BiKsi :) - FET Punjena kvocka!
+35
Blanka
MalaSaJuga
Tavita
winni
BiKsi :)
alisa
nina :)
Principessa
Jerapetra
Zensko pero
SladZana
micam
Hobbes
Sirijus
aurora
mimi85
Šašava
srculence 84
lola1980
Ancica 87
trkosoca
sanja 73
hany
Bobaue
Bekanicaa
Nessi
mamadabudem
Vuchica
SoJa
fight&faith
PalcicaBg
Borbica
saska1
Rada74
cicsa80
39 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BiKsi :) - FET Punjena kvocka!
Biksi najdivnija naša kutanjko, uvek si puna pozitive, kako za druge tako i za sebe! I to, kao što neko ovde reče, Bog ne može a da ne nagradi! Želim da nas sve, koje još uvek čekamo taj divni momenat i saznanje o pozitivnoj beti, povučeš za nosić da krenemo tvojim stopama što pre, a tebi želim najmirniju i najdosadniju moguću trudnoću!
Kad ti je tačno uz? Izvinjavam se ako sam propustila gde to piše, ali ne mogu da nadjem....
Veliki poljubac i tebi i toj mrvi u stomaku i brižnom Arsici! 😘😘😘❤❤❤
Kad ti je tačno uz? Izvinjavam se ako sam propustila gde to piše, ali ne mogu da nadjem....
Veliki poljubac i tebi i toj mrvi u stomaku i brižnom Arsici! 😘😘😘❤❤❤
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Principesa, hvala na ovim recima, ja se uvek zarvenim kad procitam koliko me hvalis.
Cure moje, puno vas ljubim. Znate da mi znaci podrska. Prvi uz je 29.10. u ponedeljak. Tada cu biti 6+3.
Prva nedelja nakon pozitivne bete mi je bas lagano prosla. Idem na posao. Druzim se s dragim ljudima. Zavrsila lekare.
Danima me drzi neki suv kasalj. U nedelju nisam mogla da zaspim do 4h ujutru. Bas me je iscrpelo.Onda je mozak poceo previse da razmislja. I znate ono, ludilo mozga, mozda nisam trudna. Nemam simptome. Luda glava ne zna ni sta bi htela. Uzela sam med sa rotkvom i kasalj se sredjuje. Sisam i pantenol. Nocas sam lepo spavala. Obgrlila beluga jast
uk i zaspala. Jutros mi je na ulosku bilo nesto malo braon i deo utrogestana. Pojacala sam ga za jos 200 za svaki slucaj. To se smirilo. Odmaram sve vreme otkad sam dosla s posla. Osecam ponovo blage kao menstrualne bolove. Bole me i grudi. I kad pomislim da nisam trudna ja se onda podsetim da sam postala toliko zaboravna da mora da jesam trudna. Juce mi uvrela voda N sporetu za caj jer sam je zaboravila. Danas mi pokipelo mleko na sporetu jer sam zaboravila. Muz pita sta d kupi u radnji, ja ne mogu da se setim kako se kaze brazilski orah i pokazem mu u kesici, hahahhahha. Inace jedem ih 3 komada dnevno. Zbogom moja pameti. Imam i preznojavanja nocu ali ne toliko kao sa Arsom. Takodje ne piskim toliko cesto kao onda. Imam puno vise snage nego onda. Sve u svemu tesim se da je to sada jer je devojcica. Bol u zelucu mi je i dalje cesta. I gorusica smara i podrigivanje i gasovi. Bar me zatvor ne muci. pu pu pu da ne ureknem.
Izjadah se ali kome cu ako ne vama!
Cure moje, puno vas ljubim. Znate da mi znaci podrska. Prvi uz je 29.10. u ponedeljak. Tada cu biti 6+3.
Prva nedelja nakon pozitivne bete mi je bas lagano prosla. Idem na posao. Druzim se s dragim ljudima. Zavrsila lekare.
Danima me drzi neki suv kasalj. U nedelju nisam mogla da zaspim do 4h ujutru. Bas me je iscrpelo.Onda je mozak poceo previse da razmislja. I znate ono, ludilo mozga, mozda nisam trudna. Nemam simptome. Luda glava ne zna ni sta bi htela. Uzela sam med sa rotkvom i kasalj se sredjuje. Sisam i pantenol. Nocas sam lepo spavala. Obgrlila beluga jast
uk i zaspala. Jutros mi je na ulosku bilo nesto malo braon i deo utrogestana. Pojacala sam ga za jos 200 za svaki slucaj. To se smirilo. Odmaram sve vreme otkad sam dosla s posla. Osecam ponovo blage kao menstrualne bolove. Bole me i grudi. I kad pomislim da nisam trudna ja se onda podsetim da sam postala toliko zaboravna da mora da jesam trudna. Juce mi uvrela voda N sporetu za caj jer sam je zaboravila. Danas mi pokipelo mleko na sporetu jer sam zaboravila. Muz pita sta d kupi u radnji, ja ne mogu da se setim kako se kaze brazilski orah i pokazem mu u kesici, hahahhahha. Inace jedem ih 3 komada dnevno. Zbogom moja pameti. Imam i preznojavanja nocu ali ne toliko kao sa Arsom. Takodje ne piskim toliko cesto kao onda. Imam puno vise snage nego onda. Sve u svemu tesim se da je to sada jer je devojcica. Bol u zelucu mi je i dalje cesta. I gorusica smara i podrigivanje i gasovi. Bar me zatvor ne muci. pu pu pu da ne ureknem.
Izjadah se ali kome cu ako ne vama!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Kao i uvek svuda kasnim
BIKSI 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗 želim uspešnu i laku trudnoću, želim da sve teče glatko i da si srećna zadovoljna pozitivna draga nasmejana ❤❤❤❤
BIKSI 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗 želim uspešnu i laku trudnoću, želim da sve teče glatko i da si srećna zadovoljna pozitivna draga nasmejana ❤❤❤❤
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Hvala Aurora.
Sve sam bliza ultrazvuku i sve cesca odlascima u toalet usled prevelike treme!
Uglavnom sam dobro, malo kenjkavo danas. Puno se znojim, grudi me nocu bas bole. Smirilo mi se bilo braon mrljanje, pa sinoc opet pomalo ima. Jutros skoro nista. Pu pu pu.
Ne znam sta bih jos rekla, sem da sam jos uvek nesvesna cele ove price! Cini mi se da cu tek poverovati nakon ultrazvuka, kao i prosli put. To je ipak jace od mene.
A vi mantrajte da sve u ponedeljak prodje kako treba!
Stisak za sve!
Sve sam bliza ultrazvuku i sve cesca odlascima u toalet usled prevelike treme!
Uglavnom sam dobro, malo kenjkavo danas. Puno se znojim, grudi me nocu bas bole. Smirilo mi se bilo braon mrljanje, pa sinoc opet pomalo ima. Jutros skoro nista. Pu pu pu.
Ne znam sta bih jos rekla, sem da sam jos uvek nesvesna cele ove price! Cini mi se da cu tek poverovati nakon ultrazvuka, kao i prosli put. To je ipak jace od mene.
A vi mantrajte da sve u ponedeljak prodje kako treba!
Stisak za sve!
Mantramo, jašta!!! Veliki poljubac tebi i mrvi 😘💋❤
Mantramo Koko nasa nego sta,trema verujem al pozitivna.Pozdrav mrvi,tebi i naravno Arsi
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Cekamo lijepe vijesti sa uz sutra ☺😘😘😘
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Biksi , mantramo , nego šta !!!
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Biksi,vec 6-ta nedeljica 😊😃ala vreme leti!!
I ja mantram da se sutra prikazu 2 meska❤️❤️ bices ti skroz cool mama blizančićima!
Samo polako i ne brini za to mrljanje,odmaraj sada malko dok se bebići ne skuće za naredne mesece!😘
I ja mantram da se sutra prikazu 2 meska❤️❤️ bices ti skroz cool mama blizančićima!
Samo polako i ne brini za to mrljanje,odmaraj sada malko dok se bebići ne skuće za naredne mesece!😘
Zensko pero- Broj poruka : 491
Godina : 42
Datum upisa : 13.09.2017
Hvala cure moje drage! Na rodjendanu smo kod moje braticine pa nam je i danas dan ispunjen! Generalno sam ok. Mada san od nocas kaze da podsvest vrslja li vrslja. A sanjam da sam prokrvarila. Jedva cekam sutra. U 14 h mi je uz pa kad stignem na red. Svakako cu vam se javiti cim dospim. Nadam se da ce sve biti ok.
Zensko pero, imam operisanu kicmu i ne preporucuje mi se blizanacka trudnoca, pa mantramo za jedno. Nije stvar da li bih mogla sa toliko dece, mogla bih sigurno, nego i Arsu sam prevremeno rodila. Niska sam a zbog operacije imam jako kratak deo izmedju kuka i rebara. Nema mesta dovoljno. Zbog toga zelim jedno. Jer tesko da bih dvoje mogla izneti. To bi bila trudnoca jos veceg rizika nego kod drugih cura, cak bi mi dr mozda nalozili embrioredukciju. Zato se molimo i mantrsmo za jedno zdravo pilence.
Ljubim vas i hvala vam puno na podrsci!
Zensko pero, imam operisanu kicmu i ne preporucuje mi se blizanacka trudnoca, pa mantramo za jedno. Nije stvar da li bih mogla sa toliko dece, mogla bih sigurno, nego i Arsu sam prevremeno rodila. Niska sam a zbog operacije imam jako kratak deo izmedju kuka i rebara. Nema mesta dovoljno. Zbog toga zelim jedno. Jer tesko da bih dvoje mogla izneti. To bi bila trudnoca jos veceg rizika nego kod drugih cura, cak bi mi dr mozda nalozili embrioredukciju. Zato se molimo i mantrsmo za jedno zdravo pilence.
Ljubim vas i hvala vam puno na podrsci!
6+2 je sedma nedeljica! S jedne strane dani se vuku, a s druge stvarno kad pre dodjoh do uz.
Biksi ti si žena zmaj u malom pakovanju
Poslednji izmenio Bobaue dana 28/10/2018, 19:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Draga Biksi,nisam znala,menjam fokus i mantram, mantram za to jedno maleno borče😍👧😊.
7-ma nedeljica,još bolje zvuči!! Biće to sve dobro! Uživaj i smej se večeras!😙
7-ma nedeljica,još bolje zvuči!! Biće to sve dobro! Uživaj i smej se večeras!😙
BIksi, molim se iz sve snage da te sutra obraduje jedno srculence.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Biksi svi smo uz tebe i držimo fige da sutra čuješ svoje milo srculence i otvoriš odmah jedan divni trudnički dnevnik! 💪🏼🤞🏼❤💋😘
Cure moje, videla sam jedan smesak, videla srce kako blinka, koja sreca, vucem vas sve za nosice jako najjace!
Bravo,bravo. Cestitamooooo😘
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Radost Biksi ❤️ dragi Bog sve da kada nam treba!
Sreća sreća radost Biksi Čestitam
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Bravoooooooooo carice naša kutanjska! Čestitam ti od srca i želim najdosadniju moguću školsku trudnoću! 👏🏼👏🏼👏🏼❤❤❤😘💋
Divnoooo!!! Čestitam Biksi na malom mešku smešku
Hobbes- Broj poruka : 171
Datum upisa : 30.05.2017
Jaooo jedno ali vredno srculence blinka i počinje da živi!!!
O kako je taj osećaj divan!
Čestitam ti Biksi, draga!
Hajde polako u trudničke teme, da čitamo tvoj dnevnik.
O kako je taj osećaj divan!
Čestitam ti Biksi, draga!
Hajde polako u trudničke teme, da čitamo tvoj dnevnik.
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu