KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergejev dnevnik

+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Sergejev dnevnik - Page 17 Empty Re: Sergejev dnevnik

Počalji od nesalela 20/9/2010, 11:45

Ćao drugari, evo i mi stigli.....ne znam kako je Sergej ali Stašu još uvek drži spavanje preko dana....(puj,puj)....cmokić za naše drugare... ljubav
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 20/9/2010, 11:53

Mi smo se malo sredili, spava 2x2 sata i to mu je sasvim dovoljno, uvece je oko 21h vec u krevetu i tako do 7h, ljubac za vas dve smizle!!!!
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 21/9/2010, 12:30

Lepota
Svidja mi se ceo album a naravno Sergej i Stasa najvise a posle toga vi mame i Zlatibor
ljubim plavookog lepotana
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 23/9/2010, 21:47

Slike su super i bravo za uzivanje i druzenje sa Stasom i Lelom
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 25/9/2010, 22:40

Sergej dobio temp Crying or Very sad bili kod Dr ne kaslje, grlo nije upaljeno, nosic ok, pluca takodje, izgleda da je virus. Stavljam mu cepic i dajem mu paracetamol naizmenicno, Nadam se d ace mu sutra vec biti bolje.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 25/9/2010, 22:58

Uff Crying or Very sad -nadam se da ce brzo da ozdravi.
Slike su divne likeit

srca
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 26/9/2010, 11:09

Baš bezveze, pa zar mora temperatura, ali važno da su pluća čista, ne kašlje....proći će i temperatura, ali nerviranju nikad kraja....Ljubim drugara sa plavim predivnim okicama da što pre ozdravi....Staša mu šalje jedan veliki osmeh... usne
nesalela
nesalela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 26/9/2010, 11:40

Hej mamica i bebice danas castimo ovako bolesni jer smo napunili 8 meseci!!!! Nocas je imao visoku temp 39, dala sma mu paracetamol pa je malo spala. Od jutros je imao 38.5 pa sam mu opet dala, sada je ok ima 36.5, ali kako se danu blizi kraj tako temp raste, videcemo veceras. Sumnjam na rozeolu, ona najcesce pogadja bebe, traje tri dana i pri samom kraju bebe dobiju osip. Sutra ga vodim u lab da mu dam mokracu i da ga bocnu iz prsta.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 26/9/2010, 14:44

Uh dusa mala No pa zar mora No
Ljubim vas i zelim da brzoozdravite ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 27/9/2010, 13:00

Nef kako je Sergej danas? Nadam se da je najgore prošlo i da je temperatura prošlost.... Poljubac.... usne
nesalela
nesalela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 27/9/2010, 13:42

Ej hvala na pitanju super je, od juce popodne nema temp, nije imao ni nocas ni danas. Sto se kaze, neki virus ga je smao ocesao, posto ne slini i ne kaslje. Saljemo vam veliki pozdrav i poljubac! usne
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 30/9/2010, 14:51

Dobar dan tete, mi smo sad malo smrkavi, nema temp ali ima smrce i kija, po malo i kasljuca jos uvek nema slinice samo mu voda curi iz nosa. Dr nam je prepisala sirup od belog sleza, jako je delotvoran, od juce ga pije i danas vidno manje kaslje, tek ponekad par puta u toku dana. Bili smo na kontroli, ima 7600gr dodao je 700gr za dva meseca sto i nije lose. Stavila ga je Dr da sedi, i okrece se ka meni i kaze "Pa on dosta stabilno sedi za svoj uzrast" a ja zbunjena, kazem joj da ga ja tek od skora stvaljam da sedi sam, od kad je krenuo sam iz puzeceg polozaja da se dize da sedne, do tad ga nisam uopste forsirala, u kolicima i ljulji sedi ali nikad ga nisam ogradjivala jastucima i sl, uvek sam ga stavljala na stomak da jaca ledjne misice bas zbog tog sedenja. A Dr mi pokazuje, pokusava da ga obori iz sedeceg u lezeci onako guranjem, a on se ne da, posle par puta pokusavanja odustala je a Sergej je ostao da sedi. Pricale smo malo oko hrane, pitam je za kravlje mleko, htela bih neku hranu da mu napravim s anjim, ona rece da moze, i ako vec mu hranu pravim sa kravljem onda mogu da mu dam da pije, pitala sma i za cveklu kaze da moze, ali mora dosta dugo da se pece/kuva, jer cvekla kao i ostale krtole, sadrzi bakteriju koja se nalazi u zemlji i samo termickom obradom se moze unistiti, rekal nam je da moze i riba, jedino u slucaju da neko od roditelja nije alergican na nju, onda se odlaze nakon prvog rodjendana. Tako da se ja bacam u trazenje neke ribe, da mu lepo obarim tj skuvam na pari (od skora sam pocela da mu kuvam na pari). Pozdrav zenske.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 1/10/2010, 10:23

Nadam se da će brzo da prodje i "šmrkavica" i sve ostalo, dobra m je kilaža, Sergej lepo izgleda, on je jedan vitalan dečkić, meni se Staša za mesec dana ugojila 450gr, u kući me maltene napali da je malo napredovala, ja kažem da je Staša školski primer kako se beba goji, do četvrtog meseca po kilogram, zatim 800gr i sada 450gr, kažu da se sada po toliko bebe goje i da je to normalno, tako da su Sergej i Staša po tom pitanju drugari...Super za ribu, a što se tiče cvekle ujutru stavi da se kuva pa neka je bar 4-5 sati, a ja bih je još i na tanke komade isekla pa da sam 100% sigurna da je kuvana Embarassed Ljubimo vas drugari... usne usne
nesalela
nesalela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 1/10/2010, 10:39

Lelice sad dodaju sve manje i manje, po 400gr pa 350gr pa 300gr da bi posle na godisnjem nivou dodavali oko 500gr.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 1/10/2010, 10:51

Pa i ja to kažem, al mene napali pa valjda čeprkali po internetu pa shvatili da jeste to normalno, ali džabe meni digli pritisak!!!!!!!! affraid
nesalela
nesalela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 1/10/2010, 14:44

Bravo za sedenje i napredovanje!
Sto se tice t, evo bas se smsujem sa Tedi i njena cerkica vec dve-tri dana ima temperaturu, bas se namucila s njom nocas.

Ljubim vas.
Gala
Gala

Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 2/10/2010, 12:49

Divne slikice sa Zlatibora! Poljubac za plavookog dečka!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vajsi 2/10/2010, 14:19

Hej, Nef, pozdrav tebi i slatkom decaku. Morala sam da se javim jer me je zbunilo to za cveklu, kravlje mleko i ribu.
Moja pedijatrica je vrlo rigorozna i uopste ne dozvoljava tu vrstu hrane tako rano.
Mozda ne bi bilo lose da malo procesljas po netu.
Pozdrav od ViV
vajsi
vajsi

Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 2/10/2010, 14:40

Saljemo i mi tebi poljubac Biksi srce Vajsi vecina mama koje ja znam je vec uvela kravicu mnogo ranije, ja sma cekala da prvo pitam Dr iskreno sam htela da mu uvedem prvo preko neke kasice. Npr pricala sam sa jednom mamom koja zivi u Spaniji od voca su prvo uveli pomarandzu, to je voce njihovog podneblja, kao sto je kod nas jabuka. Ja svakako necu sad odmah krenuti sa kravljim, verovatno tek od 9 mes, a ribu sam mu bas danas spremila dacu mu oko 50gr pa cemo videti da li ce mu se svideti. Inace ja bas verujem nasoj Dr, ona ne daje olako lekove deci pokusava prvo prirodnijim putem da izleci kasalj i sl, tako nam je rekla da dzigericu ne dam pre prvog rodjendana jer je vise stetna nego korisna, za cveklu mi je rekla da mu dajem sto manje mozda 2-3 mesecno i da je jako dugo kuvam
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 10/10/2010, 15:36

Koju ribu si mu dala i kako pripremas?
Ja jos nisam uvela ribu, ni sama ne znam sto. A ni ne znam da je spremam.
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 10/10/2010, 15:41

Gala dala sam mu file soma jedino sam to nasla, ali vrlo malo oko 30-40gr. Tebi je Gala vec velika, ja sam njemu obarila na pari sa povrcem i izgnjecila. Ti bi Gali mogla da napravis recimo ful rucak kao za nas matore sa krompir salatom. Najbolji je file, da sam nasla oslic ili pastrmku to bi mu dala, ali nisam, file nema koscice, nekako mi je to najsigurnije.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 10/10/2010, 21:56

A OK, hvala. Mogla bih da probam ovih dana da napravim.
Ljubi maleckog osmeh srce
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 11/10/2010, 12:27

Dobar dan eto nas posle par dana. Sada je moje dete u cicak fazi tj najbolje je kod mame niko me ne hrani bolje od mame, igra se samnom bolje od mame... i demonstrativno place kada napustim prostoriju, ali sam cula da je ta faza karakteristicna za 8 mesec, znaci dodje i prodje. I dalje super pajkimo, celu noc, ume da se nesto uzvrpolji ali ja onda drmam krevetac i on onda opet zaspi. I dalje preko dana spava dva puta po dva sata. Ja upravo razbijam glavu oko mmr vakcine, i ako je treba primiti tek nakon prvog rodjendana, videcu sa Dr na sledecoj kontroli da li moze da primi Priorix umesto mmr. Malo na smuce zubici, ali to u navratu, 2-3 puta mesecno po par dana trlja desni, a ja sve mislim izbice gornji kad nista, svakako ce izbiti jednog dana i sa nestrpljenjem ih cekamo. Sad mu je novi fazon da mi se penje uz moje noge kao da hoce da ustane, ali to ne radi u ogradici ili krevecu, ali ipak najvise voli da je na stomaku tako se i igra a i krece, kao neki mali komndos iz americkih filmova samo se lakta po laminatu.
Evo jedne slicke da vidite kako spavamo
[Only admins are allowed to see this image]
i jos jedne gde uzivamo u igri i baby tv
[Only admins are allowed to see this image]
Toliko voli d agleda baby tv, ma ne trepce, ne bi me cudilo engleski da progovori. Pozdrav mamike i bebuske.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 11/10/2010, 12:34

Pa nema šta Sergej i Staša su baš pravi drugari, nema im ravnih u spavanju, pa kako nogu zavrnu!!!! Svaka im čast.... v Takodje gledamo Baby tv i ne trepče a na Minimaxu ima neki crtać Elmo pa neki lik, roze lutka, to kada vidi priča smeje se...šou program....Za vakcinu ne znam šta da ti kažem ja ću tek da bije glavu šta i kako....Ja ne znam koja je faza karakteristična za vezanost za nas ali meni se to sada dešava, ako nisam prisutna počne plač, može da je drži ko god hoće u kući ali ja da budem prisutna....moram nekako da je malo odvajam....Nasmejala si me za "drmanje" krevetca....  b super kada to upali....Ljubimo vas.... ljubav
nesalela
nesalela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 12/10/2010, 06:49

Ja mu ne vidim desnu nogicu,gde li je zavucena.
I menen nasmeja za drmanje,kod nas nista od toga ne pali,samo mamin zagrljaj i poljubac.
A sto se faze mama tice,kod nas je oduvek i jos uvek prisutna,bez mame nigde,i ne izludjuje me,nekad jeste negde u ovom periodu u kom je sad Sergej al vise ne.
Moje dete ne zeli da gleda tv,ponekad na kompu pepu prase i to samoonaj prvi deo ja sam....bata..mama....tata i kaye nece ise puti dugu
Ljubim vas slatke i nasmejane
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći