Februarska jutra
+15
sevenMAJA
terka
alo-alo
Kata
maja76
gogs-ii
megica-pegica67
TetaSneki
adriatika
nadalina
Jelence
Hitron-Luka
HappyGirl
NINA1
maus
19 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Februarska jutra
Dobar dan Evo konačno malo granulo sunce
U poslednje vreme imam dosta posla, što se vidi po mojim svraćanjima na kutku, ali to ne znači da ne mislim na vas
U poslednje vreme imam dosta posla, što se vidi po mojim svraćanjima na kutku, ali to ne znači da ne mislim na vas
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Dobro jutro drage moje, danas je cetvrtak i bice lep dan!
Misice, nadam se da ce ruka proci i mnogo ranije, da mozes da uzivas oko Anuske!
Ja nisam mogla da spavam (a obicno oduzim do 9.30 - 10!!! jer nocu slabo spavam) pa sam ustala oko pola 8, popila dozu maslinovog ulja, sok od pomorandze i limuna sa malo meda, sad mogu da jedem pa da PEGLAM!!! (ponovo sam prala nesto za Jovana )!
Misice, nadam se da ce ruka proci i mnogo ranije, da mozes da uzivas oko Anuske!
Ja nisam mogla da spavam (a obicno oduzim do 9.30 - 10!!! jer nocu slabo spavam) pa sam ustala oko pola 8, popila dozu maslinovog ulja, sok od pomorandze i limuna sa malo meda, sad mogu da jedem pa da PEGLAM!!! (ponovo sam prala nesto za Jovana )!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
kako ovo lepo zvuci,mama sprema stvarcice za svog sina,a on se samo meskolji i smislja kad ce napolje da ga mama i tata gledaju kaonadalina ::
pa da PEGLAM!!! (ponovo sam prala nesto za Jovana )!
a sad opet mi danas smo imali sok situaciju...
posle divnog dana provedenog napolju i uzivancije celodnevne,krenemo do lokalnog trznog centra i ja Andrei dam komad jabuke u ruku da gricka i sve je bilo divno dok u jednom trenutku kad smo uslu i TC pogledam a ona se davi ja brzo je otkopcam skinem jaknu,okrenem naopacke ma nista,a ona sve crvenija i gleda me kao mama pomozi mi ja je lupkam po ledjima i okreci nista,skupise se ljudi,neko prica ovo,neko ono,ja kao na filmu samo cujem glasove i borim se za njen zivot.
kad sam videla da se ona muci i davi,a ne pomaze nista sto radim,okrenem se i kazem:ljudi davi mi se dete,sta da radim,a i dalje smirana,koliko je to moguce.
Opet nista i sine mi da joj gurnem prst u grlo,a ona vec sve crvenija i ne pusta ni glasa haos,ja nisam panicar i u takvim situacijama sam pribrana reagujem dobro,al me zato posle spuca,i jedva nekako dete izbaci komad jabuke,i poce da place ,dam joj vode napila se,ali tada mene stize.
Posto me tu svi znaju jer stalno kupujem tu,sednem malo dodjemo sebi obe i krenemo.
Kako sam ja dosla kuci ne znam,na nogama kao da su mi bili tegovi od 100 kg,ali sad sam majka i moram da delam i reagujem kako treba,a ja cu o sebi kasnije.
Ona nista,videla psa usput i vice av-av,a mene ruke, noge i ledja i dalje otkidaju,tek sad shvatam da je bilo
Jos uvek sam pod utiskom i tek asd mi se place,uopste nije lako ovo odgajanje dece hvala Bogu da je sve ispalo dobro,ali stvarno sam potresena jako.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro cure
ja ne stizem od posla glavu da dignem
vise neke teme ne mogu stici ni da procitam
samo bacim pogled gore da vidim kako napreduje Palcica i to je to ,al zato uvek mislim na vas
Jeco Jeco mogu misliti sta te juce snaslo ,dobro je da si ostala pribrana u celoj situaciji i odreagovala kako treba
sve je dobro kad se dobro zavrsi ,a da te je posle stiglo to ti verujem,mozda si trebala valerijanu da popijes da se malo smiris, ipak je to sok veliki za tebe bio ....
ljubim vas obe
Misicu bas mi zao za ruku,al procice imas ti dobru zamenu
ljubac za Anicu devojcicu....
Ostale koke
Vaki pa gde si bre zeno ?
ja ne stizem od posla glavu da dignem
vise neke teme ne mogu stici ni da procitam
samo bacim pogled gore da vidim kako napreduje Palcica i to je to ,al zato uvek mislim na vas
Jeco Jeco mogu misliti sta te juce snaslo ,dobro je da si ostala pribrana u celoj situaciji i odreagovala kako treba
sve je dobro kad se dobro zavrsi ,a da te je posle stiglo to ti verujem,mozda si trebala valerijanu da popijes da se malo smiris, ipak je to sok veliki za tebe bio ....
ljubim vas obe
Misicu bas mi zao za ruku,al procice imas ti dobru zamenu
ljubac za Anicu devojcicu....
Ostale koke
Vaki pa gde si bre zeno ?
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Dobar dan divan dan
Jeco, mogu da zamislim kako ti je bilo. KAd se desi neka kritična situacija ja se oduzmem odmah, ne znam kako bih ja reagovala, ali tebi svaka čast. Odreagovala si kako treba
Hitron i ja sam u gužvi na poslu. Prošla je vreme džabalebarenja, evo sad idem na put
Sve vas ljubim
Jeco, mogu da zamislim kako ti je bilo. KAd se desi neka kritična situacija ja se oduzmem odmah, ne znam kako bih ja reagovala, ali tebi svaka čast. Odreagovala si kako treba
Hitron i ja sam u gužvi na poslu. Prošla je vreme džabalebarenja, evo sad idem na put
Sve vas ljubim
Jutro cure, jutro
Evo mene na pauzi, gledam šta se na kutku radi Što s etiče posla ja više malte ne i ne spavam.
Jeco hvala dragom Bogu sve je dobro prošlo! Svaka čast na pribranosti i što ti je prava reakcija pala napamet. Iskreno da ti kažem ja ako od ičega imma strah što se tiče dece je upravo taj.Kad se setim da smo to prošli sa našom decom...strašno je. Nego samo da ti kažem moŽda ipak da je daješ da grickaš samo dok je okrenuta licem tebi. Nekako još su oni mali u tom uzrastu a imaju lepe zubiće koji mogu da odvale komadinu ihihi a ne mogu da je izgrickaju dobro ili je odma gutaju... a opet šta da radiš to se izgleda dešava većini dece. Ljubim vas obe
Vakic je tu ali ređe piše , do guše je u poslovima.Osmi mart se bliži acveće treba dovesti do stanja savršenstva.Sve vas pozdravlja
Evo mene na pauzi, gledam šta se na kutku radi Što s etiče posla ja više malte ne i ne spavam.
Jeco hvala dragom Bogu sve je dobro prošlo! Svaka čast na pribranosti i što ti je prava reakcija pala napamet. Iskreno da ti kažem ja ako od ičega imma strah što se tiče dece je upravo taj.Kad se setim da smo to prošli sa našom decom...strašno je. Nego samo da ti kažem moŽda ipak da je daješ da grickaš samo dok je okrenuta licem tebi. Nekako još su oni mali u tom uzrastu a imaju lepe zubiće koji mogu da odvale komadinu ihihi a ne mogu da je izgrickaju dobro ili je odma gutaju... a opet šta da radiš to se izgleda dešava većini dece. Ljubim vas obe
Vakic je tu ali ređe piše , do guše je u poslovima.Osmi mart se bliži acveće treba dovesti do stanja savršenstva.Sve vas pozdravlja
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Jeco svaka cast! Reakcija je bila dobra i uspesna, a sto se tice, stresa, on mora da se ispolji! Sreca je sto te udara sa zadrskom, zamisli da te te je prvo udario stres, pa tek onda zdrav razum! Ljubi nam tu lepoticu!
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Jelence stvarno svaka cast na pribranosti. I ja nisam panicar, a stres, normalno on tek kasnije dodje. I sto kaze Kata,ne bi valjalo da ide drugacijim tokom. Jednom se Nadja takodje davila, ne secam se sta je jela. Sneza ju je uhvatila za obe noge i jako cimnula. Samo tako je zalogaj izleteo iz grla.
Ruka mnogo bolje, hvala na pitanju.
Ruka mnogo bolje, hvala na pitanju.
maus- Broj poruka : 14046
Jao Jelence, pa mogu misliti sta si prosla.
Zeno bravo na hrabrosti i pribranosti.
Srce moje malo sta je moglo da se desi.
Dan ljudi.Ja sam iduce nedelje na mini odmoru zbog embrio transfera.
Dragi mi je u Lisabonu i vraca se u Nedelju vece, tako da idem sama da mi vrate te embrioncice.
U svakom slucaju cujemo se.
Zeno bravo na hrabrosti i pribranosti.
Srce moje malo sta je moglo da se desi.
Dan ljudi.Ja sam iduce nedelje na mini odmoru zbog embrio transfera.
Dragi mi je u Lisabonu i vraca se u Nedelju vece, tako da idem sama da mi vrate te embrioncice.
U svakom slucaju cujemo se.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
sama, sama, i onako on ne moze nista da ti pomogne... moj se dragi jedno vreme zezao da se oseca kao taksista. doveze, odveze, a za ono izmedju, svi mu vicu sacekajte napolju, sacekajte u hodniku, dodjite za 2 sata, lepo kaze covek, k'o taksista.
povedi neku dragu osobu koja je upucena u celu pricu i nema problema...
povedi neku dragu osobu koja je upucena u celu pricu i nema problema...
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Jelence procitala sam pricu u jednom dahu! Svaka ti cast na brzoj reakciji, ali mislim da je da je najgori osecaj kad se nesto desava tvom cedu, a ne mozes istog momenta da joj pomognes Bogu hvala pa se sve lepo zavrsilo!
Adriatika povedi nekog sa sobom nemoj da ides sama
Adriatika povedi nekog sa sobom nemoj da ides sama
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Eh zenskice moje nista meni svaka cast,samo hvala dragom Bogu da sam na vreme uocila i odreagovala,jedino kako sam umela i znala,a to je da spasim svoje dete.
Mislim to se desava skoro svima,ali ja znam za moj slucaj i on je meni najtezi tako da bilo je opasno ali samo hvala Bogu sto me je naucio kako da resim problem.
A vama hvala sto ste tu da sa vama podelim i lepe i ne lepe dogadjaje.
ljubim vas sve od reda puno,puno
Mislim to se desava skoro svima,ali ja znam za moj slucaj i on je meni najtezi tako da bilo je opasno ali samo hvala Bogu sto me je naucio kako da resim problem.
A vama hvala sto ste tu da sa vama podelim i lepe i ne lepe dogadjaje.
ljubim vas sve od reda puno,puno
Adri mi smo zene spremne da odemo po svoju decicu same zato ako neko od tvojih moze da ide sa tobom bilo bi dobro zbog smestaja kad dodjes kuci da mirujes bar malo i da ti tamo pravi drustvo,ali ako ne moze idi sama po svoje dete,a muzic mora da radi sta ce i moj je bio cesto po inozemstvu kad sam ja imala UZ pred transfer,pa dobro...ljubim te i samo hrabro,ja bih isla sa tobom ali Andreica nece da bIdne mirna pa ce nas izbaciti i onda si opet sama
Jutro kokoske
Misu kako rukica ?
Adri povedi nekog sa sobom , lakse je kad imas nekog pord sebe
Misu kako rukica ?
Adri povedi nekog sa sobom , lakse je kad imas nekog pord sebe
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Dobro jutro svima!
Adriatika bas s...e, ali sto se mora mora se. Drzim ti fige sutra i mislicu na tebe. I da znas, bice sve u redu.
Drage divne zene , tetka Mima casti. Danas je Nadji 2. rodjendan, a mojoj Ani prvi mesec
Izvolite, ko sta pije i jede. Samo narucite , bicete posluzene.
Adriatika bas s...e, ali sto se mora mora se. Drzim ti fige sutra i mislicu na tebe. I da znas, bice sve u redu.
Drage divne zene , tetka Mima casti. Danas je Nadji 2. rodjendan, a mojoj Ani prvi mesec
Izvolite, ko sta pije i jede. Samo narucite , bicete posluzene.
Jutro dan
Jao kao i obično
Jao kao i obično
Pridruzujem se Happy cedjenu narandzu!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Dobro jutro!
Stigli sinoc Jana i Bosko
Danas je povodom jucerasnjeg Nadjinog rodjendana zurka za decu i igraonici Tetka Mima oblaci trenerku i patike i pravac sa Janom Boskom i Nadjom na jedno posteno ludiranje.Inace zurka je od 17 do 20h taman dok moj mali andjeo bude spavao i tata je cuvao, a ja sam se toliko uzelela da se gnjavim sa njima i obecala sam im nezaboravnu gnjavazu. Nadja sad treba da stigne, a Jana i Bosko se nisu odvajali od Ane. Samo su je gledali i smejali se. A tek kad krajem februara dodje Mile(tada ima nekli mini raspust) bice
Zurim i sve vas ljubim
Stigli sinoc Jana i Bosko
Danas je povodom jucerasnjeg Nadjinog rodjendana zurka za decu i igraonici Tetka Mima oblaci trenerku i patike i pravac sa Janom Boskom i Nadjom na jedno posteno ludiranje.Inace zurka je od 17 do 20h taman dok moj mali andjeo bude spavao i tata je cuvao, a ja sam se toliko uzelela da se gnjavim sa njima i obecala sam im nezaboravnu gnjavazu. Nadja sad treba da stigne, a Jana i Bosko se nisu odvajali od Ane. Samo su je gledali i smejali se. A tek kad krajem februara dodje Mile(tada ima nekli mini raspust) bice
Zurim i sve vas ljubim
Što ćete da uživate maus Izljubi te lepote i za mene i slike očekujem
Meni u petak zvonio komšija na vrata, ja otvorim a on kaže našao sam vaš novčanik U njemu sve stoji, ključevi, vizit karte , adrese, sve kartice, lična karta, povlastica,tekstovi o presađenim jajovodima, telefon od ginekologije front, i kad imama zakazano, zdravstvena knjižica...Znači sve je komša video..a tek kad je video u novčaniku tekstove o presađenim jajovodima I da sve je bilo isto, samo para nema
Naravno zahvalna sam komšiji jer sad imam zdravstvenu tj. sve brojeve kartona , što mi mnogo znači. Eto to je priča o mom novčaniku, tako da lepa kata više ne mora da mi kupi novi jer moj omiljeni novčanik se vratio.Naravno, tako mu je lepo bilo kod mene
Devojke uživajte
Inače jecky uživa na planini, eto da znate što je nema
Meni u petak zvonio komšija na vrata, ja otvorim a on kaže našao sam vaš novčanik U njemu sve stoji, ključevi, vizit karte , adrese, sve kartice, lična karta, povlastica,tekstovi o presađenim jajovodima, telefon od ginekologije front, i kad imama zakazano, zdravstvena knjižica...Znači sve je komša video..a tek kad je video u novčaniku tekstove o presađenim jajovodima I da sve je bilo isto, samo para nema
Naravno zahvalna sam komšiji jer sad imam zdravstvenu tj. sve brojeve kartona , što mi mnogo znači. Eto to je priča o mom novčaniku, tako da lepa kata više ne mora da mi kupi novi jer moj omiljeni novčanik se vratio.Naravno, tako mu je lepo bilo kod mene
Devojke uživajte
Inače jecky uživa na planini, eto da znate što je nema
Vidim da je ovde sve ok.
na kraju mama ide sa mene me.
Nadji srecan rodjendanac.
Happy sa tobom nikad nije dosadno.
Kiss
na kraju mama ide sa mene me.
Nadji srecan rodjendanac.
Happy sa tobom nikad nije dosadno.
Kiss
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dobar dan , dobro veče!
Maus i ja ću uobičajeno Srećan ti prvi mesec ćeri
Happy, pa šta je radio komšija do sada, ti si koliko se sećam novčanik izgubila pre Nove godine?
Maus i ja ću uobičajeno Srećan ti prvi mesec ćeri
Happy, pa šta je radio komšija do sada, ti si koliko se sećam novčanik izgubila pre Nove godine?
Jutro drage
Snekiša, nemama pojma, izgleda je neko proučavao onaj članak o jajovodima
Ljubim vas sve
Snekiša, nemama pojma, izgleda je neko proučavao onaj članak o jajovodima
Ljubim vas sve
Dobro vece neko rece!
Ja sad tek ugrabih priliku da se lepo prosecem nasim kutkom,sto kazu-k`o co`ek.
Jutros sam morala biti tacno u 8h(tako mi je jedan grubi zenski glas rekao u petak preko telefona) u socijalnom sa jos jednim svedokom(koji nesme biti iz familije)sa sve licnim(normalno vazecim) licnim kartama, kako bi potpisale neke silne papire, a sve to da bi dobila one parice koje daje drzava za prvorodjeno dete.
Normalno, Ana bas u to vreme klopa, ali srecom tata Milan je tu, pa sam ja pokupila mog svedoka na mostu, a pre toga sam jedva upalila auto uz brdo Diodjosmo mi tamo i pre 8h i OMA udjosmo, svedok i ja. Nadrkana plavusa od jedno milion godina koja, cinimi se, mrzi ceo svet. Mi dobro jutro, a ona nas ladno pogleda. Ohoho, meni se osladilo, samo mi malo fali pa da je . Kucka ona, pita me sto stvari ja fino i ljubazno odgovaram. Svedok cuti, dao l.k. i stoji u cosku. Zavrseno sve, a mene pita nadrkana plavusa od milion godina glasom kao da sam na optuzenickoj klupi:"DA LI SI RAZUMELA." A ja se fino nalaktim na njen sto i jos finijim i glasom sam ovako zborila:"Jedino ne razumem zasto ste tako nadrndani. Malo osmeha i ljubaznosti i svima ce biti lepo i prijatno. Ni dobar dan niste rekli kada smo usle." Uzela sam onaj papir i rekla:" Dovidnjenja!"
Uf, kako bi ja sve njih u pakeraj, pa da rade po smenama, za masinnama, dok im guzice ne utrnu, a oci se ne nakupe prasine i to sve za neku sicu od plate.
Ja sad tek ugrabih priliku da se lepo prosecem nasim kutkom,sto kazu-k`o co`ek.
Jutros sam morala biti tacno u 8h(tako mi je jedan grubi zenski glas rekao u petak preko telefona) u socijalnom sa jos jednim svedokom(koji nesme biti iz familije)sa sve licnim(normalno vazecim) licnim kartama, kako bi potpisale neke silne papire, a sve to da bi dobila one parice koje daje drzava za prvorodjeno dete.
Normalno, Ana bas u to vreme klopa, ali srecom tata Milan je tu, pa sam ja pokupila mog svedoka na mostu, a pre toga sam jedva upalila auto uz brdo Diodjosmo mi tamo i pre 8h i OMA udjosmo, svedok i ja. Nadrkana plavusa od jedno milion godina koja, cinimi se, mrzi ceo svet. Mi dobro jutro, a ona nas ladno pogleda. Ohoho, meni se osladilo, samo mi malo fali pa da je . Kucka ona, pita me sto stvari ja fino i ljubazno odgovaram. Svedok cuti, dao l.k. i stoji u cosku. Zavrseno sve, a mene pita nadrkana plavusa od milion godina glasom kao da sam na optuzenickoj klupi:"DA LI SI RAZUMELA." A ja se fino nalaktim na njen sto i jos finijim i glasom sam ovako zborila:"Jedino ne razumem zasto ste tako nadrndani. Malo osmeha i ljubaznosti i svima ce biti lepo i prijatno. Ni dobar dan niste rekli kada smo usle." Uzela sam onaj papir i rekla:" Dovidnjenja!"
Uf, kako bi ja sve njih u pakeraj, pa da rade po smenama, za masinnama, dok im guzice ne utrnu, a oci se ne nakupe prasine i to sve za neku sicu od plate.
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Februarska jutra
» Februarska jutra
» Februarska divna jutra
» Februarska budjenja iz zimskog sna :)
» Suncana majska jutra
» Februarska jutra
» Februarska divna jutra
» Februarska budjenja iz zimskog sna :)