Sergejev dnevnik
+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Sergejev dnevnik
Eh drugari i vi se mučite....pa ja ne znam šta je sa ovom decom, svuda neki kašalj, stomačić...itd...Mi smo imali virusni laringitis-suv kašalj i to je prošlo ali još malo kašljuca sada već zrelo ali ne može da izbaci...Moguće da su masovno deca alergična na glupavu ambroziju koja sada cveta a ima je SVUDA....gde ima malo trave tu je i ambrozija.... A maženje...ih i mi se mazimo za medalju ali ona hoće kad god ja hoću...devojčica...I isto voli uveče kada se uspavljujemo da je mazim po glavici, leđima, nogama...sama uzme ruku i pokaže gde, izljubi i kraj....Nadam se da će i taj kašalj da prođe što pre....Ljubimo drugara da što pre ozdravi....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Nefertari, jel' proshao kashalj?
Bash ne mogu da pogodim kako ce Sergej reagirati kad dodje beba, hoce li traziti josh vishe paznje ili ce se odjednom osjetiti "velikim". Dushica draga, uzivajte.
Bash ne mogu da pogodim kako ce Sergej reagirati kad dodje beba, hoce li traziti josh vishe paznje ili ce se odjednom osjetiti "velikim". Dushica draga, uzivajte.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Meni je Sergej kakve on fazone ima, majko mila, i na kraju, maza....
A za kašalj i meni pade na pamet da je možda neka alergija, prašina, ambrozija....
A za kašalj i meni pade na pamet da je možda neka alergija, prašina, ambrozija....
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Jos uvek kasljuca samo nocu ukljucila sam mu caj od belog sleza, koji on ne rado pije, sve nesto na silu kod njega. Na silu pije sirup, na silu cepice za temp, ne da pace da mu se pere jedino sto se ne buni kad mu secem nokte vristi kad mu susim kosu, i kad mu perem zube. On je ok skroz normalno sem sto kasljuca nocu. Doduse stvarno smo razvasarili sad treba da krecimo jednu sobu i da postavljamo laminat digla se prasina i sve mislim da je od toga. Kad konacno zavrsimo sa svim lomovima i sredjivanjima valjda ce biti bolje
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Kažem jaNefertari ::sve nesto na silu kod njega. Na silu pije sirup, na silu cepice za temp, ne da pace da mu se pere jedino sto se ne buni kad mu secem nokte vristi kad mu susim kosu, i kad mu perem zube.
Ma sigurno ga iritira prašina
Kako je Sergej? Da li je zavrsena premetacina?
Ajd ljubim vas
Ajd ljubim vas
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Drugari jeste dobro?
Kako je?
ljubim vas svo troje
Kako je?
ljubim vas svo troje
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Evo nas, premetacina jos nije gotova danas i sutra majstor kreci, on je bolje ne kaslje bas svaku noc vec recimo svaku drugu nadam se da i to konacno prolazi.
i posle da kačiš slike novih zidova
[Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Samo da cokim plavookog slatkiša [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
uzela sam aparat da prebacim fotke u komp i gledam ih kad vidim neke cudne fotke malo mutne pitam mm da li je on nesto tako slikao kaze da nije, tek na nekoj fotki provalim Sergeja. Decko upalio aparat i slikao sam sebe sad cu da vam okacim slicke. Na nekima deluje ko beba duh.
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
Hahahahahaha, pravo remek delo! Sergej ce biti umetnik
Zoka83- Broj poruka : 2261
Datum upisa : 29.10.2009
Sergej umetnice
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
[Only admins are allowed to see this image]
Bravo duso!!! Slike su extra!!!
Bravo duso!!! Slike su extra!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Odlična, odlična
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
[Only admins are allowed to see this image]Serž,
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
E ovo se zove umetnost fotografisanja!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
ne ja nemam dete ja imam dete iz dzungle! Lakse mi je da pritpitomim divljeg vuka nego da privolim moje dete na nesto. I to me izludjuje, jako sve sam tanja sa zivcima i nemam vise strpljenja. Vristi kad mu susim kosu fenom, vristi kad ispiramo nos, place kad mu dajem sirup, kad peremo pisu, brismo usi, oblacimo se, dere se kad mu skidam pampers, a tek sisanje... pre dva dana je vristao preko pola sata, iskreno da sam ja cula da neko dete toliko dugo i tako jako place ja bi zvala policiju! Nas troje+frizerka nismo mogli da ga savladamo za sisanje, i ima krive siske. Krenula sam da ga inhaliram, totalni fijasko! Krenuo je da vristi, masku nije hteo ni blizu njemu, probala sam i bez nje isto mi se hvata. Nadam se da ce proci do polaska u skolu :-D ako i ovo drugo dete bude isto ovkvo obojicu cu da ih poklonim, gratis, bez mogucnosti vracanja :-D eto izjadah se a zivci su mi ko struna debeli
Nef,sad tek videh fotke,Sergej je nevidjeni lik
nemoj da se nerviras,sve su to faze u odrastanju koje dodju i prodju.moj rodjak je bio takav jedno vreme,ali brzo je proslo,sad je super...verujem da ti je tesko i da ne nerviras...
poljubac od nas za vas
nemoj da se nerviras,sve su to faze u odrastanju koje dodju i prodju.moj rodjak je bio takav jedno vreme,ali brzo je proslo,sad je super...verujem da ti je tesko i da ne nerviras...
poljubac od nas za vas
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Prvo da kažem slike su E Sergej
Draga Nef, polako, smanji gas...
Nije samo Sergej, takav u globalu skoro da su svi isti, iskušavaju roditelje i ko više popusta taj više i strada
Npr. kod nas je možda malo bolje ali Sinan mene u totalu skoro sve sluša skoro SVE! A muža ništa, nema šanse da ga presvuče, nahrani opere zubiće ili bilo što, Sinan jednostavno kaže NEDAM, BEŽI TAMO. I ovaj strpljivo moli a kod mene je drugačije oćeš nečeš, pokušam nečim da mu skrenem pozornost a ako ne upali onda povisim ton i to je to, nema priče dalje, samo kod pranja zubića još ništa ne pali....
Nadam se da ćete i Vi uskoro pronaći pravo rješenje i sve dovesti u red..
Da se osvrnem na zadnji redak tvog posta: ako i drugi bude ovakav, obojicu ih poklanjam gratis bez mogućnosti vraćanja hahha, znam 100%da ne misliš tako!
Ljubim ja tebe u plavo oko najljepše i u taj ispučeni stomak
Draga Nef, polako, smanji gas...
Nije samo Sergej, takav u globalu skoro da su svi isti, iskušavaju roditelje i ko više popusta taj više i strada
Npr. kod nas je možda malo bolje ali Sinan mene u totalu skoro sve sluša skoro SVE! A muža ništa, nema šanse da ga presvuče, nahrani opere zubiće ili bilo što, Sinan jednostavno kaže NEDAM, BEŽI TAMO. I ovaj strpljivo moli a kod mene je drugačije oćeš nečeš, pokušam nečim da mu skrenem pozornost a ako ne upali onda povisim ton i to je to, nema priče dalje, samo kod pranja zubića još ništa ne pali....
Nadam se da ćete i Vi uskoro pronaći pravo rješenje i sve dovesti u red..
Da se osvrnem na zadnji redak tvog posta: ako i drugi bude ovakav, obojicu ih poklanjam gratis bez mogućnosti vraćanja hahha, znam 100%da ne misliš tako!
Ljubim ja tebe u plavo oko najljepše i u taj ispučeni stomak
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
joj zene ma haos, slusa on kad mu kazem ajd donesi/odnesi idemo da spavamo, da se kupamo i slicno, ali neke od ovih radnji ma nema sanse! Nikako! U drustvo je ok, mislim niej abs kao magarac uporan ali brate kad nesto nece, nece! Problem je sto nemogu da ga animiram nikako, kao da mu pustim crtac, ma dala sam mu sve za to sisanje kad je prevristao ali nista sto inace voli i obozava nije hteo, ma proci ce kad se bude ozenio. Imace i on decu a ja cu slatko da se smejem i upirem prstom.
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu