koliko sam srecna sto je porodjaj blizu, a ti se spremas za najbolju i najlepsu ulogu i to u najlepsem periodu
Devojke moje srecno vam prolece bilo, uzivajte u njemu sto vise i provedite najlespse periode sa vasim porodicama
Koliko sam srecna sto je porodjaj blizu, a ti se spremas za najbolju i najlepsu ulogu i to u najlepsem periodu
Devojke moje srecno vam prolece bilo, uzivajte u njemu sto vise i provedite najlespse periode sa vasim porodicama
Cure, uzivajte u ovako lepom prolecnom danu.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dan cure i to kakav
Nekice držim fige za divan porođaj!
Mala pade li lunjanje sa sekom , uf što ja to volEm
Svi smo bacili zimske teške stvari i počinje razgolićavanje
Juče zaista predivan dan sa porodicom.
Setih se nešto branka kockice, kolariću paniću, muzičkog tobogana, nevena, čik pogodi ko sam ...i baš mi krivo što današnja deca odrastaju i vikendom su po igraonicama, kompjuterionicama i ko zna kakvim sve onicama...umesto da su na suncu i ako su već uz tv ili komp, ne gledaju nešto korisno, nadahnjujuće, obrazovno, zabavno, vaspitno...Ali šta da se radi, svako vreme ime svoje negativne i pozitivne strane.
Evo malo svima za podsećanje
Nekice držim fige za divan porođaj!
Mala pade li lunjanje sa sekom , uf što ja to volEm
Svi smo bacili zimske teške stvari i počinje razgolićavanje
Juče zaista predivan dan sa porodicom.
Setih se nešto branka kockice, kolariću paniću, muzičkog tobogana, nevena, čik pogodi ko sam ...i baš mi krivo što današnja deca odrastaju i vikendom su po igraonicama, kompjuterionicama i ko zna kakvim sve onicama...umesto da su na suncu i ako su već uz tv ili komp, ne gledaju nešto korisno, nadahnjujuće, obrazovno, zabavno, vaspitno...Ali šta da se radi, svako vreme ime svoje negativne i pozitivne strane.
Evo malo svima za podsećanje
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro cure najavljuju lepo vreme
Happy , divan je Branko kockica, slusamo ga jos od rodjenja
Nekice , srecno na porodjaju
Mare, sta si sve kupila
Caci zeno , stize li iz lepe Croatie?
Ostale
Happy , divan je Branko kockica, slusamo ga jos od rodjenja
Nekice , srecno na porodjaju
Mare, sta si sve kupila
Caci zeno , stize li iz lepe Croatie?
Ostale
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro devojčice,
Kakav lep vikend je iza nas
U subotu sam celog dana lunjala po radnjama, svašta sam kupila, jedva sam došla kući sa silnim kesama, a obula baletanke, pa me nažuljale , ali ništa mi nije bilo teško po onako lepom danu . Ofarbala se, sredila nokte, kupila još malo lepršave garderobe i spremila se za nedeljni ručak.... a onda se lepo probudila u nedelju, dobila odličnu poslovnu ponudu za honorarni posao koji može da preraste i u ozbiljan biznis , spremili se i bili u selu na ručku. Lepo, toplo vreme, dvorište puno dece i rođaka baš nekako opušten dan Kako volim proleće
A Vi devojke?
Maro, muževi su nam isti. Ako ima jedne farmerice, misli da narednih 5 godina ne treba da kupi više ni jedne
Nekice, kakav svetni post, još malo pa mama
caci, kako je bilo?
Nema nam maus
Sve vas i lepu radnu nedelju vam želim.
Kakav lep vikend je iza nas
U subotu sam celog dana lunjala po radnjama, svašta sam kupila, jedva sam došla kući sa silnim kesama, a obula baletanke, pa me nažuljale , ali ništa mi nije bilo teško po onako lepom danu . Ofarbala se, sredila nokte, kupila još malo lepršave garderobe i spremila se za nedeljni ručak.... a onda se lepo probudila u nedelju, dobila odličnu poslovnu ponudu za honorarni posao koji može da preraste i u ozbiljan biznis , spremili se i bili u selu na ručku. Lepo, toplo vreme, dvorište puno dece i rođaka baš nekako opušten dan Kako volim proleće
A Vi devojke?
Maro, muževi su nam isti. Ako ima jedne farmerice, misli da narednih 5 godina ne treba da kupi više ni jedne
Nekice, kakav svetni post, još malo pa mama
caci, kako je bilo?
Nema nam maus
Sve vas i lepu radnu nedelju vam želim.
Dobro jutro zelimo vam Suncoslava i ja!
Danas- odmaranje i eventualno setnja, juce smo pravili generalku u stanu, pa smo zasluzili odmor
Izvolite Duska i lep dan:
"Čuvajte srce! Srce ne
strada ni od rada, ni od zdrave ljudske muke i nevolje, već od
samoljublja i povređene sujete. Za srce nema težeg napora nego kad se
mnogo bavimo sobom."
Danas- odmaranje i eventualno setnja, juce smo pravili generalku u stanu, pa smo zasluzili odmor
Izvolite Duska i lep dan:
"Čuvajte srce! Srce ne
strada ni od rada, ni od zdrave ljudske muke i nevolje, već od
samoljublja i povređene sujete. Za srce nema težeg napora nego kad se
mnogo bavimo sobom."
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Dobro jutro devojke!
Ja obavila uobicajene kucne poslove, pa kasnije odoh na depilaciju i po neke rezultate. Moram i za mamu da podignem rezultat, trebala bi da ide na jednu intervenciju vezano za srce, bas se brinem kako ce podneti i reagovati. Ah, to su stalni zivotni stresovi pa kad te stigne valjda se sve nakupi!
Ja obavila uobicajene kucne poslove, pa kasnije odoh na depilaciju i po neke rezultate. Moram i za mamu da podignem rezultat, trebala bi da ide na jednu intervenciju vezano za srce, bas se brinem kako ce podneti i reagovati. Ah, to su stalni zivotni stresovi pa kad te stigne valjda se sve nakupi!
Caty, lep ti ovaj izbor misli Duska Radovica...
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Dan,vece
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Dan devojke!
Pije se bermut u znak pomirenja
U NS je bilo divno,kao i na izletu u Karlovcima...eto mesta gde bih rado živela...i radila u čuvenoj Gimnaziji
Pije se bermut u znak pomirenja
U NS je bilo divno,kao i na izletu u Karlovcima...eto mesta gde bih rado živela...i radila u čuvenoj Gimnaziji
Strana 8 od 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Martovska jutra
» Martovska jutra u susret rodama :)
» Suncana majska jutra
» Majska jutra
» Septembarska jutra
» Martovska jutra u susret rodama :)
» Suncana majska jutra