JUN- zajunio
+16
BiKsi :)
Blanka
mimi85
micam
fight&faith
Principessa
Niny
alisa
Sofija Veks
nina :)
mamadabudem
MalaSaJuga
sanja 73
valika77
Bobac
Sirijus
20 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: JUN- zajunio
Mene cudi kako nisi sama sredila taj ventil do sada ahahahahahaha
Nadam se da ce ti doci ovako neki majstor da imas sta da gledas dok radi ahahahahahaahaah
Nadam se da ce ti doci ovako neki majstor da imas sta da gledas dok radi ahahahahahaahaah
dodje i jun....ovo vreme prosto leti...
U junu se moj zivot rodio, jun je sada nas najlepsi mesec
Srecan i vama bio i doneo puno pozitivnih beta i prelepih bebica
U junu se moj zivot rodio, jun je sada nas najlepsi mesec
Srecan i vama bio i doneo puno pozitivnih beta i prelepih bebica
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Dobro nam dosao june, da ne kazem tele, hahahahah!
Dok se ja upisem,vec stigle prelepe vesti,da nam je BabyBear trudna, da ti trudnoca bude skolski dosadna,i da se u februaru dogodine radujemo zajedno sa vama, kad smotas to maleno na svoje grudi!
I mi s majstorima, pukla kada, pa se svasta tu mora menjati. Te prekidac od rerne crkao,pegla,ono, majstori i samo majstori.
LJubim vas puno!
Dok se ja upisem,vec stigle prelepe vesti,da nam je BabyBear trudna, da ti trudnoca bude skolski dosadna,i da se u februaru dogodine radujemo zajedno sa vama, kad smotas to maleno na svoje grudi!
I mi s majstorima, pukla kada, pa se svasta tu mora menjati. Te prekidac od rerne crkao,pegla,ono, majstori i samo majstori.
LJubim vas puno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Evo da se upišem u junu. Zbog ove današnje beturine BB opraštamo maju što je bio bezobrazan
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
I ja se ne upisah u junu..da cestitam BB na trudnoci, da bude skolska i dosadna! Ostalim drugaricama u procesima cekam da sto pre krenu njenim koracima :) Stisak, cure!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
imam jedno pitanje.interesuje me da li je jos nekom zakuco fb na kompu,laptopu.na mobilnom imam a nigde druygde nemam.nije mi jasno sta se desava
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Meni nije, Nina...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Ni ja se ne upisah u junu ovde. Nemojte mi zameriti sto cu jos jednom reci
1049!!!
Jun sam volela i do sada...april, maj, jun (i muz i ja prolecna deca)... ali od sada jos vise.
1049!!!
Jun sam volela i do sada...april, maj, jun (i muz i ja prolecna deca)... ali od sada jos vise.
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Devojke moje drage ja sam u neopisivoj guzvi i ne postizem da svracam sto ne znaci da sam vas zaboravila... danas sam morala da svratim da stisnem ovu moju BB i ovde
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
alisa ::Devojke moje drage ja sam u neopisivoj guzvi i ne postizem da svracam sto ne znaci da sam vas zaboravila... danas sam morala da svratim da stisnem ovu moju BB i ovde
E neka je nama Baby, doduše ne zajunila u junu nego zaovcila i lepa joj lagana trudnoća bila.
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Evo i mene u junu !!! Ljubim vas sve i da krenete koracima nase BB :)
Cmok, cmok, cmok
Cmok, cmok, cmok
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Ziveo nam jun i povukao ostale letnje mesece sa sobom, pa da nam svi budu sretni i bebicetni! ❤❤❤❤❤
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Cestitam novim mamicama, novim trudnicama i zelim uspesne korake svim cekalicama. Mislim na vas. Poljupci.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Oooo Mimiceeeee pa kako bre? Cuvaj se dete
Mimi85 da te utesim nisi jedina i ja je imam trenutno.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Da znam kako pa i da razumem... Doduse bilo nekih stresova (a tad pucam po najslabijim savovima)...
Ljubim vas sve!!!! Jedva cekam da pobegnem u hladnije krajeve, gde je aristokratsko bledo u modi
Ljubim vas sve!!!! Jedva cekam da pobegnem u hladnije krajeve, gde je aristokratsko bledo u modi
Mimi,Micam ozdravite brzo i cuvajte se !!!
Mimi skitarooooo.
Mimi skitarooooo.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Uh cure, da se sto pre ratosiljate tih upala!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Kraj juna a ja tek sad stižem da se upišem na ove strane.
Kod mene se svašta nešto dešava,moja mama je od maja bolesna i od tada je sa nama, neurolog je ustanovio Parkinsonovu bolest u početnom stadijumu, plus njeno slabo srce i bubrezi, ove vrućine stalno joj je loše tako da sam njoj maksimalno posvećena.
Pošela sam da idem na obuku za šivača u jednu tursku firmu i nimalo mi se ne dopada, način na koji nas uče niti sebe vidim tu ali nešto se mora raditi.
Vožnju sam pala prvi put, sada se spremam za drugi pokušaj.
Dever, jetrva i beba su u maju došli iz Amerike ali zbog silnih obaveza oko mame nisam sa bebom onoliko koliko bih volela a ona mi se svaki put nasmeje i pruža ruke ka meni da je uzmem.
Toliko od mene do sledeće prilike!
Grlim vas i ljubim!
Kod mene se svašta nešto dešava,moja mama je od maja bolesna i od tada je sa nama, neurolog je ustanovio Parkinsonovu bolest u početnom stadijumu, plus njeno slabo srce i bubrezi, ove vrućine stalno joj je loše tako da sam njoj maksimalno posvećena.
Pošela sam da idem na obuku za šivača u jednu tursku firmu i nimalo mi se ne dopada, način na koji nas uče niti sebe vidim tu ali nešto se mora raditi.
Vožnju sam pala prvi put, sada se spremam za drugi pokušaj.
Dever, jetrva i beba su u maju došli iz Amerike ali zbog silnih obaveza oko mame nisam sa bebom onoliko koliko bih volela a ona mi se svaki put nasmeje i pruža ruke ka meni da je uzmem.
Toliko od mene do sledeće prilike!
Grlim vas i ljubim!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Drzi se zmaju. Ljubim
Zmajuška, da mami bude bolje
Mimi draga, bež ti u hladnije krajeve i ja od kada krenula vrućina samo sa nekim prehladama, ne prija klima i promaja, prava sam srbenda
Stigli su mi tetkini mungosi ovih dana smo se žestoko družili.
Mimi draga, bež ti u hladnije krajeve i ja od kada krenula vrućina samo sa nekim prehladama, ne prija klima i promaja, prava sam srbenda
Stigli su mi tetkini mungosi ovih dana smo se žestoko družili.
I tako, uđem ja u prodavnicu po doručak, krenem rukom ka kesama da uzmem jabuke. Kada mi je ruka bila na nekih 5cm od kese pojavljuje se žena koja uleće u taj prostor brzinom ptice trkačice, otima kese ispred mene obara 4 cene usput pogleda me i zareži ja je gledam onako u čudu i razmišljam se: auuuuuu pa ima dovoljno kesa da možeš povrće i voće u po tri da staviš, šta ti bi Al reko bolje da ne pitam, a i bolje da ne pitam što omaši kese koje su joj ispred nosa stajale već ote ispred mene
Možda ima neki fetiš šta li.
Možda ima neki fetiš šta li.
Pozdrav svima! BabyBear, odusevila sam se kad sam videla tvoj potpis, cestititam!!!
Nije me bilo skoro godinu dana i za to vreme sam imala jednu neuspesnu inseminaciju. Iako su bile vrlo male sanse da ce od toga nesto biti, morala sam da pokusam pre VTO.
Nakon duzeg razmisljanja odlucila sam se za Prag. Sad sam trenutno srecna i ujedno mi je malo frka. Poslala sam im prve analize hormona i sad ostaje samo da cekam.
Nije me bilo skoro godinu dana i za to vreme sam imala jednu neuspesnu inseminaciju. Iako su bile vrlo male sanse da ce od toga nesto biti, morala sam da pokusam pre VTO.
Nakon duzeg razmisljanja odlucila sam se za Prag. Sad sam trenutno srecna i ujedno mi je malo frka. Poslala sam im prve analize hormona i sad ostaje samo da cekam.
TrebamNaDijetu- Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.06.2016
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu