KEY i bebe
+47
cufta
djole42
Jelena*
Zoka83
cici
nabla
Deni
nena beba
zoxa
Masha UK
Milijana
bobica83
BiKsi :)
Struzzo
brinbili
tuli
lena
Zaneta
Jelence
naca
ŽenoLina
Orline
kasia
maja76
bridget jones
MARA
Sami
Pakki
Simona
adriatika
Danicab1
Niki-Kiki
buby
Nefertari
bak
jovana 77
gea
anna
maus
Tinche
dr mali pariz
catherine290505
bebko
nesalela
vajsi
HappyGirl
key
51 posters
Strana 7 od 35
Strana 7 od 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Re: KEY i bebe
Key,
pa bar nazovi doktora da pitas...
Nadam se da ste vec dobro!
pa bar nazovi doktora da pitas...
Nadam se da ste vec dobro!
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
bila sam kod dr.imam kontrakcije .receno mi je da strogo mirujem.dobila sam ginipral i verapamil.ako ne prodje za 2 dana,moracu u bolnicu.
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Uf bre Key bas mi zao, nadam se da ce sve biti dobro , ne mrdaj se, ne pij kafu, koka- kolu i izbegavaj sve ono za sta kazu da moze da izazove kontrakcije i javljaj kako si, drzim palceve
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Key, pomoci ce ti lekici sigurno, nemoj mnogo da se kidas. Ja preko tri nedelje pijem lekove za kontrakcije i mogu ti reci da tek zadnjih pet-sest dana ne osecam te tegobe po donjem stomaku. U pocetku su se ublazile, pa sad prestale gotovo skroz. Pocela sam cak i da pesacim duze od prodavnice u kraju . Mirovanje zna zaista dosta da pomogne.
Samo ti slusaj svog dr-a, znaju oni sta rade, a ti lekici za kontrakcije, ma koliko neugodni bili, uopste nisu tako neuobicajeni kod trudnica.
Drzi se! Pozdravcic .
Samo ti slusaj svog dr-a, znaju oni sta rade, a ti lekici za kontrakcije, ma koliko neugodni bili, uopste nisu tako neuobicajeni kod trudnica.
Drzi se! Pozdravcic .
kasia- Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009
Key,sve što se mora,nije teško,lekiće,i miruj dušo,pa će sve biti o.k.samo laganini.
stisak za tebe
stisak za tebe
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Bice sve ok, samo slusaj Dr, i ooodmaraj! Odmori se i za ubuduce jer kad doju bebe nema nista od toga! pozdrav
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Key bice sve to u redu, samo se cuvaj.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Datum upisa : 12.11.2009
Key,kako je?Da li su se smirile kontrakcije?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
hvala vam svima,sta bih ja bez vas...
lezim non-stop,ali i dalje imam bolove..pojacana mi je terapija na 4 sata.sutra radim kontrolu brisa,jer je mozda ona glupa bakterija dovela do svega .inace,dr.mi je rekao da ako bolovi budu jaci,idem odmah na GAK.molim Boga da bar izdrzim do sutra da mi izvade taj bris...
sutra mi dolazi sestra,a ja ovako kilava...
mislim da nema potrebe da vam napisem da sam mnooogo uplasena...
lezim non-stop,ali i dalje imam bolove..pojacana mi je terapija na 4 sata.sutra radim kontrolu brisa,jer je mozda ona glupa bakterija dovela do svega .inace,dr.mi je rekao da ako bolovi budu jaci,idem odmah na GAK.molim Boga da bar izdrzim do sutra da mi izvade taj bris...
sutra mi dolazi sestra,a ja ovako kilava...
mislim da nema potrebe da vam napisem da sam mnooogo uplasena...
Samo ti lezi mila, bice to bolje, sigurna sam. Meni je dr cak rekao, da ako se pojaca sama sebi povecam dozu leka i do koje granice. Pa kad prodje opet da smanjim. Moj je sumnjao na neku bakteriju iz mokrace, medjutim sve je bilo u redu, izgleda da je samo sirenje materice.
Ne brini se previse, molim te! Pa mene je bas, bas bolelo, kukala sam i cvilela i previjala se, a evo sad se svrckam samo tako! I to u istom periodu kad i tebe.
Izdrzaces, nego sta, nego ces izdrzati!
Ne brini se previse, molim te! Pa mene je bas, bas bolelo, kukala sam i cvilela i previjala se, a evo sad se svrckam samo tako! I to u istom periodu kad i tebe.
Izdrzaces, nego sta, nego ces izdrzati!
kasia- Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009
Kez,dušo,ne brini,biće sve uredu! Samo miruj,i koristi terapiju...nadam se da nemaš bakterija,već da se materica širi,bebe traže prostor...
drage moje ,
bila sam kod dr.da vadim bris.grlic je ok,zatvoren,sto me bas smirilo,jer me nocas mnooogo boleo stomak.rekao mi je a pijem magnezijum 2 puta dnevno i da stavljam utrogestan ujutru i uvece po 2 kuglice.on se nada da bi sada trebalo da bude bolje..a i ja se nadam..
do tad lezim,ne ustajem iz kreveta.
sestra mi dolazi danas ,nismo se videle 2 god.mm je otisao da je saceka.ona je radila njen 3. ivf 5 nedelja pre mene,tako da je i ona ,ali ne ovako kilava kao ja
ljubim vas
bila sam kod dr.da vadim bris.grlic je ok,zatvoren,sto me bas smirilo,jer me nocas mnooogo boleo stomak.rekao mi je a pijem magnezijum 2 puta dnevno i da stavljam utrogestan ujutru i uvece po 2 kuglice.on se nada da bi sada trebalo da bude bolje..a i ja se nadam..
do tad lezim,ne ustajem iz kreveta.
sestra mi dolazi danas ,nismo se videle 2 god.mm je otisao da je saceka.ona je radila njen 3. ivf 5 nedelja pre mene,tako da je i ona ,ali ne ovako kilava kao ja
ljubim vas
Divno Key! I ti i seka trudnice slatkice, stvarno nema ništa lepše! Uživajte!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Key,super za nalaz.Vidiš,grlić zatvoren,sad opušteno,amzi stomačić i svoje bebice.Uživaj sa sestrom.Vas dve trudnice,kad se sad dohvatite sa pričama...
Uživajte u praznicima!
Uživajte u praznicima!
Jupiii!!!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Kako je to divno dve sestre a obe trudnice! Iamcete decu vrsnjake koji ce se divno druziti, jer ona nosi dvojke ili jednu bebu?
poljubac za sve !
evo,kao da sam juce i danas,Bogu hvala,bolje.bolove i dalje imam,ali ne traju tako dugo i nisu tako jaki.bris ce biti teeek u cetvrtak ...
nef-sestra nosi jednu bebu..divno je sto ce biti vrsnjaci,ali ona zivi u inostranstvu...
inace,precesljale smo sve trudnicke teme ,ona je danas otisla kod zetove rodbine i bice kod njih do petka.
bilo mi je smesno kad je sinoc,onako,bojazljivo ispricala,plaseci se da je ja ne grdim zbog toga,da je prosle nedelje kupila aparat koji meri bebine otkucaje srca,jer nije osetila bebu ceo dan!a ja je razumem skroz aparatic nije ponela,a nije ni meni kupila ,inace bih se ja igrala od jutra do mraka .
evo,kao da sam juce i danas,Bogu hvala,bolje.bolove i dalje imam,ali ne traju tako dugo i nisu tako jaki.bris ce biti teeek u cetvrtak ...
nef-sestra nosi jednu bebu..divno je sto ce biti vrsnjaci,ali ona zivi u inostranstvu...
inace,precesljale smo sve trudnicke teme ,ona je danas otisla kod zetove rodbine i bice kod njih do petka.
bilo mi je smesno kad je sinoc,onako,bojazljivo ispricala,plaseci se da je ja ne grdim zbog toga,da je prosle nedelje kupila aparat koji meri bebine otkucaje srca,jer nije osetila bebu ceo dan!a ja je razumem skroz aparatic nije ponela,a nije ni meni kupila ,inace bih se ja igrala od jutra do mraka .
Key,
ma mozda je bolje sto nije donela, onda bi samo merila i osluskivala i strahovala... Ovako - opusti se i veruj da ce sve biti u redu - nema ni razloga da ne bude
ma mozda je bolje sto nije donela, onda bi samo merila i osluskivala i strahovala... Ovako - opusti se i veruj da ce sve biti u redu - nema ni razloga da ne bude
Simona- Broj poruka : 8349
Datum upisa : 14.11.2009
Jao Key, e stvarno ste sasave ali vas razumem! greota sto ga bar nije ponela da ga i ti probas
Strana 7 od 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Similar topics
» Maj, maj, bebe nam daj!
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)