Mirkanin dnevnik
+18
lasa
Jelence
adriatika
zalosna_sova
maja76
NINA1
mijica
TetaSneki
maus
megica-pegica67
alo-alo
Hitron-Luka
Gala
jul
HappyGirl
Admin
vakic
Mirkana
22 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Mirkanin dnevnik
Nadam se da se lepo provodis da si dobro i da su sve boce primljene na vreme
Sretan vam povratak i sutra ocekujemo izvestaj
Jedva cekam da nam se javis
Hvala Gali i Nini sto misle na nas, divne ste
Mirkana Mirkana Mirkana Mirkana :sssss:
mijica- Broj poruka : 488
Godina : 49
Datum upisa : 16.01.2008
mila nasa talijanko buduca :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss: :sssss:
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Napred Mirkana
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Jedva cekamo da nam se vrnes sa Pariza pa da nam sve ispricas potanko i okacis koju sliku
A mi navijamo i drzimo fige
A mi navijamo i drzimo fige
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Draga Mirkana cestitam na otvaranju dnevnika i srecno vam bilo sto ti kazes treca sreca! Navijamo iz sve snage!
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Datum upisa : 30.09.2008
Gala ::hahahahhahahahah, a ja sam obrnuto... poslala sam Mirkani pp na Kolevci, i rekla joj zaKutak i Miljicu, ne sluteci da se njih dve vec cuju!NINA1 ::sretno otvaranje dnevnika i ovde i da otvoris sto pre trudnicki dnevnik lepo se provedi u parizu i kad se vratis da detaljno opises kako je bilo .a nasoj dragoj Mijice sam poslala tvoju pricu na pp ni ne sluteci da se vas dve vec cujete
Divne ste zenske. A Mijica i ja se vec dogovorile gde cemo da idemo sve za vreme boravka u Mariboru. Jos samo da se nasi muzevi sloze
A evo me ponovo na Apeninskom poluostrvu. Pariz je lep i sigurno cemo se vratiti opet. Doduse, mm se vec sutra vraca ali samo poslovno. Nadam se da je tako .
Happy, ne odoh ni u Louvre ni u drugi muzej (Orsay). Izlozbe smo ostavili za drugi put. Bice prilike jos. Subotu i nedelju smo iskoristili za zajednicki obilazak kada smo videli sve najznacajnije znamenitosti. Najvise nas je odusevila Ajfelova kula a nista manje ni kratko krstarenje po Seni. To nam se bas svidelo. A onda sam ja radnim danima, dok je muz resavao probleme na poslu, obilazila ostale delove Pariza. Popela sam se i na Ajfelovu kulu sama jer je za vikend bila ogroooooomna guzva. Naravno, usla sam i u cuveni shopping centar La Fayette. Mislim da sam bila jedina koja je usla, provela tamo 2h i nista nije kupila . Mm je odahnuo . Ali sam zato pocastila sebe na Roland Garrosu . Stigla sam i da odem kod drugarice. Sve u svemu, za 6 dana prelazila sam 100 km dnevno po prevozu i pesaka. Imali smo i srece s vremenom jer obicno u ovo vreme tamo pada kisa i bude hladno.
Naravno, i u gradu svetlosti je bilo bockanja. Uh, jedno vece smo se zeznuli za prevoz (lenji Francuzi nemaju subotom taxi na periferiji Pariza!?) pa smo pesacili do hotela i malo zakasnili za bocu. A svih dana tamo sam bila u strahu da nesto ne zaboravim da uradim kao npr. da popijem pilulu, da se bocnemo...
Uh, da ne davim vise. A moram i da peglam kosulju muzu za sutrasnji put.
A da, sutra se moram bocnuti sama. Bice to prvi put u ovom trecem krugu, odnosno pokusaju.
Sve vas snazno
Mirkana- Broj poruka : 190
Godina : 50
Datum upisa : 14.04.2008
Hej stigla nam cura nazad! DOBRO NAM SE VRATILA :aa1: Ma pusti muzeje, biće drugih prilika, bitno da si ti uživala! Dokle si se popela? Ja do kraja ali iskreno, baš sam se bila utronjala ipak sam uspela a pogled fenomenalan. E nemaš pojma koliko mi je drago za tebe i mijicu, uživajte u Mariboru i nemojte da nas zaboravite.Pošaljite po neki izveštaj makar sms.
AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx:
AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx: AJMO MIRKANA, :yx:
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro nam dosla , hocemo slikice
Mirče, znam da ne postizavaš, ali kad budeš postizavala divno bi bilo da nas obraduješ! Imaš dole putovanja, pa možeš tu da nas iznenadiš
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Mirkana dobro nam se vratila Drago mi je za super provod u Parizu i nadam se da ces imati vremena da postavis i koju slicicu. A i za super provod u Mariboru uopste ne sumnjam. Eh...kada se ti i Mijica udruzite... :1923r: :1923r: :1923r: :1923r: :1923r: :1923r:
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Navijam za odlican provod i prelepo druzenje sa Mijicom, verujem da ce vam maribor ostati u najboljem mogucem secanju
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Mirkana, Mirkana, Mirkana
Mirkana mnogo ti zavidim što si obišla Paris, ajde ipak postavi sličice kad stigneš da vidimo i mi koji ne možemo da odemo u isti , bar za sada .
MIRKANA
MIRKANA
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Malo pre mi stigao mejl iz Maribora i kazu da je jucerasnji ultrazvuk u redu. Kao po planu od 06.10. se pocinje sa Gonalom a doza je 150 IU.
Izgleda da ce biti malih promena sto se tice boravka u Mariboru. Juce je mm pricao duuugo sa direktorom i ovaj ga moli na sve nacine da izdvoji 2-3 dana i ode u Pariz one prve nedelje u Mariboru. Teoretski je izvodljivo pa cemo verovatno morati malo da promenimo oko smestaja. Izmedju ostalog firma hoce da plati meni i vozaca ako treba, i ako nekog hocu da pozovem od rodbine da dodje da mi pravi drustvo. A posto smo vec rezervisali apartman na Pohorju za 2 ned, platili bi i hotel jer ja ne bih da ostanem sama na planini u odsustvu mm. Ne zelim da se opterecujem s tim jer kao sto rekoh, sve se moze organizovati. A i meni nije problem da ostanem par dana sama u Mariboru. Navikla sam
TetaSneki, ima vremena sve ce da se stigne. Sto se kaze, Boze zdravlja. Mi smo obilazak Pariza ostavljali za kasnije, za dogodine ali eto sad je tako ispalo i videsmo ga.
A uskoro stizu i slike
Izgleda da ce biti malih promena sto se tice boravka u Mariboru. Juce je mm pricao duuugo sa direktorom i ovaj ga moli na sve nacine da izdvoji 2-3 dana i ode u Pariz one prve nedelje u Mariboru. Teoretski je izvodljivo pa cemo verovatno morati malo da promenimo oko smestaja. Izmedju ostalog firma hoce da plati meni i vozaca ako treba, i ako nekog hocu da pozovem od rodbine da dodje da mi pravi drustvo. A posto smo vec rezervisali apartman na Pohorju za 2 ned, platili bi i hotel jer ja ne bih da ostanem sama na planini u odsustvu mm. Ne zelim da se opterecujem s tim jer kao sto rekoh, sve se moze organizovati. A i meni nije problem da ostanem par dana sama u Mariboru. Navikla sam
TetaSneki, ima vremena sve ce da se stigne. Sto se kaze, Boze zdravlja. Mi smo obilazak Pariza ostavljali za kasnije, za dogodine ali eto sad je tako ispalo i videsmo ga.
A uskoro stizu i slike
Caos
Vidim da je provod u Parizu bio super
Bravo za nalaz UZ samo sto trazim gde si napisala izvestaj da mogu da uporedim sa mojim
Da li su ti rekli kad i gde je 13.10. pregled?
Da li znas tacne dana kad TM nece biti u Mariboru? Mi 99.9% idemo do Milana i to najverovatnije 14. i 15. Bilo bi dobro da TM moze ostati te dane, a posle mozes biti sa nama A ako bude kisa padala, nosim ja i Sony i karte i kockice za jamb Nista nas ne sme iznenaditi
Mirakana, jos samo malo i su nase
Vidim da je provod u Parizu bio super
Bravo za nalaz UZ samo sto trazim gde si napisala izvestaj da mogu da uporedim sa mojim
Da li su ti rekli kad i gde je 13.10. pregled?
Da li znas tacne dana kad TM nece biti u Mariboru? Mi 99.9% idemo do Milana i to najverovatnije 14. i 15. Bilo bi dobro da TM moze ostati te dane, a posle mozes biti sa nama A ako bude kisa padala, nosim ja i Sony i karte i kockice za jamb Nista nas ne sme iznenaditi
Mirakana, jos samo malo i su nase
Mirkana, super curo.Pariz je divan (mada vise volim Rim), a najlepse ce biti to bebce kad se rodi.
Navijam iz sve snage.
Navijam iz sve snage.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Mijice, tek kad sam videla tvoj nalaz setila se da nisam napisala moje vrednosti.
Evo sta pise u mom izvestaju:
Endometrijum 3,22 mm
D. jajnik 22,8 x 16 mm - 5 folikola < 10 mm
L. jajnik 28,1 x 12,3 mm, 3 folikola < 10 mm
Hvala puno sto brines za mene. Divna si. Mm jos ne zna kada bi isao do Pariza. Mogao bi samo te prve nedelje, dakle izmedju 13. i 17.10. Posle mora da bude prisutan. Ja sam obicno panicar ali ev. odsustvo mm me uopste ne tangira. Bitno je samo da znamo par dana pre polaska za MB kad on ide (ako uopste bude isao u FRA) kako bismo se dobro organizovali. Nekako cemo se snaci.
A ti bas na sve mislis (kockice, Sony...). Mi nismo bas opremljeni s tim drustvenim igrama. Ali tu je pc.
Molim te, nemoj se opterecivati ovim nasim problemom. I nemoj slucajno da menjas planove zbog toga!
Evo sta pise u mom izvestaju:
Endometrijum 3,22 mm
D. jajnik 22,8 x 16 mm - 5 folikola < 10 mm
L. jajnik 28,1 x 12,3 mm, 3 folikola < 10 mm
Hvala puno sto brines za mene. Divna si. Mm jos ne zna kada bi isao do Pariza. Mogao bi samo te prve nedelje, dakle izmedju 13. i 17.10. Posle mora da bude prisutan. Ja sam obicno panicar ali ev. odsustvo mm me uopste ne tangira. Bitno je samo da znamo par dana pre polaska za MB kad on ide (ako uopste bude isao u FRA) kako bismo se dobro organizovali. Nekako cemo se snaci.
A ti bas na sve mislis (kockice, Sony...). Mi nismo bas opremljeni s tim drustvenim igrama. Ali tu je pc.
Molim te, nemoj se opterecivati ovim nasim problemom. I nemoj slucajno da menjas planove zbog toga!
Mirkana Mirkana Mirkana
Napred Napred Napred Napred
Napred Napred Napred Napred
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Mirkana dobrodosla i srecno u postupku
Jelence- Broj poruka : 3155
MIRKANA SAMO NAPRED
Bravo za odlizan uz. Sve ce biti super, samo opusteno
Bravo za odlizan uz. Sve ce biti super, samo opusteno
maus- Broj poruka : 14046
Di ste
Mirkana Mirkana Mirkana
Mirkana Mirkana Mirkana
Bockamo se... Pre neko vece je palo prvo samostalno bockanje. Uspesno je bilo jer nisam napravila nikakvu glupost ni stetu, kako ja to obicno umem .
I ja kao ti cekam . U mejlu su napisali da bih trebala dobiti do ponedeljka. Ali nista ne kaze sta raditi u slucaju ako ne stigne!?
I ja kao ti cekam . U mejlu su napisali da bih trebala dobiti do ponedeljka. Ali nista ne kaze sta raditi u slucaju ako ne stigne!?
Mirkana, divno curo.
I ja sam se samobockala.Eto zavrsih pa sta Bog da.I ti ces ubrzo.
I ja sam se samobockala.Eto zavrsih pa sta Bog da.I ti ces ubrzo.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu