April , neka nam bude srecan i blagosloven!
+18
Blanka
Jerapetra
Zmajuška
Bobac
mimi85
mamadabudem
baba Vera
sanja 73
ivanicasale
Ancica 87
MAAKKI
HappyGirl
nina :)
Vuchica
Sofija Veks
lolipop
SladZana
aurora
22 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
April , neka nam bude srecan i blagosloven!
Ispratismo predivni Mart i docekujemo jos ljepsi April. Dobro nam dosao April mjesec. Kao sto rekoh u naslovu, neka nam bude srecan i blagosloven na svim poljima.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Re: April , neka nam bude srecan i blagosloven!
Dobro dosao, Aprilu! Puno ozitivnih beta, oblih stomacica i svega veselog zelim!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Aprililililiiiiiiiiiiiiiii
Lepo vreme, magnolija ispod prozora, divota i krasota...........
Obožavam kada se sve budi i pupi
Ja da prijavim 5 prinova moje male mačke
[url=][/url]
Lepo vreme, magnolija ispod prozora, divota i krasota...........
Obožavam kada se sve budi i pupi
Ja da prijavim 5 prinova moje male mačke
[url=][/url]
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Joj, što je to lepo, razmišljam jutros, imamo svežih trudnica kako skoro nismo imali, taman da neka od njih otvori april, da i dalje sve pupi, i evo Blankice.
Sirijus, medeni su!
Sirijus, medeni su!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Haj pa da bude i jedna dvonozna prinova u domu sirijus!
Dobar dan. Srecno u aprilu cure moje! Sve da pupi, posebno kutanjski stomaci!
I mi imamo prinovu u najavi, sinoc golubica snela jaje na nasoj terasi! Sluti nam prinovu u kuci!
I mi imamo prinovu u najavi, sinoc golubica snela jaje na nasoj terasi! Sluti nam prinovu u kuci!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pozdrav drage moje...da nam ovaj april donese ogromne beturine...
Biksi a bice tu prinove
Volim april, u aprilu je i moj rodjus...a da se pohvalim...zakazah konsultacije u Spebu sledece nedelje pa da vidimo na cemu smo i sta cemo....trazi vasa bebe da tata kupi
Biksi a bice tu prinove
Volim april, u aprilu je i moj rodjus...a da se pohvalim...zakazah konsultacije u Spebu sledece nedelje pa da vidimo na cemu smo i sta cemo....trazi vasa bebe da tata kupi
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
April kako meni vreme brzo prolazi, al kad sve zapupi i procveta lepota milina,vi da mi procvetate i bete da budu velike,baš volim kad nam Blanka otvori mesec
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Sirijus, kakve mačeće lepote
Blankić, lepo nam otvorila mesec - da bude bebićetno. Da prijavim da čekam FET u poslednjoj nedelji aprila. A može i u maju, na prvomajske praznike, ne bunim se
Da nam svima bude udobno, toplo i mekano
Blankić, lepo nam otvorila mesec - da bude bebićetno. Da prijavim da čekam FET u poslednjoj nedelji aprila. A može i u maju, na prvomajske praznike, ne bunim se
Da nam svima bude udobno, toplo i mekano
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
BiKsi :) ::Dobar dan. Srecno u aprilu cure moje! Sve da pupi, posebno kutanjski stomaci!
Biksi
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Golubica snela jos jedno jaje, dva komaTa! :-D
Evo da se upišem u aprilu :) Da bude bolji od marta, ako je moguće :)
A ja sinoć imala pozorište u kući. Čistim ja uho štapićem za uši i izgleda tako dobro potkačim unutra da mi je išla krv baš obilno od 21 do 00,30 kad smo odlučili da idem u Urgentni. Danas ceo dan po lekarima, terapija i naravno, tetanus...Cccc...neću više koristiti štapiće za uši
A ja sinoć imala pozorište u kući. Čistim ja uho štapićem za uši i izgleda tako dobro potkačim unutra da mi je išla krv baš obilno od 21 do 00,30 kad smo odlučili da idem u Urgentni. Danas ceo dan po lekarima, terapija i naravno, tetanus...Cccc...neću više koristiti štapiće za uši
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Neću više uopšte da čistim uši
Jesi sigurna da je to bio stapic?
Crna ti. Bas si ga dobro potkacila, imas "laku" ruku. Sta kazu doce? Oce uvo biti ok?
Crna ti. Bas si ga dobro potkacila, imas "laku" ruku. Sta kazu doce? Oce uvo biti ok?
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Kazu da ce biti ok. Nisam probusila bubnu opnu. Pijem i antibiotik, i od veveras stavljam antibiotske kapi u usi
Au, MDB, za tako nesto jos cula nisam! Ti si ga bas ocistila! Dela vidi da sakrijes stapice u narednim godinama, ili da ih uopste ne koristis!
Što sam očistila - očistila. Nema više čišćenja ušiju
Primam neke injekcije u obliku kapi za uši koje me uspavljuju i antibiotik oralno...eto, tako... pa vi čistite uši štapićem...
Primam neke injekcije u obliku kapi za uši koje me uspavljuju i antibiotik oralno...eto, tako... pa vi čistite uši štapićem...
mamada budem znam kako je kad se ogrebes i ide ti krv ne iz licnog iskustva nego marijinog.pre skoro 4 g dok smo mm i ja bili u ns na lekarskom za poso miki uzeo mariji da cisti usi sto ona inace nevoli i retko kad meni dala a njemu dala znaci ona imala4.5 a on 6 g i ladno joj tako raseko sa strane,baba mi rekla kad smo stigli kuxdi sta je bilo ali se nije videlo toliko krvi nego kad je ustala posle popodnevnog spavanja ,odma je odvela u hitnu tu probal ida vide ali su nas poslali u ns u polikliniku sto je to bilo dreke dok joj dr na usnom probavao isprati tu krv koja se vec ukorila da verujem pola novog sada je culo i samo dozivala deda nedalj me deda spasi me,ona vristi a ja placem drzeci je,deda teto vec razvaliti ulazna vrata da udze unutra jer zakljucavaju cim pacijenti udju,cim jue bila gotova izvela je kod dede a ja se vratila da vidim sta dalje,dr dao neki sprej da joj prskam 2-3 puta dnevno mesec dana i posle na kontrolu,veruj da smo jedva imali prvo kontrolu kod decijeg kod nas posle 2 dana i lepo je odvedem posle mesec tamo opet vriska ali nista joj nije radio samo da vidi bubnu opnu a ona se opste nevidi od zastarele krvi i polse mesec dana ispiranja tim sprejem ,koliko se secam da je bilo hidrogen ali u pumpici da rasprska jer sto je dete.ali izgleda da je to pocelo da nagriza ranu pa zato uvek bilo krvi,on reko jos mesec dana da prskam ali sam ja odustala i krenula svaki 3-4 dan po jednom samo a ne dnevno po 2-3 puta,i prvo je odvedem kod decijeg kod nas dr je pregledala i kaze vidi se lepo bubna opna nije ostecena i nemoj je voditi za ns jer ce opet vristati
mi smo skontali da ona vristi samo kad tog dr vidi a ne sto nju boli,i sad kad se setim tog dozivanja i vristanja meni suze krenule a ne kakva sam bila da su mi i gace bile mokre koliko sam se preznojila za tih 5 mi n sto joj ispiro pod nekim jakim mlazom kako ja kazem ko kad idemo kod zubara pa kad krene ispiranje on mi reko da je to voda pod pritiskom nista drugo
mi smo skontali da ona vristi samo kad tog dr vidi a ne sto nju boli,i sad kad se setim tog dozivanja i vristanja meni suze krenule a ne kakva sam bila da su mi i gace bile mokre koliko sam se preznojila za tih 5 mi n sto joj ispiro pod nekim jakim mlazom kako ja kazem ko kad idemo kod zubara pa kad krene ispiranje on mi reko da je to voda pod pritiskom nista drugo
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Mdb bas si ga sredila ...
Biksi pa sta si ti mislila, pa mora Arsa da dobije dve sestrice, najavljuje golubica
ovo glupo vreme, kisa pa smo i ja i Vasica poludeli...ljubimo vas sve
Biksi pa sta si ti mislila, pa mora Arsa da dobije dve sestrice, najavljuje golubica
ovo glupo vreme, kisa pa smo i ja i Vasica poludeli...ljubimo vas sve
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
MDB ti si legenda, ja mislim da ga vise cackati neces
Biksi, Biksi, to je dobar znak
Mala.s juga ljubi tog smekera, poludjesmo i mi od dosadne kise.
Biksi, Biksi, to je dobar znak
Mala.s juga ljubi tog smekera, poludjesmo i mi od dosadne kise.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Dobro jutro drugarke
Odavno me nema i onda kad dodjem ovdje prsti od novosti i to kakvih
Blanka druze bravo vam ga za stomacic odusevila sam se
Bixi golubice znaju gdje je fino. Sta radi drugar Arsa?
Aurora da vam kraj aprila bude bebicetan
MDB ccc sad si odradila generalku i ne diraj vise
Ovdje malo proljece malo jesen ali naziru se ljepsi dani.
Mi posle duzeg vremena krenuli u vrtic. Za NG smo od virusa zavrsili u bolnici sa komplikacijom, mastoiditisom, i operacijom ciscenja i stavljanja cjevcica u uho. Od tada smo se pod staklenim zvonom cuvali...usput i koji bronhitis i tako
Ja se polako vracam sioforu i sredjivanju hormona, stidljivo se nadam da mozemo opet da zabebimo.
Odavno me nema i onda kad dodjem ovdje prsti od novosti i to kakvih
Blanka druze bravo vam ga za stomacic odusevila sam se
Bixi golubice znaju gdje je fino. Sta radi drugar Arsa?
Aurora da vam kraj aprila bude bebicetan
MDB ccc sad si odradila generalku i ne diraj vise
Ovdje malo proljece malo jesen ali naziru se ljepsi dani.
Mi posle duzeg vremena krenuli u vrtic. Za NG smo od virusa zavrsili u bolnici sa komplikacijom, mastoiditisom, i operacijom ciscenja i stavljanja cjevcica u uho. Od tada smo se pod staklenim zvonom cuvali...usput i koji bronhitis i tako
Ja se polako vracam sioforu i sredjivanju hormona, stidljivo se nadam da mozemo opet da zabebimo.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
MDB sad svaki put kad vidim stapice zamislim taj tvoj masakr
E Mimi, shokirala sam se kad sam videla lokvu krvi na jastuku. Pijem antibiotike i stavjam tako jake injekcije u uho da osecam vrtoglavicu i mucninu pomalo....Sad je ok! Terapiju nastavljam do kontrole u ponedeljak.
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NOVEMBAR - Nek bude jesenje razigran!
» Avgust - da bude lepih vesti
» Maj, nek nam bude jak ko zmaj!
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» Avgust - da bude lepih vesti
» Maj, nek nam bude jak ko zmaj!
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro