SSANJA - treca , sreca.. nadamo se
+38
ninica2
dusa71
MAAKKI
Tinche
Marie
hany
bubi80
lelas
maus
SannI-AlL
LaFolie
red
JocY
Erata
ivka
missile
HappyGirl
ragaco
SladZana
lenabeograd
BiKsi :)
ariadne69
laKole
pegaz
PalcicaBg
sigmabh
labradorka
Niny
dr mali pariz
dragana76ns
Stenli
KoMetaK
AriesGirl
fmala
bak
leptirko82
noja
SSanja
42 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 9
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SSANJA - treca , sreca.. nadamo se
Cao cure.
Dugo me nije bilo na forumu, nadam se ipak da me niste zaboravile. :)
Nasa situacija je sledeca.. Odlucili smo da promijenimo kliniku ( Jovanova - BG ) i otisli u PFC kod dr. Sonje. To je bilo jos u martu mjesecu. Sve proslo ok do aspiracije, nakon koje nam dr Sonja kaze da je materica previse zadebljana i da ona ne preporucuje et, ali da ostanemo jos dva dana u Pragu, da vidimo da li ce biti nesto bolje uz stimulaciju.. Kako nije bilo bolje, odlucujemo se u dogovoru sa dr, da zamrznemo embrione ( 6 kom ) , da budem na kontracepciji 3 mjeseca, pa onda da dodjemo na et.
Tri mjeseca prosla, zakazan et za 16.07. , terapija, cycloprogynova 3x1, diphereline 1-7dc, utrogestan 3 dana prije et.
16.07. vracena 2 embriona, embriolog kaze odlicnog kvaliteta i cekanje pocinje.
Danas mi je 0smi dan nakon et, imam neko braonkasto krvarenje, za koje sam ja dala odmah sebi dijagnozu da je implantacijsko.
Od terapije i dalje koristim progynovu, utrogestan, aspirin, pronizon i folnu kiselinu.
Betu treba da radim 01.08.
Nadam se lijepim vijestima...\
Dobro dosle u NAS dnevnik.
Dugo me nije bilo na forumu, nadam se ipak da me niste zaboravile. :)
Nasa situacija je sledeca.. Odlucili smo da promijenimo kliniku ( Jovanova - BG ) i otisli u PFC kod dr. Sonje. To je bilo jos u martu mjesecu. Sve proslo ok do aspiracije, nakon koje nam dr Sonja kaze da je materica previse zadebljana i da ona ne preporucuje et, ali da ostanemo jos dva dana u Pragu, da vidimo da li ce biti nesto bolje uz stimulaciju.. Kako nije bilo bolje, odlucujemo se u dogovoru sa dr, da zamrznemo embrione ( 6 kom ) , da budem na kontracepciji 3 mjeseca, pa onda da dodjemo na et.
Tri mjeseca prosla, zakazan et za 16.07. , terapija, cycloprogynova 3x1, diphereline 1-7dc, utrogestan 3 dana prije et.
16.07. vracena 2 embriona, embriolog kaze odlicnog kvaliteta i cekanje pocinje.
Danas mi je 0smi dan nakon et, imam neko braonkasto krvarenje, za koje sam ja dala odmah sebi dijagnozu da je implantacijsko.
Od terapije i dalje koristim progynovu, utrogestan, aspirin, pronizon i folnu kiselinu.
Betu treba da radim 01.08.
Nadam se lijepim vijestima...\
Dobro dosle u NAS dnevnik.
SSanja- Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011
Re: SSANJA - treca , sreca.. nadamo se
Ssanjaaaa srecno i bebicetnooo sam naslova dnevnika govori sve
Da ga zatvoris za 1.8 ! Drzimo jako figeee
Da ga zatvoris za 1.8 ! Drzimo jako figeee
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Srecno, SSanja, da za koji dan ugledas !!!!
Navijam!!!!
Navijam!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Hvala cureee... :* Nadam se da ovo moje "implantaciono", nece prerasti u .. Mada mislim da joj je jos rano...
A i tamo su mi dali papir na kom pise da je to moguce da se desi krvarenje od 6-9- tog dana posle et
A i tamo su mi dali papir na kom pise da je to moguce da se desi krvarenje od 6-9- tog dana posle et
Poslednji izmenio SSanja dana 24/7/2013, 18:35, izmenjeno ukupno 1 puta
Sanja, drzim palceve jako, jako da beta bude velika i da ovaj dnevnik zatvoris sa najlepsom muzikom
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Srecno Ssanja, i meni je od prilike u isto vreme posle transfera pocelo to braonkasto, ja se isplakala, popusila po kutije cigara, kad ono.. Evo me u devetoj nedelji
Nek bude treca sreca!
Nek bude treca sreca!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
fmala, ja se iskreno nadam da ce biti tako..
Ariesgirl, hvala na podrsci..
Ariesgirl, hvala na podrsci..
SSanja, pa gde si ti zeno? Nije te bilo bas poodavno!
Neka ti je sa srecom otvaranje dnevnika, da je ovo krvuckanje od implantacije i da slavimo zajedno 1. avgusta, mada mislim da mozes da uradis i ranije betu.
Opet se pratimo sa postupcima, samo sto ce ovi biti dobitni!
Neka ti je sa srecom otvaranje dnevnika, da je ovo krvuckanje od implantacije i da slavimo zajedno 1. avgusta, mada mislim da mozes da uradis i ranije betu.
Opet se pratimo sa postupcima, samo sto ce ovi biti dobitni!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Srecno SSanja, nadam se da ces nam divne vesti javiti sledece nedelje. Meni je takodje krvarenje bilo oko 8og dana nakon postupka u Pragu, zelim ti veliku betu i puno radosti
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
SSanja...srecno otvaranje dnevnika, zelim da 1.08 budes najsrecnija zena na svetu....u to ime
Da, da implatacijsko
Da, da implatacijsko
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Oho, SSanja, dobrodošla again!!
Srećno !!
Srećno !!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Najiskrenije se nadam cure.
Mislim, mi smo ovaj put otisli u Prag bez nekih velikih ocekivannja, za razliku od prva dva puta. Tamo je transfer bio u utorak, mi smo ostali do nedelje, setali, uzivali.. Bas nam je lijepo bilo, i dogovorili se da ne ocekujemo nista.. I da se ne bedacimo ako beta bude nula, nego idemo dalje..
E ja juce kad sam vidjela taj braonkasti trag odmah sam rekla da je to za mene dobar znak.. ( krvarenje dobar znak- luda zena), imam te neke bolove u stomaku ali sve mi se to vise svidja od ona prva dva puta kad nisam osjecala ama bas nista..
Meta, zaista bi bilo lijepo da nam se ovaj put zajednicki posreci. :)
Inace je meni ovo treci put u Pragu, prvi put bila sa mamom u stomaku.. Mozda bas bude treca-sreca.
Cure, hvala vam na podrsci.. Sve ovo lakse pada sa vama.
Mislim, mi smo ovaj put otisli u Prag bez nekih velikih ocekivannja, za razliku od prva dva puta. Tamo je transfer bio u utorak, mi smo ostali do nedelje, setali, uzivali.. Bas nam je lijepo bilo, i dogovorili se da ne ocekujemo nista.. I da se ne bedacimo ako beta bude nula, nego idemo dalje..
E ja juce kad sam vidjela taj braonkasti trag odmah sam rekla da je to za mene dobar znak.. ( krvarenje dobar znak- luda zena), imam te neke bolove u stomaku ali sve mi se to vise svidja od ona prva dva puta kad nisam osjecala ama bas nista..
Meta, zaista bi bilo lijepo da nam se ovaj put zajednicki posreci. :)
Inace je meni ovo treci put u Pragu, prvi put bila sa mamom u stomaku.. Mozda bas bude treca-sreca.
Cure, hvala vam na podrsci.. Sve ovo lakse pada sa vama.
SSanja, navijam za trecu srecu!!!!
Srećno otvaranje dnevnika i neka se završi sa ogromnom betom
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Ssanja srecno,neka bude kao sto stoji u naslovu-treca sreca!!!
S obzirom da i mi idemo sredinom avgusta kod Sonje na FET a nismo jos odlucili koji hotel,pisi gde ste odseli i kako ste putovali.
S obzirom da i mi idemo sredinom avgusta kod Sonje na FET a nismo jos odlucili koji hotel,pisi gde ste odseli i kako ste putovali.
labradorka- Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011
SSanja, kakva je situacija danas?
Danas stomak manje boli... I dalje to nesto slabo braonkasto.. Slala sam mail na kliniku, rekli su da malo vise odmaram.. Bice valjda dobro.. Ili cu da dobijem, ili ce da stane, treceg ishoda nema.
Labradorka, evo odmah pisem nase iskustvo u temi klinike pa Prag..
Labradorka, evo odmah pisem nase iskustvo u temi klinike pa Prag..
Ssanja ti si vec nasa lijepa trudnicaaa...
sigmabh- Broj poruka : 81
Godina : 39
Datum upisa : 20.05.2013
SSanja, ma ne verujem, dobila bi do sad, ja sam panicila mnogo, jer meni inace dva dana tako brljavi to braonkasto, pa tek ona krene, ali mislim da vecini zena normalno krene. Znaci, slazem se sa Sigmom
SSanja srecno otvaranje dnevnika i da nas obradujes za par dana!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Sigma, dace Bog da se druzimo na trudnickim dnevnicima.
Fmala.. kako bude bice.. Meni obicno normalno krene, ali vise ni ja nisam normalna, pa mozda se i to promijenilo.. Nekako mi cudno sve ovo.. Haha, mm kaze, a sto ako je to stvarno to ovaj put...
Fmala.. kako bude bice.. Meni obicno normalno krene, ali vise ni ja nisam normalna, pa mozda se i to promijenilo.. Nekako mi cudno sve ovo.. Haha, mm kaze, a sto ako je to stvarno to ovaj put...
Inace.. Razmisljam da radim betu u utorak.. oni su rekli u cetvrtak test, to je 16-ti dan.. Ko ce izdrzati do tada....
Sta mislite, moze li 14-ti dan pokazati betu ako je trudnoca u pitanju?
Sta mislite, moze li 14-ti dan pokazati betu ako je trudnoca u pitanju?
SSanja, uradi betu 14.dana, slobodno. Mnoge zenice urade i ranije. Test ume da prevari. Ima nekoliko slucajeva na forumu. Test negativan, beta ogromna.
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BRINBILI - Treca (pa) sreca :)))
» IVANICASALE -TRECA SRECA
» MALENNA... nasa treca sreca ...
» SSANJA - nasa prva vto
» IVANICASALE -TRECA SRECA
» MALENNA... nasa treca sreca ...
» SSANJA - nasa prva vto