kome uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
+4
naca
majce
buby
nena beba
8 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Ankete
Strana 1 od 1
kome sve uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
kome uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
evo da se lakse izjasnimo na jednom mestu kome bi sve trebalo poslati.
ja cu navesti neke dosadasnje ideje, a vi dopunite, a happy nek prosiri anketu :)
ja cu navesti neke dosadasnje ideje, a vi dopunite, a happy nek prosiri anketu :)
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Re: kome uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
naravno ako za neke od navedenih smatrate da nema svrhe slati, samo necete glasati za tu opciju :)
ne znam koliko ce ovo biti pregledno, al ajd da probam
ne znam koliko ce ovo biti pregledno, al ajd da probam
neno ne znam da li si gledala jutos oko pola 8 je na pinku u nac.dnevniku bila neka zena koja je putem vto ostala trudna pre par godina i izdala je knjiga...nisam od pocetka videla,ali knjigu koja ti objasnjava sve o tome...jer i ona je shvatila da dr o tome ne pricaju...tako da nije lose tv urednicima dostaviti tako nesto...javnost to mora znati
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
za sada zakljucujem, po vasim glasovima, da bi tv emisija o tome imala najveceg efekta
naravno...i to BEOGRADSKA HRONIKA NA 1...tu uvek ima svasta...moze cak i neko da gostuje...npr TI???? a extra gledana emisija...
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Evo glasala sam i ja....
buby u pravu si za bg hroniku mada ja mislim da bi jos veci efekat imale ako bi pismo poslale na tv b92
buby u pravu si za bg hroniku mada ja mislim da bi jos veci efekat imale ako bi pismo poslale na tv b92
majce- Broj poruka : 435
Godina : 42
Datum upisa : 15.12.2008
pogledajte temu adrese ya slanje pisama tu sam predloyila radu djokic i dala njen kontakt, kao i niz emisja na b92.
samo sto nam za potparla ya stampu treba neko tipa bokice... ko je vec u tim vodama :)
samo sto nam za potparla ya stampu treba neko tipa bokice... ko je vec u tim vodama :)
dodala bih kancelariju predsednika republike, a poslala bih na sve predložene adrese, sem gradskim/opštinskim vlasitma, jer oni ne odlučuju o tome. inače, još uvek nije usvojen predlog za drugi besplatni pokušaj na nivou republike. za sada postoji samo jedan (ne računajući one sa teritorije beograda, kojima grad omogućava i drugi besplatni pokušaj) tako da bih to izbacila iz pisma (onu zahvalnost za omogućavanje drugog besplatnog pokušaja).
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
Pišite ombudsmanu, obavezno! Ovde se radi o kršenju ljudskih prava.
Pišite i Odboru za zdravlje i porodicu Narodne skupštine Republike Srbije (Kralja Milana 14 - nemaju email kontakt) i tražite da raspravljaju o vašem predlogu i da vam daju podršku.
Pozdrav.
Branka Stamenković
GI "Majka Hrabrost"
Pišite i Odboru za zdravlje i porodicu Narodne skupštine Republike Srbije (Kralja Milana 14 - nemaju email kontakt) i tražite da raspravljaju o vašem predlogu i da vam daju podršku.
Pozdrav.
Branka Stamenković
GI "Majka Hrabrost"
Majka Hrabrost- Broj poruka : 5
Datum upisa : 18.01.2010
Ovo je odličan predlogMajka Hrabrost ::Pišite ombudsmanu, obavezno! Ovde se radi o kršenju ljudskih prava.
Pozdrav.
Branka Stamenković
GI "Majka Hrabrost"
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
mjaka hrabrost jel imas neki kontakt?
ima eno ti na akciji
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Izuzela sam gradskim/opshtinskim vlastima.
Bilo bi lepo kad bi moglo na nekoliko tv razl.stanica otici...naravno,ko hoce,i istu prichu prichati.Ne samo jedno pojavljivanje.
Iz molbe ne bih izuzela zahvaljivanje za drugi postupak.Za unutrashnjost krece od marta prijava.
Znamo da ce ga biti,i da necemo biti izuzete iz toga,tako da ne treba brisati jedinu stavku na kojoj se zahvaljujemo...
Bilo bi lepo kad bi moglo na nekoliko tv razl.stanica otici...naravno,ko hoce,i istu prichu prichati.Ne samo jedno pojavljivanje.
Iz molbe ne bih izuzela zahvaljivanje za drugi postupak.Za unutrashnjost krece od marta prijava.
Znamo da ce ga biti,i da necemo biti izuzete iz toga,tako da ne treba brisati jedinu stavku na kojoj se zahvaljujemo...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
ja se slazem sa vama da bi trebalo i objaviti u beogradskoj hronici a mozda i na pinku u dobar komsija
NINA1- Broj poruka : 707
Godina : 49
Datum upisa : 11.02.2008
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» Pismo roditelja detetu
» pismo zahvalnice Sensi-Parizanka
» Pismo nerodjenom djetetu. Made by Vaclav, Roda.hr
» Pismo roditelja detetu
» pismo zahvalnice Sensi-Parizanka
» Pismo nerodjenom djetetu. Made by Vaclav, Roda.hr
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Ankete