pismo zahvalnice Sensi-Parizanka
+2
maus
mala parizanka
6 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Naša gostovanja
Strana 1 od 1
pismo zahvalnice Sensi-Parizanka
Pre nego shto vam pismo prenesem,samo da vam kazem,da ono nosi posebnu emociju za mene,jer je pisano posle ET-a,a vidim da su tu energiju osetili u Redakciji i chastili me za pismo meseca.Naime,sve shto sam napisala ,tako je,i od tada me posebne emocije vezuju za ovaj chasopis,jer sam tada...sve do Bete bila jako srecna.Eto,ne znam koliko ce se vama dopasti,jer je to samo jednostavna emocija.
Mila moja Sensa!
Ne bih Ti pisala o svom lutanju u potrazi za chasopisom koji bi udovoljio mojim prohtevima.Zelim o nechemu mnogo lepshem,intezivnijem da Ti govorim.U situaciji u kojoj sam bila,retko shta bi me opushtalo.Zelja za porodom je toliko intezivna da prosto nisam mogla dochekati da prodju pripreme za VTO.Zaista sam se pitala shta bi mi u momentima lezanja u bolnici odvratilo misli od brige za uspeshnost; i po sugestiji svoje sestre, odluchujem se za Tebe! Trenuci posle embriotransfera (ET),dok mi je jedna ruka neprestano mazila stomachic u koji su prenete moje mrvice,bili su ispunjeni chitanjem Tvojih reportaza,saveta,sugestija.Naprosto,to nije bilo samo uzivanje u pisanoj rechi,vec sam blagoslov koji je poticao od kvaliteta papira,boje i fotografije koja je svojom harizmatichnoshcu prosto plenila sa svake stranice!
Mila moja Sensa!
Vrednosti uvek traju, i ja verujem, kad moje mrvice dodju na svet,da cu moci da im pricham o energiji koju svakog meseca vabim iz Tebe,pa kad porastu, da se i same uvere u to.
Ah,odoh sada predaleko...
Hvala Ti shto postojish!
Tvoja...
Eto drugarice moje,ostatak priche znate...
Posebno zadovoljstvo je bilo videti sept.broj inspirisan mojim pismom,pa sav u tonovima trudnoce,pa i VTO.
Mila moja Sensa!
Ne bih Ti pisala o svom lutanju u potrazi za chasopisom koji bi udovoljio mojim prohtevima.Zelim o nechemu mnogo lepshem,intezivnijem da Ti govorim.U situaciji u kojoj sam bila,retko shta bi me opushtalo.Zelja za porodom je toliko intezivna da prosto nisam mogla dochekati da prodju pripreme za VTO.Zaista sam se pitala shta bi mi u momentima lezanja u bolnici odvratilo misli od brige za uspeshnost; i po sugestiji svoje sestre, odluchujem se za Tebe! Trenuci posle embriotransfera (ET),dok mi je jedna ruka neprestano mazila stomachic u koji su prenete moje mrvice,bili su ispunjeni chitanjem Tvojih reportaza,saveta,sugestija.Naprosto,to nije bilo samo uzivanje u pisanoj rechi,vec sam blagoslov koji je poticao od kvaliteta papira,boje i fotografije koja je svojom harizmatichnoshcu prosto plenila sa svake stranice!
Mila moja Sensa!
Vrednosti uvek traju, i ja verujem, kad moje mrvice dodju na svet,da cu moci da im pricham o energiji koju svakog meseca vabim iz Tebe,pa kad porastu, da se i same uvere u to.
Ah,odoh sada predaleko...
Hvala Ti shto postojish!
Tvoja...
Eto drugarice moje,ostatak priche znate...
Posebno zadovoljstvo je bilo videti sept.broj inspirisan mojim pismom,pa sav u tonovima trudnoce,pa i VTO.
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Re: pismo zahvalnice Sensi-Parizanka
Procitala sam pismo nekoliko puta.
DIVNO!!!!
NEZNO!!!!
PUNO EMOCIJA!!!!!
DIVNO!!!!
NEZNO!!!!
PUNO EMOCIJA!!!!!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Hvala Maus.Stvarno je tako bilo...Boze,kako sam sebe bila ubedila da sam trudna...
Draga moja devojčice Čitam i znam da ćeš biti mama. Bog ce nam dati sve u svoje vreme...
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Parizankice, draga, ma sta jednostavna emocija, kad se samo sjetim sebe posle ET, nista tu nije bilo jednastavno a najvise emocije.
Divno pismo, osjecajno, njezno, uopste se ne cudim sto je nagradjeno!
I da im se obavezno javis kao trudnica u sledecem pismu!
Drzimo ti fige!
Divno pismo, osjecajno, njezno, uopste se ne cudim sto je nagradjeno!
I da im se obavezno javis kao trudnica u sledecem pismu!
Drzimo ti fige!
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Bravo, parizanko
Jako lepo i dirljivo pismo.
Ne znam kako mi je ovo promaklo do danas
Da sam ranije procitala, kupila bih septembarsku Sensu
Jako lepo i dirljivo pismo.
Ne znam kako mi je ovo promaklo do danas
Da sam ranije procitala, kupila bih septembarsku Sensu
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Happy,Zoxa,Ori
Ajde na proju-sveza,topla je josh!
Ajde na proju-sveza,topla je josh!
Divno ,divno
Parizanka
Parizanka
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» Pismo roditelja detetu
» kome uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
» Pismo nerodjenom djetetu. Made by Vaclav, Roda.hr
» Pismo roditelja detetu
» kome uputiti pismo zahteva za prirodnjake?
» Pismo nerodjenom djetetu. Made by Vaclav, Roda.hr
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Naša gostovanja
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu