Odbrojavanje / fsh i ostalo/ chat
+34
black magic woman
Mini
kasia
nena beba
HappyGirl
Sami
bebko
dolores
dejna
bokica
thaia
Mishesa
vremejezabebe
nevena50
logona
lavica
Cupava
Kata
nina68
Anuska
tanja68
maša
Jelence
nevena.50
maus
Orline
kristina33
Gala
rikikiki
Lada
Jeckie
Lily
zalosna_sova
nabla
38 posters
KUTAK :: STERILITET :: Povišen FSH
Strana 34 od 35
Strana 34 od 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Re: Odbrojavanje / fsh i ostalo/ chat
Hormoni su cudu i Nabla je malo rasejana. Nisi disciplinovana kao Lilika, ne lezis dovoljno
Elem, meni je stvarno potpuno suludo kada cujem da zene ustaju samo kad idu u WC, da se ne kupaju...
BMW ako se ne secas ja sam rekla da je Ivko meni iz danasnje perspektive bas fuj
Ti bi Huntera, nisi ni ti mutava, mora da si citala na D o njegovim pustolovinama...
Osim sto zna sve docove, kres... je pola grada a i sire
prave lovacke price
Elem, meni je stvarno potpuno suludo kada cujem da zene ustaju samo kad idu u WC, da se ne kupaju...
BMW ako se ne secas ja sam rekla da je Ivko meni iz danasnje perspektive bas fuj
Ti bi Huntera, nisi ni ti mutava, mora da si citala na D o njegovim pustolovinama...
Osim sto zna sve docove, kres... je pola grada a i sire
prave lovacke price
bokica- Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009
da ti nije baba Vlajina, da se povlacimo na vrijeme Black magic cat
Zamisli kad mi mm stalno to govori.
Sa oceve strane sam sigurna da nemam vlaske krvi,ali obzirom da vlasko igram k'o prava vlajna.....nisam sigurna u vasu bezbednost
black magic woman- Broj poruka : 197
Datum upisa : 20.05.2009
Bokica:
Jesi sigurna
Odoh sad vracam se u kasnim nocnim satima
prave lovacke price
Jesi sigurna
Odoh sad vracam se u kasnim nocnim satima
tanja68- Broj poruka : 338
Datum upisa : 23.03.2009
nisi ni ti mutava
Progovorih ja sa osam meseci,moz misliti sta naucih do danas
ja sam rekla da je Ivko meni iz danasnje perspektive bas fuj
Sta si rekla,rekla si...nema sad nazad.
Bokica:
Citat: prave lovacke price
Jesi sigurna
Rekoh ja malopre za Tanjusku,ona ne demantova
Djevojke, vi ste stvarno sjajne...
Uljepsavate mi vec ko zna koji dan
Mama mi se brine sto malo-malo, pa virnem ovdje... Kaze- Sine, pa zar ti nisi na odmoru, pusti posao,hihihi, misli zena ja neke strucne tekstove trazim ko ranije ...
Posle sam joj objasnila, i umjesto kritike dobijemo sve pohvale sto postoje ovakvi sajtovi. Gospodja je cool lik- sa 60g koristi mobilni, skajp, i salje poruke mail-om...Trapavo, ali salje. Imate pozdrav od nje...( ili je samo dobre volje sto sam joj danas oprala tepihe )
Uljepsavate mi vec ko zna koji dan
Mama mi se brine sto malo-malo, pa virnem ovdje... Kaze- Sine, pa zar ti nisi na odmoru, pusti posao,hihihi, misli zena ja neke strucne tekstove trazim ko ranije ...
Posle sam joj objasnila, i umjesto kritike dobijemo sve pohvale sto postoje ovakvi sajtovi. Gospodja je cool lik- sa 60g koristi mobilni, skajp, i salje poruke mail-om...Trapavo, ali salje. Imate pozdrav od nje...( ili je samo dobre volje sto sam joj danas oprala tepihe )
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
black magic woman :: Lov moze da bude opasan sport,sta ako ides na divlje zveri........
Pa u tom slucaju, opasnije je da "ulovis, pa pustis"
Ehhhhhhhhh,sad bi Nabla da iscacka nesto,ali.......ostavicemo nesto i za kasnije.
black magic woman ::Rekoh ja malopre za Tanjusku,ona ne demantova
Ne diraj mi tacu, ona nikad ne laze
Gospodja je cool lik- sa 60g koristi mobilni, skajp, i salje poruke mail-om...
e onda samo da joj otvoris profil na fejsu,pa je zena totalno u fulu .
Pozdrav za mamu
Hihihihi, hvala.
Zene,ovaj forum je cudo.
Pocinjem da poprimam navike pojedinih clanica.....eto uzeh a veceram,ja koja skoro nikad ne veceravam i to jos posle sest
Pocinjem da poprimam navike pojedinih clanica.....eto uzeh a veceram,ja koja skoro nikad ne veceravam i to jos posle sest
Ja vas baš ništa ne razumem..........više..ali, stvarno....
i mislim da mi je muka i ne mogu da se presavijam u stomaku,nikako da nađem neko mesto... i drugarica mi poslala poruku (dobila dvoje dece posle 37.god)...da misli da sam ja...
a ja se rastužila...
i tako...
sutra budem bolje............
a, vi ..jel, jedva dočekale...ha?Žene,žene...i sad bez mene ovde tračate.....
ajd, čujemo se...
i mislim da mi je muka i ne mogu da se presavijam u stomaku,nikako da nađem neko mesto... i drugarica mi poslala poruku (dobila dvoje dece posle 37.god)...da misli da sam ja...
a ja se rastužila...
i tako...
sutra budem bolje............
a, vi ..jel, jedva dočekale...ha?Žene,žene...i sad bez mene ovde tračate.....
ajd, čujemo se...
Lily- Broj poruka : 706
E pa da resimo enigmu zvanu Hunter. Ovo je fotka koju sam ja slikala pred njegovom zenom.
Ova druga je sa nekog takmicenja gde je bio i mm a saljem specijalno za BMW posto voli sportski lov
Sad objasnjenje slicica. Hunter na prvoj slici drzi svoju mladju cerku tako da imate dokaz hahaha Malo mu je duza kosa nego sada ali nije bitno nisam bas mogla da ronjam previse po slikama. :aa76:ima ih......Na drugoj slici..... sta reci... lovac
Ne znam koliko vam je sada jasno kakav je nas odnos? Prijateljski i to pravi a vidite i da sam deceniju starija od njega hahaha
Inace mm i Hunter su isto tako prijatelji mm nas i upoznao .
Jos samo da dodam slike su stavljene sa njegovim dopustenjem cisto da se ubije nasa zenska radoznalost.
Dalja pitanja postavite slobodno odgovaracu samo sa dozvolom dr Huntera naravno.
Laku noc moje
Ne znam koliko vam je sada jasno kakav je nas odnos? Prijateljski i to pravi a vidite i da sam deceniju starija od njega hahaha
Inace mm i Hunter su isto tako prijatelji mm nas i upoznao .
Jos samo da dodam slike su stavljene sa njegovim dopustenjem cisto da se ubije nasa zenska radoznalost.
Dalja pitanja postavite slobodno odgovaracu samo sa dozvolom dr Huntera naravno.
Laku noc moje
Mogu devojke da osmotre...ali, ako reše da ga kontaktiraju, moraće preko mene..jer, i ovako onemoćala...ne dam da me potisnete načisto!I isključite iz dešavanja..koja i dalje ne kapiram.., što li se podigla znatiželja, oko Huntera?
Tanja, nemoj mu reći..ali, možete misliti kada mi čovek u pp-u napisao, pazite ovo: javi, ako nešto zaškripi....dok budem u R, pa dodao: "kratko i jasno"!Lelele...prvo, gde ja mogu "kratko"!???Pitam se što li reče kratko i jasno..hihihi...sigurno što sam uvek kratka i jasna!
Odoh na moju temicu....valjda mi verujete da nisam baš skroz svoja, čim ne mogu da budem aktivni učesnik u ovom raspomnjivanju...cccc...ja se malo našalila, ubeđena da nema ni "lj" od ljubavnika ..kada ono....ups..jedva ste, bre, dočekale..ccc
Samo se Anuška nije javila na ovaj konkurs tračanja o ljubavnicima...Znala sam, od početka, da je fina devojka!
Tanja, nemoj mu reći..ali, možete misliti kada mi čovek u pp-u napisao, pazite ovo: javi, ako nešto zaškripi....dok budem u R, pa dodao: "kratko i jasno"!Lelele...prvo, gde ja mogu "kratko"!???Pitam se što li reče kratko i jasno..hihihi...sigurno što sam uvek kratka i jasna!
Odoh na moju temicu....valjda mi verujete da nisam baš skroz svoja, čim ne mogu da budem aktivni učesnik u ovom raspomnjivanju...cccc...ja se malo našalila, ubeđena da nema ni "lj" od ljubavnika ..kada ono....ups..jedva ste, bre, dočekale..ccc
Samo se Anuška nije javila na ovaj konkurs tračanja o ljubavnicima...Znala sam, od početka, da je fina devojka!
Nije nam se Ane juce logovala, tako da ne sudi unapred ...rece ona neki dan da su jarice opasne u krevetu...pa sad, možda jos uvek u muževljevom, al da ipak ne prejudiciramo.....
Tanjusak:
Tanjusak:
Teško!a vidite i da sam deceniju starija od njega hahaha
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Sta bre nije Anuska, a gde je radila HSG?
Pusti ti to
Ti si Tanja potpuno luda, a Hunter jos ludji sto ti je dao dozvolu za slike.
Otkad si ih okacila, sve zanemele, nema vise komentara
Pusti ti to
Otkad si ih okacila, sve zanemele, nema vise komentara
bokica ::Sta bre nije Anuska, a gde je radila HSG?
Upravu si, smetnuh s uma
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
...samo da znate, ja čula da Hunter ima mnogo slatku ženicu....Tako Tanjuška?
Osim toga, da sam na njegovom mestu sve bih vas oladila...........................od toga bih izuzela, naravno sebe, Nablu i Tanju....e, zašto?
Pa, na to bi pitanje mogao on odgovoriti....ups, sad, buhica, za razmišljanje....
odoh, gola voda sam....
Osim toga, da sam na njegovom mestu sve bih vas oladila...........................od toga bih izuzela, naravno sebe, Nablu i Tanju....e, zašto?
Pa, na to bi pitanje mogao on odgovoriti....ups, sad, buhica, za razmišljanje....
odoh, gola voda sam....
da sam na njegovom mestu sve bih vas oladila
a ko kaze da bi se neka napalila uopste
za neke stvari je bolje da ostanu misterija,tako su uvek privlačne i zanimljive....
BMW:
Lili:
Provereno, tako je, samo njene slike necete dobiti .
Nabla:
E to sam htela da cujem
bokica:
Nije Boki ovo nista u odnosu na to sta sve mi mozemo .
Ove dve t....... od hormona opet ne kapiraju BMW .za neke stvari je bolje da ostanu misterija,tako su uvek privlačne i zanimljive....
Lili:
...samo da znate, ja čula da Hunter ima mnogo slatku ženicu....Tako Tanjuška?
Provereno, tako je, samo njene slike necete dobiti .
Nabla:
Tanjusak:Teško!
Citat: a vidite i da sam deceniju starija od njega hahaha
E to sam htela da cujem
bokica:
Nije Boki ovo nista u odnosu na to sta sve mi mozemo .
BMW
Uh,uh.....ajd još malo...sutra putujem,pa bar da odem uz fanfare....
Ori mi se nesto uspavala? Ili mozda luta?
Ona me jedina u startu provalila i verovala u moju iskrenost
ORIIIII gde siiiii??????
Uh tek sad videh ovo sa njenom mamom... jasno mi je sto je nema.. mama otela komp .
Jos malo kad porastem bicu i ja kao njena mama a vec imam i profil na fb pa mozemo nas dve tamo da kuckamo .
Ona me jedina u startu provalila i verovala u moju iskrenost
ORIIIII gde siiiii??????
Uh tek sad videh ovo sa njenom mamom... jasno mi je sto je nema.. mama otela komp .
Jos malo kad porastem bicu i ja kao njena mama a vec imam i profil na fb pa mozemo nas dve tamo da kuckamo .
Poslednji izmenio tanja68 dana 11/6/2009, 11:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Jao, sta se sve ovde izdesavalo! BMW, samo zamisli, mene nema jedan dan a vec me izogovarase, zamisli kad tebe ne bude bilo desetak dana?!!
nabla:
Ma juce nisam mogla ni u muzevljevom, drugi dan M, bas nisam bila nizasta ... Inace se u poslednje vreme mm i ja ne vidjamo tako cesto, sticajem okolnosti zivimo na dve strane, kao momak i devojka . Nikako da nadjemo stan, da se sredimo malo... Necu ici ovaj mesec na inseminaciju jer su se stvari opet iskomplikovale. .. A i ne mogu u ovakvim uslovima. Treba da putujem 30-ak km svaki dan (autobusom, oko 13 h!) na injekcije... Moj posao je i dalje na dalekom stapu (slucajno ili namerno ispade da sam preskocila junsko nastavno naucno vece, a konkurs je bio 1. aprila...), a mm "volontira" i slusa pohvale i obecanja... i daje privatne casove za neku crkavicu...
Sinoc bili na izlozbi naseg prijatelja slikara iz SAD; covek ne moze da veruje da jos nismo poceli da radimo, kao "kvalitetni ljudi edukovani u inostranstvu...", ma kad je to bila prednost u Srbiji? Iskreno, nesto me svrbi pasos i vuce me aerodromska nostalgija...
Eto, bolje da sam i danas lepo odcutala... pokvarih ovu veselu atmosferu...
nabla:
...rece ona neki dan da su jarice opasne u krevetu...pa sad, možda jos uvek u muževljevom, al da ipak ne prejudiciramo.....
Ma juce nisam mogla ni u muzevljevom, drugi dan M, bas nisam bila nizasta ... Inace se u poslednje vreme mm i ja ne vidjamo tako cesto, sticajem okolnosti zivimo na dve strane, kao momak i devojka . Nikako da nadjemo stan, da se sredimo malo... Necu ici ovaj mesec na inseminaciju jer su se stvari opet iskomplikovale. .. A i ne mogu u ovakvim uslovima. Treba da putujem 30-ak km svaki dan (autobusom, oko 13 h!) na injekcije... Moj posao je i dalje na dalekom stapu (slucajno ili namerno ispade da sam preskocila junsko nastavno naucno vece, a konkurs je bio 1. aprila...), a mm "volontira" i slusa pohvale i obecanja... i daje privatne casove za neku crkavicu...
Sinoc bili na izlozbi naseg prijatelja slikara iz SAD; covek ne moze da veruje da jos nismo poceli da radimo, kao "kvalitetni ljudi edukovani u inostranstvu...", ma kad je to bila prednost u Srbiji? Iskreno, nesto me svrbi pasos i vuce me aerodromska nostalgija...
Eto, bolje da sam i danas lepo odcutala... pokvarih ovu veselu atmosferu...
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Slusaj Anuska, imas pazu do jula pa onda mozes sa mnom na IUI. Da ti dajem podrsku.
Nema duze pauze.
Meni je inace inseminacija najprihvatljiviji vid seksualnih odnosa po ovoj vrucini.
Nema duze pauze.
Meni je inace inseminacija najprihvatljiviji vid seksualnih odnosa po ovoj vrucini.
Strana 34 od 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
KUTAK :: STERILITET :: Povišen FSH
Strana 34 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu