Svekrve
+111
Šašava
Blanka
pufnica34
tatjanica
dacans
Tangerine
Amna84
Zmajuška
jelena*mama2andjela*
srculence 84
Marie
lela1984
BabyBear
Ancica 87
MalaSaJuga
Ema78
mamadabudem
Sofija Veks
Vecka
MAAKKI
lelas
Tebi
Sofka
emilie
kornjaca
Klarica
leptirko82
zvoncica36
Veca77
Star77
neca73
JocY
Marija86
Xena
bak
cicsa80
fight&faith
tetreb
BiKsi :)
missile
hany
karakaca
Dacaa
nina :)
JAmajka
krol
Nensy85
vildana m
noja
Andjelcici
veki1
cici
red
Maza
Simona
lilya
Gramatika
Tanja83
anak
tink
Smoki
maja kg
buby
Botox
bobica83
lena
Cupava
KoMetaK
Mirjana
LaFolie
shenon
mumka
BABY SWEET <3
Nefertari
lolipop
liki
Milijana
dr mali pariz
jovana 77
Tinche
Danicab1
Pakki
gea
eni
mala parizanka
nena beba
adriatika
kasia
Masha UK
želja
MARA
tuli
Struzzo
ceca55
zalosna_sova
andjeoska
catherine290505
Sami
alo-alo
zoxa
Orline
bebko
HappyGirl
majce
maša
Jelence
brinbili
caci
palchica s
maus
Danicav
115 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 1 od 29
Strana 1 od 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Svekrve
Za pocetak ja cu ukratko da Vam opisem moju svekrvu.
Zena koja je dosla iz Dalmacije, sada ima 71 godinu ali je baba blagi uzas. Ni jedna snaja ni zet joj ne odgovaraju, nema ni komsinicu ni rodbinu koja joj dolazi. Meni je probala da se mesa u zivot, ja sam u pocetku mislila da treba tako, ali kad je to uzelo maha onda joj vise nisam dozvolila. Baba je zivela 10godina u nasoj kuci i kad se odselila preko puta kuce prestala je da kontaktira sa nama, ali nas bocka recima.
Zena koja je dosla iz Dalmacije, sada ima 71 godinu ali je baba blagi uzas. Ni jedna snaja ni zet joj ne odgovaraju, nema ni komsinicu ni rodbinu koja joj dolazi. Meni je probala da se mesa u zivot, ja sam u pocetku mislila da treba tako, ali kad je to uzelo maha onda joj vise nisam dozvolila. Baba je zivela 10godina u nasoj kuci i kad se odselila preko puta kuce prestala je da kontaktira sa nama, ali nas bocka recima.
Poslednji izmenio Danicav dana 27/8/2009, 13:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Re: Svekrve
Samo da znas koliko sam puta pozelela da otvorim ovu temu i da vam se izjadam.
Ovako: ima 2 sina,mm je mladji. Kada se stariji trebao zeniti, pre 17 godina njoj se nije svidela snaja pa je bukbalno rekla:"Ili ona ili ja."
J je mislio da se sali. Ta "sala" traje vec 16 godina. J ima 2 cerke i srecan brak. Zive preko puta moje svekrve i ona 16 godina prolazi pored svog sina i svoje 2 unuke, kao da ne postoje. Kada mi je Milan na pocetku nase veze ispricao za to, bila sam sokirana. Kakva je to osoba koja nikada nije pomazila svoje unuke, nikada im nije kupila cokoladu, prosetala se sa njima, igrala, pricala price...kakva je to osoba koja odbacuje sina i unuke zbog snaje koja joj se ne svidja iz razloga sto je ista 5 godina starija od J i imala je vec jedan propao brak iza sebe...?????
Sa muzem se razisla davno, mislim kada je Milan bio 8 razred, a sudski pre godinu dana. Posto nema trunke radnog staza(nikada se nije pobunila sto nije prijavljena, a radila je 20 godina u jednoj pekari), njen bivsi muz je obavezan da joj daje mesecno 4 hiljade. Posto je to stravicno mala suma, Milan joj pomaze sa 8,9 hiljada jos. Vitalna je i ima 63 godine. Svako vece seta i dzogira...odrzava kondiciju. A nije joj palo na pamet da bi mogla da pricuva neku staru osobu(cak je i bila tu kada je drugarica rekla kako tereba jedna zena za cuvanje starije osobe) i tako malo pomogla svome sinu. Prava je gotovanka. Ja otvoreno sve razgovaram sa Milanom oko toga. Kada joj nesto pomene, zna kako da ga smuti, a on kilo kilavi...cesto po....m ali srecopm ne zivimo zajedno
Da je sad ne kritikujem sve vreme. Dok sam lezala posle vto donosila nam je hranu, posto ju je Milan leeeeepo zamolio.
Ima tu jos. Roman bi mogla napisati...ali pocinjem da se nerviram na samu pomisao na nju.
Inace da vidi Anu dolazi svake 2 nedelje i bude sat vremena i cudi se zasto nece da bude sa njom, pa ona je njena baka.
Ovde prekidam pocinjem da nerviram.
Ovako: ima 2 sina,mm je mladji. Kada se stariji trebao zeniti, pre 17 godina njoj se nije svidela snaja pa je bukbalno rekla:"Ili ona ili ja."
J je mislio da se sali. Ta "sala" traje vec 16 godina. J ima 2 cerke i srecan brak. Zive preko puta moje svekrve i ona 16 godina prolazi pored svog sina i svoje 2 unuke, kao da ne postoje. Kada mi je Milan na pocetku nase veze ispricao za to, bila sam sokirana. Kakva je to osoba koja nikada nije pomazila svoje unuke, nikada im nije kupila cokoladu, prosetala se sa njima, igrala, pricala price...kakva je to osoba koja odbacuje sina i unuke zbog snaje koja joj se ne svidja iz razloga sto je ista 5 godina starija od J i imala je vec jedan propao brak iza sebe...?????
Sa muzem se razisla davno, mislim kada je Milan bio 8 razred, a sudski pre godinu dana. Posto nema trunke radnog staza(nikada se nije pobunila sto nije prijavljena, a radila je 20 godina u jednoj pekari), njen bivsi muz je obavezan da joj daje mesecno 4 hiljade. Posto je to stravicno mala suma, Milan joj pomaze sa 8,9 hiljada jos. Vitalna je i ima 63 godine. Svako vece seta i dzogira...odrzava kondiciju. A nije joj palo na pamet da bi mogla da pricuva neku staru osobu(cak je i bila tu kada je drugarica rekla kako tereba jedna zena za cuvanje starije osobe) i tako malo pomogla svome sinu. Prava je gotovanka. Ja otvoreno sve razgovaram sa Milanom oko toga. Kada joj nesto pomene, zna kako da ga smuti, a on kilo kilavi...cesto po....m ali srecopm ne zivimo zajedno
Da je sad ne kritikujem sve vreme. Dok sam lezala posle vto donosila nam je hranu, posto ju je Milan leeeeepo zamolio.
Ima tu jos. Roman bi mogla napisati...ali pocinjem da se nerviram na samu pomisao na nju.
Inace da vidi Anu dolazi svake 2 nedelje i bude sat vremena i cudi se zasto nece da bude sa njom, pa ona je njena baka.
Ovde prekidam pocinjem da nerviram.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
ja svekrvu nemam, ali zato živim u zajednici ( ja,mm, đever, svekar, zaova i njeno dvoje djece od 5 i 2 god. ) Kako je meni zabavno , svaki dan ( ali još malo da izguram pa da se preselimo konačno u stan ) Tek bih ja mogla ispisati roman, nego što reče maus na samu pomiso se iznerviram
da vidite što su tantalove muke
da vidite što su tantalove muke
palchica s- Broj poruka : 234
Godina : 44
Datum upisa : 17.03.2009
Ja svekra nemam i moj MM misli da mu je otac ziv da ne bi bilo tako. Zamislite kako je njemu kad on svaki dan prolazi pored majke, brata i njegove dece koja su do pre dve godine igrala u nase dvoriste a sad ne smeju od babe nista da mu kazu, kad su ispred kuce a kad nisu pricaju normalno. Ja sam videla kad su on i bratanac mu plakali zajedno u kola zbog toga.
Ovo je samo pocetak kuckacemo jos.
Ovo je samo pocetak kuckacemo jos.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Hm svekrve,to je bas zanimljivo.Sta da vam pricam ja zivim u zajednici sa njime tacnije u kucu na dva sprata,dole je kuhinja kupayilo ,dnevni boravak i trpezarija a gore su spavace sobe.Imam zaovu koja je starija 4 godine od mm i sa njom mogu reci da gore dole zivim ok.Svekrva je bila prosvetni radnik i sada je u penziji i misli da sve moze i sve zna i nece da nista prepusti meni jer ja sam malada.Kad sam dosla da zivim u ovu kucu da zivim imla sam sta videti,cemu ih je ta zena naucila.Da peru zub