Anin dnevnik
+40
michael
kasia
eni
catherine290505
Cherry
bebko
majce
maša
nesalela
Nekica
duga76
MARA
nabla
megica-pegica67
sevenMAJA
zalosna_sova
jul
era
caci
adriatika
alo-alo
mijica
lasa
Sami
Jeckie
tedi
tanjaz
Agata27
TetaSneki
sasha
maja76
Gala
Hitron-Luka
nadalina
Jelence
Kata
zoxa
vakic
HappyGirl
maus
44 posters
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Anin dnevnik
[Only admins are allowed to see this image]
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Evo nas!
21.01.09. savetovaliste
Prvi odlazak u savetovaliste.Kada ici? Sta obuci? Sta ako se rasplace? Sta poneti?
Milion pitanja. E onda sam lepo sebi rekla:"Zeno vodis dete u savetovaliste i to je to. Daj se saberi, lepo se sredi i bice sve ok." Receno-uradjeno.
Sad mi je zao sto nisam slikla Anu onako obucenu u jaknici sa kapicom i u sicu.
U savetovalistu milion stepeni i super nije bila guzva tako da smo jako malo cekali. Raspovila sam je a Ana spava ne mrda. Merimo je i dobili smo za 9 dana(od izlaska iz porodilista kada je poslednji put merena kada je imala 3900-izgubila 200 grama) citavih 420 grama i sada smo teski 4320, a porasli smo 1,5 cm Merili su obim glavice, slusali malo srce i pluca,radili neke vezbice...Sve je super, a Ana je bas bila mirna. Samo je gledala okolo i nije se rasplakala.
Razgovarali smo sa pedijatrom u vezi vakcina i resili smo da narucimo pentaxim vakcinu. O ovoj vakcini mogu napisati na drugoj temi.
Ana sada spava. Jako je mirna i budi se na 4 sata. Ja mleka vise nemam tako da je hranimo humanom. Grcici jos nisu poceli, a mozda ih nece ni biti.
E ovako Ana uziva dok se Tupa(mi se tako zezamo posto Nadja tako govori)
Snovi, slatki snovi...Pun stomak, cista pelena...ma uzivancija!
21.01.09. savetovaliste
Prvi odlazak u savetovaliste.Kada ici? Sta obuci? Sta ako se rasplace? Sta poneti?
Milion pitanja. E onda sam lepo sebi rekla:"Zeno vodis dete u savetovaliste i to je to. Daj se saberi, lepo se sredi i bice sve ok." Receno-uradjeno.
Sad mi je zao sto nisam slikla Anu onako obucenu u jaknici sa kapicom i u sicu.
U savetovalistu milion stepeni i super nije bila guzva tako da smo jako malo cekali. Raspovila sam je a Ana spava ne mrda. Merimo je i dobili smo za 9 dana(od izlaska iz porodilista kada je poslednji put merena kada je imala 3900-izgubila 200 grama) citavih 420 grama i sada smo teski 4320, a porasli smo 1,5 cm Merili su obim glavice, slusali malo srce i pluca,radili neke vezbice...Sve je super, a Ana je bas bila mirna. Samo je gledala okolo i nije se rasplakala.
Razgovarali smo sa pedijatrom u vezi vakcina i resili smo da narucimo pentaxim vakcinu. O ovoj vakcini mogu napisati na drugoj temi.
Ana sada spava. Jako je mirna i budi se na 4 sata. Ja mleka vise nemam tako da je hranimo humanom. Grcici jos nisu poceli, a mozda ih nece ni biti.
E ovako Ana uziva dok se Tupa(mi se tako zezamo posto Nadja tako govori)
Snovi, slatki snovi...Pun stomak, cista pelena...ma uzivancija!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
PRAVI pravcati
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Kako je ovo dete lepoooooooooooooooooo
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Maza medena... Stvarno se vidi da uziva, onako ozbiljno! A dok spava - andjeli je cuvaju!
Ljubim je u rucicu!
Ljubim je u rucicu!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Pravi je anđeo, a baš je divno kad bebe vole da se kupaju, pa cijela porodica može da uživa u tome.
lasa- Broj poruka : 698
Datum upisa : 29.09.2008
Uf, uf, kakav melem za oči i dušu
Maus, čini mi se da si pričala da ni tvoje sestre ni mama nisu imale mleka ili sam ja to nešto pogrešila. Baš mi je žao, ali šta da se radi...to je što je.
Maus, čini mi se da si pričala da ni tvoje sestre ni mama nisu imale mleka ili sam ja to nešto pogrešila. Baš mi je žao, ali šta da se radi...to je što je.
Poslednji izmenio HappyGirl dana 22/1/2009, 21:05, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ja se svaki put raspilavim, kad vidim ove preslatke obrascice
tedi- Broj poruka : 248
Godina : 56
Datum upisa : 17.12.2008
Prelepo dete uvek svratim da je poljubim.
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Uzivam gledajuci Anine slike i stvarno jedva cekam da je upoznam, poljubim. Andjelko mali
Mamice zao mi je za mleko
Mamice zao mi je za mleko
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Zao mi je zbog mlijeka. Moja mama je rodila troje djece, ni jedno nas nije dojila, niti iko iz moje bas bliske rodbine. Ja sam mislila da sigurno onda necu ni ja dojiti. Na predporodnom kursu su mi objasnili da je dojenje pitanje moje glave i moje odluke.
Draga misice, prvi mjesec sa Ninom mi je prosao u klopanju samo onoga sto je dobro za mlijeko i protiv grcica. Izmlazanje, pa opet izmlazanje, sto vise bebu stavljati na grudi, posto se tako stimulise proizvodnja. Na pocetku sam je morala i dohranjivati ali izgleda da smo dobili bitku, mlijekca za sada ima, nekad imam osjecaj da joj je malo i krenem da joj pridam ali ona onda zaspe i tako...jos uvijek se borimo. Mozda jos uvijek nije kasno da probas jos vise tecnosti da pijas....mozda krene.
Ana tako lijepo napreduje, mi smo isto tako u prvih 9 dana jako puno porasli i ubucili se.
Ljubimo vas i pozdravljamo, slicice su krasneeeee
Draga misice, prvi mjesec sa Ninom mi je prosao u klopanju samo onoga sto je dobro za mlijeko i protiv grcica. Izmlazanje, pa opet izmlazanje, sto vise bebu stavljati na grudi, posto se tako stimulise proizvodnja. Na pocetku sam je morala i dohranjivati ali izgleda da smo dobili bitku, mlijekca za sada ima, nekad imam osjecaj da joj je malo i krenem da joj pridam ali ona onda zaspe i tako...jos uvijek se borimo. Mozda jos uvijek nije kasno da probas jos vise tecnosti da pijas....mozda krene.
Ana tako lijepo napreduje, mi smo isto tako u prvih 9 dana jako puno porasli i ubucili se.
Ljubimo vas i pozdravljamo, slicice su krasneeeee
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Misu bas mi je zao zbog mleka
Anica je dobro prihvatila formulu i dobro napreduje a to je najbitnije sad...
Ljubi mi malu slatku princezicu
Anica je dobro prihvatila formulu i dobro napreduje a to je najbitnije sad...
Ljubi mi malu slatku princezicu
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Jao ANA je prelepa mala bebica.nemoj se sekirati zbog mleka,lepo je da doish ,al kad ga nema,hvala bogu tu je humana.I ja za marka sam izgubila mleko i porastao je sa humanom pa vidi sad koliki je decko. uzivajte u zajednickim trenutcima. Za Anu i njenu mamu
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Caci dobro dosla i bas cemo se lepo druziti.
Drage moje, mleka jednostavno vise nema. U pocetku je bilo jako malo,ona je sikila redovno, cak i satima, ali nista, nema pa nema. Grudi su skroz splasnule,kao i pre trudnoce. Ja se ne sekiram, od toga nema nista.
Da Happy, ni moja majka nije imala uopste mleka, Sneza i ja nismo uopste dojene. Ni Tanja ni Sneza takodje nisu imale mleka.
Sada se hranimo samo humanom.
Za sve tete
Drage moje, mleka jednostavno vise nema. U pocetku je bilo jako malo,ona je sikila redovno, cak i satima, ali nista, nema pa nema. Grudi su skroz splasnule,kao i pre trudnoce. Ja se ne sekiram, od toga nema nista.
Da Happy, ni moja majka nije imala uopste mleka, Sneza i ja nismo uopste dojene. Ni Tanja ni Sneza takodje nisu imale mleka.
Sada se hranimo samo humanom.
Za sve tete
maus- Broj poruka : 14046
Zao mi je zbog mleka ali sta je tu je hvala Bogu da postoje i druga rjesenja.
Ana bas super napreduje mislim da joj pase i humana.Ma ljubim slatku curu
Ana bas super napreduje mislim da joj pase i humana.Ma ljubim slatku curu
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Ma nije to nista strasno i ne treba da se nerviras. Ja nisam dojila ni dan. Formula je lepo izbalansirana i ima sve sto i majcino mleko sem antitela. Njih je dobila i u tvom stomaku i sa kolostrumom. Lepo ce napredovati, znaces koliko je pojela, ranije ce krenuti sa cvrstom hranom, neces imati ragade... Da ne ispadne da je ovo propaganda protiv dojenja, nije to. Dojenje je prirodno i sigurno najbolje, ali nije smak sveta ako beba ne doji. Samo vi nastavite da rastet.
era- Broj poruka : 722
Datum upisa : 26.12.2008
e ovako, vec svi znate da ja imam seje bliznakinje! moram da prijavim da je mladja kad se rodila bila malo glumpava i nikako nije znala da sisa i prvih dana je gubila na tezini, pa je mama jako brzo pocela da je prihranjuje i to prvo na kasikicu skoro mesec dana dok smizla nije naucila da sisa. Elem, druga seja je sve vreme uredno sisala do nekih 6-7 meseci. Sve u svemu, napredovale su jednako! Nije bilo razlike...
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Misicu, sta da se radi.Bice ona super iako ne sisa.
Pa ni prvo ni poslednje dete.
Vazno je da je zdrava a lepaaaaaaaaaaaa ce sigurno biti.
Pa ni prvo ni poslednje dete.
Vazno je da je zdrava a lepaaaaaaaaaaaa ce sigurno biti.
adriatika- Broj poruka : 4040
Datum upisa : 08.01.2008
Slatka nasa Ana kako je porasla, med medeni!
Sto se dojenja tice, ima nas koji smo veliki porasli, i hvala Bogu nista nam ne fali, a nase mame nisu imale dovoljno mleka.
Sto se dojenja tice, ima nas koji smo veliki porasli, i hvala Bogu nista nam ne fali, a nase mame nisu imale dovoljno mleka.
tanjaz- Broj poruka : 439
Datum upisa : 07.12.2008
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu