Korak po korak na putu do bete +
+46
aurora
winni
Hobbes
lola1980
hany
Borbica
srculence 84
micam
Lija
Blanka
mamadabudem
Tavita
Nataly17
Jerapetra
MalaSaJuga
Ancica 87
alisa
Hipatija85
Zensko pero
NikolaMaja
Lakisa
kobac robac
ne gubim nadu
lopuzica
fight&faith
lela1984
ganedina
Makija
sanja 73
BabyBear
dada88
Mammy
Nessi
Nida517
Dora1
zsuki75
Principessa
tiramisu
Bekanicaa
mimi85
Vanja80
Elenaa
Angie83
sunny.tp
Malisha Plavisha
Padobranka
50 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Držim fige Padobranka da ti ovaj jun donese pozitivnu betu! 🤞🏼💪🏼❤
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Padobranka, drzimo fige i prasimooo..
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Drzim fige Padobranka!!!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Hvala vam. ne znam sta da kazem. Trudim se da ovoga puta ne razmisljam ni o cemu. Da pustim da se sve odvija onako kako treba. Prosli put je radjen i skrecing, i ukljucen proniyon, i fraksi, i ebrioglu, i lipidi. Sad nek bude kako bude...
Padobranka- Broj poruka : 168
Datum upisa : 25.11.2014
Padobranka,ja ti zelim svu srecu,zelim ti da ovaj put bude uspesan.Pozzz
Borbica- Broj poruka : 164
Datum upisa : 25.05.2018
Padobranka nek ti je sa srecom!!! drzim ti fige jakooo!!!
Malisha Plavisha- Broj poruka : 72
Godina : 41
Datum upisa : 19.05.2018
Ima li jos neka da krece sada
Padobranka- Broj poruka : 168
Datum upisa : 25.11.2014
Ako sve bude ok, ja sa superfactom 25.6. A sa stimulacijom 9.7.Padobranka ::Ima li jos neka da krece sada
Padobranka ::Zenice, krecem sa bockanjem. Dajte malo bebece prasine
Stiže, stiže!!! Evo bebeća prašinicaaaa
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Draga Padobranka zelim ti svu srecu i drzim pesnice jako jako
Ja krecem sledece nedelje, ako sve bude kako treba.
Ja krecem sledece nedelje, ako sve bude kako treba.
kobac robac- Broj poruka : 148
Datum upisa : 25.02.2018
Angie83 kako si? Koji ti je danas dan? Kako se osecas?
kobac robac- Broj poruka : 148
Datum upisa : 25.02.2018
Ajde cure navijamo da sve bude kako treba i da krenete u dobitne postupke.Sto je lepo kad vas ima vise pa da se radujemo svi zajedno
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Padobranka neka ti je sa srecom bockanje devojko, evo prasim, prasim da lepo bujaju folikulcici pa onda da ih i zalijemo malo
Kobac Robac dryim pesnice da bude sve ok i da sledece nedelje i tebe pocnemo da zalivamo.
7. dt evo kotrljam, i ne znam sta da vam kazem. Stomak onako po nekada bolucka ko pred vesticu, po mom kalednaru trebalo bi sutra ili prekosutra pu, pu pu ne daj Boze da mi dodje. U ponedeljak na dnevnom sa utrogestanom u jednom momentu videh one rozikaste koncice, posle toga ih nije bilo, da li su inplantacijski, molim se da jesu ali videcemo. Grudi pipkam kao manijak po ceo dan, od njih ni traga ni glasa, napumpaju se od utrogestana, pa posle izduvaju kao baloni. Kada mi je bilo onaj uspesan transfer sa Lanom, one su mi bile glavni pokazatelj, jer su do bete bile narasle kao lude, zato sad i gledam, ali dzabe, one nijkakav znak ne daju.
Evo sirom sam otvorila prozore, cekam rode, saljiteeeeeee
Kobac Robac dryim pesnice da bude sve ok i da sledece nedelje i tebe pocnemo da zalivamo.
7. dt evo kotrljam, i ne znam sta da vam kazem. Stomak onako po nekada bolucka ko pred vesticu, po mom kalednaru trebalo bi sutra ili prekosutra pu, pu pu ne daj Boze da mi dodje. U ponedeljak na dnevnom sa utrogestanom u jednom momentu videh one rozikaste koncice, posle toga ih nije bilo, da li su inplantacijski, molim se da jesu ali videcemo. Grudi pipkam kao manijak po ceo dan, od njih ni traga ni glasa, napumpaju se od utrogestana, pa posle izduvaju kao baloni. Kada mi je bilo onaj uspesan transfer sa Lanom, one su mi bile glavni pokazatelj, jer su do bete bile narasle kao lude, zato sad i gledam, ali dzabe, one nijkakav znak ne daju.
Evo sirom sam otvorila prozore, cekam rode, saljiteeeeeee
Angie83- Broj poruka : 275
Datum upisa : 04.04.2013
Sta je sa nasom kokom Biksi, nema je bas dugo, nedostaje bas
Angie83- Broj poruka : 275
Datum upisa : 04.04.2013
Drage moje,ja dobih uput za histeroskopiju za Betanuju.Moram licno ovih dana da dodjem da zakazem.Molim Vas koga mi predlazete,ja iz Nisa nikog ne poznajem.
Borbice dr Milatovic ako radi jos tamo je dobar(radi i u Feroni sa profesorkom njena skola)
Hvala Micam puno...
Borbice i ja bih ti savetovala Milatovića.
Angie guraj!
Inače ja sam prošlog četvrtka išla kod Kopite na konsultacije šta i kako dalje. I zamislite u četvrtak popodne se dogovorismo da u petak izjutra radim histero sa skrečingom i NK ćelije ahahhahaha
koja je to jurnjava bila, ništa od potrebnih nalaza...jooooj
Nalaz histeroskopije: na mestu reza od carskog ožiljačno tkivo u materici baš zadebljano bukvalno stvaralo fizičku prepreku prema kavumu. Sluznica normalna. Na levom jajniku endometriotična cista a na desnom endom.žarišta. Ja šokirana. odakle sad i endometrioza.....
posle sam utripovala da sam je dobila od aviva vežbi.
uglavnom sve je sređeno u materici, Nalaz NK ćelija blago povišen 7,5% ne znam kakva će terapija biti za to. U ovom ciklusu sam dobila da pijem bele tablete iz cikloproginove, od 16 dana po dve dnevno.
ako sve bude u redu krećem i ja od sledećeg ciklusa. pridružujem vam se :)
Angie guraj!
Inače ja sam prošlog četvrtka išla kod Kopite na konsultacije šta i kako dalje. I zamislite u četvrtak popodne se dogovorismo da u petak izjutra radim histero sa skrečingom i NK ćelije ahahhahaha
koja je to jurnjava bila, ništa od potrebnih nalaza...jooooj
Nalaz histeroskopije: na mestu reza od carskog ožiljačno tkivo u materici baš zadebljano bukvalno stvaralo fizičku prepreku prema kavumu. Sluznica normalna. Na levom jajniku endometriotična cista a na desnom endom.žarišta. Ja šokirana. odakle sad i endometrioza.....
posle sam utripovala da sam je dobila od aviva vežbi.
uglavnom sve je sređeno u materici, Nalaz NK ćelija blago povišen 7,5% ne znam kakva će terapija biti za to. U ovom ciklusu sam dobila da pijem bele tablete iz cikloproginove, od 16 dana po dve dnevno.
ako sve bude u redu krećem i ja od sledećeg ciklusa. pridružujem vam se :)
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
Szuki draga otkud sad to,al nedaj se endometrioza se leci trudnocom i sigurna sam da ces je ti pobediti i Luca ce doditi drustvo.
Navijamo da vas sto vise bude trudno izgleda da cemo sledeci ciklus imat dosta akcije.
Navijamo da vas sto vise bude trudno izgleda da cemo sledeci ciklus imat dosta akcije.
Dobar dan i srecan rad!
Bila sam malo na odmoru pa ne stizem na forum. A stisle i obaveze bile na poslu pre toga.
Vidim da odavno nema pozitivne bete!
Vidim i da se borite lavovski, samo tako i treba!
Vidim da ima novih cura, kojima zelim dobrodošlicu, a bidim i stare saborkinje!
U kojoj god da ste fazi, samo se sto vise smejte i uzivajte u stvarima koje sada imate. Kad stignu bebe uzivacete u njima i svemu sto one nose.
Ja sam na stendbaju oko feta jos uvek. Nekad bih otisla odmah. Nekad ne bih vise isla nikad. Svaki postupak je tezak bez obzira da li imali dete kuci ili ne. Samo se poraz lakse i brze podnese ako se ima jedno dete. A ocekivanja budu usta. I nada. I strahovi.
Ja vam od srca zelim da uskoro osetite sta znaci biti mama, bilo da ostanete trudne i rodite. Bilo da dobijete dete usvajanjem.
I zato vam saljem mamece prasineeeeee, čitavo jedno brdo prasine, da bude dovoljno za sve!
Ljubim vas i grlim sve!l!
Angie, povuci nogu sa poz betom! Pa vuci Zsuki, dadu, i ostale koje krecu uskoro!
Bila sam malo na odmoru pa ne stizem na forum. A stisle i obaveze bile na poslu pre toga.
Vidim da odavno nema pozitivne bete!
Vidim i da se borite lavovski, samo tako i treba!
Vidim da ima novih cura, kojima zelim dobrodošlicu, a bidim i stare saborkinje!
U kojoj god da ste fazi, samo se sto vise smejte i uzivajte u stvarima koje sada imate. Kad stignu bebe uzivacete u njima i svemu sto one nose.
Ja sam na stendbaju oko feta jos uvek. Nekad bih otisla odmah. Nekad ne bih vise isla nikad. Svaki postupak je tezak bez obzira da li imali dete kuci ili ne. Samo se poraz lakse i brze podnese ako se ima jedno dete. A ocekivanja budu usta. I nada. I strahovi.
Ja vam od srca zelim da uskoro osetite sta znaci biti mama, bilo da ostanete trudne i rodite. Bilo da dobijete dete usvajanjem.
I zato vam saljem mamece prasineeeeee, čitavo jedno brdo prasine, da bude dovoljno za sve!
Ljubim vas i grlim sve!l!
Angie, povuci nogu sa poz betom! Pa vuci Zsuki, dadu, i ostale koje krecu uskoro!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Uradila sam kontrolnu biopsiju posle pronađene ešerihije u materici i sad su mi nasli stafilokoke!!! Nista mi nije jasno. Terapija ista - ciprocinal.
Jel ima neko slično iskustvo da je lečio jednu bakteriju, a ondmah dobio i drugu?
Sad sve nešto sumnjam da l su uradili dobro biopsiju. Ne znam kako za nedelju dana da se pojavi druga bakterija koja reaguje na isti antibiotik.
A najčudnije mi je da ja nemam nikakve simptome, a rasadnik sam bakterija :)))
Jel ima neko slično iskustvo da je lečio jednu bakteriju, a ondmah dobio i drugu?
Sad sve nešto sumnjam da l su uradili dobro biopsiju. Ne znam kako za nedelju dana da se pojavi druga bakterija koja reaguje na isti antibiotik.
A najčudnije mi je da ja nemam nikakve simptome, a rasadnik sam bakterija :)))
sunny.tp- Broj poruka : 381
Datum upisa : 16.07.2014
Sunny meni se to desavalo u cervikalnom brisu>Bas ista situacija i iste bakterije.Na pitanje kako to kad je isti antibiotik nisu znali da mi odgovore.Tada sam i ja sumnjala da u labu nesto muljaju da bi ponavljala briseve.posle druge ture antibiotika nestalo je bestija.E sad ko ce ga znati i ko moze verovati...I ja nisam imala simptome.
I jos nesto u poslednji 4-5 vto nisam imala nikad nikakve bakterije uvek uredni brisevi,al sam tada radila u drugom labu nego do tad,opet nedoumica da li je pre bilo ili ne.
Molim te kazi mi koliko te kosta sve to sa kontrolnim pregledom?
I jos nesto u poslednji 4-5 vto nisam imala nikad nikakve bakterije uvek uredni brisevi,al sam tada radila u drugom labu nego do tad,opet nedoumica da li je pre bilo ili ne.
Molim te kazi mi koliko te kosta sve to sa kontrolnim pregledom?
Znači ipak je moguće. Da mi je znati samo kako su dospele tu. Ko zna, možda ih imam i u cervixu, možda su se pojavile posle poslednjeg kontrolnog brisa.
Kosta svaka biopsija po 10 000. Mnogo za proceduru od dve sekunde koja se razlikuje samo u načinu uzorkovanje - slamcicom, u odnosu na klasičan bris. Al nisam čula da još neko to radi, pa šta ću, kolko sam para do sada dala, još i ovo da završim.
Kosta svaka biopsija po 10 000. Mnogo za proceduru od dve sekunde koja se razlikuje samo u načinu uzorkovanje - slamcicom, u odnosu na klasičan bris. Al nisam čula da još neko to radi, pa šta ću, kolko sam para do sada dala, još i ovo da završim.
sunny.tp- Broj poruka : 381
Datum upisa : 16.07.2014
Sunny, a odakle ti uopšte ideja da to radiš? Meni niko nikad to nije predlagao...🤔
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Pitala sam Milatovica za tu analizu, u smislu da li to rade i vrlo kategoricno mi je odgovorio da je to nepotrebno i da je jedna od stvari koje sluze samo za uzimanje para. Iskreno sam se iznenadila jer osim sto mi je ta analiza delovala obecavajuce, nisam od njega ocekivala tako burnu reakciju... mislim, nije bila bas toliko burna reakcija, ali s obzirom da je on miran i opusten lik, na ovo je reagovao energicnije nego inace.
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici