Decembarska jutra
+18
Admin
tanjaz
Nekica
Jeckie
Jelence
maja76
Gala
zoxa
vakic
HappyGirl
Hitron-Luka
lepa kata
nadalina
adriatika
mijica
jul
TetaSneki
maus
22 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 14
Strana 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Decembarska jutra
Brrrrrrr, kakav hladni decembarski dan.
Ja moram kojekuda, pa mi se ne izlazi.
Hitron kod tebe vec slavlje.
Mogu misliti kako je to izgledalo.Uzas jedan.
Ja moram kojekuda, pa mi se ne izlazi.
Hitron kod tebe vec slavlje.
Mogu misliti kako je to izgledalo.Uzas jedan.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dobro vam jutro cure i od mene.U berlinu je dans uzasno hladno(hvala bogu sto sam na bolovanju pa nemoram na poso po ovoj hladnoci) ali zato cu popodne u shoping sa mm kad se vrati sa posla.Sve je tako lepo ukrasheno jedva cekam da kupim jako sam nekeo srecna i vesela i lepo raspolozena a vi?
sasha- Broj poruka : 74
Godina : 47
Datum upisa : 27.12.2008
I ja sam lepo raspolozena. Popodne ce muz da mi kupi sve sto zelim da pravim za Novu Godinu, a pravim svasta od rolata, slanih slatkih torti...A jelku smo juce okitili..
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
ja sam još uvek k'o na ringišpilu, pojma nemam šta ću, svagi dan iskoči nešto novo....
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Kato, kad ides na sledeci UZ?
u sredu
Gde ste divne zene!?
Hitron znaci imala si "zanimljivo" vece. Ja sam na tako nesto navikla, samo sto u mojoj ulici ne galame crnci vec pijani klinci koji cesto prave zurku.
Vidim ja ovde mnogo vrednih ruku.
Gala sta spremas lepo od klope za NG?
Sasha lep provod u sopingu. Mogu samo da zamislim kao je lepo okicen Berlin. Mozes i slikati pa nam postavi koju slicicu da i mi uzivamo.
Ovde prekidam. Stigao muzic i idemo u kupovinu. Napravila sam poooooooooooooogoooooooooooooooleeeeeeeeeeeemiiiiiiiiiiiiiiiiii spisak. Bice
Hitron znaci imala si "zanimljivo" vece. Ja sam na tako nesto navikla, samo sto u mojoj ulici ne galame crnci vec pijani klinci koji cesto prave zurku.
Vidim ja ovde mnogo vrednih ruku.
Gala sta spremas lepo od klope za NG?
Sasha lep provod u sopingu. Mogu samo da zamislim kao je lepo okicen Berlin. Mozes i slikati pa nam postavi koju slicicu da i mi uzivamo.
Ovde prekidam. Stigao muzic i idemo u kupovinu. Napravila sam poooooooooooooogoooooooooooooooleeeeeeeeeeeemiiiiiiiiiiiiiiiiii spisak. Bice
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Kato, stvarno ili zajebavas? Ja idem u sredu popodne!
Maus, pravim rolat od sira, rolat od spanaca, tortu sa pecenim paprikama, rusku salatu i bela rada tortu. To je za docek tj ja i mm da imamo za veceru. Nas dvoje najvise volimo predjelo, tako da cemo samo to i imati. A prvog januara idem kod svekrve na rucak, tako da necu kuvati.
Maus, pravim rolat od sira, rolat od spanaca, tortu sa pecenim paprikama, rusku salatu i bela rada tortu. To je za docek tj ja i mm da imamo za veceru. Nas dvoje najvise volimo predjelo, tako da cemo samo to i imati. A prvog januara idem kod svekrve na rucak, tako da necu kuvati.
Gala ::
Maus, pravim rolat od sira, rolat od spanaca, tortu sa pecenim paprikama, rusku salatu i bela rada tortu.
POD HITNO DA AM NAPISES RECEPTE
JES DA SAM NA DIETI ALI BRE NOVA GODINA JE
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Hocu, kada napravim. Nego recepte sam nasla na netu, ne znam tacno gde. Pa nisam sigurna da li smem javno da pisem, da se ne ljhuti taj koji je ostavio zbog autorskih prava! Ili bolje na pp da vam pisem. Znam da sam na nekom forumu ostavljala recepte, pa sam imala problema jer nisam navela i sajt odakle sam kopirla
MA SLOBODNO OSTAVI
najozbiljnije, u sredu u pola deset vidimo se sa novim sličkama
a sutra uveče moram u firmu na proslavu
a sutra uveče moram u firmu na proslavu
Jupiii, jupiii...idemo na UZ
Dobar vam ovaj hladni decembarski dan!
Ja ne mrdam iz kuce, a sve sam nesto pravila planove da procunjam po okolini da obavim 5-6 sitnih poslica, ali me ovaj mraz predomislio...
Uzivam u toplini doma, okicenoj jelci, novim policama u dnevnoj sobi (koje cekaju neke porodicne fotografije!), i kuvanju posnog pasulja!
Kato, bravo za UZ! Mamica ce malo da viri u sredu!!!
Misice, i ja sam stalno sva u spiskovima...Kako ne izlazim puno, ja samo punim razne spiskove - e onda kad izadjem, a obicno to bude subota, raspalim po spiskovima ono stikliranje i ekspeditivno ih redom ODRADIM!
Ja ne mrdam iz kuce, a sve sam nesto pravila planove da procunjam po okolini da obavim 5-6 sitnih poslica, ali me ovaj mraz predomislio...
Uzivam u toplini doma, okicenoj jelci, novim policama u dnevnoj sobi (koje cekaju neke porodicne fotografije!), i kuvanju posnog pasulja!
Kato, bravo za UZ! Mamica ce malo da viri u sredu!!!
Misice, i ja sam stalno sva u spiskovima...Kako ne izlazim puno, ja samo punim razne spiskove - e onda kad izadjem, a obicno to bude subota, raspalim po spiskovima ono stikliranje i ekspeditivno ih redom ODRADIM!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
tako i treba, sve po spisku
Gala eto mene kod vas za Ngodinu. Podje mi voda na usta od silnih rolata i ostalih djakonija.
Posto ne znam da li cu za Ng biti kuci ili u bolnici,ja cu napraviti salatu od kukuruza secerca,gibanicu, narucila sam peceno pilence i gozba moze da pocne.
Nadalina lepo muzicu spisak u ruke i pravac prodavnica
I ja sam malo pre u rodicu sve po spisku I nista nisam zaboravila-sve spiskano.Kata ::tako i treba, sve po spisku
Posto ne znam da li cu za Ng biti kuci ili u bolnici,ja cu napraviti salatu od kukuruza secerca,gibanicu, narucila sam peceno pilence i gozba moze da pocne.
Nadalina lepo muzicu spisak u ruke i pravac prodavnica
Veče cure, u zadnjih par dana spavala sam možda sve zajedno 10 sati.Totalno sam patosirana ali do o1.o1 mi nema odmora A tada samo
Cmoka, odo malo da prošvrljam
Cmoka, odo malo da prošvrljam
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro cure Opasno smo se približili 2009 Ja još ništa ama baš ništa nisa napravila za ng Svaka vam čast , ja ne postiZAVAM ništa Maus što volem taj šećerac
HappyGirl- Broj poruka : 13681
ja neću ni da pravim ništa za NG, samo ću da se švercujem i da jedem po kućama
Dobro jutro cure! I ja cu se svercovati, malo kod mame, malo kod svekrve, hi,hi!
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
JUtro devojcice jo kako se priblizilooooooooooooo
Zene samo kratko da vam se javim posto ne stizem Andrea je i dalje prehladjena,nosic i dalje smrkljav i krkljav,ali izgleda da noje nista strasno.
Bili smo juce kod doktora i rece samo nos mala krenulo ka grlu virusna infekcija i dobila je sirup da pije.
posto je otkrila cari puzanja ja sad bukvalno nemam vremena za wc,osim kad je ostavim u ogradici,jer sve drugo je nesigurno so bzirom sta sve moze i zna.
Obecane fotke su dosle vec uradjene,tako da vam ne mogu proslediti,jer trenutno nemam skener.
ljubac svima pa se pisemo
P.S. sanjala sam da se misica porodila i rodila buckastu devojcicu
Bili smo juce kod doktora i rece samo nos mala krenulo ka grlu virusna infekcija i dobila je sirup da pije.
posto je otkrila cari puzanja ja sad bukvalno nemam vremena za wc,osim kad je ostavim u ogradici,jer sve drugo je nesigurno so bzirom sta sve moze i zna.
Obecane fotke su dosle vec uradjene,tako da vam ne mogu proslediti,jer trenutno nemam skener.
ljubac svima pa se pisemo
P.S. sanjala sam da se misica porodila i rodila buckastu devojcicu
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Jutro zene!
Ng se bas priblizila, a ja sam vec 7 dana u BG, tako da je moje gnezgo u Nisu potpuno pusto i ne spermljeno za najludju noc. Tako da sam primorana da jedem i pijem po tudjim kucama
Jelence, mala smrkavica zavodi red po kuci..kako je to slatko..ljubi je
P.S. Misica rodila buckastu devojcicu?
Ng se bas priblizila, a ja sam vec 7 dana u BG, tako da je moje gnezgo u Nisu potpuno pusto i ne spermljeno za najludju noc. Tako da sam primorana da jedem i pijem po tudjim kucama
Jelence, mala smrkavica zavodi red po kuci..kako je to slatko..ljubi je
P.S. Misica rodila buckastu devojcicu?
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Cao cure.Stize nam i ja nista nisam spremala iemo kod prijatelja,sazalila su se na mene pa nedaju mi da se mucim evo josh i da viite moj stomacic
sasha- Broj poruka : 74
Godina : 47
Datum upisa : 27.12.2008
Dobar dan!
Sasha stomak je predivan Bravo za dobre prijatelje. Bas su pazljivi.
Jelence, sve ce to sirupic da sredi. Srce nase maleno sada samo svrlja po kuci i sve bi i da pipne i da vidi A za san i nisi bas daleko od bucmaste devojcice. Vec sad ima 3620.
Alo-alo da li i za Ng ostajes u BG? Sta te briga,uzivaj i gosti se. Bas je lepo kada ne moras nista da spremas i kuvas.
Tanja i ti kao Alo-alo. Dakle svercovanje
E hocu i ja da se svercujem!!!
Sasha stomak je predivan Bravo za dobre prijatelje. Bas su pazljivi.
Jelence, sve ce to sirupic da sredi. Srce nase maleno sada samo svrlja po kuci i sve bi i da pipne i da vidi A za san i nisi bas daleko od bucmaste devojcice. Vec sad ima 3620.
Alo-alo da li i za Ng ostajes u BG? Sta te briga,uzivaj i gosti se. Bas je lepo kada ne moras nista da spremas i kuvas.
Tanja i ti kao Alo-alo. Dakle svercovanje
E hocu i ja da se svercujem!!!
Strana 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» decembarska jutra