KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BiKsi :) - FET Punjena kvocka!

+35
Blanka
MalaSaJuga
Tavita
winni
BiKsi :)
alisa
nina :)
Principessa
Jerapetra
Zensko pero
SladZana
micam
Hobbes
Sirijus
aurora
mimi85
Šašava
srculence 84
lola1980
Ancica 87
trkosoca
sanja 73
hany
Bobaue
Bekanicaa
Nessi
mamadabudem
Vuchica
SoJa
fight&faith
PalcicaBg
Borbica
saska1
Rada74
cicsa80
39 posters

Strana 3 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

BiKsi :) - FET Punjena kvocka!  - Page 3 Empty Re: BiKsi :) - FET Punjena kvocka!

Počalji od PalcicaBg 13/10/2018, 15:23

osmeh srce osmeh srce osmeh srce Drugarica nasa mila trudna.Da li si danas svesnija nego juce?Ja sam nekako ubedjena da ce ovo biti seka,taj me osecaj ni sa Ninom nije prevario.
Ljubim pupu srca
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

BiKsi :) - FET Punjena kvocka!  - Page 3 Empty Re: BiKsi :) - FET Punjena kvocka!

Počalji od Blanka 13/10/2018, 20:04

Trudnaja nasa draga, ja ne stizem iz opradanih razloga da napisem koju,ali ti znas koliko je tvojoj drugarici Blanki drago i predrago. Ponedeljak ce da razbije sa betom. i bice to jedna djevojcica, Arsina sestrica ❤️❤️❤️❤️❤️
Ljubim vas sve 😘😘😘😘😘
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 14/10/2018, 00:29

Tacno sam znala Kokice ❤ ajde ... pu, pu ...usrale te koke. 😉 Neka bude sve skolski do kraja. 👄🎇❤

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora1 14/10/2018, 01:05

Biksi, ja tek sada vidim ovaj divniiii dnevnik.
Želim ti sve najbolje a mi te bodrimo!!!!!
Divnooo za pozitivni betu!!!! Konačno da te ogreje sunce, draga naša!!!!!

roda roda roda roda roda roda
Dora1
Dora1

Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 14/10/2018, 03:24

Biksiiiiii jaaaaao pa pre pre predivno! Da ne napisa ono na Koracima, ja mentol uopšte i ne gledam ove dnevnike.....🙈🙈🙈
Taman sam se u najlepšem mogućem trenutku uključila, da mantramo i zalivamo zajedno do ponedeljka, prizvaćemo i kišu ako treba da bolje zalije, ili da intervenišemo kod Vučića da požuri sa otvaranjem ovih novih fontana koje planira još!
⛲⛲⛲😂😂😂
MA JUPIIIIIIIIIIII BRE!!!!!👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼💪🏼🙏🏼🤰🏼🤱🏼🐣❤❤❤😘😘😘😘😘
Principessa
Principessa

Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 14/10/2018, 11:18

Prizvala si me, drugarice.. I ovde da te ljubnem i navijam za ponedeljak!! 😊😘😘😘❤

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora1 14/10/2018, 12:45

Opet moram da dođem u ovoj predivni dnevnik i da ti kažem da će sve biti u redu u ponedeljak, veruj u to. Tvoje vreme je došlo!!!

Bacam bebeću prašinicu, zalivam tu lepu betu da poraste, kao što hoće! 

zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje

Grlim te, puno!!! I jedva čekam sutrašnji dan!  sunny
Dora1
Dora1

Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/10/2018, 13:15

Divne moje saborke, eto zbog cega volim ovaj moj Kutak! Jer je neiscrpni izvor pozitivne energije, bodrenja, utehe, druzenja i razbibrige!

Juce ne stigoh da se upisem. Bila sam na Zlatiboru, bila mi je i sestra od tetke pa je i taj dan brzo prosao. Da napisem i jucerasnje osecaje.
11. dan posle ET
Probudila se u toku noci naspavana i od 2 do 5h vatala zjale. Muci me cesto nesanica. Ali i zeludac. Ujutro sam nadoknadila spavanje. Do pola dana sam bila ko zapeta puska. Bez ijednog simptoma. A posle me je tako bolelo dole u materici kao da ce ciklus iz momenta krenuti. Nije mi bilo svejedno. Zeludac me razvalio, smucilo mi se i oblio me znoj. Primirila sam se bila maksimalno, prvi put da kafu nisam mogla okusiti. Kisela jabuka mi malo povratila snagu. Posle sam bila opet ona stara bez ikakvih tegoba. Ne trazi mi se slatko, al mi se trazi slano. Posebno meso. Juce sam pravila punjene leskovacke pljeske, bile su savrsene.
Sinoc smo Arsa i ja dosli kod moje mame jer nam je Rodjeni na poslu. Nocas me iza sna probudio stomak i morala sam u wc, na praznjenje creva. Kao pred ciklus je bilo. Ali sam posle super spavala. I sinoc i preksinoc neki ludilo snovi. Bez seksualnih konotacija. Mislim kad sam sanjala da sam na Tajlandu, sta reci. lol!
Danas je vec 11. Dan od ET.
Osecam se super. Naspavala se ko covek i kuliram. Uglavnom lezim. Nista posebno od simptoma. Kafu popila posle dorucka regularno. Grudi nista posebno, vise su me bolele u petak. Vidne su mi one vene po grudima.

Hvala vam jos jednom na prelepoj energiji koju mi saljete, i ja sam isto kao i vi optimista, posebno od petka, lol! , i mislim da ce biti kako je najbolje za nas! A nadam se da je najbolje da imamo jos jedno 🐥❤.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/10/2018, 19:51

Dobro vece.
Na zalasku jos jednog dana, 11. od ET da prijavim da sam ceo dan ok. Imala sam blagu dijareju danas. Zeludac pupupu, bolji. U par navrata mi se vise spavalo. Koliko lezim i kuliram, ne cudi. Da ne znam rezultat od petka, danas bih mislila da nisam trudna. Nek sve ostane zabelezeno.
Cim ujutru dobijem rezultat, odmah vam javljam. Plan mi je da odem popodne do moje dr za uput za d dimer i antix a, uput za jos jedno ponavljanje bete, uput za endokrinologa, recept za utrogestan, jer ga imam samo do utorka, i da mi zakaze uz.
Nadam se da ce mi sutrasnji rezultat potvrditi lepe vesti!
Stisak za svracalice i navijacice!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 15/10/2018, 09:45

Koko nasa, verujem da ce danas biti bas lepa beta!!!! Svi cekamo da se zasareni dnevnik!

sreca
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 15/10/2018, 11:45

12. dan od ET
Nocas nesanica. Teski snovi. Simptoma bez. I grudi i stomak splasli. Nervozna sam bila kao cuko. Ali moja predivna komsinica Koka mi javila najlepse vesti!

214 🐥

Čarobna brojka koja hrani dušu i srce!

Cure moje, vučem vas jako najjače!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zensko pero 15/10/2018, 11:53

Čestitam draga Biksi od srca,trudnice lepa i hrabra!!😀
Tačno tako, dešava se sve uvek najbolje za nas!!😘

Zensko pero

Broj poruka : 491
Godina : 42
Datum upisa : 13.09.2017

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Rada74 15/10/2018, 12:26

Čestitam Biksi! To je to! To je prava beta!
Rada74
Rada74

Broj poruka : 137
Godina : 50
Datum upisa : 24.09.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 15/10/2018, 13:35

likeit f f f f beta beta beta beta beta beta beta beta beta jumping jumping jumping jumping jumping jumping
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 15/10/2018, 13:39

Bravo Biksi to je to.Mozda su i dvojke 😊😊.Srećno!!!
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 15/10/2018, 13:42

Pa, bravooo osmeh srce
Baš, baš lepa beta!
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 15/10/2018, 14:46

Bravo,bravo,bravo. radost radost srca srca likeit . I od sada da zavolis oktobar,jesen I Nas Leskovac. Ljubimo te
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nessi 15/10/2018, 14:51

Bravo Biksi po 214 puta! d d d d d d d d d d d d d d d d d
Nisam ja bezveze zauzimala red jos u petak za povlacenje nosa Wink
Zelim ti divnu trudnocu ljubav

Nessi

Broj poruka : 339
Godina : 46
Datum upisa : 23.04.2017

https://tripprototip.blogspot.rs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 15/10/2018, 15:06

likeit likeit likeit likeit likeit as as as as as igra igra igra igra igra igra igra igra igra igra d d d d d x x x x x g g g g g igra igra igra igra igra beta beta beta beta beta
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bekanicaa 15/10/2018, 15:34

Bravo Biksi, znala sam igracice igracice radost trudnica trudnica roda . Superiskaaaaa osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Bekanicaa
Bekanicaa

Broj poruka : 494
Datum upisa : 20.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobaue 15/10/2018, 15:58

Bravooooo !!!!! vv vv vv vv vv d x x x x radost radost radost jumping

Bobaue

Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/10/2018, 16:12

Bravooooo Koko raskokana eto nama jednog zutog pileta da pravi Arsi drustvance ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🕺🕺🕺🕺🕺🕺🕺🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🌻🌼🌷
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hobbes 15/10/2018, 16:14

Diiivnooooooo srca srca srca srca srca srca srca as as as igra igra igra igra igra igra b b b bb bb bb d d d radost radost radost
Hobbes
Hobbes

Broj poruka : 171
Datum upisa : 30.05.2017

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 15/10/2018, 16:51

Bravo koko divno ce to biti pilence.Al mi suze krenuse placem ko kisa od radosti igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 15/10/2018, 16:55

Hvala drugarice moje predivne! Kako ste mi samo zasarenile dnevnik! osmeh srce

Cekam u dz od 14h za utrogestan i upute. Nemam zakazano a velika je guzva. Sad zakacih i pauzu. Utrnu mi doope od drvene klupe. Popih utrogestan jer vec kasnim s njim. kad dodjem kod dr ima da zaplicem jezikom. lol!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu