KEY - moj dnevnik
+30
dr mali pariz
bridget jones
bak
gea
MARA
Simona
adriatika
Danicab1
eni
djole42
Masha UK
palchica s
buby
jovana 77
Tinche
nabla
Pakki
Niki-Kiki
beban
Struzzo
HappyGirl
anna
bebko
Orline
mala parizanka
majce
nesalela
maus
catherine290505
key
34 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KEY - moj dnevnik
drage moje,imam blagu tremu pred otvaranje ovo dnevnika,ali mislim da sam dosta bila posmatrac i da je vreme da se i ja oglasim.
MM i ja smo zajedno 10 god.,5 i po god.u braku,a nekih 7 pokusavamo,bezuspesno,da dobijemo potomstvo.
obisli smo sve poznatije lekare ovde,ali nista.moja dijagnoza je pcos.radila sam jedan ivf u Jevremovoj 2006.,koji nije uspeo jer sam prokrvarila 6-ti dan od transfera.
od prosle god.sam pacijent Goce Ivanovic.po njenom savetu sam u aprilu isla u Valjevo na laparoskopiju,gde je potvrdjena prohodnost jajovoda,ali i moja dijagnoza pcos.posle laparoskopije nista nije uspelo da pokrene moje uspavane jajnike,tako da je jedino resenje bila ivf.
u postupak sam krenula 2.12.tada sam krenula sa suprefaktom.18.12.sam krenula sa gonalom.punkcija je bila 31.12.kada je izvadjeno 15 folikula.2.01.su vracena 2 prelepa embriona,koje mi je Goca pokazala u laboratoriji.inace,oplodila su se 11,od kojih su 2 bila odlicna,2 losa,a ostalih 9 je ostavljeno da se vidi kakvi ce biti,pa eventualno da se zamrznu.
po savetima nase maus,koja me je BAS hrabila sve ove dane ,sam lezala na levom boku i pila dosta cedjene pomorandze.svaki treci dan sam isla da primam progesteron injekcije,stavljala sam utrogestan 3x2,pila folan i siofor.
15.01.sam radila kucni test koji je pokazao 2 crtice-mojoj sreci nije bilo kraja...
16.01.sam vadila betu i njene vrednosti su 401. kad mi je Goca javila,mislila sam da cu da se onesvestim. .kontrola je za 2 nedelje.jedva cekam.... .
nekih posebnih simptoma nemam-grudi su mi,sto kazu nase bake,jedre,malo me boli stomak,kao da cu da dobijem.povremeno me zaboli donji deo ledja.
eto,toliko od mene
ljubim vas sve i vucem za nosice
MM i ja smo zajedno 10 god.,5 i po god.u braku,a nekih 7 pokusavamo,bezuspesno,da dobijemo potomstvo.
obisli smo sve poznatije lekare ovde,ali nista.moja dijagnoza je pcos.radila sam jedan ivf u Jevremovoj 2006.,koji nije uspeo jer sam prokrvarila 6-ti dan od transfera.
od prosle god.sam pacijent Goce Ivanovic.po njenom savetu sam u aprilu isla u Valjevo na laparoskopiju,gde je potvrdjena prohodnost jajovoda,ali i moja dijagnoza pcos.posle laparoskopije nista nije uspelo da pokrene moje uspavane jajnike,tako da je jedino resenje bila ivf.
u postupak sam krenula 2.12.tada sam krenula sa suprefaktom.18.12.sam krenula sa gonalom.punkcija je bila 31.12.kada je izvadjeno 15 folikula.2.01.su vracena 2 prelepa embriona,koje mi je Goca pokazala u laboratoriji.inace,oplodila su se 11,od kojih su 2 bila odlicna,2 losa,a ostalih 9 je ostavljeno da se vidi kakvi ce biti,pa eventualno da se zamrznu.
po savetima nase maus,koja me je BAS hrabila sve ove dane ,sam lezala na levom boku i pila dosta cedjene pomorandze.svaki treci dan sam isla da primam progesteron injekcije,stavljala sam utrogestan 3x2,pila folan i siofor.
15.01.sam radila kucni test koji je pokazao 2 crtice-mojoj sreci nije bilo kraja...
16.01.sam vadila betu i njene vrednosti su 401. kad mi je Goca javila,mislila sam da cu da se onesvestim. .kontrola je za 2 nedelje.jedva cekam.... .
nekih posebnih simptoma nemam-grudi su mi,sto kazu nase bake,jedre,malo me boli stomak,kao da cu da dobijem.povremeno me zaboli donji deo ledja.
eto,toliko od mene
ljubim vas sve i vucem za nosice
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Re: KEY - moj dnevnik
E pa da draga Key, bas lepo sto cemo expresno da te prebacimo na trudnicke dnevnike i ne brini mi smo sve ovde super . Dobro dosla i da ti lepo prolaze trudnicki dani
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
hvala na dobrodoslici!!!
Draga moja srecno otvaranje vto dnevnika i kao sto kaze Catherine expresno cemo te preseliti na trudnicke
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Srećno otvaranje dnevnika ali te ubrzo očekujemo na trudničkim dnevnicima....još malo pa prvi ultrazvik i tada se pišemo na TD....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Dobro dosla
majce- Broj poruka : 435
Godina : 42
Datum upisa : 15.12.2008
Opa-kakav brzopotezni IVF dnevnik!
Bravo key,sad kad je postupak gotov,zelim ti uspeshnu trudnocu,onako-shkolski dosadnu! Bravo!!
Bravo key,sad kad je postupak gotov,zelim ti uspeshnu trudnocu,onako-shkolski dosadnu! Bravo!!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Datum upisa : 05.08.2009
Ovo ce biti najkraci VTO dnevnik u istoriji Kutka.
Bravo, key, cestitam ti na trudnoci, nisi nam dala ni da navijamo
Sto kaze Paris, da ti bude dosadno u narednim mesecima.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
srecno otvaranje ovog dnevnika i jos srecnije preseljenje na trudnicke
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
hvala svima,drage moje!
u pravu ste,mogla sam ranije da otvorim dnevnik.bas sam lenja buba.
malopre je poceo malo da me boli stomak,pa idem da prilegnem.
u pravu ste,mogla sam ranije da otvorim dnevnik.bas sam lenja buba.
malopre je poceo malo da me boli stomak,pa idem da prilegnem.
KEY DOBRO NAM DOŠLA! Divan si nam dnevnik priredila a uskoro te pratimo na
Avatar ti je mnogo sladakkkkkkkkkkkkk
Ajd odmaraj
Avatar ti je mnogo sladakkkkkkkkkkkkk
Ajd odmaraj
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Simpatican ovaj IVF dnevnik...
Dobro dosla Key, pa da se duze druzimo na onim gornjim, tako lepo "dosadnim" stranama...
Dobro dosla Key, pa da se duze druzimo na onim gornjim, tako lepo "dosadnim" stranama...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Dobro doslla Key!!!!!
beban- Broj poruka : 270
Godina : 49
Datum upisa : 07.11.2009
Hej Key pa ovo je stvarno najkraci VT dnevnik!!Bravo devojko i srecno ubrzo prebacivanje na trudnicke stranice, pa se nadam i da cemo tamo biti komsinice
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Dobro dosla u drustvance i cestitam na trudnoci!!!!
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
WOW kakav dnevnik sa jos lepsim krajem!!!
Cestitam ti na uspesnom postupku, da je takvih na ovim stranama sto vise.
Cekamo te na trudnickim!!!
Cestitam ti na uspesnom postupku, da je takvih na ovim stranama sto vise.
Cekamo te na trudnickim!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Cestitam Key na trudnoci
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
srecno otvaranje dnevnika ...vidim da smo vrsnjakinje...i ja sam kod goce radila vto...problem isto bio pcos...isto vracena 2 embriona beta bila 480...tu smo...i mene boli stomak...polako pa da te docekam na t.d.
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
hvala svima na dobrodoslici!
divne ste!
danas sam isla da primim progesteron.videla dr.Gocu i malo pricala sa njom.bila je bas zadovoljna. posle toga se uvalila u krevet i gledam tv.uzivam i mazim tibu .grudi me malo bole,malo i stomak bolucka.to je za sad jedino od simptoma sto imam.jos uvek nisam svesna sta mi se desava posle svih ovih godina.
ljubim vas
divne ste!
danas sam isla da primim progesteron.videla dr.Gocu i malo pricala sa njom.bila je bas zadovoljna. posle toga se uvalila u krevet i gledam tv.uzivam i mazim tibu .grudi me malo bole,malo i stomak bolucka.to je za sad jedino od simptoma sto imam.jos uvek nisam svesna sta mi se desava posle svih ovih godina.
ljubim vas
ŠTA ĆE TI OVDJE , IDI BRE NA ONE SLATKE TRUDNIČKE DNEVNIKE
ČESTITAM NA DIVNIM VIJESTIMA PA DA TRUDNOĆA BUDE LIJEPA I LAKA
GODINA JE POČELA PRELIJEPO
ČESTITAM NA DIVNIM VIJESTIMA PA DA TRUDNOĆA BUDE LIJEPA I LAKA
GODINA JE POČELA PRELIJEPO
palchica s- Broj poruka : 234
Godina : 44
Datum upisa : 17.03.2009
Key - kakav divan nacin da se otvori dnevnik - vestima o trudnoci.
CESTITAM!!!!!!!!!!!
CESTITAM!!!!!!!!!!!
Masha UK- Broj poruka : 657
Datum upisa : 03.06.2009
Uživaj key, uživaj
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma: