Nasa maca Poeby (Pubi)
+3
Jelence
maus
Hitron-Luka
7 posters
Strana 1 od 1
Nasa maca Poeby (Pubi)
Ovo je ostrvo gde ostrim svoje kandze...
Ovdje specijalno poziram za KUTAK po naredjenu moje gazdarice.....miauuuuuuu miauuuuuuuuu
Foto jos iz 2004god
Ovdje specijalno poziram za KUTAK po naredjenu moje gazdarice.....miauuuuuuu miauuuuuuuuu
Foto jos iz 2004god
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Nasa maca Poeby (Pubi)
PubISKA slatka mala cica maca.Kako bi ona i Micka slatko smotale mog Muleta.Ja sam mu pokazala njegove dve nove prijateljice i ne smem da kazem sta je rekao.
maus- Broj poruka : 14046
Ma slatka je,ali stvarno,imam utisak da je dobra,da ne divlja mnogo,a sta je Mule rekao za drugarice moras nam reci Misice plizzzzz .
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Eto,kad me trudnica zamoli moram napisati. Rekao je, kao sto non-stop govori, mars u p.m.
Jao kakva cica Pubika lepotica Pubika lepotica MLogo volem mačke, mlogo Mm zapazio da Pubika ima lep crni repić
HappyGirl- Broj poruka : 13681
maus ::PubISKA slatka mala cica maca.Kako bi ona i Micka slatko smotale mog Muleta.Ja sam mu pokazala njegove dve nove prijateljice i ne smem da kazem sta je rekao.
Cisto sumnjam,ovo je probirljiva macka,imam osecaj da bi ga se jos i bojala...
gospodja mlogo izvoljeva
A ta gospođa što mlogo izvoljeva kako je? Jer su ona i Luka uspostavili primirje ili je rat i dalje na snazi?
ha ha
Pubi je pod stalnim stresom,
toliko joj dlake odpadaju da svaki dan :aa70: radi
a to je sve od ovog naseg gremlina
ne da joj nikako mira,
imam jednu sliku sa njih dvoje
probacu sutra da je nadjem pa cu da je okacim
Pubi je pod stalnim stresom,
toliko joj dlake odpadaju da svaki dan :aa70: radi
a to je sve od ovog naseg gremlina
ne da joj nikako mira,
imam jednu sliku sa njih dvoje
probacu sutra da je nadjem pa cu da je okacim
Jedva cekam da vidim preslatkog gremlina i gospodju Pubi....
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Sve cica mace se ne slazu bas dobro sa malom decom. Samo jos malo da gremlin poraste i njih dvoje ce biti super ortaci. Jao tebi Hitron kada se njih dvoje udruze. Ajd pronadji sliku pa je okaci. Jedva cekam.
Hitron kako Pubi i Luka napreduju sa druženjem
Drage moje drugarice sa velikom tugom vam saopstavam da Pubi od cetvrtka vise nije sa nama..
Moja draga mila dobra zivotinjica je morala da ode iz nasih zivota,(zbog Lukine alergije)
moje srce se cepa od tuge i bola ,bio je to najbolniji dan u mom zivotu, izbora nisam imala ...Doktor koji leci Luku nije bio za to ali u razgovoru sa jednom prijateljiciom( koja je doktor )sam donela odluku da je ipak bolje da ode...
Nisam je uspela nigde udomiti pa je morala na azil,moj muz nije hteo da cuje za to ali drugog resenja nije bilo....uzasna tisina i tuga u kuci ,mm ni jedne od cetvrtka ne progovara,lule ide po kuci i samo je trazi i zove PUBU kom hier (pubi dodji) ja bi najradje da me nema kad sve to cujem
Svima sa nanela veliku bol,bila je to nas mala mezimica ,paemtna maca i velika cistunica
Luku je naprosto obozavala nikad ga ni sapom nije dotakla
zalim zamil i cinimi se danikad przealiti necu....
Nikad ti ovo oprostiti necu ....(Bile su to reci moj supruga)
Moja draga mila dobra zivotinjica je morala da ode iz nasih zivota,(zbog Lukine alergije)
moje srce se cepa od tuge i bola ,bio je to najbolniji dan u mom zivotu, izbora nisam imala ...Doktor koji leci Luku nije bio za to ali u razgovoru sa jednom prijateljiciom( koja je doktor )sam donela odluku da je ipak bolje da ode...
Nisam je uspela nigde udomiti pa je morala na azil,moj muz nije hteo da cuje za to ali drugog resenja nije bilo....uzasna tisina i tuga u kuci ,mm ni jedne od cetvrtka ne progovara,lule ide po kuci i samo je trazi i zove PUBU kom hier (pubi dodji) ja bi najradje da me nema kad sve to cujem
Svima sa nanela veliku bol,bila je to nas mala mezimica ,paemtna maca i velika cistunica
Luku je naprosto obozavala nikad ga ni sapom nije dotakla
zalim zamil i cinimi se danikad przealiti necu....
Nikad ti ovo oprostiti necu ....(Bile su to reci moj supruga)
Draga moja, apsolutno te razumem Ipak između zdravlja deteta i mace, prosto si morala da doneseš takvu odluku. Kad smo se danas čule veruj mi i ja sam se rastužila.Ma znam ja da ljudi koji ne vole životinje ovakve stvari nema šanse da shvate ali mi se skroz razumemo. Sigurna sam da će u azil doći neko i uzeti je. Što se tiče muža i on pati kao i ti,razumi ga. U takvim trenucima kažemo mnoge stvari koje zaista i ne mislimo. Naravno da će ti oprostiti, prosto i nema šta da ti oprašta samo i njega boli pa mu je to bio na neki način ventil. Ljubim vas i grlim i znam da trenutno teško da ima reči kojim bi te utešila ali razumem te i volim te
Draga Nitron znam da vam maca puno fali ali kad je u pitanju alergija ja mislim da nisi imala drugi izbor
Zato te u potpunosti razumeme da sam bila na tvom mestu mace bi se resila jos prvog dana kad je Luka dosao na svet
Nije da nevolim zivotinje ali je Luka u pitanju
A tvoj muzic ja mislim da ce razumeti i da ce ti oprostiti i to sto pre
Moja komsinica (kod mojih roditelja ) je cuvala macu i dece zajedno pa je dete progutalo vlakno
Pa je ono toliko porasalo sto su se ljudi nasli u cudo i su devojcicu pod hitno odneli na operaciju i kad su jo j izvaili neznam u koliko metra se pretvorilo a devojciza je bila bas nadrljala i jedva je izvukla zivu glavu
Ja znam da sam porasla uz macora i kucu kojih se nisam odvajaladok sam bila dete e sad dali sam se prezasitila zivotinja dali mi je maca nanela neko zlo koje ja i moji roditelji ne pamte
Ja macke puno ne volim i kad je u sobu samnom imam neki strah
dok sa kucom nije tako
Zato te u potpunosti razumeme da sam bila na tvom mestu mace bi se resila jos prvog dana kad je Luka dosao na svet
Nije da nevolim zivotinje ali je Luka u pitanju
A tvoj muzic ja mislim da ce razumeti i da ce ti oprostiti i to sto pre
Moja komsinica (kod mojih roditelja ) je cuvala macu i dece zajedno pa je dete progutalo vlakno
Pa je ono toliko porasalo sto su se ljudi nasli u cudo i su devojcicu pod hitno odneli na operaciju i kad su jo j izvaili neznam u koliko metra se pretvorilo a devojciza je bila bas nadrljala i jedva je izvukla zivu glavu
Ja znam da sam porasla uz macora i kucu kojih se nisam odvajaladok sam bila dete e sad dali sam se prezasitila zivotinja dali mi je maca nanela neko zlo koje ja i moji roditelji ne pamte
Ja macke puno ne volim i kad je u sobu samnom imam neki strah
dok sa kucom nije tako
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Ih, Hitron, znam kako ti je!
Hitron, bas mi je zao sto je tako moralo - ali je jednostavno velika istina da je MORALO! Nije to tvoj hir ili bezosecajnost, jdnostavno, neko je morao da donese takvu odluku, posto se ovde pitanje prioriteta ne postavlja...
Znam za jos neke slicne price gde su roditelji morali da se rastanu od kucnog ljubimca zbog deteta, niste jedini, to sigurno znas...
Verujem da je velika praznina u stanu, u srcu, ali svi treba da su svesni tezine tvoje odluke i velicine tvog srca kad si to mogla - morala da uradis!
Znam za jos neke slicne price gde su roditelji morali da se rastanu od kucnog ljubimca zbog deteta, niste jedini, to sigurno znas...
Verujem da je velika praznina u stanu, u srcu, ali svi treba da su svesni tezine tvoje odluke i velicine tvog srca kad si to mogla - morala da uradis!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Cure hvala vam na razumevanju i podrsci,
ne rado se vracam na ove stranice jer me dusa boli.....nadam se da vreme leci sve...
ne rado se vracam na ove stranice jer me dusa boli.....nadam se da vreme leci sve...
Hitron ja sam tek sad videla ove stranice i mnogo, mnogo mi je žao . Mogu da zamislim kako vam je, čini mi se da bi imeni mm isto tako nešto rekao kad bi bili u takvoj situaciji. Ali neko mora da bude hladne glave. Maca je bila mnogo slatka.
Uf nisam te baš utešila i meni je mnogo žao, proći će
Uf nisam te baš utešila i meni je mnogo žao, proći će
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu