Nasa kucica-konacno :))
+14
MARA
BiKsi :)
cicsa80
Milijana
caci
Tinche
KoMetaK
maus
dragana76ns
Mirjana
MAAKKI
dr mali pariz
Orline
brinbili
18 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 1 od 1
Nasa kucica-konacno :))
Zavrsismo i mi nase gnijezdo zapoceto prije 3god:D
Jeste smo sad duzni banci narednih 20 god ali makar otplacujemo svoje:lol!:
Enterijer (dnevna soba-kuhinja i trpezarija) je u cno-bijelo-sivoj boji...sad treba da odlucim u kojoj boji da stavi poneki detalj cisto da da zivost ambijentu...Dajte predloge...meni su na pamet pale dvije varijante tirkiz ili ciklama...
Evo samo 2 slicice za pocetak,danas cu slikati sve sto je sredjeno pa postavljam drugi dan...cisto da vas malo zagolicam:D
Trpezarija
...nastavice se...
Jeste smo sad duzni banci narednih 20 god ali makar otplacujemo svoje:lol!:
Enterijer (dnevna soba-kuhinja i trpezarija) je u cno-bijelo-sivoj boji...sad treba da odlucim u kojoj boji da stavi poneki detalj cisto da da zivost ambijentu...Dajte predloge...meni su na pamet pale dvije varijante tirkiz ili ciklama...
Evo samo 2 slicice za pocetak,danas cu slikati sve sto je sredjeno pa postavljam drugi dan...cisto da vas malo zagolicam:D
Trpezarija
...nastavice se...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Re: Nasa kucica-konacno :))
Brini, ovo izgleda kao iz časopisa. Prelijepo je
Sa ukusom.
Meni ovakav enterijer naprosto zove crvene detalje, one zagasito crvene boje, kao na fotografijama. Nije mi tirkiz za to, bolje ciklama od te dve tvoje boje.
Ne znam da li su ti fizički odvojeni prostori, ili cjelina, od toga zavisi unošenje boja i detalja u prostor.
Sa ukusom.
Meni ovakav enterijer naprosto zove crvene detalje, one zagasito crvene boje, kao na fotografijama. Nije mi tirkiz za to, bolje ciklama od te dve tvoje boje.
Ne znam da li su ti fizički odvojeni prostori, ili cjelina, od toga zavisi unošenje boja i detalja u prostor.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
brini, fenomenalno izgleda ovo što si postavila, svaka čast!!
Moje mišljenje,reče hoćeš živost-onda prostor oplemeni toplim bojama-ja bih limun ili zagasitiju žutu, a ne bih više hladne boje tipa tirkiz
Moje mišljenje,reče hoćeš živost-onda prostor oplemeni toplim bojama-ja bih limun ili zagasitiju žutu, a ne bih više hladne boje tipa tirkiz
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Brini prostoj je fenomenalan, takodje sam misljenja da toplije boje bolje idu uz ovako opremljen prostor.
Jedva cekam ostatak slicica.
Jedva cekam ostatak slicica.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Prelepo! Ja se tu ne bih mešala, pošto sam ja sva u bojama!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Prelepo Brini, moj glas *** ljubicasti detaljcici***
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Hvala na pohvalama i lijepim komentarima
Drago mi je da vam se svidja...Trudili smo se da izaberemo nesto sto se moze kombinovati sa raznim bojama...Ideja je da sa detaljima i bojama zida mijenjamo enterijer s vremena na vrijeme...
Trpezarija je nesto na sta sam posebno ponosna jer sam izbjegla klise-kozne stolice...I ima taj neki oblik "zamisljenog" sestougla (dio gdje su zavjese) i dosta svjetlosti ...
Dnevna soba je jos dosta "sterilna"-samo neophodni namjestaj bez detalja ali popunice se...Dnevna,trpezarija i kuhinja (sa spaizom) su izjedna,ali se kuhinja ne vidi iz dnevne sobe,oblik je kao slovo U (ne znam kako drugacije da objasnim)
Kupatilo je velicine jedne sobe (3x3) i uzivam u njemu...Plocice su tirkizne.Slikala sam samo jedan dio jer ocekujem da stignu police i komoda za peskire,hemiju i razno razne potrepstine...Ves masina je tu ali ona nije nesto posebno atraktivna:D
Imamo jos 3 spavace sobe koje su tolike kolko da stane bracni lezaj sa 2 nocna stocica,da se moze komotno proci.U dvije sobe ima i uvuceni dio za plakare koji su u izradi...(kad se postave plakari ostaje cisto soba 3x3m)
Drago mi je da vam se svidja...Trudili smo se da izaberemo nesto sto se moze kombinovati sa raznim bojama...Ideja je da sa detaljima i bojama zida mijenjamo enterijer s vremena na vrijeme...
Trpezarija je nesto na sta sam posebno ponosna jer sam izbjegla klise-kozne stolice...I ima taj neki oblik "zamisljenog" sestougla (dio gdje su zavjese) i dosta svjetlosti ...
Dnevna soba je jos dosta "sterilna"-samo neophodni namjestaj bez detalja ali popunice se...Dnevna,trpezarija i kuhinja (sa spaizom) su izjedna,ali se kuhinja ne vidi iz dnevne sobe,oblik je kao slovo U (ne znam kako drugacije da objasnim)
Kupatilo je velicine jedne sobe (3x3) i uzivam u njemu...Plocice su tirkizne.Slikala sam samo jedan dio jer ocekujem da stignu police i komoda za peskire,hemiju i razno razne potrepstine...Ves masina je tu ali ona nije nesto posebno atraktivna:D
Imamo jos 3 spavace sobe koje su tolike kolko da stane bracni lezaj sa 2 nocna stocica,da se moze komotno proci.U dvije sobe ima i uvuceni dio za plakare koji su u izradi...(kad se postave plakari ostaje cisto soba 3x3m)
Brini fantasticno je! Cestitam useljenje u kucu ! Jos mnogo godina da se u njoj cuje smeha i muzike!
Siva boja se fantasticno slaze sa zutom. Ja bi u trpezariju i dnevnu sobu ubacila neke detalje zute boje.
Kupatilo je super, ja bi spavala u njemu i stalno bi ga licklala i sredjivala.
Kuhinja je divna i domacice ajd zavrni rukave i za nas Kutanjke neki specijaliotet napravi, cisto da ponovis kuhinju.
Vidim na drugoj slici viri necija glavicaaaaaaaaaaaaaaaaa
Siva boja se fantasticno slaze sa zutom. Ja bi u trpezariju i dnevnu sobu ubacila neke detalje zute boje.
Kupatilo je super, ja bi spavala u njemu i stalno bi ga licklala i sredjivala.
Kuhinja je divna i domacice ajd zavrni rukave i za nas Kutanjke neki specijaliotet napravi, cisto da ponovis kuhinju.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Oko sokolovo, a krila labudova!maus ::
Brini, odlično izgleda! Kuhinje su nam jako slične,i moja je na П, jer sam ja ćiriličar
Kuhinja nam je stolom koji se na nju nadovezuje, odvojena od dnevne.
Kupatilo-komfor!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Brini, stvarno je kao iz casopisa! Prelepo! Posebno sam pala na kuplatilo i ja, jer sam navikla na veliko, a ovde jedva da mozemo da udjemo nas dvoje
BOlje da nas ne pitas koje bi boje stavili, a ako nas poslusas, jos gore, imaces celu paletu boja
Ja glasam za tamno crvenu ili ljubicastu
BOlje da nas ne pitas koje bi boje stavili, a ako nas poslusas, jos gore, imaces celu paletu boja
Ja glasam za tamno crvenu ili ljubicastu
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Cestitamo useljenje!!! Kako je samo lepo kada se ude u novo, pa jos sve sam mozes da biras, uklapas...divota!!!
Prve dve slike izgledaju kao da su slikane u crno-belom modu
Ja glasam za zutu i crvenu...moze i u kombinaciji na slici gde se vidi crveno cvece na stolu...i zuti dubak (mislim) pored zida
I dnevna i kuhina su fenomenalne, jos koja sitnica i gotovo!
...a gde su slike spavace??? i pobogu Brini, gde je kutak male glavice koja viri na drugoj slicki?
Prve dve slike izgledaju kao da su slikane u crno-belom modu
Ja glasam za zutu i crvenu...moze i u kombinaciji na slici gde se vidi crveno cvece na stolu...i zuti dubak (mislim) pored zida
I dnevna i kuhina su fenomenalne, jos koja sitnica i gotovo!
...a gde su slike spavace??? i pobogu Brini, gde je kutak male glavice koja viri na drugoj slicki?
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Od srca vam cestitam uslejenje u novi dom i da vam uvek bude ispunjen veseljem i smehom
Brinbil zeno draga ,pa ovo sve izgleda fantasticno.
Meni se crno bela kombinacija izuzetno sviga.Ja bih je razbila malo sa crvenim detaljima
Ljubim ono glavce sto viri na jednoj od slicici
Brinbil zeno draga ,pa ovo sve izgleda fantasticno.
Meni se crno bela kombinacija izuzetno sviga.Ja bih je razbila malo sa crvenim detaljima
Ljubim ono glavce sto viri na jednoj od slicici
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Brini, sve je divno, mada ja najvise volim kuhinje i ona mi se najvise svidja, kao i plocice u njoj Interesantno je kako svakome nesto drugo zapadne za oci. Secam se kad smo se mi uselili u stan, svakom se nesto drugo najvise svidjalo....
A cini mi se da su nam podne plocice u kupatilu iste i ovo ogledalo, je l to EGLO? Mi imamo isto, samo polozen pravougaonik.
Jos jednom, neka je sa srecom useljenje
A cini mi se da su nam podne plocice u kupatilu iste i ovo ogledalo, je l to EGLO? Mi imamo isto, samo polozen pravougaonik.
Jos jednom, neka je sa srecom useljenje
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Brinbili srecno useljenje u vas kutak i da ga ispunjavate smehom! Odusevljena sam kuhinjom i kupatilom-za promenu a svidjaju mi se podovi u trpezariji i dnevnoj. Sad samo tople boje, neka zuta ili narandzasta a ja bih krv crvenu stavila.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Srećno useljenje Brini, da vam parola Svuda podji, kući dodji bude uvek prisutna!
Ja sam manijak za zelenom, te bih istom popunila to što treba, ili žutom, ili ljubičastom.
Uživajte u vašem divnom gnezdašcu!
Ja sam manijak za zelenom, te bih istom popunila to što treba, ili žutom, ili ljubičastom.
Uživajte u vašem divnom gnezdašcu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Prelepo je sve brini
I meni se najvise svidja kuhinja
Glasam za crveno- zutu kombinaciju ,mada sto biksi kaze i zelena je lepa u kom sa crvenom ili jako zutom.
I meni se najvise svidja kuhinja
Glasam za crveno- zutu kombinaciju ,mada sto biksi kaze i zelena je lepa u kom sa crvenom ili jako zutom.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Brini srecno useljenje,puno lepih trenutaka da prozivite u ovom prelepom prostoru i naravno svaka soba za jedno dete, a mama i tata neka spavaju u dnevnoj
Sve je prelepo, ne sumnjam da ces izabrati dobru boju za razbijanje...a da ti sapnem i nase kupatilo je tirkiz...kao na moruuuu
Sve je prelepo, ne sumnjam da ces izabrati dobru boju za razbijanje...a da ti sapnem i nase kupatilo je tirkiz...kao na moruuuu
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Prelepo je sve, posebno kuhinja i trpezarija Nezne su boje i odlicno bi se uklapali detalji koji su ciklama boje
Narocito mi se svidja trpezarijaki sto i stolice, ako ti nije tesko napisi mi kojih je dimenzija i gde ste ga uzeli (sto)
Narocito mi se svidja trpezarijaki sto i stolice, ako ti nije tesko napisi mi kojih je dimenzija i gde ste ga uzeli (sto)
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
SRECNO USELJENJE nek te male nozice sto pre tu naprave nered da imas sto vise posla oko spremanja posle nje.ako ima tr5gresaka to je zbog marije jer misve dira po tastaturi
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Niny-trpezarija je SIMPO-va.Sto Enigma i stolice Alfa
Hvala tete na predlozima i komentarima...Ljubimo vas
Hvala tete na predlozima i komentarima...Ljubimo vas
Prelep ti je stancic. Skoro sam trazila neke visilice na netu, pa sretoh istu kao sto je tvoja. Svidja mi se sto je jednostavne forme, a neobicna i bas zanimljiva.
Gledajuci fotke stana, nekako mi se crveni detalji najbolje uklapaju u prostor.
Srecno useljenje i uzivajte u svom raju.
Gledajuci fotke stana, nekako mi se crveni detalji najbolje uklapaju u prostor.
Srecno useljenje i uzivajte u svom raju.
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Ajde Čupkice, kad prođe sajam da nam i ti pošalješ sličice
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Brini nisam ni znala da si postavila slike svoje nove kucice. Bas je lepo, ja jako volim ljubicastu boju, prosto sam zaljubljena u nju tako da ja ne bih nista menjala. Meni se kombinacija dopada. Dace Bog da kucicu popunite sa makar jos jednim cedom
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Similar topics
» Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina
» PALCICABG-Nase bebe su konacno dobile sansu! :)
» Nasa Sara
» PALCICABG-Nase bebe su konacno dobile sansu! :)
» Nasa Sara
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu