Uspelo nam je prirodno i pored loseg spermograma!
+22
korpica
Marija86
Ema78
inda
anak
sareni leptir
Kamilica
LaFolie
BiKsi :)
almeide
Ica
dr mali pariz
Zoka83
dacca
Zaneta
djole42
maja76
bak
Bibica
kasia
HappyGirl
nena beba
26 posters
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Uspelo nam je prirodno i pored loseg spermograma!
Nije pravo mjesto, ali ako mi mozete pomoci i povezati nekako sa muskum polnim hormonima. Mm je vadio nalaz koi izgleda ovako:
FSH 1.1 (1 - 14)
LH 10.2 (0.7 - 7.4 )
TSH 0.74 (0.32 - 5.2 )
testosteron 5.2 (0.1 - 12 )
FSH 1.1 (1 - 14)
LH 10.2 (0.7 - 7.4 )
TSH 0.74 (0.32 - 5.2 )
testosteron 5.2 (0.1 - 12 )
dacca- Broj poruka : 254
Datum upisa : 10.08.2010
Dacco,pošto tražiš mišljenje laika da probmo...mada ne sumnam da i sama vidiš gde je uzrok lošem spermogramu...FSH jako nizak,a LH baš visok...
kakav raspon kod m. treba da bude-ne znam,ali ne treba biti mnogo mudar i uvideti da mu nisu dobri hormnoni.Ostatak mi deluje o.k.
kakav raspon kod m. treba da bude-ne znam,ali ne treba biti mnogo mudar i uvideti da mu nisu dobri hormnoni.Ostatak mi deluje o.k.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Koliko ja znam, FSH ne sme da bude uvecan, ok je kad je u granicama. Kada je uvecano 3 puta od normalnog, stanje je ireverzibilno, znaci, nepromenljivo. Njemu je ok (mislim). To urolog treba da vam kaze.
Ica- Broj poruka : 13
Godina : 43
Datum upisa : 20.11.2010
Nikad ne odusajte drage i dragi moji!!!!!
Moj muz ima 125 000 broj spermatozoida. Pio je oko mesec dana Proxeed i ja sam ostala trudna na prirodan nacin. Sada nasa slaka cerkica ima 18 meseci. Pre toga smo pokusavali da imamo dete oko 2 i po godine.
Uradili smo IUI pre par meseci, muz je pio Proxeed vise od 3 meseca pre toga, i nismo uspeli da zatrudnimo ponovo, sada se opet spremamo za IUI (pio je Proxeed vise od 6 meseci) i nadamo da ce ovoga puta upaliti.
Svima mnogo sreca!!!
Moj muz ima 125 000 broj spermatozoida. Pio je oko mesec dana Proxeed i ja sam ostala trudna na prirodan nacin. Sada nasa slaka cerkica ima 18 meseci. Pre toga smo pokusavali da imamo dete oko 2 i po godine.
Uradili smo IUI pre par meseci, muz je pio Proxeed vise od 3 meseca pre toga, i nismo uspeli da zatrudnimo ponovo, sada se opet spremamo za IUI (pio je Proxeed vise od 6 meseci) i nadamo da ce ovoga puta upaliti.
Svima mnogo sreca!!!
almeide- Broj poruka : 1
Datum upisa : 25.03.2011
Almeide, divne vesti nam donosiš i ohrabruješ! Hvala! Uživajte i nek vam ovaj put ivi upali!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Moja sestra varala muza (muz tada nije bio u srbiji) sa covekom koji nikada nije dobio decu, ima jedva 2 miliona spermica, lecio se ko Vinke Vukotic itd, isao sa bivsom zenom na vantelesne, ma svasta.... I odustao, napunio 50 i ona racunala da on ne moze da ima decu. Ostala je trudna - dobila je fras kada je shvatila sta se desilo!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Pa super, čovek će imati dete!!! Dete nikad nije greška, jedino nije lepo što je varala.
Šta bih ja dala da mi se to desi!!!
Šta bih ja dala da mi se to desi!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
ona je abortirala i nije mu rekla
Auuu!!! Baš mi je žao!!!To je grehota.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
moj muz je cutao danima kada je cuo. Nismo mogli da verujemo
ma lepota ....nema staaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
drage devojke i buduce mame!evo i ja da podelim moje iskustvo sa losim spermogramom.....nasa borba je pocela pre cetiri godine moj muz se lecio dijagnoza oligoastenospermoja kod profesora dr micic save u klinickom bg imao je razne terapije nekad je bilo poboljsanja nekad ne svi su nam rekli da prirpdno nema sanse pa smo krenuli na vto u novom sadu i tamo su nam rekli da rezultati mogu da uspeju samo putem vto brzo smo odustali da napravimo mali predah od svega pa dalje bilo je to prosle godine u novembru da cuda postoje to smo se uverili i pored loseg spermograma ja sam ostala u drugom stanju ove godine u novembru dobicemo bebu!!! zelim svima puno srece svim buducim mamama!!
inda- Broj poruka : 19
Datum upisa : 25.01.2012
Inda, nek je sa srecom !!!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
INDA,cestitam! svaka cast! moj mm ima los spermogram i rekli su nam (iako on ima vec 2 dece),da nema sanse-prirodnim putem da ostanem trudna! .....pr god sam bila na vto i imala spontani,sada se opet spremamo cim puste privatnike u rad.....moj mm gaji nadu da do trudnoce ipak moze doci prirodno,a ja sam ubedjena da od toga nema nista.za sada koristimo zastitu,zbog ureapalzme koju leci.....i mislim da cemo i ubuduce koristiti svedo vto.za svaki slucaj zbog tih bakterija.znam da nemozemo prirodnim putem da resimo problem zaceca i zasto onda nebi koristili zastitu?! ...inace bebu pokusavamo da dobijem 5 god...
ne znam da li sam pisala ovde..mm operisao varicocelu pre 4 godine,nista se nije desavalo niti je doslo do poboljsanja..otisli na jednu vto jedva skupili spermice nije uspelo,druga vto -rodila se Lola i posle dva meseca od porodjaja ostala trudna prirodno
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
drage buduce mame i one sto tek trebaju da budu!hvala na lepim zeljama i ja vama zelim puno snage i da istrajete u vasoj borbi do kraja!!ponekad treba se malo opustiti psiha mnogo utice na lecenje to kazem iz iskustva kad smo napravili predah irekli ma kako bude za kratko vreme ja sam ostala u drugom stanju prirodnim putem termin mi je 19 novembra i ocekujemo nasu princezu!!
inda- Broj poruka : 19
Datum upisa : 25.01.2012
Inda,sve najbolje.
Cuda se ipak desavaju,a za psihu si sto posto u pravu
Cuda se ipak desavaju,a za psihu si sto posto u pravu
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
LaFolie ::Moja sestra varala muza (muz tada nije bio u srbiji) sa covekom koji nikada nije dobio decu, ima jedva 2 miliona spermica, lecio se ko Vinke Vukotic itd, isao sa bivsom zenom na vantelesne, ma svasta.... I odustao, napunio 50 i ona racunala da on ne moze da ima decu. Ostala je trudna - dobila je fras kada je shvatila sta se desilo!!
Život stvarno piše romane....
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
mm ima 6 mil spermatozoida , da li postoji ikakva sansa da zatrudnim i dal moze neko da mi objasni postupak IUI koja je procedura,koliko se ceka i koja je cena svega toga HVALA
blizanac- Broj poruka : 57
Datum upisa : 08.12.2012
Blizance, mnogo fakotra utice na zacece bilo prirodnim putem, bilo IUI, ili VTO. da li ste uradili sve analize, pa je doslo dotle da je samo spermogram los, ili idete prvo na IUI, pa da vidite sta dalje. Imas podforum IUI dnevnici, svasta smo tamo pisle, ako te ne mrzi procitaj. Poslacu tu pp o IUI, j sam ostala tako trudna, i pored relativno loseg nalaza...
jel 6 mil u 1mil ? moj ima 6 mil u 1mil a 15 mil u celom ejakulatu....sa tim mu je dijagnoza -oligospermija 2 (kako je kod vas ?)..nama je receno da nema sanse prirodno,i mi smo vec na drugoj vantelesnoj! ali,cita na forumima razna iskustva ,pa sam skoro procitala da je cura i sa takvom dijagnozo muskarca,ostala prirodno ...a to znaci da se cuda desavaju i da je priroda individualna za svakog od nas.pokusavajte ,nista vas ne kosta .srecno!
hvala ti ema procitacu :*
brbljiva da 6 mil u 1ml doktor je rekao da to ne moze da se popravi na sta sam ja ostala zaprepascena.... koristio je profertil samo 2 meseca i tako mu je rekao uzassss
brbljiva da 6 mil u 1ml doktor je rekao da to ne moze da se popravi na sta sam ja ostala zaprepascena.... koristio je profertil samo 2 meseca i tako mu je rekao uzassss
blizanac- Broj poruka : 57
Datum upisa : 08.12.2012
koja dijagnoza pise njemu ? mani se profertila i prokseda ,retko ko je imao boljitak od njih -ja koliko sam o tome citala .cak se desavalo da pokvare rezulatat.bolje nek uzme pojedinacno vitamine .moj mm tako pije
E zaboravila sam da napisem... mm je imao losu morfologiju i posle upotrebe cinka od 15 mg dnevno, selena, vit E, bas se bio poboljsalo. Sto se tice broja, ne mogu bas da se setim, ali nije bio za pohvalu.
E sada, posto ima ASA, moralo je ili IUI ili IVF, ali kako nam je uspelo, ne znam...
E sada, posto ima ASA, moralo je ili IUI ili IVF, ali kako nam je uspelo, ne znam...
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prirodom protiv loseg spermograma, anemije i za potenciju
» NADALINA je trudna ... prirodno!!!
» Tumacenje spermograma - hitni odgovori
» CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
» Korak po korak na putu do bete +
» NADALINA je trudna ... prirodno!!!
» Tumacenje spermograma - hitni odgovori
» CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
» Korak po korak na putu do bete +
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu