NOVEMBAR - Radostan i bebicetan
+11
hany
sanja 73
micam
BabyBear
Blanka
Jerapetra
BiKsi :)
mamadabudem
nina :)
MalaSaJuga
Ancica 87
15 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
NOVEMBAR - Radostan i bebicetan
Prvi je novembar!
Nek nam donese osmehe, srecu, mnogo visokih beta i zdravih trudnoca!
Ja jesam u bolnici ali uzivam sto sam trudna!
Sve cure vucem za nosice!
Nek nam donese osmehe, srecu, mnogo visokih beta i zdravih trudnoca!
Ja jesam u bolnici ali uzivam sto sam trudna!
Sve cure vucem za nosice!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Re: NOVEMBAR - Radostan i bebicetan
Da se upišem i ja! Meni je ovaj novembar počeo zakazivanjem histeroskopije za 7.12 što bi rekli januar u Pragu će biti ako je na histero sve ok 😃
Trebalo mi je samo 1280 dana da se pokrenem i krenem iznova. Dosta su mi se deca smrzavala u Pragu(biće zimogrozljivi na tatu)
Trebalo mi je samo 1280 dana da se pokrenem i krenem iznova. Dosta su mi se deca smrzavala u Pragu(biće zimogrozljivi na tatu)
Novembru donesi nam lepe stvari.. Mi u novembru cekamo batu.. Biksi,sto si u bolnici? Mimi,nalozicemo im dobro,samo nek oni budu na tatu...
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Mah I od nas. Volim ovaj mesec. Mm je rodjendan, tada Sam I saznala da sam trudna, ajd neka nam se I ovaj posreci.
Pozdrav za sve
Pozdrav za sve
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Nasa trudnica otvorila novembar bice bebicetan izgleda.Mimi januar u Pragu koja lepota.Nek ovaj topao pocetak novembra otkravi sve nas da krenemo u svoju pobedu
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Cure moje treba mi pomoc.neznam gde pa pisem ovde.Da li neka od vas poznaje nekog ili mozda radi na Institutu za majku i dete na neonatologiji, bratova beba stara 2 nedelje jutros hitno prebacena na institut pa bi da saznamo sta se desava.Niko ne daje neke info sta i kako.beba rodjena pre vremena (termin bio 17.11. on se rodio 20.10.) ima 4kg bio u inkubatoru do pre par dana.Navodno CRp mu skocio.Molim vas ako neka moze da pomogne.Moli vas zabrinuta tetka.
mislis u beogradu
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Bravo Mima! Vucem i tebe i Malu s juga i Micum!
Ancice, ti izgura pun termin, svaka cast, zna li se kad je upoznavanje? Ja imala krvarenje pa me zadrzali. Smirilo se ali sam im jos na oku. Sita se naodmarah.
Micam, verovatno je maleni zapatio neku infekciju pa je prebacen tamo da bi mu odredili antibiotike koji ce mu pomoci da to sto pre sanira! Ima lepu kilazu, samo mozda nije bio skroz zreo iako je debelić moraju da ga proprate. svi prevremenci skoro zapate nesto od tih infekcija.
Mala s juga, kontam da uskoro krecete, nek je srecno i bebicetno!
Ancice, ti izgura pun termin, svaka cast, zna li se kad je upoznavanje? Ja imala krvarenje pa me zadrzali. Smirilo se ali sam im jos na oku. Sita se naodmarah.
Micam, verovatno je maleni zapatio neku infekciju pa je prebacen tamo da bi mu odredili antibiotike koji ce mu pomoci da to sto pre sanira! Ima lepu kilazu, samo mozda nije bio skroz zreo iako je debelić moraju da ga proprate. svi prevremenci skoro zapate nesto od tih infekcija.
Mala s juga, kontam da uskoro krecete, nek je srecno i bebicetno!
Da u Beogradu je.Rodjen 20.11.subota a u ponedeljak 22.trebala da udje u 9 mesec.Na merenju UZ pre porodjaja procenili da je beba 3,2kg pukao vodenjak i krenulo prirodno.Poradjala se od 8h-16h beba se zaglavila u porodjajnom kanalu namucili i nju i bebu a nisu presli na carski vec vikali na nju drugorotka a nemoze da se porodi.Slucajno naisao drugi dr i video da se ona gubi i on je porodio tako sto je legao na nju i rukama isterao bebu.Uzas.Povredili kljucnu kost i ruku nagutao se plodove vode,pukao kapilar u glavi i na porodu bio jako,jako iscrpljen ocena 7/5.U inkubaroru na vestackom disanju i antibiotska terapija zbog visokih leukocita 72h bilo kriticno.sve se saniralo prodisao juce izasao iz inkubatora i bilo sve ok da bi jutros hitno prebacen iz Fronta na institut navodno ima sepsu.Na institutu lekari kazu do ponedeljka nista nemogu dok ne budu rezultati,al navodno sumnjaju u nalaz iz fronta jer crp juce bio 140 dana 104 znaci pada.To je sve sto su rekli.Snajka nije sa njim otpustili je kuci pa bi da saznam kakvo je stanje bebe kako on funkcionise i jel stvarno kriticno i zabrinjavajuce posto to niko ne govori.Brat i snaja poludeli od brige a i mi ostali.Reko vi zene mozda mozete pomoci.
Uh uh uh. Nadam se sa ce mali Div biti dobro! Javljaj nam kako je! Drzim fige da sto pre sve saniraju!
U bre Micam sta procitah.. Ne znam nikog,nadam se da ce biti dobro...
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Samo da napisem malom bratancu je bolje poceo da jede bolje,snimaju ga svaki dan sve ok,nalaz likve ok.CRP pada.Verujemo da ce uspeti da pobedi sve
Ancice, i ovde da ti cestitam rodjenje Sergeja! Da je ziv, zdrav i srećan 100 godina!
Bravo za malog Diva! Samo strpljenja, bice on odlicno! Samo treba vremena!
Bravo za malog Diva! Samo strpljenja, bice on odlicno! Samo treba vremena!
Micam sad procitah sta se desava. Hvala Bogu da CRP pada. To je bitno. Ako pada Crp bitno je da pada i Prokalcitonin zbog sepse. Nadam se da je on u padu a jako je bitan nalaz pa ih pitaj to obavezno. Ja iz iskustva...
Ancice, dupla mamice srecno rodjenje sincica.
Ljubimo teeeeee 🤩💙😍😋🎈🎉🎁🎀🎡🎠🥀🌺
Ancice, dupla mamice srecno rodjenje sincica.
Ljubimo teeeeee 🤩💙😍😋🎈🎉🎁🎀🎡🎠🥀🌺
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Micam, baš mi je drago da se malac oporavlja i da mu je bolje
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Micam, samo da vidim kako je malisa danas?
Pozdrav cure, lepi dani u novembru. Skitate li gde?
Pozdrav cure, lepi dani u novembru. Skitate li gde?
Hvala cure na podrsci ipozitivnom vibranju znaci puno.bebi cRP danas 31 a leukociti 13(Blanka za Prokalcitonin snaja nezna sutra ce pitati u viziti da li su mu uopste radili nigde ne pise) sto je dosta manje nego juce.Vidi se na njemu da je bolji i jede bolje.Sad vec bude i budan vise i place kad je gladan sto nije pre.Hvala vam svima redom da ne nabrajam za podrsku puno znaci.
Dr je danas kazala da je bilo septicno stanje(sto znaci neka upala) a ne klasicna sepsa,misli da je reakcija na spoljnu sredinu posle izlaska iz inkubatora.Treba vremena malo i strpljenja da on sazri posto je prevremen i da ce se sve regulisati,al ipak ce sve analize odraditi i snimanja da budu pokriveni.Fizijatar ga pogledao kaze saka funkcionise i rame samo je lakat u zastoju nategljeni su nervi pri porodjaju i pocece vezgice za nedelju dana i misli da ce se i to regulisati.
Nije bas lep danas kod nas,sto se vremena tice, duva neki jak vetar pa je nepodnosljiv.
Dr je danas kazala da je bilo septicno stanje(sto znaci neka upala) a ne klasicna sepsa,misli da je reakcija na spoljnu sredinu posle izlaska iz inkubatora.Treba vremena malo i strpljenja da on sazri posto je prevremen i da ce se sve regulisati,al ipak ce sve analize odraditi i snimanja da budu pokriveni.Fizijatar ga pogledao kaze saka funkcionise i rame samo je lakat u zastoju nategljeni su nervi pri porodjaju i pocece vezgice za nedelju dana i misli da ce se i to regulisati.
Nije bas lep danas kod nas,sto se vremena tice, duva neki jak vetar pa je nepodnosljiv.
Micam, bravo za malisu. Vezbe im brzo pomognu. Bitno da sve ide nabolje.
Micam, bebcu zelim da se sto pre oporavi sasvim, kao i mami, i da svi odahnete!
Mimi, jupiiii, Prag u januaru i tvoji eskimcici, divno!
Bas se zagreva, ja isto mislim da ce biti bebi bum na Kutku 2019.kao sto neko napisa.
Volim sto je ovaj novembar kao oktobar, na momente i kao septembar😁
Mi porasli veeeliki, godinicu i po imamo, juce konacno primismo mmr, pre toga dugo bili bolesni, pa ugrabili trenutak kad su oboje konacno zdravi.
Mimi, jupiiii, Prag u januaru i tvoji eskimcici, divno!
Bas se zagreva, ja isto mislim da ce biti bebi bum na Kutku 2019.kao sto neko napisa.
Volim sto je ovaj novembar kao oktobar, na momente i kao septembar😁
Mi porasli veeeliki, godinicu i po imamo, juce konacno primismo mmr, pre toga dugo bili bolesni, pa ugrabili trenutak kad su oboje konacno zdravi.
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Micam bravo, to je bitno. Hvala Bogu pa nije sepsa. Odlicno!!! Samo naprijed sa vjezbicama i to ce se srediti,nista strasno.
Ljubimo te i pozdravi novopecenu mamu od nas ❤️❤️❤️
Ljubimo te i pozdravi novopecenu mamu od nas ❤️❤️❤️
inace 2sata je posle ponoci... jedva sam cekala da djeca zaspu a ja da spavam jer sam bila koma mozga, i gle cuda ne spavam. Nesto gledam, prebacam kanale, i udjoh na Kutak posle 100 g da iscitam sve kako treba.
Volim vas zene, bas nedostajete na ovom carobnom mjestu, bas neko zatisje, mozda se sprema neki bejbi bum za 2019.
💙💙💙💙💙💙
Volim vas zene, bas nedostajete na ovom carobnom mjestu, bas neko zatisje, mozda se sprema neki bejbi bum za 2019.
💙💙💙💙💙💙
Evo da se I ja upisem u novembar :)
Juce smo proslavili slavu. Ovih dana pakovanje I selidba u NAS stan. Napokon vise necemo biti podstanari jupiiiiiiiii!!!
Do 15. izlazimo iz ovog stana. Do tad pakovanje uhhhhh...mrzim pakovanje bilo koje vrste. Plus sad je sa Gabi to bas tesko ali imamo pomoc obe bake.
E u novembru jos I nastup u Nikad nije kasno.
Gledajte emisiju na TV Prva 18.11. u 21h, nastupam prva, I posle toga svi na glasanje preko Fejsa. 48 sati posle emitovanja emisije traje glasanje. Od nas troje dvoje prolaze. Srecno mi bilo
Nama je ovaj novembar bas turbulentan.
Ljubimo vas
Juce smo proslavili slavu. Ovih dana pakovanje I selidba u NAS stan. Napokon vise necemo biti podstanari jupiiiiiiiii!!!
Do 15. izlazimo iz ovog stana. Do tad pakovanje uhhhhh...mrzim pakovanje bilo koje vrste. Plus sad je sa Gabi to bas tesko ali imamo pomoc obe bake.
E u novembru jos I nastup u Nikad nije kasno.
Gledajte emisiju na TV Prva 18.11. u 21h, nastupam prva, I posle toga svi na glasanje preko Fejsa. 48 sati posle emitovanja emisije traje glasanje. Od nas troje dvoje prolaze. Srecno mi bilo
Nama je ovaj novembar bas turbulentan.
Ljubimo vas
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Blankic, i ja puno volim nas kutak.
BB, nadam se da do tada izlazim iz bolnice i glasam naravski! Srecno! Kako cete da uzivate u vasem stanu! Neopisivo dobar osecaj!
BB, nadam se da do tada izlazim iz bolnice i glasam naravski! Srecno! Kako cete da uzivate u vasem stanu! Neopisivo dobar osecaj!
Samo da javnem maleni bratanac je konacno dobro crp je 4,al zadrzace ih za svaki slucaj jos koji dan u bolnici.Bolje jede ,veseliji je puno.Hvala Bogu dusa moja mala ubrzo ce kuci kod seke koja nemoze da doceka da ga vidi(ona ima 2,5godine).
BB gledam obavezno.Moze li se jos nekako glasati osim na fejs posto nemam profil?
BB gledam obavezno.Moze li se jos nekako glasati osim na fejs posto nemam profil?
Bravo Micam, Bravo Bejbi. Moramo to gledati obavezno.
Srecno u novom stanu, i mi smo se prosirili konacno. To je sjajan osjecaj. Ljubi Gabi.....❤️❤️❤️❤️
Srecno u novom stanu, i mi smo se prosirili konacno. To je sjajan osjecaj. Ljubi Gabi.....❤️❤️❤️❤️
Strana 1 od 2 • 1, 2
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu