Anin dnevnik
+40
michael
kasia
eni
catherine290505
Cherry
bebko
majce
maša
nesalela
Nekica
duga76
MARA
nabla
megica-pegica67
sevenMAJA
zalosna_sova
jul
era
caci
adriatika
alo-alo
mijica
lasa
Sami
Jeckie
tedi
tanjaz
Agata27
TetaSneki
sasha
maja76
Gala
Hitron-Luka
nadalina
Jelence
Kata
zoxa
vakic
HappyGirl
maus
44 posters
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Anin dnevnik
Jaooo, preslatka je
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Jaooooooooooooooooooooo Aniceeeeeeeeeeeeeeeee slatkiceeeeeeeeeeeeeee
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
NAPOKON SVI ZAJEDNO
[Only admins are allowed to see this image]
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vidi kakvi su ovo medenjaci,joj istopila sam se od miline! Hiljadu poljubaca za ovu zlatnu decu i jedan poseban za nasu Anusku!
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
Bas ste slatki i srecni svi na okupu.
era- Broj poruka : 722
Godina : 49
Datum upisa : 26.12.2008
Nemam reci,umalo se ne rasplakah na ovo napokon svi zajedno, pa da sacekali oni da im dodje njihova seka Ana i dosla je hvala Bogu i sada UZIVANCIJA.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Slatki slatki preslatki.Kad vidim ovako divan decica doge mi da odmah rodim josh bar jedno(samo da nekako nateram ovog mm). za sve male slatkishe a jedan najveeeeeeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiii za nasu Anusku
I Nadja je veJika pa moze da drzi svoju seku, ali dobro, uz malu Snezinu pomoc
Preslatki su ovako svi zajedno, preslatki Nadja i Ana su velike djevojke, pazi kako ona fino drzi seku, prelijepe su Misice ljubi nam ih puno
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Maus deca su ti prelepa! Tako je dirljivo dok ih gledamo...Jana je sve lepša i lepša, nju bi za Jovana a Nađa, pogled, usta...i nju bi za snajku ovom mlađem tj.Davidu:aa: a Ana joj...imaćete vi velikih problema sa muškima, kad navale, teško ćete vi to odbraniti.
Inače ako Bog da da rodim ćeru, može i Mile i Boško meni sve jedno predivni su
Inače ako Bog da da rodim ćeru, može i Mile i Boško meni sve jedno predivni su
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Sta da kazem ,deca su zaista prelepa .... kako su oni samo ponosni na seku Anu...
a fotka sa Nadjom i Anom
Misu ljubni ih jednom za mena al sve redom
a fotka sa Nadjom i Anom
Misu ljubni ih jednom za mena al sve redom
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Božeeeee kako lepa deca, ovo je milina gledati
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Hvala vam divne tete.
Ana je zaista dobra.Lepo spava,preko dana je malo duze budna. Kao i njena drugarica Nina, takodje preko dana voli da spava u dnevnoj sobi. Pustim muzikicu i A sto se tice muzike, ujutru kada klopa, pustim decije pesmice i ja igram i pevam a ona se smeje i mlatara rukicama. I kada pomislim koje ludilo, sad je bas sva razigrana Ana kao po komandi zaspi.
Njen raspored klope je sledeci:08h,12h,16h,20h i 04h,pa opet 08...Znaci, ne moze da prodje ni sekund vise od 4 sata.
I dalje ima problem sa levim okom. Mada je dr rekao da nije u pitanju suzni kanal, ja mislim da jeste. Jer i dalje joj suzi levo oko i malo je crveno. Ne krmelja toliko koliko je pre posto svako vece stavljam mast u oko. A to radim bas kada ucvrsti san.
Sada se bas smeje kada me vidi. Razvuce usnice u krezavi osmeh i ja sam onda na 7. nebu. Pogotovo kada legnemo na krevet da se mazimo onda se smeje i mase rukicama. I vrlo cesto ne mogu da odolim pa je uvece prebacim kod nas u krevet. Zagrlim je i onda najsladje spavamo i Ana i ja.
Eto toliko za sada on nas dve.
Ana je zaista dobra.Lepo spava,preko dana je malo duze budna. Kao i njena drugarica Nina, takodje preko dana voli da spava u dnevnoj sobi. Pustim muzikicu i A sto se tice muzike, ujutru kada klopa, pustim decije pesmice i ja igram i pevam a ona se smeje i mlatara rukicama. I kada pomislim koje ludilo, sad je bas sva razigrana Ana kao po komandi zaspi.
Njen raspored klope je sledeci:08h,12h,16h,20h i 04h,pa opet 08...Znaci, ne moze da prodje ni sekund vise od 4 sata.
I dalje ima problem sa levim okom. Mada je dr rekao da nije u pitanju suzni kanal, ja mislim da jeste. Jer i dalje joj suzi levo oko i malo je crveno. Ne krmelja toliko koliko je pre posto svako vece stavljam mast u oko. A to radim bas kada ucvrsti san.
Sada se bas smeje kada me vidi. Razvuce usnice u krezavi osmeh i ja sam onda na 7. nebu. Pogotovo kada legnemo na krevet da se mazimo onda se smeje i mase rukicama. I vrlo cesto ne mogu da odolim pa je uvece prebacim kod nas u krevet. Zagrlim je i onda najsladje spavamo i Ana i ja.
Eto toliko za sada on nas dve.
Mogu da zamislim kako uzivas, milina
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
tacno znam o cemu pricas,a znas sta je najbolje,svakim danom ces je sve vise voleti i mislices da ne moze vise,ali moze,VERUJ MI!!!
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Samo vi uzivajte jedan uz druge.
a sto se tice okica ako imas malo mleka pospricaj joj u oko videces kako to pomaze.
a sto se tice okica ako imas malo mleka pospricaj joj u oko videces kako to pomaze.
DUSICE MALENE KAKO SU SLATKE
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Slatke ste, mogu da vas zamislim Ana mlatara rukicama a mama igra
Nina kad se tako razmaha obavezno i bljucne pa onda krene da stucka sto mene bas nervira, zao mi je pa joj dam malo da siki iako nije gladna, onda se smiri i bas fino zaspi. Poslednjih dana joj na rukicu okacim malu zveckicu a to tek onda bude zurka.
Nama su za okice dali jos u bolnici kapi, ne sjecam se kako su se zvale ali je to rastvor koji sadrzi acidum boricum. Nini su malo krmeljale okice pa sam joj ja to par puta nakapala i proslo je. Kratak im je rok trajanja tako da sam ih odavno bacila a nisam zapisala kako se zovu
Ovo sto Caci kaze da joj nakapas malo svog mlijeka, ako imas, cula sam i ja da je dobro.
Pozdrav i poljupci od nas
Nina kad se tako razmaha obavezno i bljucne pa onda krene da stucka sto mene bas nervira, zao mi je pa joj dam malo da siki iako nije gladna, onda se smiri i bas fino zaspi. Poslednjih dana joj na rukicu okacim malu zveckicu a to tek onda bude zurka.
Nama su za okice dali jos u bolnici kapi, ne sjecam se kako su se zvale ali je to rastvor koji sadrzi acidum boricum. Nini su malo krmeljale okice pa sam joj ja to par puta nakapala i proslo je. Kratak im je rok trajanja tako da sam ih odavno bacila a nisam zapisala kako se zovu
Ovo sto Caci kaze da joj nakapas malo svog mlijeka, ako imas, cula sam i ja da je dobro.
Pozdrav i poljupci od nas
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Izgleda da je sa okom ipak bila neka infekcija koju je jos iz porodilista vukla. zahvaljujuci masti HLORAMFENIKOL koju stavljam vec 5 dana, okce je super i danas nije uopste suzilo Caci i Zoxa hvala na savetima A ta tecnost koju Zoxa pominjes je mozda fizioloski rastvor. Ja ga redovno koristim.
A sad malo o njenoj ishrani. Ja sam vec pominjala moju komsinicu babicu kojoj neizmerno verujem i uvek je pitam za savete, pa tako i o Aninoj ishrani.
Od 18.2. smo povecali dozu humane na 150ml. Ustvari od 150ml vode dobije se 170ml pripremljenog obroka. Nekada popije sve, a nekad samo 100 ili 120...zavisi.
Danas sam obarila sargarepicu i tu tecnost, tacnije 50ml sam pomesala sa 50ml caja. Samo je pucalo kako je uzivala. A , da i obavezno nakapam 2-3 kapi limuna.
Sutra barim jabuku i takodje tu vodicu mesam sa cajem, pa cu javiti kako je reagovala. A onda cu za 2,3 dana pomesati vodicu gde se barila sargarepa i jabuka i dati joj da pije. A za 15-ak dana cu joj polako davati sargarepicu i jabuku izblendiranu,normalno, skuvano na pari.
Za sve tete
A sad malo o njenoj ishrani. Ja sam vec pominjala moju komsinicu babicu kojoj neizmerno verujem i uvek je pitam za savete, pa tako i o Aninoj ishrani.
Od 18.2. smo povecali dozu humane na 150ml. Ustvari od 150ml vode dobije se 170ml pripremljenog obroka. Nekada popije sve, a nekad samo 100 ili 120...zavisi.
Danas sam obarila sargarepicu i tu tecnost, tacnije 50ml sam pomesala sa 50ml caja. Samo je pucalo kako je uzivala. A , da i obavezno nakapam 2-3 kapi limuna.
Sutra barim jabuku i takodje tu vodicu mesam sa cajem, pa cu javiti kako je reagovala. A onda cu za 2,3 dana pomesati vodicu gde se barila sargarepa i jabuka i dati joj da pije. A za 15-ak dana cu joj polako davati sargarepicu i jabuku izblendiranu,normalno, skuvano na pari.
Za sve tete
Super da okce prolazi i da lepo ruckite
era- Broj poruka : 722
Datum upisa : 26.12.2008
decica su ti prelepa nemam reci kad dodem do vas ja se toliko zadrzim kod ovi slatki da se izgubim u vremenu.Sve vas ljubim predivne djevijcice i nujihovu mamu
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Samo da vas ljubnem
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Jedva cekam da upoznam malenu Ancicu lepoticu, mnogo je slatka, preslatka! Maus zasluzili ste ovaj blagoslov
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Djecico slatka sta ima kod vas?
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu