TESE+ICSI by alo-alo
+37
nabla
caci
bebko
Yvonne
merycica
majce
vremejezabebe
Kata
sanja 1973
megica-pegica67
maja76
Jelence
Danicav
Jeckie
TetaSneki
adriatika
želja
sevenMAJA
maus
mijica
lasa
Hitron-Luka
SannI-AlL
zalosna_sova
Niki-Kiki
zoxa
maga
palcica
sunasce
NINA1
medab
vajsi
tanjaz
HappyGirl
Sami
Gala
alo-alo
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 15
Strana 8 od 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: TESE+ICSI by alo-alo
Odlično! Sve ide po planu
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
AJMO AJMO, NAPRED ALOALO
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bravooo!
Getorade sam pila posl punkcije, kao preventivu protiv hiperstimulacije,. A za endometrijum sam jela ananas!
Getorade sam pila posl punkcije, kao preventivu protiv hiperstimulacije,. A za endometrijum sam jela ananas!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Napred !napred!
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Pre i za vreme stimulacije sam pila gatorade, meni nista nije pomogao za hiperstimulaciju cak naprotiv! Mislim da je skroz vestacki, baci se ti na voce i povrce
Drago mi je sto sve ide kako treba
Drago mi je sto sve ide kako treba
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
vremejezabebe- Broj poruka : 609
Godina : 43
Datum upisa : 30.12.2008
vremejezabebe- Broj poruka : 609
Datum upisa : 30.12.2008
samo napred
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Caos zenske!
Evo danas je 13 dan kako se bockam suprefactom i nista ne osecam.. Osluskujem svoje telo ne bi li nasla neki znak da se nesto dogadja u organizmu, ali nista Pitam se dal ovo uopste deluje na mene?
Vestica je dosla pre par dana, onako sto bi se reklo bila je u prolazu, ako ono moze da se nazove ciklusom
Trenutno trazim gonal, posto od sutra krecem sa dve ampule dnevno Sa koliko ste ampula vi krenule i koliko vam je ukupno trebalo?
Malo me je strah jer mi deluje komplikovano muckanje onog praskastog dela sa rastvorom, pa ako je neka koristila gonal neka mi kaze kako je too radila
Sve vas
Evo danas je 13 dan kako se bockam suprefactom i nista ne osecam.. Osluskujem svoje telo ne bi li nasla neki znak da se nesto dogadja u organizmu, ali nista Pitam se dal ovo uopste deluje na mene?
Vestica je dosla pre par dana, onako sto bi se reklo bila je u prolazu, ako ono moze da se nazove ciklusom
Trenutno trazim gonal, posto od sutra krecem sa dve ampule dnevno Sa koliko ste ampula vi krenule i koliko vam je ukupno trebalo?
Malo me je strah jer mi deluje komplikovano muckanje onog praskastog dela sa rastvorom, pa ako je neka koristila gonal neka mi kaze kako je too radila
Sve vas
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Draga nemoj molim te da oslukujes telo,ja prvi put kad sam radila icsi nista nisam osetila,bas kao i ti pitala sam se dali ovo bre deluje na mene a jako lepo sam odreagovala,puno lepih j.c. a evo sad me bas boli stomak,ja se ne bockam sama jer sam kukavica,mada mi je posao da bockam ljude nekako sebe nikako ne mogu,prvu icsi sam koristila 1 gonal i 2 merionala a sad idem bez gonala,samo 2 menopura,ja sam za prvi put potroslia 6 gonala i 11 merionala.
medab- Broj poruka : 136
Datum upisa : 07.02.2009
BITNA JE ŽELJA I OPRAVDAN CILJ, A SVE OSTALO JE LAKO,
PA I MUĆKANJE, ZAR NE.
PA I MUĆKANJE, ZAR NE.
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Ni ja nista, ali bas nista nisam osecala niti sam imala bilo kakve siptome dok sam se bockala suprefaktom, a kasnije menopurom.
Ne znam da li se isto gonal i menopur koriste. Ja sam se prvi dan ufrkala. Plasila sam se da mozda necu sav rastvor izvuci iz bocice. Prvo vrh staklene bocice sa rastvorom otkinem, izvucem pomocu igle i sprica svu tekucinu, pa taj rastvor ubrizgam u bocicu sa menopurom(gde se nalazi kao jedna table takoja se odmah rastvori) pa sve to pokupim opet pomocu igle i sprica i sve to u drugu bocicu sa men i tako u trecu. Ja sam koristila jedan rastvor na 3 bocice menopura. Tako mi je Goca rekla. I startovala sam sa po 3 men, tako je bilo i do kraja stimulacije. Sve zavisi od nalaza E da li ce ti povecavati ili smanjivati dozu gonala.
Ajd zeno draga samo napred pa da se uskoro citamo na trudnickim dnevnicima.
Ne znam da li se isto gonal i menopur koriste. Ja sam se prvi dan ufrkala. Plasila sam se da mozda necu sav rastvor izvuci iz bocice. Prvo vrh staklene bocice sa rastvorom otkinem, izvucem pomocu igle i sprica svu tekucinu, pa taj rastvor ubrizgam u bocicu sa menopurom(gde se nalazi kao jedna table takoja se odmah rastvori) pa sve to pokupim opet pomocu igle i sprica i sve to u drugu bocicu sa men i tako u trecu. Ja sam koristila jedan rastvor na 3 bocice menopura. Tako mi je Goca rekla. I startovala sam sa po 3 men, tako je bilo i do kraja stimulacije. Sve zavisi od nalaza E da li ce ti povecavati ili smanjivati dozu gonala.
Ajd zeno draga samo napred pa da se uskoro citamo na trudnickim dnevnicima.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Startujem sa 2 gonala dnevno-ako uopste budem znala da ga smuckam
nego mislim da sam se navukla na ove igle toliko sam se navikla da mislim da ce mi nedostajati kada sve ovo prodje
nego mislim da sam se navukla na ove igle toliko sam se navikla da mislim da ce mi nedostajati kada sve ovo prodje
Draga samo napred sa bockanjem
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Datum upisa : 30.09.2008
Jao draga moja samo ti muckaj i hrabro kreni ka cilju dao Bog da ti se sve zelje ostvare,samo napred
Znaćeš da smućkaš garant Napred draga biće ovo jedna prelepa i mirna:aa28:
Ja nisam sama sebi davala injekcije, davala mi je komsinica medicinska sestra. Htela sam da budem hrabra i probala sam sama sebi da dam bocu, ali sam se strasno uplasila, cak mislim da nisam ceo sadrzaj sasula u sebe, stvorili su mi se neki ruzni plikovi. Ovaj put ce mi oni davati iako sam imala zarku zelju da to radim sama i da nikoga ne maltretiram. Sto se tice simptoma ni ja ama bas nista nisam osecala, tako da draga ne beri brigu
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Muckalice kao napredujes?
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Caos drustvance!
Od juce sam krenula sa gonalom - nije ni malo bilo lako al snasli smo se nekako. Sto bi rekli uz pomoc stapa i kanapa
Iz apoteke su me zvali sat vremena pre nego sto bi trebala da primim terapiju da mi jave da su ampule stigle, tako da kad sam ih dobila i videla sta sve ide u jednoj kutiji bila totalno Mm se setio da bi mogli do KC na odeljenje steriliteta da zamolimo neku sestru da mi pokaze kako se to radi, medjutim to nije bilo lako buduci da je sestra trazila odobrenje nekog dezurnog lekara da sme da mi pokaze.. taj deo mi nije bio bas jasan, al ajd nema veze..u fazonu, ne moze da mi pokaze zato sto nisam njihov pacijent
Onda smo se dali u poteru za nekim lekarom koji je dobre volje da odobri sestri da mi da pokaze kako da dajem bocke.
Pozvala sam telefonom dr koja me je operisala, pa je ona zvala neku koleginicu, pa je onda ona sisla i mojim mukama je bio kraj..
Digla sam ceo KC na noge zbog jedne bocke
Elem, sestra mi je pokazala i danas sam se sama bocnula jeeeee A sada mi je dosla drugarica pa se pisemo posle
Od juce sam krenula sa gonalom - nije ni malo bilo lako al snasli smo se nekako. Sto bi rekli uz pomoc stapa i kanapa
Iz apoteke su me zvali sat vremena pre nego sto bi trebala da primim terapiju da mi jave da su ampule stigle, tako da kad sam ih dobila i videla sta sve ide u jednoj kutiji bila totalno Mm se setio da bi mogli do KC na odeljenje steriliteta da zamolimo neku sestru da mi pokaze kako se to radi, medjutim to nije bilo lako buduci da je sestra trazila odobrenje nekog dezurnog lekara da sme da mi pokaze.. taj deo mi nije bio bas jasan, al ajd nema veze..u fazonu, ne moze da mi pokaze zato sto nisam njihov pacijent
Onda smo se dali u poteru za nekim lekarom koji je dobre volje da odobri sestri da mi da pokaze kako da dajem bocke.
Pozvala sam telefonom dr koja me je operisala, pa je ona zvala neku koleginicu, pa je onda ona sisla i mojim mukama je bio kraj..
Digla sam ceo KC na noge zbog jedne bocke
Elem, sestra mi je pokazala i danas sam se sama bocnula jeeeee A sada mi je dosla drugarica pa se pisemo posle
E pa neka si ih digla na noge. Draga tebi čestitke za prvu samostalnu bocu samo napred
bravo hrabrice!
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Strana 8 od 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Metode za punkciju testisa TESA/TESE/Micro TESE/MESA/PESA
» LUNA78 PRVA ICSI
» BRINBILI - Cekalica -ICSI klapa 3.