KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aprilska jutra

+18
Agata27
Jeckie
Orline
alo-alo
Cupava
Kata
bebko
Sami
gogs-ii
zoxa
HappyGirl
adriatika
caci
megica-pegica67
Hitron-Luka
maja76
Jelence
maus
22 posters

Strana 6 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole

Aprilska jutra - Page 6 Empty Re: Aprilska jutra

Počalji od maus 23/4/2009, 21:32

caci ::Nagja je prelepa likeit .Ali neka mi stvar nije jasna
ali brzo se oraspolozila jer je doslo vreme da se Ana presvuce i nahrani, a ona je starija seka i to je VELIKA obaveza.
Kako su one dve sestre.Nisu rogene?Ja ti se bas i ne razumem u te rodbinske stvari? lol!
Nadja je cerkica moje sestre bliznakinje i mnogo voli Anu i neda da je niko dira Very Happy
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka 24/4/2009, 08:51

Jutro jutro Very Happy

Nadja epotica prava nemam reči
Tetka Mimo čestitamo good job ...

Gogsi zagrljaj
Hitron-Luka
Hitron-Luka

Broj poruka : 2221
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od megica-pegica67 24/4/2009, 09:03

Jutro lepotice sunny .
Mima, Mima moja grljenje , eh kako bi i ja doletela do tebe draga u nedelju, uzelela sam te se, ali drugi put cu doleteti - u prosirenom sastavu Wink .

Nadja je secer pravi, ma lepotica, a tetka je bas doterala likeit srca1 usne .

Gogsi poljubac .
megica-pegica67
megica-pegica67

Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 24/4/2009, 14:09

megica-pegica67 ::
Mima, Mima moja grljenje , eh kako bi i ja doletela do tebe draga u nedelju, uzelela sam te se, ali drugi put cu doleteti - u prosirenom sastavu Wink .
I ja sam tebe jako pozelela ali ima vremena, vidjacemo se mi jos yes Duguje Batica rostilj na placu Wink
E, drage moje ja sam sinoc imala takav proliv da sam bukvalno presedela na wc solji od 23 do 5 jutros v i bilo mi je muka,povracala sam, a sve mislim da je od pite koju je moja svekrva donela(samo sam nju povracala). I nista mi se jos uvek ne jede i imam odvratan ukus pite u ustima.
Ali na sve zaboravim jer NEKO MI DOLAZI U NEDEEEEEEEEEEEEEELJUUUUUUUUUUU radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost
JUUUUUUUUUUUUHHHUUUUHHHHUUUHUUUUUUUUUUUUUU radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost
Sutra cu da glumim kuvar1 da spremim neki lep kolacic za moje drage goste igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra i jos svasta nesto igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika 24/4/2009, 14:12

Dan curke,

nas forum je stvarno raspevan ovih dana, zahvaljujuci Megi. yes
Daj Boze da je bar jednom nedeljno ovakav. molitva

Misicu nisi mi rekla sta si uradila sa pregledom.Sta na kraju ispade.
Ja sam zakazala kod fizijatra na VMA u ponedeljak.Ruka me bas boli.Odnosno bol seta od lopatice ka grudima i vratu.Jos kad se doda "onaj" moj pad bas sam babuskara
Mama me uvece izmasira sa rakijom boks u kojoj je dodat kristal mentol, i preko toga stavimo kesu.I bude mi bolje ali mislim da to nije resenje.
sestro slatka
Sutra idemo na neku svadbu u Mazestik.Bas mi se ne ide.Ne volem svadbe, uopste. ljuta sam
Volem svoj vikend.I ljubomorno ga drzim za sebe.Setnja, kupovina, maserka,spavanje itd...

Odoh cure da zavrsavam poslice a vama sretan vikend. srcasti poljupci
adriatika
adriatika

Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika 24/4/2009, 14:15

p.s.Misicu leeeeeeeeep provod.Pozdravi goste a malene ljubi, ljubi,ljubiiiiiiiii poljubac
adriatika
adriatika

Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TetaSneki 24/4/2009, 14:52

Nađa je kao lutkica smajli angel , i još pride kad je središ srca , ma šta reći srca1
TetaSneki
TetaSneki

Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 25/4/2009, 08:26

Draga Maus proveri ti sta ti je to svekrva podmetnula u tu pitu Wink

Uvek kada dodje vikend i kada mogu duze da spavam, ja se probudim i pre vremena kada inace ustajem, a ovako ne moze deset topova da me izvuce iz kreveta. Tako da je za mene ovo rano javljanje vrlo neobicno!

Cini mi se vrlo tmuran dan, samo da ne bude tako sutra, sutra idemo da posetimo dve lepotice radost radost radost
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 25/4/2009, 08:30

Jutrić đevojke lepojke Very Happy
Prelep vam vikend želim osmeh srce
Adri nadam se da ćeš uskoro biti kao nova yes Čekamo izveštaj u ponedeljak. Lepo se provedi na svadbi bez obzira na to što su ti maznuli vikend Very Happy
Maus srećice moja kako si mi sabajle, jer bolje Shocked
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 25/4/2009, 15:06

maja76 ::Draga Maus proveri ti sta ti je to svekrva podmetnula u tu pitu Wink
I meni je to sumnjivo draga Majo Laughing
O kakvim oblacima pricas. Ovde sunny przi, vec se treca masina vesa osusila f Ma kazem ja vama lepo, svi se preselite u LO, nema vetra, nema oblaka,lepo vreme, a i Ana i ja zivimo tu Laughing
Happy ki nova sam hvala na pitanju. Pita je zavrsila u kanti za djubre. Svekrivo izvini, ali masna je poprilicno.
Adriatika lep i tbi provod na svadbi i izljubicu Anu.
Evo ja zavrsila sa pripremama za moje drage gosce. I jedva cekam sutraaaaaaaaaa radost radost radost radost radost radost radost radost
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nekica 25/4/2009, 22:48

Aprilska jutra - Page 6 50g015 (Ova slicica je trebalo da se nadje na kraju mog posta kao poklon mojim drugaricama ali greskom je izasla gore a ja vako vesta nisam smela da petljam da jos nesto ne bi zabrljala Embarassed . Samo da se pohvalim, sama sam je uslikala pre neki dan)

A sad pocinje moj post:
JAO KAKVA DIVNA VEST f f f sreca igra d vv vv vv vv vv vv ,DAKLEM, MEGALINCE DRAGO, SRECNO VAM BILO I DA OVOGA PUTA TO BUDE TOOOOOOO!!!!!!
Od srca ti zelim draga mirnu i laku trudnocu i jedno preslako, zdravo Megalince!!!!
Prica je neverovatna, bajkovita!
Kazi mi kako to da nisi posumljala, imala bar neki simptom? Mogu da zamislim taj pozitivan sok kad odes na pregled misleci da nesto nije ok, kad ono saznas da nisi sama sreca . Joj prelepo, sva sam pod utiskom!!!!!!

Vidim sutra pada neka zurka u Lozani a i da se Misica opasno pripremila kuvar1 !!!
Zelim Vam naj, naj provod i iskreno se nadam da cu vam se uskoro pridruziti! Sta cu kad mi je posao takav da me preko nedelje ima svuda a najmanje kuci, tako da vikendom ne znam gde pre. Evo sad sam od utorka do petka bila u Zapadnoj Srbiji i ostala bez texta od lepote.
Priroda je prelepa i pokajala sam se sto nisam ponela aparat da zabelezim divne pejzaze. Dugujem to za sledeci put.

Draga Gogs, vec danima trazim prave reci ali mi tesko ide. Zelim ti svu srecu, mislim na tebe Draga i molim se svom snagom za secan kraj tvoje price molitva molitva molitva

Ljubac za sve drugarke usne
Nekica
Nekica

Broj poruka : 528
Datum upisa : 04.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od megica-pegica67 26/4/2009, 19:39

Nekice, Nekice grljenje , hvala, pa uzelela sam te se draga naočare usne .

Imala sam ja simptome ali mi se nije dalo da mislim da je to to, nego sam radila, rintala, prala kola, sada to vec ne bi radila Wink . Sve sam pomesala zbog ciste koju sam imala Embarassed , samo je moj dragi Batica predpostavljao da sam trudna, cak sam i na poslu dremala spavalo mi se, u pravu si bas je bajkovita prica, samo da tako ostane do kraja molitva . Slikica ti je nevidjena likeit .

Maus draga, rostilj kod nas na placu ce pasti pod obavezno, mmmmmmm radujem se tome igra . Jeste li se lepo provele danas ti i slata cerkica Ana sa gostima u mislima sam bila sa vama v naočare .

Za sve zagrljaj
megica-pegica67
megica-pegica67

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 26/4/2009, 22:02

Nekice putujuca devojcice stvarno nedostajes. Cvetic je divan, hvala ti mnogo.Opet moram napisati, kada putujes ZSrbijom, ako si blizu LO, javi se pa da se nadjemo.
megica-pegica67 ::

Maus draga, rostilj kod nas na placu ce pasti pod obavezno, mmmmmmm radujem se tome igra . Jeste li se lepo provele danas ti i slata cerkica Ana sa gostima u mislima sam bila sa vama v naočare .
Jedva cekam rostilj radost radost radost
A bilo je prelepo. Gore- nasa deca mozes pogledati slike. Happy se svojski potrudila oko njih.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/4/2009, 06:32

JUTRO Very Happy
Joj što mi se Sleep budenje budenje budenje Još sam pod utiskom od juče. Eh što bi bilo divnda smo više zajedno.
Maus ona musaka bi od sabajle pred očima Laughing Settih se i Milana koji kaže Ani, tečino zlato, zbog Nađe. Slatko se smejem Laughing Pa nije lako povatati sve rodbinske konce Laughing Milane king
Inače Šomija mi je u subotu napao čopor pasa. mm je uspeo da ga otme iz usta jednog. Kući su stigli krvavi...ali danas je Šomi mnogo bolje, jeo je i počeo je da se bolje kreće i prede sreca Za MM sam znala da će preživeti Very Happy , pije lekiće...
Počela jenova radna i životna nedelja , želim vam svaku sreću i blagoslove u njoj. poljubci
NEKICE LEPOTICE LUTALICE poljubci poljubci Kad zatrudniš skrasićeš se yes ljubav
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka 27/4/2009, 08:09

Jutro lepotice spavalice Very Happy
Misu mogla bi recep ostviti gore u kuhinji ,ja jos takvu musaku nisam jela Wink

Somi Somi
ik voel vlinders in mijn buik
't is alsof ik in een bad vol liefde duik
ik ga zweven door de zon en door de bloemen die ik ruik
Somi Somi
ik voel vlinders in mijn buik ... Very Happy

Da nam nezno mace sto pre ozdravi ff

Nekice Nekice zagrljaj poljubac
Cvet je nemam reči good job
Hitron-Luka
Hitron-Luka

Broj poruka : 2221
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/4/2009, 09:48

Zene, da vam jos kazem da smo posle Lo otisli zajedno do Jevremove da Maja primi boc boc i tamo smo se susreli sa bebko i njenin muzicem Very Happy Joj sto su simpaticni i mili ljudi yes Imacemo uskoro dve nove sinhronizovane trudnice radost igracice
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TetaSneki 27/4/2009, 10:57

Dobar dan žene
Jesu li vam se pohvalile Happy i Maja da smo usput videle rode x x x i to četiri komada roda roda roda roda, prelepe su, a i nosioci su beba sreca
TetaSneki
TetaSneki

Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 27/4/2009, 13:57

Gde ste zene!!!!
Somi, Somi evo Hitron je otpevala pesmicu za brzo ozdravljenje, a ja ti saljem poljupce mace maleno. Saljem poljupce i Hapinom muzu,spasiocu da rane po licu sto pre zarastu.
Hitron-Luka ::
Misu mogla bi recep ostviti gore u kuhinji ,ja jos takvu musaku nisam jela
Hocu, hocu, obe varijante, sa mesom i bez mesa.
Ja danas u svoju rodjenu kucu ulazila kroz prozor od podruma v Isla u setnju sa Anom i kada sam se vratila, posto je Ana spavala ostavim je u dvoristu i popnem se na sprat da uzmem ves kako bi ga rasirila. Mislila sam da je tata vec otisao na plac(a on je bio u garazi i ja ga nisam videla ni on mene) pa sam samo zatvorila ulazna vrata. Sirim ja ves i nesto se zamislila tako da uopste nisam cula kada je tata usao u kucu da uzme nesto, ni kada je upalio auto, ni kad je zatvorio garazu... i tako je moj tata, ne znajuci da sam ja u dvoristu, zakljucao vrata, a moj kljuc je ostao na spratu u torbi. Posle pola sata ja za bravu,vrata zakljucana fd Ana je jos uvek spavala, vreme je bilo i da se probudi i da jede, a ja ne mogu u kucu fd Milan u MZvorniku i ja stojim bespomocna ispred vrata. Jedina resenje je da udjem kroz maleni prozorcic od podruma. I tako bi. Mogu vam reci da sam to uspesno savladala. Malo sam tresnula glavom, skroz se isprljala, ali sam zato otkljucala vrata, Ana je na vreme jela, a ja sam naucila lekciju za sva vremena.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 27/4/2009, 14:22

Joj jadna maus sta si sve uradila Shocked .Ali od svega toga ima dobar zakljucak.da si tanka i vitka i da si se provukla kroz maleni prozor. Wink
Danas mi je ovaj dan poceo super, al sad kad sam dobila poruko od Sashe malo sam se onako Crying or Very sad ,nadam se da ce sve dobro zavrsiti i da ce i ona i bebice biti dobro dobro yes .
Jos da napomenem da kod kuce imamo majstore jer smo narucili novu kuhinju.Pa sad menjamo plocice,treba nove stekere za struju,cesma ce se menjati.Ali posle ce sve biti tako lepo i novo likeit
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/4/2009, 20:45

Ženo draga, da ideš u specijalce. Prošla si test Very Happy Ja u tvoju sposobnost snalaženje apsolutno nikad nisam sumnjala, ali sledeći put ipak proveri...

Niš ne razumevam pojanje od Hitron za Šomija ali je sigurno nešto divno yes osmeh srce Hitron usne Maus usne zahvaljujem u Šomijevo ime osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 27/4/2009, 21:05

Joj Misice bas si bila u nezavidnoj situaciji, ali super sto si pribrana pa si se brzo snasla.

E musaku obavezno Hitron da napravis mnoooogooo mi se svidja yes
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelence 27/4/2009, 23:06

Maus prijavi se u spec.jedinice zeno odmah iz momenta toje stvarno bio poduhvat i pisi vise tu musaku da je pravimo

Nekad sam i ja uzivala u kuvanju i bas me opustalo,a sad uzivam samo u Andrei i spremam samo jela koja ne oduzimaju puno vremena.

ajd u zdravlje
Jelence
Jelence

Broj poruka : 3155
Godina : 50

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cupava 28/4/2009, 00:07

Mauuuuus, 'ocu da i mene sredis tako lepo k'o Nadju.. Mnooooooooogooo je slatka!!
Ja bih se prozora setila tek posle neuspelog cackanja brave snalom, al' sumnjam da bih imala hrabrosti da se verem..
Cupava
Cupava

Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 28/4/2009, 06:49

Jutro koke Very Happy

Ovde vetar duvka, nema veze, samo da ne bude kiše, jer ionako mi se spava a ako počne kiša...

Jeco, ovo je jednostavan recept, kad ti ja to kažem koja ima fobiju od komplikovane kuhinje, onda znaj da je tako. Very Happy Napravi ga obavezno prelepo je!

Za sve cure:874:
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od megica-pegica67 28/4/2009, 08:17

Jutro cvet ,
kakav dan, a na mojoj terasici brdo sunca sunny , uzivam, volim sunce vec u 7 ujutru, bas sam vestica sto kaze moj dragi, mali ranoranilac Very Happy .

A u Maus sestro slatka kakva prica, bas si snalazljiva nema sta, odusevljena sam usne .
Sto se tice musake i ja je hocu, moracu da je napravim Wink , ljubim vas curice usne .
megica-pegica67
megica-pegica67

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Nazad na vrh