Sergejev dnevnik
+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Sergejev dnevnik
Ko se zadnji smeje najslađe se smejeNefertari :: ma proci ce kad se bude ozenio. Imace i on decu a ja cu slatko da se smejem i upirem prstom.
U potpunosti te razumijem isto to gledam svaki dan
Ali MM većinom strada, a možda sam ja malo hlanije glave ili gdje sam uvjek s"njim pa se naviko, koće ga znati..
Što reče key, možda je faza odrastanja, neki đavo jeste ali proćeće brzo vidjećeš.
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Znam kako se osecas Nef ,mislim da je to samo faza koja ce proci
Mi smo isto prosli tu fazu nekad ga povremeno i sad uhvati Ja ga iskreno u tim trenutcima jednostavno ignorisem i ponasam se ko da ga necujem.Nekad sam tesko izdrzavala i dolazilo mi je u tim trenutcima da i ja vristim zajedno sa njim
Procice ga sigurno ako ne sad brzo onda kako si sam rekla kad se ozeni
Mi smo isto prosli tu fazu nekad ga povremeno i sad uhvati Ja ga iskreno u tim trenutcima jednostavno ignorisem i ponasam se ko da ga necujem.Nekad sam tesko izdrzavala i dolazilo mi je u tim trenutcima da i ja vristim zajedno sa njim
Procice ga sigurno ako ne sad brzo onda kako si sam rekla kad se ozeni
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Prica, prica, prica i samo prica, nista drugo ne pomaze. Objasnjavati zasto idemo kod frizera, zubara, doktora...svi idu tamo i mama i tata i seka i bata...
Do svadbe...ma sigurno prolazi
Do svadbe...ma sigurno prolazi
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
A da ti njega odma' oženiš a?
Zezam se, nije ti lako, ova moja šizi danas pa sad bi već odsekla svoje uši da je više ne slušam. Kontam da bi to trebalo probati ignorisati, ako upali, a trebalo bi, ja moje stavim u ogradicu i okrenem leđa a u sobi ostanem i za 10 min su kao bubice. Dobre, mirne
Zezam se, nije ti lako, ova moja šizi danas pa sad bi već odsekla svoje uši da je više ne slušam. Kontam da bi to trebalo probati ignorisati, ako upali, a trebalo bi, ja moje stavim u ogradicu i okrenem leđa a u sobi ostanem i za 10 min su kao bubice. Dobre, mirne
Sneza- Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010
Eh Snezo videces kad cicke jos malo porastu neizvodljivo je ostaviti ga u ogradici jer je sad veliki i sam izlazi iz nje. jedino da ga zakljucam u spajz kad krene da ludi
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Mi smo jos uvek u haosu ali nazire se kraj lomu danas smo ispremestali sobe, prebacili smo spavacu sobu u drugu vecu sobu. I testirala sam Sergeja obicno mu kazem ajde da pijes mleko on ode i popne se na krevet, i sad bez greske ulazi u drugu sobu penje se na krevet i ceka me. Zabrazdio je s akasljem pa sam ga infalirala, nije hteo masku da stavi pa sam ga na prevaru inhalirala fizioloskim na spavanju. Dala sam mu i prospan sirup i sad je super stvarno je dobra kombinacija. Stavljam neke slicke posto nisam skoro, a niceg drugog pametnog nemogu da se setim
Ovako sam ga zatekla pre neko vece kad sam dosla s posla, gleda dete baby tv na 20cm od tv i nikog ne registruje
[Only admins are allowed to see this link]
Sad cu mama samo da pustim sms
Sad cu mama samo da pustim sms
Sinoc mi je capio jabuku i seo skoro celu je pojeo
A ovo je od danas dusek je privremeno bio na patosu u dnevnoj sobi a on ga je odmah isprobao
A ovo je od danas dusek je privremeno bio na patosu u dnevnoj sobi a on ga je odmah isprobao
Jooj Nef, sad citam sve i potpuno te razumem, ja bih isto ludela. Secam se da je moj sestric jedno vreme isao kao daima subaru na glavi jer nije hteo da se sisa Onda su nasli nekog frizera, klasican brica sa brkovima koji je kao vaspitne mere imao samo naredjivanje i ovaj mali se toliko plasio od njega, da kad udju, on ne sme da zucne, pa je konacno imao normalnu frizuru
Inace, za sve ostalo, meni je sergej omiljeni lik ovde
Inace, za sve ostalo, meni je sergej omiljeni lik ovde
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Jao, Nef, meni stalno u glavi onaj tvoj stari avatar a decko je porastaoooooo!!! Kakav plavusan lepotan! [Only admins are allowed to see this image]
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Sergej sad cu ti poslati moj br mobilnog pa da se kuckamo.
Ljubim te u te plave oke
Ljubim te u te plave oke
kako mozes mama da se ljutis na vako slatkog deckica
Vidi kako je medeni i sladki
a tek pogled koi ima
Vidi kako je medeni i sladki
a tek pogled koi ima
Kako je porastao Nef...
Ma na koga je toliko plav? Ne sećam se slike tatine,ali [Only admins are allowed to see this image]čini mi se da je i on crn?
Ma nebitno,samo kad mi blesne ovoliko svetao, to mi padne napamet.
Sladak je i već veliki dečak! [Only admins are allowed to see this image]
Ma na koga je toliko plav? Ne sećam se slike tatine,ali [Only admins are allowed to see this image]čini mi se da je i on crn?
Ma nebitno,samo kad mi blesne ovoliko svetao, to mi padne napamet.
Sladak je i već veliki dečak! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Zašto deca tako blizu gledaju TV? Mora da postoji objašnjenje za to. Presladak plavi mali dečkić, sa svim svojim "bubicama" koje će nadam se uskoro da ga prođu.
Sneza- Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010
eh Snezo kad bi to znali verovatno bi dobili neku bagradu od udruzenja roditelja ili slicno.
Paris da nije bio ivf u pitanju poceli bi ljudi da smunjaju da svrljam sa strane i ako ova druga beba bude plava onda cu poceti i ja da sumnjam da svrljam sa strane
Paris da nije bio ivf u pitanju poceli bi ljudi da smunjaju da svrljam sa strane i ako ova druga beba bude plava onda cu poceti i ja da sumnjam da svrljam sa strane
Sergej duso plava,slladak si ti i dobar deckic pusti mamu neka prica gluposti,pa gde si ti nef videla mirno dete i lepu babu?gde?nigde-ne postoji.Nego salu na stranu znam da ti je tesko,narocito zbog bolova u kicmi,i ja sam tako mucila mukicu al mene popusti pa kad hoce da se "menja" vreme opet me uhvati-meteropata.Eto bilo i proslo,tako ce i kod vas jos samo malo.
Zasto gledaju tv onako izbliza,skoro mi je jedan psiholog objasnjavao najprostijim recnikom,oni se uzive u sve to i stvore sebi sliku kao da su tamo ukoliko su blizi tv-u komp-u i tak.Tako i V ali retko kad
ljubim
Zasto gledaju tv onako izbliza,skoro mi je jedan psiholog objasnjavao najprostijim recnikom,oni se uzive u sve to i stvore sebi sliku kao da su tamo ukoliko su blizi tv-u komp-u i tak.Tako i V ali retko kad
ljubim
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Nefertari ::eh Snezo kad bi to znali verovatno bi dobili neku bagradu od udruzenja roditelja ili slicno.
E Nef sad si me dobro
slike su fantasticne!!!!mnogo je sladak i bas je porastao,pravi je veliki medeni decak!!!
ljubim ga u plave oke
ljubim ga u plave oke
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Nef, alaj me nasmejaNefertari ::eh Snezo kad bi to znali verovatno bi dobili neku bagradu od udruzenja roditelja ili slicno.
Ajde ne zabušavaj, daj koju sličicu i piši nam šta radi taj plavooki ljepotan?
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Sergej šmekerica, nema šta, mama super si ga slikala, al on je bolji fotograf od tebe, izvini, al moradoh ti priznati!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Nef srecan rodjendan i sve najlepse ti zelim!
Ljubi Sergeja lepotanka
Ljubi Sergeja lepotanka
Hvala Misice&Anci, sad sam na poslu stize adekvatno posluzenje kad dodjem kuci!
Srecan rodjendan,draga moja!!!!!
ljubimo vas
ljubimo vas
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Srecan rodjendankovic!!! Ziva bila!!! [Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu