BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
+36
Angie83
ivanicasale
Niny
micam
Bobac
Tavita
Blanka
aurora
Sirijus
mimi85
Principessa
PalcicaBg
alisa
MilePile
Zmajuška
noja
MalaSaJuga
Rada74
Jerapetra
mamadabudem
sunny.tp
saska1
Ivaana
Anka13
sanja 73
marina_82
Gagagaga
SoJa
HappyGirl
Ancica 87
dusica78
nina :)
vero
Sanjci87
Simona
bobica83
40 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 13
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
Bebana, hoce ta probadanja,neka neka, pu pu pu, usrale te koke, da to budu lepi znaci! Setnjice su ok,zbog cirkulacije!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Znam Biksi isto se osecamo😉 Da obe docekamo rode😉❤
bebana81- Broj poruka : 285
Godina : 43
Datum upisa : 25.06.2016
Kako si nam od jutros trudnice? Stizu rode otvaraj prozore
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Evo mene i 4-tog dana. U globalu sam dobro, samo sam skontala da mi danas 3dan kako nisam isla u wc,stomak mi naduvan i bas me muci,em od frxija,em od ovoga. Nisam navikla na ovo, da izvinete svako jutro bez kafe uredno. Prosli put nisam imala ovaj problem,sve mi bilo drugacije. Sinoc do 3 bila budna koliko me mucilo, sta ste vi radile?
Utrogestan hoce da zatvori. Uzmi donat mg vodu,po casu dnevno, ili probaj jogurt i laneno seme, kasiku maslinovog ulja nataste, kivi na taste, potopi suve sljive uvece,ujutru nataste popij tu vodu i pojedi sljive.
Evo malo roda
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Bebana ja ne idem u wc po 5,6 dana vec sam i navikla...Sad ovih zadnja tri dana cudo jedno isla sam 2 jutra u 3 dana...E a kad cu opet videcemo.Navijam jako za tvoju betu i da ti je zatvor jedan od simptoma
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Bebanice samo ti setaj,nece bebica nigde da ispadne,ne boj se :-)
Saljem jato roda!
Saljem jato roda!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Ljubim moju sestru, saborku, velikog coveka, moju dragu Bebanu!!! ( drugarica iz sobe :) ) Pokusavam da skontam kutak, pa da i ja dam svoj doprinos. :) Pozdrav ostalim devojkama koje su velika podrska!!!
MilePile- Broj poruka : 14
Datum upisa : 30.04.2017
MilePile, dobrodosla! Brzo ces skontati sve, laki smo za snalazenje! Je li i ti cekas betu?
Bebana, kako si?
Bebana, kako si?
Da, da, Bebana i ja smo se upoznale u bolnici, bile zajedno na aspiraciji i transferu, kod mene kao i kod nje, skoro identicna situacija, 3 jc,1 oplodjena, vracen 1 - petocelijski embrion i sada cekamoooo :)
MilePile, navijamo i za tvoju visoku betu, kao i za bebaninu! Da razmenjujete i price u trudnoci, a posle i o decici!
Dace Bog, hvala od
E pa onda srecno obema i da vas ovaj postupak odvede do cilja! Prasimo, zalivamo i saljemo najpozitivniju mogucu energiju! 💪🏼💪🏼💪🏼👏🏼👏🏼👏🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🎊🎉🎈🤰🏼🤰🏼🐣🐣
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Oooo pa ko to meni dosaooo😘😘😘 Ovde je najbolje videces❤❤❤ Evo ja naravno ne spavam posto nista ne radim, naravno mm ne da mrdnem iz kreveta, znaci haos, jos sutra cu izdrzim ondak pocinje u utorak da radi. Milina hahahha
E da, kafa je danas upalila,malo sam se stomacic olaksala🐓🐓🐓 hahah
E da, kafa je danas upalila,malo sam se stomacic olaksala🐓🐓🐓 hahah
MilePile dobrodosla i da vas dve drugarice zajedno slavite veliku betu!
Meni su ta poznanstva iz sobe tako divna,imam jednu prijateljicu,evo vec 3,4god se cujemo skoro svakodnevno,kao da mi je rod rodjeni,a od pre godinu dana i jos jednu,nama tada nije uspelo u Betaniji,ali evo sada Bogu hvala obe ostale trudne u istom mesecu,ja u Feroni,ona u Pragu.
Meni su ta poznanstva iz sobe tako divna,imam jednu prijateljicu,evo vec 3,4god se cujemo skoro svakodnevno,kao da mi je rod rodjeni,a od pre godinu dana i jos jednu,nama tada nije uspelo u Betaniji,ali evo sada Bogu hvala obe ostale trudne u istom mesecu,ja u Feroni,ona u Pragu.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Milepile dobrodosla i zelim ti da slavis sa bebanom veliku betu.
I ja imam nekoliko drugarice iz raznih vto sa kojima sam i dalje u kontaktu,i to su zaista neprocenljiva prijateljstva
I ja imam nekoliko drugarice iz raznih vto sa kojima sam i dalje u kontaktu,i to su zaista neprocenljiva prijateljstva
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Jutro lavice moje, dodje i 5 dan. Jutros fala bogu sve obavila po propisu😂😂😂 Prestao je odmah stomak da me boli, malo ziganja i to je to. Milina. Zao mi je malo sto mm nigde nece da ide,ali jbg sta da se radi. Necu da mu sada skacem bas toliko po glavi😉 Sutra pocinje raditi,pa imam celo pre podne da se proseckam😉 Od ove dosade samo bih nesto jela i ne mogu da spavam. Sutra ce biti bolje.
Cao drugari, evo i ja da Vas pozdravim i pozelim dobro jutro ( skoro u podne )
5 dan... jos 7 dana, ne znam sta da mislim... Grrrrr Sto se tice prijateljstava i upoznavanja po klinikama, zaista su neprocenjiva i mislim da su dogotrajna, posebno sto svi vodimo istu borbu sa istim ciljem. Stvarno sam ubedjena cemo svi mi imati bebe, koliki god da je nas problem. Nista nije neresivo, samo sto za svakoga postoji pravo vreme. Cak i kada neko kaze da je nemoguce, ne treba to uzimati zdravo za gotovo. Cvrsto verujem da svi mozemo imati decu i hocemo!
5 dan... jos 7 dana, ne znam sta da mislim... Grrrrr Sto se tice prijateljstava i upoznavanja po klinikama, zaista su neprocenjiva i mislim da su dogotrajna, posebno sto svi vodimo istu borbu sa istim ciljem. Stvarno sam ubedjena cemo svi mi imati bebe, koliki god da je nas problem. Nista nije neresivo, samo sto za svakoga postoji pravo vreme. Cak i kada neko kaze da je nemoguce, ne treba to uzimati zdravo za gotovo. Cvrsto verujem da svi mozemo imati decu i hocemo!
Bebana, MilePile, da proleti tih 7 dana do vaših trocifrenih beta! Nema ničeg lepšeg nego kad pljusnu dve pozitivne bete na Kutku u istom danu
Apsolutno se slažem za prijateljstva
Apsolutno se slažem za prijateljstva
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Malo je falilo da napisem, ako tako bude idemo svi kolektivno da se napijemo ahahahahahahaha Ijuuuu :)
Eto zasto smo Milepile i ja kliknule, o svemu isto mislimo😘💕💕💕
Imaće ko da nazdravi i da se napije u vaše ime, ništa ne brinite, a vas dve ćete malo da odgodite taj alkohol, nekih 9 meseci, i za to vreme ćete da ručkite folnu kiselinu i da pijete Mg Donat vodu, limunadice, ceđene pomorandže i slično
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Bebana i MilePile bas divno za prijateljstvo! Imam ih i ja i traju evo vec par godina, i to su zaista ona prava iskrena prijateljstva . Teska je ova borba ali isto tako donosi dosta toga pozitivnog, kao npr prijateljstvo, malo li je
Ajde pa da nas zajedno obradujete jednom velikom betom i da nastavite talas pozitivnih beta iz marta i aprila. Mart je bio bebicetan jako pa neka bude i maj. Srecnoo
Ajde pa da nas zajedno obradujete jednom velikom betom i da nastavite talas pozitivnih beta iz marta i aprila. Mart je bio bebicetan jako pa neka bude i maj. Srecnoo
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» MAJCE26 - prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu