Anin dnevnik
+40
michael
kasia
eni
catherine290505
Cherry
bebko
majce
maša
nesalela
Nekica
duga76
MARA
nabla
megica-pegica67
sevenMAJA
zalosna_sova
jul
era
caci
adriatika
alo-alo
mijica
lasa
Sami
Jeckie
tedi
tanjaz
Agata27
TetaSneki
sasha
maja76
Gala
Hitron-Luka
nadalina
Jelence
Kata
zoxa
vakic
HappyGirl
maus
44 posters
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Anin dnevnik
Danas smo bili u Trsicu kod tate u vikendici. I samo sto smo stigli navukose se neki oblaci i poce kisa, ali srecom kratko je trajala. Odmah se razvedrilo. Tata nas je vodio na rucak u etno selo "Milica" samo 2 km od njegove vikendice. Bilo je prelepo.
Ana je uzivala. Cist vazduh, priroda, ptice cvrkucu,potocic zubori...ma prelepo. Nadja je bila zaduzena da zabavlja seku. Ana se samo smeje kada vidi Nadju, cici, vristi, mase rukicama i nogicama. A Nadji valjda to zanimljivo, pa se malo i pravi vazna, kao ona je starija seka, pa zna da je zabavi i nasmeje.
E sada evo jedne zajednicke slike porodice Manojlovic
[Only admins are allowed to see this image]
Ana je uzivala. Cist vazduh, priroda, ptice cvrkucu,potocic zubori...ma prelepo. Nadja je bila zaduzena da zabavlja seku. Ana se samo smeje kada vidi Nadju, cici, vristi, mase rukicama i nogicama. A Nadji valjda to zanimljivo, pa se malo i pravi vazna, kao ona je starija seka, pa zna da je zabavi i nasmeje.
E sada evo jedne zajednicke slike porodice Manojlovic
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Kako lepa porodica Manojlovic
Milina vas je vidjeti stvarno zeno
Milina vas je vidjeti stvarno zeno
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Prava srecna porodica Volim vas Manojlovici
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Kakva zadovoljna porodica,a najlepsi clan je najsladji,najmedeniji,najnajnaj i ljubim je u dusicu malu.
Manojlovici
Manojlovici
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Divna porodica .Izvinjavam se ostali clanovima Ali Ana je ipak najlepsa od sve vas.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Kakva leeeeeeeeeeepa porodica.Najmladji clan je i najsladji.
Sto jes` jes`.
Sto jes` jes`.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Divna ste vi porodica Manojlovici
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Prvi put spava u dzaku. U trenutku kada sam je slikala cuca je ispala i Ana nastavila sa lepim snovima
Mirni snovi anjdjele prelepi
Dusa mala slatka,a portiklica je vrh jel to poklon od seka Nadje
Manojlovici zracite
Manojlovici zracite
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Manolovići nije što ste naši ali ste za A ovaj šečer što spava
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Jao sto smo slatki.
kako lepo spava ovaj mali anjeo-samo nek tako nastavi ljubi je teta sa kutka:874: 1000000000000000000000000000000 puta
Maus jel se Ana ljuti kad joj cuca ispadne?
Viktor se ljuti sve do onog trenutka dok ne zaspi,kad zaspi ona ispadne i onda nema problema.
kako lepo spava ovaj mali anjeo-samo nek tako nastavi ljubi je teta sa kutka:874: 1000000000000000000000000000000 puta
Viktor se ljuti sve do onog trenutka dok ne zaspi,kad zaspi ona ispadne i onda nema problema.
Na danasnji dan, ranom zorom sam saznala da sam trudna
To je bila dreka kada ispadne duda. A sad je vec druga prica. Dudla je tako slatko da je ne ispusta iz usta.Naucila je da sama izvadi dudu i da je ponovo vrati. U toku sna kada duda ispadne nista ne oseti.MARA ::
Je bravo za trudnocu.
ZA JOS JEDNU.
Nikad nije kasno
ZA JOS JEDNU.
Nikad nije kasno
MARA ::Je bravo za trudnocu.
ZA JOS JEDNU.
Nikad nije kasno
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Kako mala maca spava slatko,ljubi je teta sami puno,puno ljepoto Manojlovica.
Znaci prosla godina na danasnji dan si postala trudnica,ma bravo cestitam na prelistanom vremenu.
Nesto me zezaju ovu smajlici pa mi sve nekako golo bez nji samo idu napred a ne gdje ih ja stavim.
Evo saljem puse koje ce sigurno biti prve u postu.
Znaci prosla godina na danasnji dan si postala trudnica,ma bravo cestitam na prelistanom vremenu.
Nesto me zezaju ovu smajlici pa mi sve nekako golo bez nji samo idu napred a ne gdje ih ja stavim.
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
I mene zezaju Samisami ::
Slicice su preslatke, kako ste slatki a Ana, ona je prava ljepotica
Maus sto vrijeme ide, a kao da je jucer bilo, mi smo imali prvi uz na dan kada si ti saznala da si trudnica
Maus sto vrijeme ide, a kao da je jucer bilo, mi smo imali prvi uz na dan kada si ti saznala da si trudnica
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Svratih na kratko samo da vas ljubnem ,a vi opet niste tu skitare jedne,gde li ste odlutale?
Lutamo lutamo moja Maro
Danas smo bili u savetovalistu. Ana sada ima 7150 grama i dugacka je 65 cm. Za mesec dana je dobila 640 grama i porasla 5 cm-vidim ja okracali bodici i pantalonice ne moram vise da podvrcem
Opet je bila raspevana,uhvatila je dr za ruku i malo je glodala smejala se i upiskila Primila je pentaxim vakcinu. Sto se tice vakcina prima 10. jula revakcinaciju za hepatitis b i sa godinu i 2 meseca jos jednu pentaxim i mirni smo sto se tice vakcina sve do skole
Danas je klopala pirinac. Obozava ga. Vidite kako izgleda pred sam kraj klope
Vadila sam hranu cak iz nosica. Ana leze da spava u 20h i spava sve do 8 ujutru. Vec par dana se budi oko 2 posle ponoci i peva Prvi put sam se prevarila, bilo mi simpaticno pa sam ustala iz kreveta i nasmejala se i onda je krenula zurka koja je trajala vise od sat vremena. Mlatarala je rukicama i nogicama, pevala, nesto mrmljala...ma pis zivi. E sad se nejavljam vec je kroz trepavice posmatram i smejem se tako sto stavim jastuk na lice. I tako Ana otpeva svoje nekih 15 minuta i nastavai sa
A kada je okupamao i kada je nahranim stavim je na nas krevet legnem pored nje i ona se okrene i uhvati moje lice rukama i mazi, pa me kao ljubi a to lici vise ne lizanje. Onda legne i tata a ona ne zna u koga ce pre da gleda. I onako sva sanjiva nesto mrmlja, opet nesto otpeva i kad pomislim ovo dete nece nikada zaspati ona je vec u carstvu snova.
eto toliko za ovaj put.
Sve vas puno ljubimo
Danas smo bili u savetovalistu. Ana sada ima 7150 grama i dugacka je 65 cm. Za mesec dana je dobila 640 grama i porasla 5 cm-vidim ja okracali bodici i pantalonice ne moram vise da podvrcem
Opet je bila raspevana,uhvatila je dr za ruku i malo je glodala smejala se i upiskila Primila je pentaxim vakcinu. Sto se tice vakcina prima 10. jula revakcinaciju za hepatitis b i sa godinu i 2 meseca jos jednu pentaxim i mirni smo sto se tice vakcina sve do skole
Danas je klopala pirinac. Obozava ga. Vidite kako izgleda pred sam kraj klope
Vadila sam hranu cak iz nosica. Ana leze da spava u 20h i spava sve do 8 ujutru. Vec par dana se budi oko 2 posle ponoci i peva Prvi put sam se prevarila, bilo mi simpaticno pa sam ustala iz kreveta i nasmejala se i onda je krenula zurka koja je trajala vise od sat vremena. Mlatarala je rukicama i nogicama, pevala, nesto mrmljala...ma pis zivi. E sad se nejavljam vec je kroz trepavice posmatram i smejem se tako sto stavim jastuk na lice. I tako Ana otpeva svoje nekih 15 minuta i nastavai sa
A kada je okupamao i kada je nahranim stavim je na nas krevet legnem pored nje i ona se okrene i uhvati moje lice rukama i mazi, pa me kao ljubi a to lici vise ne lizanje. Onda legne i tata a ona ne zna u koga ce pre da gleda. I onako sva sanjiva nesto mrmlja, opet nesto otpeva i kad pomislim ovo dete nece nikada zaspati ona je vec u carstvu snova.
eto toliko za ovaj put.
Sve vas puno ljubimo
Uh uh brljko maleni,sto volim to kad pocinju da jedu pa ima hrane svuda,a najmanje u stomacicu i tefotke sa brljavom facom su mi medju najsladjima.
Braaaaaavo za napredovanje,velika slatka tatina devojcica,Mima ona meni lici na Milana ovako na prvi pogled,a da je tvoja to se zna ti si je rodila
Ljubac za njupadziju
Braaaaaavo za napredovanje,velika slatka tatina devojcica,Mima ona meni lici na Milana ovako na prvi pogled,a da je tvoja to se zna ti si je rodila
Ljubac za njupadziju
Da vam pokazem kako je moje dete radosno kada se probudi. Cujem iz sobe EEEEEEEEEEEE kako zove . Sada moze da se bez problema okrece sa stomaka na ledja i obrnuto pa joj je to jako zanimljivo.
Pa se onda malo mazi i nesto prica. Smeje se i danas je prvi put uhvatila svoje stopalo Zao mi je sto to nisam ovekovecila fotoaparatom.
Sa budjenja odmah prelazim na spavanje. Nas dve se obavezno mazimo pred spavanje. Ovde razmislja, nesto fali, samo ne zna sta.
Setila se!!! DUDA!!!
Sumiranje danasnjeg dana. Bas je bilo zabavno. Jos bi se igrala , pevala, setala ali joj se jako spava.
Laku noc svima!
Pa se onda malo mazi i nesto prica. Smeje se i danas je prvi put uhvatila svoje stopalo Zao mi je sto to nisam ovekovecila fotoaparatom.
Sa budjenja odmah prelazim na spavanje. Nas dve se obavezno mazimo pred spavanje. Ovde razmislja, nesto fali, samo ne zna sta.
Setila se!!! DUDA!!!
Sumiranje danasnjeg dana. Bas je bilo zabavno. Jos bi se igrala , pevala, setala ali joj se jako spava.
Laku noc svima!
Najlepsa fotka do sada koju sam videla je ona prva,veruj mi da sam pustila zvuk ijao kakva je kad sam videla tu fotku i jos je zamisljam kako te doziva,kao andjeo je,i ne znam sta bih jos rekla,a serija fotki do uspavljivanja je najboljija,samo mi malo tuznjikavo sto si je ometala dok se uspavljuje,bezobraznice jedna.....
A sada pazi gde je ostavljas ako moze da se prevrce sama,molim te i daj fotke i ostale dece koja su bila kod tebe teeeeetka
A sada pazi gde je ostavljas ako moze da se prevrce sama,molim te i daj fotke i ostale dece koja su bila kod tebe teeeeetka
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu