Korak po korak na putu do bete +
+50
BabyBear
Bozica
Nessi
Lilijan
NikolaMaja
panda :)
MalaSaJuga
alisa
Sirijus
Vanja80
Dora1
sanja 73
bebana81
Principessa
marina_82
mimi85
lilly13
noja
Rada74
AriesGirl
BSNS
Julka
zozoni
Mimi12
Blanka
Hobbes
PalcicaBg
Hande
dada88
Bobaue
mamadabudem
aurora
Lenaaa
ivanicasale
Bekanicaa
libra35
Tavita
nina :)
marelica
dusica78
srculence 84
Eve
Padobranka
Ancica 87
bgdtanja
Jerapetra
lela1984
ne gubim nadu
Strumfeta78
Bobac
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Cao,molim pomoc, treba da odradim histero,medjutim aparat u nisu ne radi, zna li neko tel. za zakazivanje u betaniji i N.frontu i koliko se ceka? ako je neka radila u feroni neka napise cenu, hvala
ne gubim nadu- Broj poruka : 73
Datum upisa : 19.12.2013
Ja sam radila u Betaniji ali o svom trosku i po izvestaju prof.Kopitovic.Tako da mislim da treba da odes negde pre na konsultacije pa onda da zakazujes histero.A cinimi se da sam negde procitala da je u feroni 52.000
Mozes da ppzoves u Feronu i da pitas recice ti sestre tacno.
Mozes da ppzoves u Feronu i da pitas recice ti sestre tacno.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Ivanice, kakva Betanija o svom trosku? Drzavna bolnica o svom trosku + si imala izvestaj lekara koji je radio u toj bolnici?
Ja sam 2x radila histero u Visegradskoj o drzavnom trosku naravno.
Ja sam 2x radila histero u Visegradskoj o drzavnom trosku naravno.
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Da baby platila sam 25.000 histeroskopiju tada.Imala sam izvestaj Vesne i platila.
Toga u BG nema, koliko ja znam...
U Betaniji se naplacuje kad neces da cekas da dodjes na red sa liste cekanja,kao neka vanstandardna usluga i mozes odmah da ides na histero.Dobijes i izvestaj i sve.Jeftinije je nego privatno.U pravu je IvanicaSale 25000hiljada je dijagnosticka,a 32000operativna(uput ti od tvog ginekologa za zahvat netreba) u Betaniji,al naravno moras ici prvo kod njih na konsultacije(za njih treba uput ) i izabrati lekara.
Cak moze i VTO da se radi na isti princip platis sve troskove kao vanstandatdne.
Tako je bilo pre 3 godine da li je jos neznam nisam isla od tad.
Cak moze i VTO da se radi na isti princip platis sve troskove kao vanstandatdne.
Tako je bilo pre 3 godine da li je jos neznam nisam isla od tad.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Bas htedoh da napisem, ali evo objasnila je micam. Ja sam prosle godine odabrala da radim drugu po redu svoju histero u Feroni iz razloga sto u Betaniji ne bih stigla na red na konsultacije radi histero pre oktobra, a ko zna onda kad bi bila i histero cak i da platim tamo, a zvala sam u avgustu otrpilike bas u ovo vreme da se raspitam i bas mi je bilo zapelo da je uradim odmah, pa na VTO u septembru, eto to je prosto bio moj plan iako su dr Kopitovic i dr MIlatovic preporucili Betaniju da ne bismo placali tim pre sto nije bilo realnog razloga za bilo kakvu zurbu. Medjutim, kao sto rekoh, odlucila sam sama da radimo histero u Feroni, izaslo je 52500 dinara, to je bilo sa popustom jer smo i VTO (o trosku fonda, da napomenem) radili kod njih, inace je kostala 60 000. Meni je takodje bilo vazno da mi histero radi doktor koji ce mi raditi i VTO, i tako je i bilo, i jedno i drugo radili su dr Kopitovic i dr Milatovic. Znaci to su sve podaci od pre godinu dana.
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Da ja sam jedan ciklus histero a u sledeci vto tako mi je bilo zakazano.Mada se nisam ni raspitivala oko toga da radim o drzavnom trosku.Vesna mi je rekla javi se sestra Miri kad dobijes i 8og dana radimo histero taj ciklus je ujedno bio i kontracepcija i sledeci krenuli sa stimulacijom.
Joj, Ivanice, sad me podseti, kad sam zvala javila se ta sestra Mira, bila je ekstra nadrndana preko telefona, ne znam kakva je inace i jos kad mi je rekla ne mogu konsultacije pre oktobra, istog trenutka sam prelomila A vidis tebi je rekla da se javis tamo toj sestri. Moguce je da je trebalo da pomenem da sam vec doktorkin pacijent, secam se da me je tako oduvala preko telefona da nisam nista ni uspela da razmislim, kamoli da kazem Ali meni je stvarno bilo najbitnije da mi Vesna i/ili Steva rade jer sam kod njih izabrala da radim i VTO i da to bude u ciklusu pred VTO jer znam da je to najoptimalnije, a posto smo srecom imali pravo na VTO o trosku fonda, onda sam mogla da platim neke stvari da bih ih ubrzala, eto tu smo imali srece.
Izvinjavam se za off, sad mi prodje kroz glavu da imamo i temu histero...
Izvinjavam se za off, sad mi prodje kroz glavu da imamo i temu histero...
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Da Mira glavna sestra u Betaniji.Uvek na nivou i pomalo arogantna,al ume i da bude fina kad treba i kad je bolje upoznas i nije tako losa, deluje tako.Moraju se raditi konsultacije kod njih i kazati koji lekar je uputio na histero i onda je druga prica.Kad sam ja isla tamo prvo odem jedan dana sa uputom za konsultacije za sterilitet i onda dogovoris sve sa lekarom,ili ides privatno kod kog lekara hoces i onda sa njim dogovoris kad da dodjes u Betaniju.Zakazivanje nekad i oni sami pozovu Miru i naprave raspored a nekad kod nje ides ti.Jeste mozda off al moze nekom trebati.Ako treba saljite pp poruke objasnicu detalje.
Dr Steva radi i u Betaniji i u Feroni,Bjelica,Pjevic-Trninic,Bujas.
Dr Steva radi i u Betaniji i u Feroni,Bjelica,Pjevic-Trninic,Bujas.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Prebacili smo onih 10ak poruka na temu Histeroskopija pa mozete tamo nastaviti diskusiju
Cure, prebacili smo diskusiju na temu o histero kako je rekla BB. Da bi iskustva mogle da prate i neke cure kojima to treba i traze namenski tema Hosteroskopija
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Eve, ja cvrsto verujem da ce to samo otici, a da je psihicki opterecujuce, uh, ne mogu ni da zamislim koliko. Nek se sto pre desi krvarenje.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Eve bas mi je zao
Lenaaa- Broj poruka : 51
Datum upisa : 24.05.2017
Ženice evo i mene.... Nisam se javljala određeno vrijeme, jer nisam ni imala šta posebno da vam pišem. Ja i mm smo bili u Grčkoj na odmoru, vratili sr prije 7 dana. ☺️☺️ odmorli i uživali. Danas sam zvala Feronu, zakazala konsultacije za 11.9 kod prof. Kopitović... Pa u novi krug... Odmorni i puni nade... Ljubac za sve vas
Bravo Dado, neka ste se naodmarali i nauživali
Bravo Dado, imi smo slično uradili.
Eve, ima li kakvih novosti?
NikolaMaja- Broj poruka : 410
Godina : 40
Datum upisa : 26.12.2016
NikolaMaja ::Bravo Dado, imi smo slično uradili.
Malo da se napune baterije za ovaj novi, nadam se, uspešan krug...
Bili smo mi vrijedni i na odmoru haha
Eve,sta se desava?Jesi li prokrvarila?
Meni krece ciklus,hvala Bogu,u roku,posle kiretaze.
Dado,samo napred,u nove pobede!
Meni krece ciklus,hvala Bogu,u roku,posle kiretaze.
Dado,samo napred,u nove pobede!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Jos se nista ne desava... na 6 dana radim UZ da pratimo stanje. Od juce imam neke braon mrlje po vesu pa se nadam da je to znak da ce jako brzo da krene. Na zalost, suprug je danas morao da se vrati na posao i sada mi je 10x teze nego protekle dve nedelje da se nosim sa svim ovako sama... idem ponovo na kontrolu sutra pa cu videti sa doktorkom koliko jos ima svrhe da cekamo da krene. Ono sto su mi doktorka i doktor iz UK rekli da pratim od simptoma ('padanje' grudi i slabljenje bola u grudima) je takodje pocelo od pre 2 dana pa mozda ima svrhe sacekati jos malo, kud sam ovoliko cekala... ali ako se naredne nedelje ne desi nista onda cu morati da ponovo promislim o tome da li je ovo zaista najbolji izbor za mene u ovom trenutku. Nadam se da ste sve dobro i da vam prija ovo malo zahladjenje danas.
Eve- Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.05.2017
O Eve, pa to je bas mucenje I bas se dugo mucis. Bas mi je zao
Znam da ce ti teze biti bez muza ali imas nas ovde. Pricaj sve sto ti he na dusi, izbaci to iz sebe I bice ti lakse sa nama. Jedino te mi mozemo razumeti, znas to.
Ljubim te I nadam se da ces prokrvariti sto pre, simptomi su tu
Znam da ce ti teze biti bez muza ali imas nas ovde. Pricaj sve sto ti he na dusi, izbaci to iz sebe I bice ti lakse sa nama. Jedino te mi mozemo razumeti, znas to.
Ljubim te I nadam se da ces prokrvariti sto pre, simptomi su tu
Eve, draga uz tebe smo. Kao što reče BB simptomi su tu, brzo će krenuti, ne sekiraj se. Svako tijelo drugačije reaguje. Grlim te
Pozdrav svima.Na ovom forumu sam nova.Radila sam jednu neuspešnu vto u Valjevu i sada se spremam za drugu.Razmisljam da to bude Ferona pa me zanima koliko se čeka od drugostepene do konsultacija i od konsultacija do početka procesa.?
bgdtanja- Broj poruka : 7
Datum upisa : 19.10.2016
Bgdtanja, dobro dosla :) Ne znam koliko se ceka posto ja idem privatno. Ali koiko sam pohvatala to ide prilicno brzo. Puno srece ti zelim. Javice se vec neka zenica koja je prosla preko komisije.
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +