KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

On line formular i broj prikupljenih potpisa

+41
Daca
natalija
jela72
caci
vesna80
dr mali pariz
brinbili
nevena50
maša
anna
suzeto
Cupava
tuli
Niki-Kiki
maja76
zoxa
Teodora
nesalela
gea
buby
eni
kristina33
NINA1
Orline
catherine290505
helga
black magic woman
Milance
nena beba
Struzzo
maus
SannI-AlL
MARA
nabla
Simona
mala parizanka
bebko
majce
bokica
Tinche
HappyGirl
45 posters

Strana 3 od 27 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Sledeći

Ići dole

On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Empty Re: On line formular i broj prikupljenih potpisa

Počalji od bokica 11/1/2010, 23:15

Trazite tanju pod hitno da obuzda Huntera.

Malo je to do sada.

Ja sam samo sebe zato sam i pitala happy do kad moze

od sutra cu da se bacim na ostale
bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Empty Re: On line formular i broj prikupljenih potpisa

Počalji od Orline 11/1/2010, 23:18

E stvarno, jos nam sad tamo pominje i nekog sudskog zapisnicara, kao nije pravno validno bez njega.
Ja stvarno nemam zivaca da se objasnjavam sa njim, jbm. Samo nam pravi kontra reklamu, Srbi su ionako latentno paranoicni, samo nam jos anti reklama fali
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 11/1/2010, 23:20

Gde se nakaci, sad sam videla za pravnog tumaca.

Moramo da mu posaljemo nekog pravnika. Dzaba nismo strucne da raspravljamo sa njim.

Mislim da od Doktora ne ocekujemo mnogo. Uprskao je stvar. Ljudi su ionako nepoverljivi.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 11/1/2010, 23:23

Ma da...Kao, podrzava nas, ali ...
Nema veze, ima drugih foruma. Ne mislim da je tacno to sto prica. Pa kad bi skupili rucno potpise. Imaju JMBG i LK, to je dovoljno, kao i mail da provere da li je zloupotreba podataka.
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nena beba 12/1/2010, 09:35

sta se to desava na doktoru?!?!? tek sad videh!
na roditelju je mrtvo more... ne razumem, ... samo se jedna devojka
kolko videh ukljucla, ostali ni da pomenu... da li je samo manje zena
ili su na drugim forumima "reagovale"... ne znam...
samo ori, nazalost, mail i nije neka provera zloupotrebe podataka...
moze svako da ga napravi lazno... i ja mislim da bi potpisi bili
validniji i upecatljiviji (mad ai to moze da se falsifikuje) ali ako ne
daj Boze bude trebalo, skupicemo mi i te potpise od svih ljudi... ali
mislim da nece trebati, jer nije ovo podrska stranci, nema tu zadnjih
namera...

milance , kakva je danas situacija sa brojem? s moje strane mora da ima bar jos 20tak glasova vise.
nena beba
nena beba

Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 12/1/2010, 09:38

neno ne znam stvarno u cemu je problem

posle se ljudi ljute kad kazem da su vecinom inertni i vole sve na gotovo

napisano je pismo, a sad je problem da se popuni formular

ne znam stvarno sta da kazem
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nena beba 12/1/2010, 09:53

videh sad na doktoru, d aje onaj problematicni ipak ubedjen od strane nable da glasa :)
nena beba
nena beba

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od black magic woman 12/1/2010, 10:14

Taj problematični je očito nekip žešći pametnjaković,mnogo voli da daje razne pametne savete i komentare na razno razne potputno stupidne teme,očitio čovek ne zna šta će sa sobom i vremenom,kad ga ima na svim mogućim temama,humora i duhovitosti mu ne manjka,ali kada su ozbiljne stvari u pitanju,kakva je ova naša akcija,stvarno ne razumem potrebu ljudi da ruše jednu takvu inicijativu.Ako nećeš da podržiš,ok,ali nemoj da iznosis negativno mišljenje i tako utičeš na ostale,koji samo čekaju da nešto ne štima,da počnu i oni da pljuju ideju,ma kako plemenita i korisna bila.To je valjda sindrom našeg naroda.
black magic woman
black magic woman

Broj poruka : 197
Datum upisa : 20.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 12/1/2010, 10:23

Žene nema potrebe za uzbuđAVANAJEM po pitanju huntera On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_wink samo bre cepajte dalje. Vidim jes malo nepristojan ali dao je potpis On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 47111 Bravo hunteru On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_biggrin
Potpisivanje će trajati koliko budemo mislile da treba

Poslednji izmenio HappyGirl dana 12/1/2010, 10:40, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 12/1/2010, 10:34

139
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/1/2010, 11:09

Sad poslala jos 3 prijave. Bice jos...znam pola grada. Danas je muzic tu ceo dan i krecem u akciju.
Cekam da mi moja Sneza javi podatke od ostalih njenih kolega. Kada se Majce26 i ja udruzimo pokupicemo podatke iz cele Loznice On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_biggrin
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 12/1/2010, 11:19

i ja sam popunila i par prijatelja...nego nije poenta valjda da se utrkujemo ej ja sam 3...mileva 5...ona nije dosla nego nam je cilj sto vise...sta ima svako da se javlj koliko je popunio,nek happy samo obavestava svremena na vreme,danas cu sakupiti jos i eto..i sutra cu..hvala!!!!!! On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 543728
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/1/2010, 11:26

Buby nisam zelela da ispadne da se hvalim brojem prijava, niti ocekujem pohvale ili aplaudiranje...ja stvarno nisam u tom fazonu i ne vidim nista lose u tome ako bilo ko napise koliko je prijava poslao.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 12/1/2010, 11:32

nisam nista rekla za nekog posebno...nego ja se prijavila juce...i jos par njih...a danas vidim 5 strana polemike...a nigde nisam rekla da sam se prijavila misleci da to nema veze...maus breeeeeeee....volim ja tebe...nisam uopste tako mislila On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 766699
buby
buby

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/1/2010, 11:33

buby ::nisam nista rekla za nekog posebno...nego ja se prijavila juce...i jos par njih...a danas vidim 5 strana polemike...a nigde nisam rekla da sam se prijavila misleci da to nema veze...maus breeeeeeee....volim ja tebe...nisam uopste tako mislila On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 766699
Ama zeno volem i ja tebe On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_biggrin
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 12/1/2010, 11:35

da ne bude kao sto nabla rece sa svojom racunicom da je svega 11 forumasica popunilo...samo nisam znaala da je "obavezno"javiti se kad popunis cisto da me neko ne bi prozvao.....nisam imala znameru da me neko pograsno shvati...
buby
buby

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nabla 12/1/2010, 11:48

Buby, nema potrebe za prijavljivanjem i nista nije obavezno. Nisam ja ni mislila da su potpisale samo devojke koje su prijavile potpisivanje. On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 490909
Ja sam tip koja obicno ne prijavljuje sta radi, a ono sto sam napisala bilo je samo kao podloga (argument) za ispoljenu nervozu i brigu On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_razz

S druge strane, to sto Misica prijavljuje, a i druge cure, ima karakter dizanja morala. Bar meni!
nabla
nabla

Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 12/1/2010, 11:53

Dizanje morala nego šta On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 86719
Ma jasno je da nećemo sve prijavljivati da smo upisale sebe i familiju i ...ali neko i hoće i to je super a super je i ako neće, sve je super On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_lol bitno je da se potpisi umnožavaju On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 47111
Ajd žene žive bile i dižite gradove na noge On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 275568
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 12/1/2010, 14:32

Tako je Nabla -cisto dizanje morala !!!
U to ime ja ubacih jedno odeljenje Intesa banke On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_biggrin a i sa facebooka mi se javljaju kad popune pa cenim da nas danas ima vise, pa radi gore navedenog podizanja morala kad neko "uzmogne" nek nam dojavi brojku

On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Lol
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 12/1/2010, 14:38

182
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/1/2010, 16:48

HappyGirl ::182
sad mora biti preko 200 On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_biggrin
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nena beba 12/1/2010, 16:50

UH NESTO MI TO SPORO IDE....
nena beba
nena beba

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milance 12/1/2010, 18:04

Today's Entries: 73
Total Entries: 203

Latest Entry: 6 minutes ago

100 unosa na dan nije sporo :)

Milance

Broj poruka : 32
Datum upisa : 11.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 12/1/2010, 19:38

Milance On line formular i broj prikupljenih potpisa - Page 3 Icon_king !!!
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kristina33 12/1/2010, 20:34

Nemam sada vremena da trazim i citam sta je bilo na doktoru, ali ako ustreba pravnik, tj. advokat, za bilo sta, moje kumce ce nam sigurno pomoci. Very Happy 
kristina33
kristina33

Broj poruka : 619
Godina : 49
Datum upisa : 21.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 27 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu