BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
+36
Angie83
ivanicasale
Niny
micam
Bobac
Tavita
Blanka
aurora
Sirijus
mimi85
Principessa
PalcicaBg
alisa
MilePile
Zmajuška
noja
MalaSaJuga
Rada74
Jerapetra
mamadabudem
sunny.tp
saska1
Ivaana
Anka13
sanja 73
marina_82
Gagagaga
SoJa
HappyGirl
Ancica 87
dusica78
nina :)
vero
Sanjci87
Simona
bobica83
40 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 13
Strana 13 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
Bravo Mimi85 !! Bravo za napisano.
Bebana, molim te da tvoja razmišljanja ne idu dalje od tvog trenutnog bola koji osećaš i koji će za nekoliko dana već nestati. Mi VTO-ovke se najbolje regenerišemo kada posle pada, dignemo glavu, čelo još više, stanemo čvrsto na obe noge i napravimo plan šta i kako dalje.
Ljubim te i grlim
Bebana, molim te da tvoja razmišljanja ne idu dalje od tvog trenutnog bola koji osećaš i koji će za nekoliko dana već nestati. Mi VTO-ovke se najbolje regenerišemo kada posle pada, dignemo glavu, čelo još više, stanemo čvrsto na obe noge i napravimo plan šta i kako dalje.
Ljubim te i grlim
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Bravo Mimi85! Sve si rekla sto treba.
Draga moja Bebana, teska je ova borba preteska. Ti jesi sve uradila sto je do tebe. To sam ti rekla i onaj dan kad je krenulo krvarenje. Nema sta da se izvinjavas, vjeruj mi sve posle transfera je sreca, neka visa sila.
Odmori se dobro, napuni baterije pa lagano u nove pobjede.
A do tada se druzimo na Kutku. Grlim te
Draga moja Bebana, teska je ova borba preteska. Ti jesi sve uradila sto je do tebe. To sam ti rekla i onaj dan kad je krenulo krvarenje. Nema sta da se izvinjavas, vjeruj mi sve posle transfera je sreca, neka visa sila.
Odmori se dobro, napuni baterije pa lagano u nove pobjede.
A do tada se druzimo na Kutku. Grlim te
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Mnogo, mnogo mi je žao Bebana! Naše divnr sestrice Kutanjanke su ti sve rekle. Ja mogu samo da te zagrlim i poželim da se što pre opraviš i s obnovljenom snagom kreneš ka svom cilju.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Pridruzujem se onome sto su rekle Mimi85, Aurora i sve druge divne devojke. Zelim ti da brzo oporavis i prikupis snagu za dalje. Drugi put ce biti sve kako treba.
Ljubim te i posalji mi deo tvoga bola danas.
Ljubim te i posalji mi deo tvoga bola danas.
Bobac- Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014
Bebana, zao mi je isplaci se, nakupi pozitivne energije pa opet u akciju
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Bebana sve smo prosle kroz to i mogu da ti kazem da se uvek pitas nakon neg bete da nisam nesto uradila pogresno?Nisi veruj mi ja sam isprobala sve moguce:I jela u krevetu,i nisam putovala kuci nakon eta nego cekala betu u tom gradu i placala stan i sve zivo sam pokusavala,i mogu ti reci da je najpresudniji faktor sreca i da se sve kockice poklope a kada ce to biti to nezna ni jedna od nas.Nase je da se borimo dok ne ostvarimo svoj cilj a cilj je da drzimo bebu u nasim rukama.Znam da je sad tesko isplaci,odboluj i idemo dalje...Ukoliko imas jos pokusaja o trosku drzave vec za neki mesec kreci opet.I idi na konsultacije da vidis sta jos treba da uradis za to vreme.
Ljubim te i grlim jakooo
Ljubim te i grlim jakooo
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Sve je receno Bebana grlim te puno
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Bebana, žao mi je, jako! Na žalost, znam kako se osećaš. Ali ova praznina će proći i kada prođe, bićeš jača nego ikad. Verujem da imaš podršku svog mužića i pazite se, to je sad najbitnije. A sledeća šansa će opet doći. Sam Bog zna zašto nam se dešavaju ovi udarci, ili barem mislimo da su udarci. Budi jaka!!
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
au mamu mu, jako mi je žao, bebana...
i ja sam do sad uvek baš baš rano prokrvarila 8-9 dan...
ljubim te....
i ja sam do sad uvek baš baš rano prokrvarila 8-9 dan...
ljubim te....
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
Mimi85, suze su mi navirale na oci dok sam citala, cak je i mm zasuzio, a znamo sve vrlo dobro koliko su oni teski na tome. Danas sam tek smogla snage da ti odgovorim, a samim time i svim ostalim zenicama ovde...puno vas je da vas ne nabrajam...
Danas sam pravo prokrvarila i boli me kao nikad do sada..Zahvalila sam se Bjelici, rekla da cu napraviti pauzu i kad budem spremna da cu mu se javiti. Napravila sam plan i program za leto. Necu jos traziti posao, treba da dobijemo dva legla pasa,pa cu sa budem uz moje kuce i njihove bebe. Do tada cu sakupiti sve nalaze za trecu vto i predati,ali necu odmah raditi. Prvo malo na more, jer nismo bili nigde 7god. Svasta lose se izdogadjalo i preko nam je potreban odmor od svega,oboma. Pa onda kada budem spremna idemo u novu borbu.
Praticu vas naravno u svemu.
Ovim cu ovaj dnevnik zatvoriti i vidimo se na vasim dnevnicima i vasim koracima.
Sve vas puno volim i ljubim😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤
Danas sam pravo prokrvarila i boli me kao nikad do sada..Zahvalila sam se Bjelici, rekla da cu napraviti pauzu i kad budem spremna da cu mu se javiti. Napravila sam plan i program za leto. Necu jos traziti posao, treba da dobijemo dva legla pasa,pa cu sa budem uz moje kuce i njihove bebe. Do tada cu sakupiti sve nalaze za trecu vto i predati,ali necu odmah raditi. Prvo malo na more, jer nismo bili nigde 7god. Svasta lose se izdogadjalo i preko nam je potreban odmor od svega,oboma. Pa onda kada budem spremna idemo u novu borbu.
Praticu vas naravno u svemu.
Ovim cu ovaj dnevnik zatvoriti i vidimo se na vasim dnevnicima i vasim koracima.
Sve vas puno volim i ljubim😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤
bebana81- Broj poruka : 285
Godina : 43
Datum upisa : 25.06.2016
Bebana, svidja mi se plan za more,obavezno otidjite, odmorite, napunite baterije. Ne moze se dalje u borbu, ako se ne da sebi malo i oduska. Veliki si gubitak imala, dok se ti jos sastavis sama sa sobom. Polako, znaj da te razumemo svi, jer nas ima dosta koji s mo izgubili jednog roditelja. A ima nas dosta koji iz prve nismo uspeli. Jbga, statistike kazu od 25 do 30% po pokusaju.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 13 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» MAJCE26 - prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu