Moje malo sunce Marko
+14
Nekica
Sami
tanjaz
adriatika
megica-pegica67
Jelence
Agata27
zoxa
mijica
Kata
Hitron-Luka
maus
HappyGirl
caci
18 posters
Strana 1 od 2 • 1, 2
Moje malo sunce Marko
Zdravo ovo je MARKO
[Only admins are allowed to see this image]
Rogen je 4.10.2006 u Tetovo Macedonija.Bio je tezak samo 2700 grama adugacak 49 cm.Al je vec narastao u velikom decku.koi jako puno zeli da prica i da peva.ide u vrtic i jako voli da se igra sa sviom drugovima.Ja sam njegova mama Caci koja ga jako puno voli i koja se nada da ce te je primiti kao svoja prijateljica na ovaj forum
[Only admins are allowed to see this image]
Rogen je 4.10.2006 u Tetovo Macedonija.Bio je tezak samo 2700 grama adugacak 49 cm.Al je vec narastao u velikom decku.koi jako puno zeli da prica i da peva.ide u vrtic i jako voli da se igra sa sviom drugovima.Ja sam njegova mama Caci koja ga jako puno voli i koja se nada da ce te je primiti kao svoja prijateljica na ovaj forum
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Re: Moje malo sunce Marko
Evo jos koja fotka od nas.
ova je kad je napadao sneg pa smo se malo sankali[Only admins are allowed to see this image]
ovo u svojoj sjedalici u autu sa maminim naocarama[Only admins are allowed to see this image]
ova je kad je napadao sneg pa smo se malo sankali[Only admins are allowed to see this image]
ovo u svojoj sjedalici u autu sa maminim naocarama[Only admins are allowed to see this image]
Caci dobro nam došli Marko i ti Želim nam svima lepo druženje na ovim vašim stranama.
Što ste mi slatki na ovom sankanju. A tata je verovatno vukao sanke
Marko šmeker sa cvikama
Što ste mi slatki na ovom sankanju. A tata je verovatno vukao sanke
Marko šmeker sa cvikama
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Marko i Caci da vam i ovde pozelim dobrodoslicu. SUPER dobili smo jos jednog drugara
Slike su super, a ona sa cvikama
Slike su super, a ona sa cvikama
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Divno divno ,Maki je momcina prava
Caci jos jednom vam zelim dobrodoslicu
Caci jos jednom vam zelim dobrodoslicu
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Evo macana, sad je veci izbor za sve mame koje su u zadnje vreme rodile devojcice
Dobrodosli nam
Dobrodosli nam
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Caci avatar ti je prelep
Dobro nam dosli Marko i Caci
Marko je pravi mali smeker
Marko je pravi mali smeker
mijica- Broj poruka : 488
Datum upisa : 16.01.2008
jao hvala vam drage moje. Kakvu toplu dobrodoslicu. Marko je super i puna vas pozdravlja. Juce sam primetila da se isfrljao po telu,male sitne tackice,a pre neki dan je imao i temperaturu pa se boim da su boginje one male-morbili,danas popdene nam je dr na smeni pa ga vodim da vidimo sta je?Rekli su mi da nemogu dobiti morbili zato sto je primio vakcinu.Ja bas i nisam sigurna za to ,sta vi mislite?
Imam jednu ideju.Da vidite kolko smo narasli.Ova je nasa prva fotka-pola sata poslje rogenje[Only admins are allowed to see this image]
ovde na prvom rogendanu [Only admins are allowed to see this image]
A ovde na drugom[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image]
a sta kazete?
ovde na prvom rogendanu [Only admins are allowed to see this image]
A ovde na drugom[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image]
a sta kazete?
A šta da kažem caci, sem da je prelepo napredno dete.
Vidi ti ta ustašca na prvoj fotki, ma šećer.
Torte su prelepe, jer to tvojih ruku delo ili ...
Caci možda je neka alergija u pitanju
Vidi ti ta ustašca na prvoj fotki, ma šećer.
Torte su prelepe, jer to tvojih ruku delo ili ...
Caci možda je neka alergija u pitanju
Ma ne sto se torta tice,nisam ja vesta sa time ,radila ih je jedna divna zen koja radi divne torte.a za to pa mozda i je alergija ,setih se da sam mu promenila mleko za telo mozda je od toga? videcemo sta ce dr reci
Caci moguce da je alergija. Ajd pa javljaj sta je rekaodr.
Ljubi malog Markica, a tebi saljem
Fotke su super!
Ljubi malog Markica, a tebi saljem
Fotke su super!
Kakve lijepe slicice, Marko je prava momcina, puno pozdrava od nas
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Jao,Caci,bio je težak samo 2700gr! Pa to je velika beba! Ta kilaža je nama odavno target. Ljubimo vas!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
Cao drage moje.Ovih dana nam se svata izdesavalo.Rekla sam vam da po telu ima one sitne male tackice,isli smo mi kod doktorke i ona g pregleda ,vidi kozu,pogleda grlo i jezik i kaze to je SKARLATINA-SHARLAH,doslo mi je da vristim ,niti nam je dala krv da proverimo niti nista ona samo tako i pise i da nam da pije ospen sirup.Ja nista nisam rekal,nego smo se dogovorili da cemo sutra da ga vodimo i do skplja u jednu privatnu bolnicu(remedika)vodil sam ga tamo nekoliko puta i jako su dobri.Ovi ovde kod nas u drzavnoj bolnici sve su losije i losije ,sve rade samo rutinski.Doge ti da poludish kad ti kazu neku bezveze dijagnozu.Al moras imati maticnog lekara i za vrtic i za neki nedaj boze uput i recepte,ali verujte mi stvarno su stali samo onamo gde su zavrsili faks i to je to.A deca su drugacija sada nego tada.
i da nastavim kazem ja dr.u remedici o cemu se radi ona pravo pita dali su regena neka ispitivanja,ja ka zem nisu,a ona se samo onako nasmejala,i dala mi da proverimo krvnu sliku,CRP,bris od grla da se vidi dali ima neki streptokok.lepo ga celog ispregledala i posle pola sata kad su stigli rezultati,onda je rekala da se nememo cega bojati da nema veze sa skarlatinom ,nego je obicna virusna infekcija koja je bila propracena isipom.Krvna slika je bila dobra samo malo blago pokaceni limfociti koji ukazuju na virus,CRP uredan i bris negativan.Laknulo mi je.Antibiotike netrebamo piti,samo vitamin c,kapi propolis,vise tecnosti i sve ce biti OK.I sta da vam drugo kazem sem da sta se desava u nasem zdravstvu.
i da nastavim kazem ja dr.u remedici o cemu se radi ona pravo pita dali su regena neka ispitivanja,ja ka zem nisu,a ona se samo onako nasmejala,i dala mi da proverimo krvnu sliku,CRP,bris od grla da se vidi dali ima neki streptokok.lepo ga celog ispregledala i posle pola sata kad su stigli rezultati,onda je rekala da se nememo cega bojati da nema veze sa skarlatinom ,nego je obicna virusna infekcija koja je bila propracena isipom.Krvna slika je bila dobra samo malo blago pokaceni limfociti koji ukazuju na virus,CRP uredan i bris negativan.Laknulo mi je.Antibiotike netrebamo piti,samo vitamin c,kapi propolis,vise tecnosti i sve ce biti OK.I sta da vam drugo kazem sem da sta se desava u nasem zdravstvu.
Agata meni je tada to bilo jako malo jer su se sve bebe ragale sa 3000gr i vise.Od moje rogake-3700,od drugarice-3900 od kume cak 4200.Marko je bio sicus za mene.Al kad covek procita tvoju pricu kaze sebi pa moja je beba velika.al narasce i lana pa ce i ona biti prava manekenka i lepotica. za lanu
Caci draga, propolis kapisu zakon. Što se tiče doktora , šta da ti kažem ima ih raznih i očigledno su neki i zalutali u tu profesiju Pametno si postupila što si odvela dete tamo gde su stručnjaci. Jeste da se roditeljima iskudaju živcu ali hvala Bogu sve je u redu, brzo će se oporaviti.
Ljubi tog slatkiša
Ljubi tog slatkiša
E, dobro je da ste promenili dr. Mislim , koja glupost, da bez bilo kakvih analiza samo kazu sarlah strasno. Bitno je da je Markic dobro, ljubim ga milion puta, i tebe draga.
Inace ja sam kao mala imala sarlah. Morala sam biti izolovana od svih-bukvalno karantin.
Inace ja sam kao mala imala sarlah. Morala sam biti izolovana od svih-bukvalno karantin.
Da,moja prijateljica se porodila pre mesec dana i rodila devojčicu od 5050gr!!!
Mm kaže,Lana će imati toliko kad pođe u prvi razred!
Mm kaže,Lana će imati toliko kad pođe u prvi razred!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
E Agata reci tm da ce lana u prvi razred biti veca od njega a ne samo 5050.Ljubi je forumska teta.
Moram vam reci kako smo se juce smijali kad je odvalio kad smo izlazili uvece da idemo do super marketa kaze on
"mama vidi nebo se ugasilo i nem cica"-mislio kako je mraka i kako nema ptica.Al smo se smijali pa mm kaze "bice sine cica nebojse ,njih im najvise kad se nebo ugasi"-da ga tata necemu nauci.Kaze musko je treb da zna.
Marko je super i zahvaljuje svime koji ga ljube i pozdravljaju.
i on vama salje
Moram vam reci kako smo se juce smijali kad je odvalio kad smo izlazili uvece da idemo do super marketa kaze on
"mama vidi nebo se ugasilo i nem cica"-mislio kako je mraka i kako nema ptica.Al smo se smijali pa mm kaze "bice sine cica nebojse ,njih im najvise kad se nebo ugasi"-da ga tata necemu nauci.Kaze musko je treb da zna.
Marko je super i zahvaljuje svime koji ga ljube i pozdravljaju.
i on vama salje
Ljubac za Marka i za buduce Markove cice
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
e Maki Maki mnogo si nam smesan....
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Caci slike tvog slatkog sincica su sjajne, mali medenjak, uzivala sam dok sam ih gledala saljem jedan veliki poljubac tebi i sincicu . Srecan dolazak na slatki nas kutak .
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Hvala vam drage moje.On je jako hiperaktivan decko i svaki dan pravi neke nove cudese i kaze nesto novo da se mi mijemo do suza.al neka je ljubi ga majka bolje takav nego da je stidljiv i da je sve vreme miran i namrgodjen. Od Marka i njegove mame za sve na ovom forumu.
Strana 1 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu