On line formular i broj prikupljenih potpisa
+41
Daca
natalija
jela72
caci
vesna80
dr mali pariz
brinbili
nevena50
maša
anna
suzeto
Cupava
tuli
Niki-Kiki
maja76
zoxa
Teodora
nesalela
gea
buby
eni
kristina33
NINA1
Orline
catherine290505
helga
black magic woman
Milance
nena beba
Struzzo
maus
SannI-AlL
MARA
nabla
Simona
mala parizanka
bebko
majce
bokica
Tinche
HappyGirl
45 posters
Strana 23 od 27
Strana 23 od 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Re: On line formular i broj prikupljenih potpisa
Zene , da vas ne nabrajam, sjajne ste!!!! BRAVO!!!!!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Nažalost ja još uvek ne mogu da otvorim formular
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Kakvi ste vi zmajevi!!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Evo, sad sam opet htela da nastavim ukucavanje, ali nece da otvori. Ovo me stvarno nervira, jer se cesto desava. Dugo nije radilo, pa sad cas radi, cas ne.
jela72- Broj poruka : 62
Godina : 52
Datum upisa : 19.02.2010
Opet ne radi! Da li je neko kontaktirao administratora da vidi u čemu je problem?
Jeste Jelo..."neko" ga je kontaktirao, i veruj mi da nas vise nervira sto ne radi nego tebe.
Miki se toliko trudio oko svega, i stalno nam pomaze, ali kvar nije do njega, nego do tog servera, a ponekad nemamo bas uticaja na druge ljude koji su zaduzeni za taj server.
Verujte da se radi na kvaru i da ce biti otklonjen uskoro.
I, da, svi podaci su sacuvani.
Miki se toliko trudio oko svega, i stalno nam pomaze, ali kvar nije do njega, nego do tog servera, a ponekad nemamo bas uticaja na druge ljude koji su zaduzeni za taj server.
Verujte da se radi na kvaru i da ce biti otklonjen uskoro.
I, da, svi podaci su sacuvani.
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Hvala, znam da se trudite, samo je trebalo lepo objasniti u čemu je problem. Mislila sam da je to sa serverom rešeno i da je možda nešto drugo u pitanju.
Koleginice koje mi pomažu da prikupimo potpise se stalno pozivaju na ovaj portal da ljudi mogu da vide o čemu je reč kad im daju formulare, pa me pitaju zašto ne radi. Pozdrav.
Koleginice koje mi pomažu da prikupimo potpise se stalno pozivaju na ovaj portal da ljudi mogu da vide o čemu je reč kad im daju formulare, pa me pitaju zašto ne radi. Pozdrav.
devojke, koliko sam ja informisan radi se zamena par servera koji su deo infrastrukture, pa je nas server nedostupan ..
e sad, koliko ce im trebati i slicno jos ne znam, pokusacu vas ili Tince da obavestavam o napredku..
jedno malo izvnjenje zbog ovog.. a i zbog mog retkog dolaska ovde, ugurao sam gomilu obaveza u svaki dan..
ali ovde sam svako jutro od 8-12 (da li je zbog druzenja ovde ili.. ali dobio sam trudnicko radno vreme ), pa navratite:
https://www.facebook.com/photo.php?pid=996454&l=74dd423b41&id=1033032106
e sad, koliko ce im trebati i slicno jos ne znam, pokusacu vas ili Tince da obavestavam o napredku..
jedno malo izvnjenje zbog ovog.. a i zbog mog retkog dolaska ovde, ugurao sam gomilu obaveza u svaki dan..
ali ovde sam svako jutro od 8-12 (da li je zbog druzenja ovde ili.. ali dobio sam trudnicko radno vreme ), pa navratite:
https://www.facebook.com/photo.php?pid=996454&l=74dd423b41&id=1033032106
Milance- Broj poruka : 32
Datum upisa : 11.01.2010
Hvala na informaciji.
devojke podigla sam jos formulara. imam 139 potpisa, ali ne znam dal cu stici da ih unesem ovih dana...
keti ako imas vremena pomagaj! ti si mi usput da ti dan formulare ako mozes da uneses
keti ako imas vremena pomagaj! ti si mi usput da ti dan formulare ako mozes da uneses
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
eto dok sam ja videla vec smo se dogovorile- moze nema problema
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Evo Neno sela odmah da unosim, ali opet server ne radi
A ja Milanceta ne mogu da dobijem...nikako...nadam se da je ok.
Miiiiillllaaaaannnnncccceeeeeee!!!!
Mozda se ovde javi?
Miiiiillllaaaaannnnncccceeeeeee!!!!
Mozda se ovde javi?
moram da naglasim da je ovih 139 glasova doprinos frizerskog salona ZENIT sa vracara i njegove vlasnice Jelene! hvala Jeco!
zasluzila si reklamu!
zasluzila si reklamu!
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
i dalje nista
Nista...znam.
Pricala sam sinoc sa Milancetom, radi se na tome. Zamolila sam ga da napise i koju rec ovde, ali je bilo kasno pa je mozda i zaboravio.
Jako je neodgovorno od tih ljudi da promene servere a da o tome ne obaveste nikoga pa sada Milance ispravlja tudje greske.
Jedino sto mogu je da vas molim za strpljenje.
Pricala sam sinoc sa Milancetom, radi se na tome. Zamolila sam ga da napise i koju rec ovde, ali je bilo kasno pa je mozda i zaboravio.
Jako je neodgovorno od tih ljudi da promene servere a da o tome ne obaveste nikoga pa sada Milance ispravlja tudje greske.
Jedino sto mogu je da vas molim za strpljenje.
Zao mi Milanceta , a za te ljude- no comment, najmanji problem za nas ovde, nego sto ce mnogi odustati da se vrate ponovo i udju da se upisu u formular . Sta da radimo, sta je tu je.
Ostaje nam da mi sakupljamo potpise, vreme je odavno lepo, samo jos Happyska da se oporavi i odmori i mozemo da krenemo u obilazak.
U medjuvremenu ce i server da proradi, tj Milanche ce nesto vec da sredi, pa mozemo da se bacimo na unos podataka.
U medjuvremenu ce i server da proradi, tj Milanche ce nesto vec da sredi, pa mozemo da se bacimo na unos podataka.
Drage moje ja dogovorila odlazak u loznicu po potpise .Ide i mala i naravno tamo će nas sačekati maus. Takođe je i maja 76 rekla da će verovatno ići.Ako još neka od cura ima želju nea se javi. Idemo u nedelju (uskoro) jer tada svima odgovara, ujutu se kreće vraća se uveče.Takođe sam dogovorila i sa jelom 72 posetu kg, isti sistem ali tek posle lo.Sve koje žele da se priključe odlasku u lo ili kg neka se jave a vi kojima je daleko ovo a posebno trudnicama ajd kažite gde prvo hoćete i možete pa da krenemo.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Cime idete? Tj da li treba vozac?
Ja idem u LO kod svojih od 04.05. pa ostajem dva-tri dana a to je sredina nedelje, tako da to za mene najverovatnije otpada- da idem sa vama, a kada resite da idete u neko drugo mesto, verovatno idem, samo da bude uskoro dok ne udjem u osmi, plasim se koliko cu biti za put .
Za pocetak da vam se predstavim i ovde.Ja sam Maja i iz Kg-a sam,u ovoj prici sam vec pet godina.Tek sam se zadnjih dana malo vise informisala o ovoj akciji,i imam veliku zelju da pomognem.Ja sam se juce videla sa Jelom 72,posto smo iz istog grada,i uzela od nje flajere i obrasce.Danas sam kod mene na poslu,u drugoj smeni prikupila 42 potpisa,i jako sam zadovoljna za prvi dan.Mnoge moje kolege su izrazile zelju da ponesu obrasce,i na taj nacin pomognu u sakupljanju potpisa.MM je takodje podelio u svojoj firmi,da popune i oni i njihove porodice,pa ce mu vratiti sutra.Moja firma ima veci broj zaposlenih,a kada budem zavrsila to zaredicu po komsiluku i familiji.... Raspolozena sam da pomognem u svakom pogledu,jer kao i svi vi,imam veliku zelju da ova akcija uspe.Ja cu dati sve od sebe.VELIKI POZDRAV!!!
Jelo 72,tebi takodje jedan veliki pozdrav,i nadam se da cemo zajednickim snagama ovo izgurati do kraja-uspesno!!!Bicemo u kontaktu!!!
Jelo 72,tebi takodje jedan veliki pozdrav,i nadam se da cemo zajednickim snagama ovo izgurati do kraja-uspesno!!!Bicemo u kontaktu!!!
maja kg- Broj poruka : 362
Godina : 42
Datum upisa : 20.03.2010
Dobrodošla Majokg,i super za angažovanje za akciju!
Pozdrav za Kragujevac!
Pozdrav za Kragujevac!
Bravo Majo iz Kg!
Happy, meni je LO daleko,ali bih mogla da dodjem u KG. Cucemo se.
Happy, meni je LO daleko,ali bih mogla da dodjem u KG. Cucemo se.
eni- Broj poruka : 517
Datum upisa : 05.05.2009
Strana 23 od 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Strana 23 od 27
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu