KEY i bebe
+47
cufta
djole42
Jelena*
Zoka83
cici
nabla
Deni
nena beba
zoxa
Masha UK
Milijana
bobica83
BiKsi :)
Struzzo
brinbili
tuli
lena
Zaneta
Jelence
naca
ŽenoLina
Orline
kasia
maja76
bridget jones
MARA
Sami
Pakki
Simona
adriatika
Danicab1
Niki-Kiki
buby
Nefertari
bak
jovana 77
gea
anna
maus
Tinche
dr mali pariz
catherine290505
bebko
nesalela
vajsi
HappyGirl
key
51 posters
Strana 11 od 35
Strana 11 od 35 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
Re: KEY i bebe
Svaka cast! kucica je kao iz bajke
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Lepa kućica Key!!
SREĆAN ULAZAK U 19.NEDELJU!!
SREĆAN ULAZAK U 19.NEDELJU!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Key preslatka kucica
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
hvala vam,drage moje!
gotovi smo sa antibioticima,pa sam juce isla da dam bris,a jutros urin.inace,leskarim,grickam brusnicu,pijem vodu,caj...dr.kaze da je sledeca kontola za 2 nedelje,do tad lezanje-da damo fore grlicu da se sredi.bebice su dosta aktivne i sva se istopim kad ih osetim
sve vas i
gotovi smo sa antibioticima,pa sam juce isla da dam bris,a jutros urin.inace,leskarim,grickam brusnicu,pijem vodu,caj...dr.kaze da je sledeca kontola za 2 nedelje,do tad lezanje-da damo fore grlicu da se sredi.bebice su dosta aktivne i sva se istopim kad ih osetim
sve vas i
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Dobro jutro, drugari!
Eto, izgleda da nam se ispunjva zelja Key, da bude na kutku sto vise duplih trudnica...I ja sam bas srecna!!!
Miruj, odmaraj, pa ce se to i srediti. Samo pomisli da ja lezim, evo vec sesti mesec! Izgleda da sam zbog toga sada u nekoj jdfherjhjhej fazi, ali procice i to...Kontrola za dve nedelje, pa cemo videti.
Osecaj u stomaku i toplina oko srca , dok ti se mrdaju dve bebe, je fascinantan, jel da?
Ljubimo vas, moji mrdavci i ja!
Eto, izgleda da nam se ispunjva zelja Key, da bude na kutku sto vise duplih trudnica...I ja sam bas srecna!!!
Miruj, odmaraj, pa ce se to i srediti. Samo pomisli da ja lezim, evo vec sesti mesec! Izgleda da sam zbog toga sada u nekoj jdfherjhjhej fazi, ali procice i to...Kontrola za dve nedelje, pa cemo videti.
Osecaj u stomaku i toplina oko srca , dok ti se mrdaju dve bebe, je fascinantan, jel da?
Ljubimo vas, moji mrdavci i ja!
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Key srecan ulazak u 5. mesec. I stomacic je super!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Gde si nam Key? nasa!!!
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
drage moje !
evo i mene.imala sam stomacni virus koji me je bas namucio.drzalo me je od prosle srede do juce.najgore je bilo nocu,preko dana i nekako...do sad mi se ovo nije dogadjalo...mnogo me boleo stomak i nista nisam jela osim prepecen hleb.toliko sam iscrpljena...
od juce sam krenula da jedem normalnu hranu.od svega ovog je dobro sto mi se to desilo kad mm nije radio,tako da mi je bilo mnogo lakse,jer je bio stalno uz mene.
bebice se mrdaju,sad mi vec pritiskaju besiku,pa sam poslala mm da mi kupi pojas za trudnice.sad vec mogu da osetim i njihovo sutiranje. mm stavio preksinoc ruku da oseti bebino sutiranje i ona se u tom trenutku nekako okrenula pod njegovom rukom i stomak mi se iskrivio kontrola sledece nedelje,jedva cekam
bakterije u mokraci nemam ,ali u brisu imam mali broj enterokoka,tako da nije uradjen antibiogram.
smesna strana mojih trudnickih dana je da mi sve ispada iz ruku,sve prosipam,rusim.. mm samo podize stvari sa poda... da,i ovih dana imam neke neopravdane strahove-plasim se kad gledam neki film imam nocne more
eto,toliko od nas troje.pokusacu posle da vidim sta ima novo na kutku-uzelela sam se kuckanja..idem sada malo da odmorim,bas sam kao iscedjena krpica...
evo i mene.imala sam stomacni virus koji me je bas namucio.drzalo me je od prosle srede do juce.najgore je bilo nocu,preko dana i nekako...do sad mi se ovo nije dogadjalo...mnogo me boleo stomak i nista nisam jela osim prepecen hleb.toliko sam iscrpljena...
od juce sam krenula da jedem normalnu hranu.od svega ovog je dobro sto mi se to desilo kad mm nije radio,tako da mi je bilo mnogo lakse,jer je bio stalno uz mene.
bebice se mrdaju,sad mi vec pritiskaju besiku,pa sam poslala mm da mi kupi pojas za trudnice.sad vec mogu da osetim i njihovo sutiranje. mm stavio preksinoc ruku da oseti bebino sutiranje i ona se u tom trenutku nekako okrenula pod njegovom rukom i stomak mi se iskrivio kontrola sledece nedelje,jedva cekam
bakterije u mokraci nemam ,ali u brisu imam mali broj enterokoka,tako da nije uradjen antibiogram.
smesna strana mojih trudnickih dana je da mi sve ispada iz ruku,sve prosipam,rusim.. mm samo podize stvari sa poda... da,i ovih dana imam neke neopravdane strahove-plasim se kad gledam neki film imam nocne more
eto,toliko od nas troje.pokusacu posle da vidim sta ima novo na kutku-uzelela sam se kuckanja..idem sada malo da odmorim,bas sam kao iscedjena krpica...
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Uh Key, bitno je da je proslo. Videces tek sta su trudnicke muke, kad npr uzmes fen u ruke i krenes sa njim, i onda zaboravis gde si krenula, da li da susis kosu ili da ga vratis na mesto! Ajd ja sam nekako mogla da prezivim sto mi stvari ispadaju iz ruku, nego se iznerviram, jer nemogu da se sagnem da ih dohvatim.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
E bas se namuci,nije ti trebao taj virus.Vazno je da si sad dobro i da se bebice mrdaju
A ove trudnicke muke su tako slatke
A ove trudnicke muke su tako slatke
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Key,mila,žao mi što si imala taj gupi stomačni...uh.
Bitno je da je to za tobom...Ostatak priče me totalno zasmejao...od izobličenog stomaka,preko ispadanja stvari i muževljevog pospremanja za tobom,do strahova u snovima zbog odgledanog filma... hahahaha,sve više mi se dopada to DRUGO STANJE!
Bitno je da je to za tobom...Ostatak priče me totalno zasmejao...od izobličenog stomaka,preko ispadanja stvari i muževljevog pospremanja za tobom,do strahova u snovima zbog odgledanog filma... hahahaha,sve više mi se dopada to DRUGO STANJE!
Jedan veliki pozdrav od nas
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Key jedan veliki za tebe i tvoje bebače
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
Zao mi je sto si se namucila sa tim glupim virusom, sreca pa je proslo. Jedva cekam izvestaj i postavi neku slicicu kucice i bebaca
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Key dušo naša kako se boriš lavovski protiv svega i svačega
iizboriš se i navijam da izguraš nove bakterije i da do kraja trudnoće te zaobiđu sve ostale i svi ostali zdrvastveniproblemi.
Grlim vas sve
iizboriš se i navijam da izguraš nove bakterije i da do kraja trudnoće te zaobiđu sve ostale i svi ostali zdrvastveniproblemi.
Grlim vas sve
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Key,
uh, bzv za virus... ali drago mi je da si bolje... Pozdravcici za tebe i blizancice...
uh, bzv za virus... ali drago mi je da si bolje... Pozdravcici za tebe i blizancice...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Strana 11 od 35 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
Similar topics
» Maj, maj, bebe nam daj!
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)