CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
+61
Republica
maus
natalija
Mali Princ
Nefertari
cvrle76
liki
Mirjana
buby
majakg
jelena mb
anak
viktorija
Filippa
noja
key
JocY
maja76
Orline
Sofka
bubili2
Zoka83
Milijana
gagax81
dragana76ns
cicsa80
racili
bule74
malenaa
agata
bebko
Zaneta
Shizika
maja kg
ciklama
Kockica
djole42
*AIDA*
KoMetaK
bokica
lena
Marija86
Tinche
bobica83
Jelena*
HappyGirl
ŽenoLina
vašar
7-patuljaka
BiKsi :)
lolipop
Deni
Struzzo
dr mali pariz
heart84
MAAKKI
Sneza
Cupava
bak
catherine290505
cici
65 posters
Strana 1 od 30
Strana 1 od 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
Dobrodosle u moj dnevnik
Posle dugogodisnje borbe sa setrilitetom, neuspelim Iui i Ivf krenuli smo u dalju pretragu. Prvo su nam nadjena antifosfolipidan antitela. Tako samo se obratili hematologu gde pocinje nasa druga borba. Zahvaljujuci Dr Miljicu i njegovoj stucnosti, temeljnosti i azurnosti pronasli smo i pararproteinemiju. Potom je radjena steralna punkcija, gde je nadjeno nesto vise limfocita nego sto treba, zatim biopsija kosti dva puta. Rezultati u sivoj zoni kako on kaze. Radjen i snimak pluca. U iscekivanju rezultata druge bioposij, odlazi kod dr u neverici zasto opet kasni -a ona meni Vi ste
Mojoj radosti nije bilo kraja kao mi kod mm. Nisam mogla da verujem kad mi je rekla,trazila sam da mi pokaze na monitoru da se uverim. tada je trudnoca bila 5+5nedelja.
Odlazim kod dr Miljica da bitam sta cemo dalje, bojaznost da li smem da zadrzim trudnocu ili ne. On se za glavu hvata i pita "kako bas sada? eto sta je Marfijef zakon"
Po njegovom savetu i dr iz dz primaju me u visegradsku na VTR- odeljnje nekoliko dana. Hvala Dragom Bogu dobro smo. Srculence kuca, ja se dobro osecam. Proslog cetvrtka smo pusteni kuci uz terapiju. Kontola u VTR-u 12.5.
primam terpaiju:
- Fraxsiparin 0.4ml na 12h
-aspirin 100mg 0+0+1
-pronizon 10+5+o
-gelusil lak 1+1+1
-folnak 1+0+1
-vitamin e i c
To vam je ukratko moja prica
Nadam se da cemo se druziti do kraja i razmenjivati trudnicka iskustva
Posle dugogodisnje borbe sa setrilitetom, neuspelim Iui i Ivf krenuli smo u dalju pretragu. Prvo su nam nadjena antifosfolipidan antitela. Tako samo se obratili hematologu gde pocinje nasa druga borba. Zahvaljujuci Dr Miljicu i njegovoj stucnosti, temeljnosti i azurnosti pronasli smo i pararproteinemiju. Potom je radjena steralna punkcija, gde je nadjeno nesto vise limfocita nego sto treba, zatim biopsija kosti dva puta. Rezultati u sivoj zoni kako on kaze. Radjen i snimak pluca. U iscekivanju rezultata druge bioposij, odlazi kod dr u neverici zasto opet kasni -a ona meni Vi ste
Mojoj radosti nije bilo kraja kao mi kod mm. Nisam mogla da verujem kad mi je rekla,trazila sam da mi pokaze na monitoru da se uverim. tada je trudnoca bila 5+5nedelja.
Odlazim kod dr Miljica da bitam sta cemo dalje, bojaznost da li smem da zadrzim trudnocu ili ne. On se za glavu hvata i pita "kako bas sada? eto sta je Marfijef zakon"
Po njegovom savetu i dr iz dz primaju me u visegradsku na VTR- odeljnje nekoliko dana. Hvala Dragom Bogu dobro smo. Srculence kuca, ja se dobro osecam. Proslog cetvrtka smo pusteni kuci uz terapiju. Kontola u VTR-u 12.5.
primam terpaiju:
- Fraxsiparin 0.4ml na 12h
-aspirin 100mg 0+0+1
-pronizon 10+5+o
-gelusil lak 1+1+1
-folnak 1+0+1
-vitamin e i c
To vam je ukratko moja prica
Nadam se da cemo se druziti do kraja i razmenjivati trudnicka iskustva
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
Draga Cici, zivot je ocigledno -cudo. Jako mi je drago da ste .
Nadam se da ce i sve ostalo biti ok.
Drzite se, navijamo za vas.
Srecno otvaranje ovog divnog dnevnika
Nadam se da ce i sve ostalo biti ok.
Drzite se, navijamo za vas.
Srecno otvaranje ovog divnog dnevnika
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Cici, moja drugarice, nisam mogla da docekam tvoj dnevnik!
Zelim da ti trudnoca do kraja bude, laka, dosadna, da te vise nikavi stresovi ne snalaze i da nam rodis jednu veliku, medenu, pametnu i zdravu bebicu
Zelim da ti trudnoca do kraja bude, laka, dosadna, da te vise nikavi stresovi ne snalaze i da nam rodis jednu veliku, medenu, pametnu i zdravu bebicu
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Hrabra zeno, srecno otvaranje divnog dnevnika! :-)
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Srećno otvaranje dnevnika i neka ti sve dalje bude samo pesma i to najveselija na svetu. Zaslužila si.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Cici srecno ti otvaranje ovog dnevnika i da ti bude laka i dosadna do kraja, i ovde cu da ponovim da si jedna velika hrabrica i da si stvarno zasluzila ovaj dnevnik
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Cici sva sam se najezila citajuci, iako vec znam sta si sve prozivela, ali hvala dragom Bogu ipak si ti pobedila.
Zelim ti laganu trudnocu bez ikakvih trzavica, da sve prodje kako treba draga
Zelim ti laganu trudnocu bez ikakvih trzavica, da sve prodje kako treba draga
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Hrabrice naša!
ja se na Koracima pitam kad ćeš dnevnik,jer sam prelepi ticker ugledala,a ona već bila vredna
Neka je sa srećom trudnoća,i nek bude lagana i školski dosadna,kad se već do nje uz tolike peripetije došlo.
Neka je sa srećom i vaš-Ciculjski dnevnik!
ja se na Koracima pitam kad ćeš dnevnik,jer sam prelepi ticker ugledala,a ona već bila vredna
Neka je sa srećom trudnoća,i nek bude lagana i školski dosadna,kad se već do nje uz tolike peripetije došlo.
Neka je sa srećom i vaš-Ciculjski dnevnik!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Draga Cici, presrećna sam što ti se desilo najlepše čudo prirode!!!
Nikad neću zaboraviti sa kakvim si tugom, a ja istom tolikom čitala tvoj post u vreme biopsije kada si pomenula da izgleda da se moraš pomiriti da nikad nećeš stići do bebe...divnog li obrta, zar ne...
Ljubim te puno i mazi stomače!!!
Uživaj...
Nikad neću zaboraviti sa kakvim si tugom, a ja istom tolikom čitala tvoj post u vreme biopsije kada si pomenula da izgleda da se moraš pomiriti da nikad nećeš stići do bebe...divnog li obrta, zar ne...
Ljubim te puno i mazi stomače!!!
Uživaj...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Cici,
Eh, s' kakvom radoscu ulazim na stranice tvog TRUDNICKOG dnevnika !
Duso, neka ti trudnoca bude skolska i dosadna i da nam rodis jednu lepu rumenu bebicu
Eh, s' kakvom radoscu ulazim na stranice tvog TRUDNICKOG dnevnika !
Duso, neka ti trudnoca bude skolska i dosadna i da nam rodis jednu lepu rumenu bebicu
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Ej Ciculjčići maleni, divno je vidjeti vaš trudnički dnevnik.Želim da vam trudnoća bude lagana, i školska.
Da mali Cici uveseli i tvoj i naš život. Ljubci za oboje
Da mali Cici uveseli i tvoj i naš život. Ljubci za oboje
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Cici, srećno otvaranje trudničkog dnevnika, da ti trudnoća protekne lagano, bez trzavica, nerviranja i dodatnih stresiranja! Da ciculjče raste i napreduje, i da za 30 nedelja navijamo za lagan porodjaj!
Ciculjče je tvoje sunce, koje se stidljivo i iznenada pojavilo nakon onog oblačnog vremena!
Želim ti bezbrižne dane u nastavku trudnoće!
Ciculjče je tvoje sunce, koje se stidljivo i iznenada pojavilo nakon onog oblačnog vremena!
Želim ti bezbrižne dane u nastavku trudnoće!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Drugarice moje, doslo je vreme da malo odanem dusom a i vi samnom
Bilo je cupavo kao sto znate, nadam se da je to iza nas i sad gledamo samo napred
Nasa borba je tek pocela ali znam i veujem da cemo zajednickim snagama izgurati do kraja, kako rece Biksi "da navijamo za lagani porod"
Deni, i meni je malo lakse
Struzzo, obrt je vise nego neverovatan, hvala Bogu u pozitivnom smeru. Ponekad ne mogu da poverujem da sam trudna ali me mala tibica koja je pocela da se vidi podseca na to
Za sve vas i
Bilo je cupavo kao sto znate, nadam se da je to iza nas i sad gledamo samo napred
Nasa borba je tek pocela ali znam i veujem da cemo zajednickim snagama izgurati do kraja, kako rece Biksi "da navijamo za lagani porod"
Deni, i meni je malo lakse
Struzzo, obrt je vise nego neverovatan, hvala Bogu u pozitivnom smeru. Ponekad ne mogu da poverujem da sam trudna ali me mala tibica koja je pocela da se vidi podseca na to
Za sve vas i
Draga Cici, nadam se da je ono najgore iza tebe! Konačno da se sa tobom družimo i na ovim prelepim stranama kutka, a ne samo na temama: Ž. sterilitet, Imunologija, Hormoni...Uživaj u svakom trenutku svoje trudnoće!
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Cici,neka ovim stranama vlada samo sreca i radost!To si zasluzila!Uzivaj,draga!
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Draga Cici,
ti i tvoja trudnoća ste jedno pravo pozitivno čudo. Uživaj u svakom njenom trenutku i mi se silno radujemo sa tobom. Sve naj, naj ti želim
ti i tvoja trudnoća ste jedno pravo pozitivno čudo. Uživaj u svakom njenom trenutku i mi se silno radujemo sa tobom. Sve naj, naj ti želim
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Cicuška, čestitam ti i oduševiljena sam raspletom događaja
Neka ti trudnoća bude lagana i puna radosti. Baš sam srećna zbog vas
Neka ti trudnoća bude lagana i puna radosti. Baš sam srećna zbog vas
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Cici srecno otvaranje trudnickog dnevnika Bas si me obradovala,cestitam od srca i zelim ti mirnu i skolsku trudocu
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
draga srecno otvaranje dnevnika i neka ti trudnoca bude najdosadnija moguca!
posle kise uvek bude sunce!
ljubimo te puno!!
posle kise uvek bude sunce!
ljubimo te puno!!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Dragi nasi mali Cici i mama Cici!!!
Bas sam se obradovala lepom obrtu i novom dnevniku!
Sracno vam i lagano bilo!!!
Mazi tibicu!
Bas sam se obradovala lepom obrtu i novom dnevniku!
Sracno vam i lagano bilo!!!
Mazi tibicu!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Cici divno...vi ste dokaz da je u zivotu sve moguce..i da posle kise uvek dodje sunce
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
SRECNO OTVARANJE TD!!!!!!!!!!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Cici srecno otvaranje dnevnika. Sada je sve ruzno iza tebe i samo hrabro napred.
Da li znas ko je bio imunolog koji je konsultovan sa Miljicem u vezi tvog slucaja?
Pitam te jer ja kada sam bila to su zapravo bili alergolozi koji se pri tom zovu i imunolozi i nemaju bas nekog znanja o ovoj tematici. Ova moja nije imala pojma pa je konsultovala neku prof. Bonaci.
Da li znas ko je bio imunolog koji je konsultovan sa Miljicem u vezi tvog slucaja?
Pitam te jer ja kada sam bila to su zapravo bili alergolozi koji se pri tom zovu i imunolozi i nemaju bas nekog znanja o ovoj tematici. Ova moja nije imala pojma pa je konsultovala neku prof. Bonaci.
bokica- Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009
Cici, srecno ti otvaranje trudnickog dnevnika!
Neka ti trudnoca bude sto laksa! Tvoja prica daje snage svima nama, da se sve moze! Uzivaj i mazi
Neka ti trudnoca bude sto laksa! Tvoja prica daje snage svima nama, da se sve moze! Uzivaj i mazi
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dansa smo zavrsili dve stvari:
-bili u genckom savetovalistu u Gaku- zbog snimanja pluca u ranlj trudnoci tj nisam ni znala da sam trudna i biopsija koje su radjene. Smatraju da nema potrebe za amiosintezom niti cupicama. Iskreno plasila sam se, ali valjda znaju sta rade. oni ne preporucuju te invazivne metode bez potrebe.
-zakazali smo dabl test za 4.5 u frontu jer u gaku nema mesta
Bokice, ja jesam kod prof Bonaci od pocetka. Nju je Miljic i konsultovao,kazu da jako lepo saradjuju. Ona mi je uzela broj mob i rekla da ce mi se javiti kad se konsultuje sa njim sta je najbolje za mene. Javljam jel odrzala rec.
Hvala vam na lepim zeljama
Kutak mi je doneo srecu
Sada sam malo mirnija, do 20.4 udri brugu na vesenje, bez lekara i cekanja redova. Ustavri moram po boce u petakali mi to nije tesko.
-bili u genckom savetovalistu u Gaku- zbog snimanja pluca u ranlj trudnoci tj nisam ni znala da sam trudna i biopsija koje su radjene. Smatraju da nema potrebe za amiosintezom niti cupicama. Iskreno plasila sam se, ali valjda znaju sta rade. oni ne preporucuju te invazivne metode bez potrebe.
-zakazali smo dabl test za 4.5 u frontu jer u gaku nema mesta
Bokice, ja jesam kod prof Bonaci od pocetka. Nju je Miljic i konsultovao,kazu da jako lepo saradjuju. Ona mi je uzela broj mob i rekla da ce mi se javiti kad se konsultuje sa njim sta je najbolje za mene. Javljam jel odrzala rec.
Hvala vam na lepim zeljama
Kutak mi je doneo srecu
Sada sam malo mirnija, do 20.4 udri brugu na vesenje, bez lekara i cekanja redova. Ustavri moram po boce u petakali mi to nije tesko.
Strana 1 od 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Similar topics
» NADALINA je trudna ... prirodno!!!
» Korak po korak na putu do bete +
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» Zrno njeznosti raste
» Korak po korak na putu do bete +
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» Zrno njeznosti raste
Strana 1 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu