SEVEN MAJA - moja treca VTO
+34
bebko
nesalela
majce
nabla
Danicav
vremejezabebe
Niki-Kiki
medab
želja
vajsi
TetaSneki
lasa
maja76
duga76
gogs-ii
Sami
sunasce
megica-pegica67
zoxa
jul
alo-alo
tanjaz
maus
mijica
adriatika
Kata
Agata27
Hitron-Luka
Gala
HappyGirl
vakic
Jeckie
zalosna_sova
sevenMAJA
38 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 4 od 9
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: SEVEN MAJA - moja treca VTO
sto nas zaborvi bre Majo
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Maaaaajoooooooo pa gde si ti? Kako teku pripreme? Javi nam se da vidimo gde si i sta radis!
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Godina : 49
Datum upisa : 30.09.2008
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Datum upisa : 07.12.2007
M A J O O
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Drage moje, naravno da vas nisam zaboravila
Osjecala sam jako lose kad sam prokrvarila. Vjestica mi je kasnila 4 dana i bas sam se bila od sveg srca ponadala da je uspjelo. Sta dam pricam, kad sve to odlicno razumijete. Prate me i neke porodicne nevolje, pa mi se sve nekako satavilo u zadnjih 2-3 mjeseca. Pocela sam ponovo da radim, pa sam sada malo bolje (manje razmisljam o svemu).
Trenutno nista ne planiram jer jos nisam dosla sebi. Primjetila sam da mi se pojacalo krvarenje nakon odnosa. Bilo ga je i ranije (sukrvica), ali je sad jos jace. To ''zadovoljstvo'' sam dobila na drugoj VTO kad je u toku stimulacije u moju matericu stigao miom. Trebala bih otici i vidjeti da li se uvecao (slutim da jeste zbog krvarenja) ali nemam trenutno ni milimetra snage za to. Nastojim sto manje misliti o svemu i gurati dan za danom dok se ne vratim u normalu, a nakon toga cu vidjeti sta cu i kako dalje.
Sve vas puno ljubim!
Osjecala sam jako lose kad sam prokrvarila. Vjestica mi je kasnila 4 dana i bas sam se bila od sveg srca ponadala da je uspjelo. Sta dam pricam, kad sve to odlicno razumijete. Prate me i neke porodicne nevolje, pa mi se sve nekako satavilo u zadnjih 2-3 mjeseca. Pocela sam ponovo da radim, pa sam sada malo bolje (manje razmisljam o svemu).
Trenutno nista ne planiram jer jos nisam dosla sebi. Primjetila sam da mi se pojacalo krvarenje nakon odnosa. Bilo ga je i ranije (sukrvica), ali je sad jos jace. To ''zadovoljstvo'' sam dobila na drugoj VTO kad je u toku stimulacije u moju matericu stigao miom. Trebala bih otici i vidjeti da li se uvecao (slutim da jeste zbog krvarenja) ali nemam trenutno ni milimetra snage za to. Nastojim sto manje misliti o svemu i gurati dan za danom dok se ne vratim u normalu, a nakon toga cu vidjeti sta cu i kako dalje.
Sve vas puno ljubim!
sevenMAJA- Broj poruka : 85
Datum upisa : 28.12.2008
Majo bas mi je zao znam da ti je tesko jos porodicne nevolje neznam sta si sa tim mislila (ali u mene prosle godine otac umro jedva sam dosla sebi sa mrtve tacke jedva krenula)Jako mi je zao kad vidim da neide i kad je nekom ni do cega potpuno te razumem ali pokreni se tako stetis samoj sebi znam da je tesko ali potrudi se
Draga Majo,
Znam sta znaci kad naidje los period. I kako je nekad tesko boriti se s tim.
Ali bice sve ok, veruj mi.
Izgleda da ce biti mnogo u prolece zacetih Nadam se da sam svakoj stavila po jednu!
Znam sta znaci kad naidje los period. I kako je nekad tesko boriti se s tim.
Ali bice sve ok, veruj mi.
Izgleda da ce biti mnogo u prolece zacetih Nadam se da sam svakoj stavila po jednu!
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Polako draga kad budeš imala želje i snage
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Majo, zelim ti da sto pre skupis snage i za pocetak otklonis miom.Ovo ti govorim, zato sto sam ja vukla miom blizu dve godine,prvo zbog lose dijagnoze, pri cemu su me strasno namucili, a nisu otkrili da je miom u pitanju, a potom sam se od tog loseg iskustva oporavljala godinu dana, i tako izgubila dragoceno vreme, a miom mi je pravio haos u organizmu.
Kad sam skupila snage otklonila sam ga za pola sata, i odmah otisla kuci, i bila najsrecnija na svetu!
Kad sam skupila snage otklonila sam ga za pola sata, i odmah otisla kuci, i bila najsrecnija na svetu!
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
Da,draga ,ipak moraš otići na kontrolu da vidš šta se dešava sa miomom,da on nepravi neke probleme!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Ti losi dani kada krenu,kao da ne znaju da stanu. Ali ima i njima kraja Majo.Ljubim te i
maus- Broj poruka : 14046
Samo hrabro, draga moja!
Majo duso idemo dalje.
Draga samo polako ,kad skupis snage kreni u pretragu
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Majo, znam kao ti je. Samo hrabro dalje
Majo draga, znam da je teško, većina nas je kroz to prolazila i po nekoliko puta.
Nema vajde od očajavanja. Ustani, nabaci osmeh na lice, i smislite šta će te dalje.
Nema vajde od očajavanja. Ustani, nabaci osmeh na lice, i smislite šta će te dalje.
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Drage moje, danas sam zvala Genezis i narucila se za 10. mart kod dr Vesne Kopitovic. Nista dalje ne znam. Ne znam koliko kosta taj prvi pregled i razgovor? Ne znam sta se tada desava i sta obicno slijedi nakon toga.
Davne 2003 sam radila HSG, pretpostavljam da cu u toku priprema morati i na histerokopiju ili laparaskopiju. Sta vi znate od ovoga?
Davne 2003 sam radila HSG, pretpostavljam da cu u toku priprema morati i na histerokopiju ili laparaskopiju. Sta vi znate od ovoga?
sevenMAJA- Broj poruka : 85
Majo super sto si zakazala za 10.mart Sve zavisi od dr do dr. Znaces sve sta Kopitovic trazi od potrebnih nalaza. A ako bude bila potrebna lap ili hister to su lake i brze intervencije, nemoj se sekirati. Ja sam radila dve lap tako je moralo.I cene su razlicite. Ipak ti ponesi malo vise para za svaki slucaj.
maus- Broj poruka : 14046
Majo bravo što ste se odlučili za dalje ovog puta ćete sigurno uspjeti
NEMA MESTA TUGOVANJU, SAMO STISNI ZUBE I NAPRED.
NE OKREĆI SE...
IMAŠ NAJLEPŠE ŽELJE I PDRĐKU NA NASIM STRANAMA.
NE OKREĆI SE...
IMAŠ NAJLEPŠE ŽELJE I PDRĐKU NA NASIM STRANAMA.
želja- Broj poruka : 832
Godina : 43
Datum upisa : 06.02.2009
Bravo Majo, idemo dalje
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» MALENNA... nasa treca sreca ...
» MAJA KG - Dosao je i taj divni trenutak