Alternativni pristup- Akupunktura, Akupresura i Mumija
+94
mamadabudem
Toscana
BabyBear
mimi85
aurora
Padobranka
panda :)
alisa
BiKsi :)
ljubavveranada
Principessa
Corny
valika77
dusica78
PalcicaBg
MaloMorgen
saska1
libra35
tatjanica
Zmajuška
lavanda
Mika
Crvic
annci
Vuchica
lelas
tinnag
Gral
Erata
laKole
PetraM.
Daeneris
sareni leptir
ZarPtica
Sunce
bendb
winni
danijela74
čikita
Šljivka
lala23
korpica
Princess_krofnica
Ema78
Cecana
Sofka
Homi
ciklama
makica1984
Divina
Malina
daninoc
mumka
zvoncica36
Simona
Gugica
Annie
maji
bak
misjoksi
cicsa80
ananana
heart84
KoMetaK
Mirjana
anuska80
dina
7-patuljaka
Cupava
nina26
Niny
Republica
mika811
Ivana.
Deni
dragana76ns
djole42
Shizika
mika81
mila
tuli
racili
dr mali pariz
nena beba
Teodora
Jelence
Orline
black magic woman
Struzzo
Jeckie
bokica
Lily
Masha UK
nabla
98 posters
Strana 7 od 23
Strana 7 od 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Alternativni pristup- Akupunktura, Akupresura i Mumija
Mlatisumina br. 19. Tel. 011/244-83-99
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Hvala ti puno na broju. Mislim da cu je pokusati nazvati.
dina- Broj poruka : 150
Datum upisa : 11.01.2010
Svaka vama čast na hrabrosti-a sreća prati hrabre!!!
Ja ne pijem ono za šta ne znam šta je! Mnoge sam bezimene čajeva do sada bacila, jer onaj ko mi ih je nudio nije hteo da kaže ništa sem da je čaj čudotvoran.
Ja ne pijem ono za šta ne znam šta je! Mnoge sam bezimene čajeva do sada bacila, jer onaj ko mi ih je nudio nije hteo da kaže ništa sem da je čaj čudotvoran.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Po ko zna koji put iscitavam ovu temu!!! Ne znam sta da mislim i kazam. Kopka me uzasno, a sa druge strane zdrav razum bas i ne moze da shvati sve to. Kako je moguce da ona izracuna hormone moje majke 1980 godine?????? Mozda i nisu bili najbolji, ali rodila me je tada i svako moze dazakljuci da su bili ok!!! Onda mi je cudan i njen stav da kod muskarca ne moze da bude problem!!!! A i jako mi je cudno da sve leci Mumijom, koja se kupuje u svakoj apoteci. Bas ne znam i odavno nisam bila ovako zbunjena. Dvoje mojih bliskih prijatelja se kunu u njenu dijagnozu i tvrde da im je spasila zivote!!!
Uglavnom mene nikad nista nije kopkalo kao ovo. Mozda ja i odem po tu Mumiju????!!!!
Uglavnom mene nikad nista nije kopkalo kao ovo. Mozda ja i odem po tu Mumiju????!!!!
anuska80- Broj poruka : 66
Datum upisa : 27.05.2010
dALI NEKO ZNA POZIVNI BROJ ZA TU GOSODZU. ZOVEM IZ AMERIKE
00 381 11 244 83 99
ili +381 ... ako zoveš sa mobilnog
ili +381 ... ako zoveš sa mobilnog
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Hvala ti puno. Sutra cu pokusati da je zovem. Nadam se da cu moci obativiti preko telefona razvogor.
To za muskarce ne znam, kada sam zvala da zakazem, pitala me je da li sam ostala u drugom stanju, pa posto jesam, rece mi onda, samo ja da dodjem da muz ne treba.
Mislim da tu mumiju koja ona prepisuje nema da se kupi u apoteci, u obliku smole. Mozda sada ima, kada sam ja bila na terapiji, bilo je samo kod nje, a po apotekama su bile tablete.
Mislim da tu mumiju koja ona prepisuje nema da se kupi u apoteci, u obliku smole. Mozda sada ima, kada sam ja bila na terapiji, bilo je samo kod nje, a po apotekama su bile tablete.
Ivana.- Broj poruka : 12
Datum upisa : 27.11.2010
A smola i tablete se razlikuju u koncentraciji minerala ili sta god da ta mumija sadrzi. Tablete imaju znatno nizu koncentraciju.
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Da vas pitam, jel zakera puno kod zakazivanja, mislim, da li se čeka puno? baš mi ne odgovaraju ti termini, jer nema popodne. Stvarno razmišljam da odem do nje, jedino se plašim konačnosti. Tj. da mi kaže de si bila ranije, sad ne mogu da ti pomognem
Ori, dovoljno je prethodne nedelje da zakažeš za sledeću. Pozovi 4,5 dana pre nego što budeš htela da odeš. Ne plaši se, neće ti to reći! I ja sam imala taj strah, pa da će mi možda naći neku neizlečivu bolest, pa da će ko zna šta reći za moje...Ali, sve je bilo ok! Još jedna novosto o dr Majri.Mojoj drugarici je rekla da ima cistu na janiku, i stvarno ona ode na uz i taj"uljez" stoji na jajniku kao loptica skočica...Ko će ga znati?!
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Ja sam isto zvala 4-5 dana unapred. A to da je sva namrgodjena, jeste, ali sto kaze patuljce, meni nije bilo tako strasno, jos sam ja otisla potpuno nespremna, neznajuci kakva je stvarno.
Nije mi jasno zasto anuski nije dala smolu, ako joj je rekla da ce joj dati terapiju, Ko zna sta je njoj u glavi, ali mislim da nije vacara za pare, jer sam ja kod nje bila zbog konsultacija za amnio, nudila novac da mi pomogne u odluci, ali ona nije htela da cuje, maltene me izbacila napolje, pa je onda krenula za mnom da mi kaze da je beba zdrava, e a tada je mogla da mi uzme koliko je htela.
Nije mi jasno zasto anuski nije dala smolu, ako joj je rekla da ce joj dati terapiju, Ko zna sta je njoj u glavi, ali mislim da nije vacara za pare, jer sam ja kod nje bila zbog konsultacija za amnio, nudila novac da mi pomogne u odluci, ali ona nije htela da cuje, maltene me izbacila napolje, pa je onda krenula za mnom da mi kaze da je beba zdrava, e a tada je mogla da mi uzme koliko je htela.
Zvala sam jutros, imaju samo slobodne termine pre tri sata sledeće nedelje. Tako da ništa zasad. Videću jednom kad budem slobodna prepodne pa da tad zakažem, ako me ne prodje nakana
Sve mi se manje poteže to pitanje, mislim na trud za dete. Pa onda uradiš nešto novo, neminovno ide i nada da će to upaliti, a dosada i uvek krpljenje duše posle kada ne upali.
Bez obzira da li si intelektualka ili nepismena žena, kad su iskonske životne potrebe u pitanju, na kraju se slično osećamo i ponašamo.
Isfilozofirah nešto na brzinu
Sve mi se manje poteže to pitanje, mislim na trud za dete. Pa onda uradiš nešto novo, neminovno ide i nada da će to upaliti, a dosada i uvek krpljenje duše posle kada ne upali.
Bez obzira da li si intelektualka ili nepismena žena, kad su iskonske životne potrebe u pitanju, na kraju se slično osećamo i ponašamo.
Isfilozofirah nešto na brzinu
orline ::Bez obzira da li si intelektualka ili nepismena žena, kad su iskonske životne potrebe u pitanju, na kraju se slično osećamo i ponašamo.
E ljubim te u 'pametnu' dusu!
Mumija ne moze da ti skodi, a moze da pomogne. Probaj to s Majrom da u glavi skockas kao 'pomoc' za opste dobro organizma. Ne razmisljaj da je to zbog bebe (da li je to uopste moguce?!), jer nekad se neke stvari odviju tek kad svest uklonimo. A nada i krpljenje.... Eh, nemam strah da uradim najludje stvari u zivotu, ali imam strah kad treba nadu da prigrlim.
Pokrenuh mozak po ovom pitanju...(obicno, vec jedno vreme, kad dodjem na Kutak, uopste ne razmisljam...Valjda ni ja vise ne mogu). No sad se setih da mamina drugarica ide kod nje zbog Hasimota. I ona joj s mumijom hormone stitne drzi pod kontrolom. Tamo ne dolaze ljudi samo zbog steriliteta.
Idi kod nje zbog sebe, ne zbog bebe!
orline ::
Pametno zboriš....
Al lepo kaze Nabla ,ak te ne prodje nakana idi zbog sebe i svog zdravlja
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ja niwam mogla da izdrzim i pozovem danas Mayru. Devojka koja radi tamo mi kaze da dodjem, ali da je velika guzva. Kada sam stigla, barem deset ljudi ceka u cekaonici. Ona tetica mi kaze, kako je razgovarala sa doktorkom i kako joj je rekla da dva meseca uzimam smolu ujutru i uvece i po 10 kasuka soka od sargarepe. pocecu od sutra. Valjda nece da skodi. I dalje mi nije jasno kasko Mumijom mogu da se lece hormoni i zasto uopste koristi one rasljem, ako svi imaju istu terapiju.
Ali, dpbro! Hocu da verujem da ce mi biti bolje!!!
Ali, dpbro! Hocu da verujem da ce mi biti bolje!!!
anuska80- Broj poruka : 66
Datum upisa : 27.05.2010
Ne moze da ti skodi, moze samo da ti pomogne. Mumija utice na opste stanje organizma, poslaze kockice u red. Za sterilitet je takva doza. Moj komsija koji je isao kod nje zbog operacije na srcu, dobio je od nje nekakve tablete, i rekla mu je da ni slucajno ne pije knjaz milos kiselu, jer ta koncetracija minerala, skodi njegovom organizmu.
Ja cu da pokusam da vam dam odgovore na neka pitanja:
Ja sam prvi put bila kod nje tacno prije godinu dana. Tada sam se spremala sa 4.VTO. Rekla mi je NE NIKAKO-disbalans hormona. Pila sam mumio 4-5mjeseci, rekla je SAD MOZE i uspijeva 100posto. Rekoh, konacno. Nije uspjelo, doduse jeste bio moj najveci pomak naprijed, bila je biohemijska trudnoca. Odem ja ponovo kod nje, ispricam sta je bilo i ona mi izmjeri hormone i kaze kako je ne znam kojeg dana poslije transfera pao progesteron. Ja joj kazem da sam primala svaki drugi dan progesteron injekcije, ona kaze pao je. Rekoh mozete li vi da mi posle sledeceg transfera izmjerite progesteron i ako je nizi da ja povecam progesteron, da uzimam i Utrogestan, ona kaze da ne moze i da to treba da radi doktor. Ja onako razocarana odlucim da opet uzimam mumio posto mi je rekla da su mi opet hormoni u haosu. U aprilu odem na kontolu, onam mi kaze da su hormoni dobri, da moze opet postupak i da pijem mumio svaki drugi mjesec dok se ne odlucim za vto i da dodjem kad pocne stimulacija. Pocetkom juna je pocela stimulacija, ja odem kod nje, kaze opet nisu dobri hormoni. Rekla mi je da je moguce da ja tako reagujem na stimulaciju. E, pa sad Naravno nije uspjelo. Opet sam posla kod nje, pila sam jos dva mjeseca, na poslednjoj kontroli mi je rekla da je opet sve OK, da pijem svaki drugi mjesec. Ja sam prestala i odustala od Majre.
Muz je isao kod nje i trebalo je da pije, ali nije izdrzao dugo.
Ja sam prvi put bila kod nje tacno prije godinu dana. Tada sam se spremala sa 4.VTO. Rekla mi je NE NIKAKO-disbalans hormona. Pila sam mumio 4-5mjeseci, rekla je SAD MOZE i uspijeva 100posto. Rekoh, konacno. Nije uspjelo, doduse jeste bio moj najveci pomak naprijed, bila je biohemijska trudnoca. Odem ja ponovo kod nje, ispricam sta je bilo i ona mi izmjeri hormone i kaze kako je ne znam kojeg dana poslije transfera pao progesteron. Ja joj kazem da sam primala svaki drugi dan progesteron injekcije, ona kaze pao je. Rekoh mozete li vi da mi posle sledeceg transfera izmjerite progesteron i ako je nizi da ja povecam progesteron, da uzimam i Utrogestan, ona kaze da ne moze i da to treba da radi doktor. Ja onako razocarana odlucim da opet uzimam mumio posto mi je rekla da su mi opet hormoni u haosu. U aprilu odem na kontolu, onam mi kaze da su hormoni dobri, da moze opet postupak i da pijem mumio svaki drugi mjesec dok se ne odlucim za vto i da dodjem kad pocne stimulacija. Pocetkom juna je pocela stimulacija, ja odem kod nje, kaze opet nisu dobri hormoni. Rekla mi je da je moguce da ja tako reagujem na stimulaciju. E, pa sad Naravno nije uspjelo. Opet sam posla kod nje, pila sam jos dva mjeseca, na poslednjoj kontroli mi je rekla da je opet sve OK, da pijem svaki drugi mjesec. Ja sam prestala i odustala od Majre.
Muz je isao kod nje i trebalo je da pije, ali nije izdrzao dugo.
mika811- Broj poruka : 16
Datum upisa : 13.07.2010
Miko, mnogo mi je zao sto nije uspelo.
Pokušavam postaviti sliku aktivatora imuniteta koji mi je Majra svojevremeno dala. Niko od vas izgleda nije otišao dalje od Mumia........pisala sam već o mom iskustvu sa njom, da se ne ponavljam. I ja sam bila zaboravila na ovo dok slučajno tražeći nešto drugo nisam nabasala na ovaj elektrostimulator. Nema šanse da postavim sliku, probaću kasnije
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Napokon sam uspela,prevelika je ali.........nemam vremena za smanjivanje, Nikita zove
Ukratko, ovo sam progutala, ogromno je, ni sama se ne sećam kako sam uspela, ali želja za bebom sve nadjača. Normalno se izbaci kroz stolicu. Da li mi je nešto pomoglo, memam pojma, samo mi je rekla spremna si za IVF i to je to. Taj put IVF i naredna tri nisu uspela, a peti je bio plodonosan. Ja sam joj zaista pružila puno šansi da me ''dovede u red''
i bila sam istrajna, kao u ostalom u svemu, ali slaba vajda od nje u mom slučaju.
Pitajte ako vas nešto interesuje,sad moram sinu
Ijao, bre, Tuli, aman!Šta si to gutala?!Pa, to nešto dođe kao neke baterije?! Koliko si pila Mumiju, pa ti je to dala?Ne znam na osnovu čega ona nekome da tu svoju smolu, a nekome kaže da kupuje tablete Mumije u apoteci?Meni je dala smolu (valjda je procenila da sam "teži" slučaj, a mojoj drugarici te tablete da kupuje)
Ne znam...bojim se da ovo sa Majrom ne ispadne kao sa Tešićevim čajevima...?! Drago mi se da si se javila!
Ne znam...bojim se da ovo sa Majrom ne ispadne kao sa Tešićevim čajevima...?! Drago mi se da si se javila!
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Sad tačno ne znam koliko sam pila mumio, ne manje od 7-8 meseci....kad sam ja išla kod nje u apotekama, kod nas nije ni bilo da se kupi, samo smola koju je ona nabavljala.
Ma ovo je čudna stvar, ja sam je danima osećala kako kucka kroz telo, dok nije izašla napolje
Kažem ti, želja za bebom te oslobađa svih predrasuda i sujeverja. Ali ja sve što sam radila u ovoj borbi, verovala sam da će mi baš to pomoći, valjda sam zbog toga i istrajala.
Da li bih je sad pila
Ma ovo je čudna stvar, ja sam je danima osećala kako kucka kroz telo, dok nije izašla napolje
Kažem ti, želja za bebom te oslobađa svih predrasuda i sujeverja. Ali ja sve što sam radila u ovoj borbi, verovala sam da će mi baš to pomoći, valjda sam zbog toga i istrajala.
Da li bih je sad pila
Tuliiiiiiii ljubac ooogromni za tebe i Nikitu!
I to sam pila, skroz zaboravih! Em sto je u organizmu danima 'kuckalo', kao sto ti kazes...nego me i drmala 'struja'. Sedim ja i iz cista mira mi noga odlete u vaduh, kao da me neurolog kucnuo po kolenu! I tako nekoliko puta u toku dana!
Sva sreca pa nisam bila za volanom!
To Majra prepisuje kad posle nekog vremena, mumija i sargarepa ne urode plodom...kod onih 'tezih' slucajeva!
tuli ::aktivatora imuniteta
I to sam pila, skroz zaboravih! Em sto je u organizmu danima 'kuckalo', kao sto ti kazes...nego me i drmala 'struja'. Sedim ja i iz cista mira mi noga odlete u vaduh, kao da me neurolog kucnuo po kolenu! I tako nekoliko puta u toku dana!
To Majra prepisuje kad posle nekog vremena, mumija i sargarepa ne urode plodom...kod onih 'tezih' slucajeva!
Ljudi moji, pa umreću od smehanabla ::[color=red][b]tuli ::aktivatora imuniteta
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Strana 7 od 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Strana 7 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu